- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
kızzz efsun kayboldunnn görünmüosun burdamı cirit atıon bakim sen nasılsın canım özlettin kendini nie topiklerimize gelmion artıkın
Efsun merhaba,
yazdıklarını okuyunca valla içimden senin için şu geçti. inş evliliğinizin 2. yılında eşinle sadece size ait olan bir evde bir yıldönümü kutlarsınız.tabii bebişinizde bu sürede sizinle olur inş... üzülme hiç Allah' ın izniyle daha nice nice yıl dönümleriniz olur. benim sana önerim dışarı çıkma teklifinde bulun. inan bak ev dışında olunca daha güzel geçecek herşey. en azından baş başa kalıp huzurlu vakit geçirirsiniz. eşine karikatür tarzı resimler ile kendi düşünlerini anlatan bir yazı-resimler ile dolu birşeyler yapabilirsin. burda resimler ile onu sevdiğini, ve yapmak istediklerini aktarabilirsin.içineden hissediklerini döküverirsin. sonra bu kağıdı renkli yazıcıdan bastırırsın. onun gardrobunun kapak kısmının içine yapıştırabilirsin. insan açtığında hem şaşırır hemde sevinir diye düşünüyorum... birde yıl dönümünüzün olduğu sabah beyaz güzel bir selpak peçeteye öpücüğü koy ve bunu cebine, cüzdanına koy. yani ogün muhakkak göreceği yere koy.(öpücüğü ruj sürüp peçeteye dudak izini çıkaracak şekilde öpücüğünü konduru veriyorsun) :)))) nice yıl dönümlerine şimdiden...
mrb mdk55.benimde eşimin babaannesi ve dedesi annesi babası aynı evdeyiz.kv super.ama kvmin kvsi çok çektiriyo....
kızlar netten bakın ne maniler buldum.Allahım biz gelinlere iyi davranalımda onlarda bize böle maniler sölemesin
Çarşıdan aldım lahana
Kıydım koydum sahana
Hiç ömrümde görmedim
Böyle cadı kaynana.
Rafa şişe koydum
İçine mercan koydum
Kaynanamın adını
Kuyruklu sıçan koydum
ben bir kara biberim
yuvarlanır giderim
çatla patla kaynana olunu
alır giderim
herkese kocaman günaydın kızlaarrrrr ...
günaydın efsun.. umarım bugün keyfin iyidir...
hep derlerdi sadece eşinle değil eşinin ailesiylede evleniyosun çok önemli bende banane ailesi görüşmem diyorum ama evlenince çok iyi anladım ki gerçekten öyle bi baktım kvdeyle yaşıyorum özel hayatım yok ben yokken eve giren çıkan belli değil ki ben çok takıntılıyım eşimin ailesinden 1,5 senede soğudum hiçbirini görmek bile istemiyorum ama mecbur görüyorum artık bebek istiyoruzz ama bu şartlarda dahada mutsuz olcağım günler gelirmiş gibi geliyor bilmiyorum allah hayırlısını versın inş
kızlar günaydınlar . . . bebek fikri güzelmişşşş bu gece rüyamda minik bir kız bebek gördüm
günaydın turkuazcım
pek iiii değil gibiyim dün akşamdan beri aslında neyim var bende bilmiyorum
İNŞ herşey senin için ii olur. unutmaki tüm dengeleri eşin sağlayacak. İsterse sana kimse birşey diyemez, ama istersede senin tepene çıkar herkes. koca eşine sahip çıkıp, korudukça laf söyletmedikçe kimse bişi yapamaz.önemli olan bu bence. ben evliliğimde bunu öğrendim..ama evlilikde eşin ailesi kesinlikle çok önemmli. bana bu tecrübe ederek öğrendim. çocuklar çünkü istesede istemesede yetişdiği ailede gördüklerinin büyük kısmını kendi kurdukları yaşamda uyguluyorlar.bn eskiden beri ne kendı aileme nede eşimin ailesine yakın olmıcam derdim hep. istanbulluyum ama eşim icin trabzona gelin gidiyorum evimizi ailesiyle ayın semtte olmak istemedim diye kıyamet koptu bn istemıyomuşumonları fln. yakın olsak anlasamıcagmı bılıyorum wn sonunda tartıstıgımız bir gun bana annesı eger böyle dusundugun bılseydım bu ilişkiyi bastan onaylamazdım ve oglumu senden uzak tutardım dedi .bn köpurdum agzıma gelenı saydım ama cok koydu .şiimdi dıyorumki kapıyı vurup cıksamıydım dugune 1 ay kala olmuştu ve onların evindeydik bn mısafırdım.biraz BAGIRIP CAGIRdım tabı kı ama ne yapmALıydım şimdiden snrada nasıl dvranacagımı bılemıyorum
inş aminde şu an öyle bir düşüncemiz yok yani vardı artık yok :44:hayrolsunminik bir kızın olur belkiiii :)
bn eskiden beri ne kendı aileme nede eşimin ailesine yakın olmıcam derdim hep. istanbulluyum ama eşim icin trabzona gelin gidiyorum evimizi ailesiyle ayın semtte olmak istemedim diye kıyamet koptu bn istemıyomuşumonları fln. yakın olsak anlasamıcagmı bılıyorum wn sonunda tartıstıgımız bir gun bana annesı eger böyle dusundugun bılseydım bu ilişkiyi bastan onaylamazdım ve oglumu senden uzak tutardım dedi .bn köpurdum agzıma gelenı saydım ama cok koydu .şiimdi dıyorumki kapıyı vurup cıksamıydım dugune 1 ay kala olmuştu ve onların evindeydik bn mısafırdım.biraz BAGIRIP CAGIRdım tabı kı ama ne yapmALıydım şimdiden snrada nasıl dvranacagımı bılemıyorum
inş aminde şu an öyle bir düşüncemiz yok yani vardı artık yok :44:
çok üzüldüm bu duruma madem ayrı bır sehıre gıdıyorsun mecburen onlara yakın bır yerde oturman sart cunku duruma yere sehıre alısma bakımından ama tartısmanız kotu olmus tabi . eşine sahip çık turkuazın dediği gibi senın için avantaj olur . . . kayınvalıdenle neden tartısmaya gırdınız ki . . . nabza göre şerbet vermeyi bir öğrenemedik kadınlar olarak bende dahil
günaydın,
valla nabza göre şerbet verebilen kişi heryerde işini kolayca halledebiliyor. işte fevri davranınca haklı bile olsan haksız duruma düşüyorsun. kendi adıma öfkemi sinirimi her zaman kontrol edemediğim için kocamı haklı bile olsam yanımda olmasını tam olarak sağlayamadım. hatta kendide demişti her konuda haklıydın ama tavrın yalnıştı diye düşününce işte çok doğru geliyor malesef(( erkekler böyle onların iyi olduğunda alalede konuyu açıp durumu izah etmek lazım. sabır gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?