Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızzz efsun kayboldunnn görünmüosun burdamı cirit atıon bakim sen nasılsın canım özlettin kendini nie topiklerimize gelmion artıkın

slm hadiyecim nasılsın tatlım
sorma canım işten çıktım evde buhranlar geçiriyorum
laptopumun şarjı bozuldu falan fıstık işte
evde durunca tabiii atışmalar moral bozukluklarıda çoğaldı ister istemez

mrb mdk55.benimde eşimin babaannesi ve dedesi annesi babası aynı evdeyiz.kv super.ama kvmin kvsi çok çektiriyo....

selam turkuazcım
çok teşekkür ederim canım amin inşallaaah ama ihtimali bile yok malesef
aslında yıl dönümü kutlaması bile istemiyor canım
fikir için çok teşekkür ederim canım ama resim çizme yeteneğim pek yok yani cin ali kadar anca
eşim rujdan nefret eder hoşlanacağını pek sanmıyorum
bende mektup yazmayım diyorum aslında aşkımı dökeyim....
çok çok çok teşekkür ederim canım hafta sonu şu aöf sınavlarından kurtulayım kalan 2 günde plan yaparım artık

benim nickimle güzel uymuş

hep derlerdi sadece eşinle değil eşinin ailesiylede evleniyosun çok önemli bende banane ailesi görüşmem diyorum ama evlenince çok iyi anladım ki gerçekten öyle bi baktım kvdeyle yaşıyorum özel hayatım yok ben yokken eve giren çıkan belli değil ki ben çok takıntılıyım eşimin ailesinden 1,5 senede soğudum hiçbirini görmek bile istemiyorum ama mecbur görüyorum artık bebek istiyoruzz ama bu şartlarda dahada mutsuz olcağım günler gelirmiş gibi geliyor bilmiyorum allah hayırlısını versın inş

ne kadar ortak yönümüz var esra yaaa
özel hayat mayat yok...
bende 1 senede soğudum şuan evde dahi durmak istemiyorum
vallla bebiş konusunda bende karasrızdım olsa mı daha iyi bu karışıklıkta olmasa mı
ben deneyeyim en azından dedim bakalım artık

bn eskiden beri ne kendı aileme nede eşimin ailesine yakın olmıcam derdim hep. istanbulluyum ama eşim icin trabzona gelin gidiyorum evimizi ailesiyle ayın semtte olmak istemedim diye kıyamet koptu bn istemıyomuşumonları fln. yakın olsak anlasamıcagmı bılıyorum wn sonunda tartıstıgımız bir gun bana annesı eger böyle dusundugun bılseydım bu ilişkiyi bastan onaylamazdım ve oglumu senden uzak tutardım dedi .bn köpurdum agzıma gelenı saydım ama cok koydu .şiimdi dıyorumki kapıyı vurup cıksamıydım dugune 1 ay kala olmuştu ve onların evindeydik bn mısafırdım.biraz BAGIRIP CAGIRdım tabı kı ama ne yapmALıydım şimdiden snrada nasıl dvranacagımı bılemıyorum

İNŞ herşey senin için ii olur. unutmaki tüm dengeleri eşin sağlayacak. İsterse sana kimse birşey diyemez, ama istersede senin tepene çıkar herkes. koca eşine sahip çıkıp, korudukça laf söyletmedikçe kimse bişi yapamaz.önemli olan bu bence. ben evliliğimde bunu öğrendim..ama evlilikde eşin ailesi kesinlikle çok önemmli. bana bu tecrübe ederek öğrendim. çocuklar çünkü istesede istemesede yetişdiği ailede gördüklerinin büyük kısmını kendi kurdukları yaşamda uyguluyorlar.

hayrolsun minik bir kızın olur belkiiii :)
inş aminde şu an öyle bir düşüncemiz yok yani vardı artık yok :44:

çok üzüldüm bu duruma madem ayrı bır sehıre gıdıyorsun mecburen onlara yakın bır yerde oturman sart cunku duruma yere sehıre alısma bakımından ama tartısmanız kotu olmus tabi . eşine sahip çık turkuazın dediği gibi senın için avantaj olur . . . kayınvalıdenle neden tartısmaya gırdınız ki . . . nabza göre şerbet vermeyi bir öğrenemedik kadınlar olarak bende dahil

günaydın,

valla nabza göre şerbet verebilen kişi heryerde işini kolayca halledebiliyor. işte fevri davranınca haklı bile olsan haksız duruma düşüyorsun. kendi adıma öfkemi sinirimi her zaman kontrol edemediğim için kocamı haklı bile olsam yanımda olmasını tam olarak sağlayamadım. hatta kendide demişti her konuda haklıydın ama tavrın yalnıştı diye düşününce işte çok doğru geliyor malesef (( erkekler böyle onların iyi olduğunda alalede konuyu açıp durumu izah etmek lazım. sabır gerekiyor.

evet benım eşimde her zaman bunu söyler sen haklısın fakat uslübun yanlış ama sinirlenince engel olamıyorum işte kendime yapcak birsey yok. ama bundan sonra değişicem kendi kendime söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…