zaten şans olaydı erkek olurdum dünya benim kahrımı çekerdi.... ya bunlar şanslı yaratıklar ama kıymet bilmiyolar.. ayrıca bize nerde odun var o gelir bulur. bulmasaydı zaten burda olmazdık diye düşünüyorum...
annecim yıllar önce hissetmiş galiba. derdi ki kızım annenin yazısı kızdadır. ben pek bişi görmedim sizde kocadan bişi beklemeyin. harbiden öle oldu. annemde babamın ailesinden sülalesinden çok çekmiş...
tebrikler bacım ajan gibisin ne diyeyim :)))) ben burda okumuştum bi başlıkta adam önce gelinlikten bebekten felan bahsediyo daha sonra bi başlık açıyo erkek olduğunu itiraf ediyo ben erkeğim eşimi anlamak için girdim sorunlarımzda sizlerin görüşlerini merak ettim diye ne acayip insanlar var :)) nerde okuduğumu bulabilirsem söylerim başlığını hatırlamıyorum
effssuuunnn seninde yumurtalama günlerin başlıyor sayılır. sinerji devrim sinerji devrim sloganıylaaa artık bugünleri atlatıverirsin hayırlısıylaaaa. anneanne gtiiğine göreeee :1.valla sen eylül gibi yapma.. dün kocam geliyo yemek yicez dedii hala haber alamadıkkk.. sen bizi haberdar et kendinden
dünyadan eylül eeeee sesleniyomm..
kızlar iyi günler hepinize..kv deyim yinee...akşamda burdaymşz vakit nasl geçerki diye kara kara düşünürken kv geldii....hade bkm bezelye ayıklacazzzz dedi o muhteşem sesiyle...şimdi bn işe koyulayım.bezelyeler bitince girerim yine..bu arada iş buldm yarn başlıyorum artk fazla giremicem foruma..beni özleyin anacımm byeee.
bencede kameraya çeksinler canım
anneanne pazar günü oğluna gitti canım
bu akşamda izmire gidiyor 7de
kızlar yaaaa bu arada ben ayın 14 ü regl oluyodum ama fakat hala olmadım. karnım falan da ağrıyo aslında ama tık yok. ha bi şüphemde yok andan rahatım ama insan ister istemez tedirgin oluyo. allah korusun bide o kadar mr ye falan girdim o kadar radyasyon bi olsamda rahatlasam
kızlar yaaaa bu arada ben ayın 14 ü regl oluyodum ama fakat hala olmadım. karnım falan da ağrıyo aslında ama tık yok. ha bi şüphemde yok andan rahatım ama insan ister istemez tedirgin oluyo. allah korusun bide o kadar mr ye falan girdim o kadar radyasyon bi olsamda rahatlasam
kızlar nerelerdesiniz yaaa. eylüüüüülllll canım benim sen yumurtlama günündesin demiiiiiiiii
daha gelemedi canım arkadaşım görüyo musun
bak bak nasıl da günahımı alıyolar :))) noolmuş yumurtluyosam yaniiii..eylül cük çalışma yaparken bitap düştü herhaldeeee
bak bak nasıl da günahımı alıyolar :))) noolmuş yumurtluyosam yaniiii..
geldim burdayım kızlaar,muhabbete dahil olcam da yazdıklarınızı okuyodum..maşallah coşmuş herkes yinee
geldim burdayım kızlaar,muhabbete dahil olcam da yazdıklarınızı okuyodum..maşallah coşmuş herkes yinee
efffsunnn umm bende seni çok sevdim, hepinizi sevdim valla. ama çokkk isterdim görüşebilme imkanımız olsun diyeee..
valla siz zaten yumurtalama dönemini umursamayın ama çalışma yapın, bebek düşünerek yapmazsan daha rahat hamiş olursun bence...
eylülün de temizlik yaptığını pek sanmıyom ama neysebakalım onun durumuda 1 aya belli olur. bu kadar çalışmaya ne olmuş diye
vefacım çok sevindim valla oğluna.. hiç korkma sen Allah onlara bir güç veriyorki, 2 güne toplar kendini eskisinden bilew iyi olur. çocukların bünyesinin çok dayanıklı olduğunu düşünürüm hep....
efffsunnn umm bende seni çok sevdim, hepinizi sevdim valla. ama çokkk isterdim görüşebilme imkanımız olsun diyeee..
valla siz zaten yumurtalama dönemini umursamayın ama çalışma yapın, bebek düşünerek yapmazsan daha rahat hamiş olursun bence...
eylülün de temizlik yaptığını pek sanmıyom ama neysebakalım onun durumuda 1 aya belli olur. bu kadar çalışmaya ne olmuş diye
vefacım çok sevindim valla oğluna.. hiç korkma sen Allah onlara bir güç veriyorki, 2 güne toplar kendini eskisinden bilew iyi olur. çocukların bünyesinin çok dayanıklı olduğunu düşünürüm hep....
saol canım benim ne güzel bir arkadaşlık kuruldu burda,dertler sırlar çözüm yolları teselliler fikirler hepimiz birmişiz aslında,hepinizi seviyorum
:)) hakkaten öyle olmuş..dün bi yemek yapcam diye çıktım,daha yapıyorum :)))
giremedim dün,koca geldi gitti sonra kendimi evime adadım,bi temizlik,çamaşır,yine yemek derken akşam oldu..akşam da kocacıkımla güzel vakit geçirdik..e sabah oldu..efendime söyliyim geç kalktm zaten :) sonra yine koca geldi gitti ve burdayım işte..anca bacılar ancaaa :)
valla ben de çok sevdim sizleri,kv ile sorun olsun olmasın buraya gelip hepinizden haber alınca,yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluyorum,paylaşıyoruz ya herşeyi bu çok güzel..
oooo hoşgeldin baaayyyaaaannnnn nasılsııııınnnn pek mutlusun maşallah...
neler yaptın kocişle kız bi yemeğe gittin gidiş o gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?