kızlar aslında benim hiç bir sorunum yok patavatsız konuşmaları dısında agzını acıp kelıme etmese bır sorun kalmıcak gül gibi geçinip gidicez sizinkiler gibi de agır seyler değil aslında benimki. yeni evlıyım bılıyorsunuz 9 ay oluyor. ve bebeğim yok eltimin bebeği var , 22 yaşındayım . gittiğimizde sankı ben yedireyım bebegın mamasını demişim gibi yengesı yediremezki diye ortaya laf attı sesimi çıkarmadım sustum cevap bile vermedim neymiş kimse yemek yedıremıyormus agzını kıtlıyormus falan fılan. sonra dıger odaya gectim eltim bana ayagında sallasana dedi tamam dedim kayınvalıdem beceremezki diye bir laf kullandı neye neden kullandıgını eltimin lafından sonra çözdüm eltim beceremz kelımesınden sonra sanırım duydugumu anladı ve ayakda uyumaz zatende dene diye söylüyorum dedi sizce ben yanlış mı anladım olayı büyütüyor muyum ? orada yasadıklarımı eşime söyluyrum cunku orada içime atıyorum eşimde bu durumdan rahatsız orda soyleseydın ya dıyor. annesını gormeye gıdıyoruz kendisi beni bırakıp arkadaslarının yanına çıkıyor , ikiizde şu an çalışıyoruz ve bir tek pazarımız var zaten yeni gelinim ailesiyle yustugumuz kadar uyuşamadığımız yönlerde var kayınvalıdem 60 yaş civarındadır. anlayacagınız ben rahat edemıyorum . eşime söyluyorum gitmeni istemıyorum dıye fakat o da istiyor ve gidiyor sonra ben kalıyorum . elimi bir seye sürünce sen otur demeye başlıyorlar doğal olrak bende oturuyorum içimden bir şey yapmak gelmiyor. şimdi gündemde eltimle kayın validemin bana gelip kalması var ve ben eşime çalışıyorum çalışan insana bir hafta gelinip kalınır mı dedim ayagımı uzatıp yatamıcam rahat edemicem kendi evımde misafir gibi olucam dedim o da gelsinler ne zararı var birlikte yaşıyoruz gibi kabul et bır hafta nasıl söylim ben anneme gelmeyin diye dedi. herkes bana şu an gelsinler bırak kalıp gıtsınler bir hafta geçer diyor fakat ben bılıyorum kı aklım evde kalıcak rahat edemicem .gelmeleri sorun değil başımın üstünde yerleri var büyük eltim geldı ocakda bir hafta kaldı . ama şimdi çalışıyorum normal mi bu ?? biz bir tas corbaylada doyuyruz ama onlar geldıgınde mecburen ıkı kat fazla alısverıs yapılıyor eksık olmasın diye.bilmiyorum daraldım gibi aslında dünde kendi babam aramıs annemle konusmuslar gelsınler bır hafta gecer sen annenın dedıgını yapma dedı ( annem alıştırma demişti ) çünkü onlar kalmaya çok alışık çok değil baya alışık. aynı şehirde olmasak neyse hafata sonu gelseler neyse zaten ben eşimi sadece akşamları görüyorum . nasıl olcak bilmiyorum eşimin kalbını annesi yüzünden cok kırıyorum annesı benı kıracak kelımeler soyledıgı zaman eşimin sucu olmasada cevap veremedıgım ıcın patlıyorum . şimdi ne zaman gelecekleri belli değil umarım bir gün önceden haber vermezler. bu sabah eşime annemler gelmeden bır hafta önce haber verırler dımı dedim ya sen neleri düşünüyorsun sabah sabah dedi. kendı babamda kendınden ornek verıyor cok annecidir ailesi bir atrafa annem bir tarafa hemen annesini savunur ama annemde söyledıgınde kadın olarak haklı aslında . alıştırmak istemıyorum . :44:
lk evlendiğimde banada eltimle görümcem öle gelmek istediler. gerçi severim ikisinide ama sinir olmuştum tekliflerine bile bide 2 çocuğu var eltimin evlere şenlik. ben evdeyken koltuklarımı deldiler ben yokken neolurdu allah bilir. bende eşime dedim ara kardeşini söyle misafirliğinde bi adabı var o gelir ben siz kalın dersem ne ala benim olmadığım evde ne misafirliği öğrenci evimi kurduk burda diye. oda demiş haftasonu gelin biz yokuz zaten ne yapacaksınız boş evde. gerçi şimdi olsa nolurdu bilmem ilk zamanlar daha bi nazı geçiyo insanın. ama sen onlara misafir olduğunu hissettir. oturuyosa çekinme uzan de. çekinme git mutfaktan al falan de. hep bilsinler yani orası senin evin senin kapın. tabi arif lan anlar kaynananıda tanımıyorum çekinme dedin diye iyice yerleşmesin.
benim de kayınvalide hep tatlı tatlı laf sokardı eşime söylerdim oda hep derdi sana karşı bi yanlışı varsa ver cevabını ama sorun yoksa saygısızık yapma kendini hatalı duruma düşürme ama attada kalma. bende artık o gülerekmi sölüyo bende şakayla cevabını veriyorum. bidaha çocukla ilgili bişeymi istedi biri kaynananın yanında yada kaynanan çocuğa bakmanımı istedi ben beceremem anne sen hep öle diyosun ya de gülerek şakaymış gibi anlar o.
bide eşinin yanında bi ima sezersen hemen eşinin gözlerine odaklan ozaman anlıyolar anneleri ne yapıyo. ben öle yaptım hep şimdi annesinin bi lafı olunca adamda tik olmuş gözlerimiz kitleniyo :))