Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

onlara sorsan onların derdi herkesden büyük cnm annen çok doğru söylemiş iyisini hep başkalarından dinliyorum allaha şükür benim eşimde iyi ama biz evlendiğimiz yıl çok tartıştık hep annesinden yana oldu annem ne dediyse doğrudur haklıdır dedi baktım başa çıkamıycam aldım karşıma konuştum daha doğrusu üstü kapalı tehdit ettim :)))))) kendi ailesini örnek verdim hani babannen deden dedim neden babanın yanında değiller dedim dedesi öldü babanneside babasıyla tartışıp kızına gitti nerde babannen neden babanla değil dedim nerde halanlar dedim konuşmuyolar bile dedim bak babanın yanında kim var dedim annen var bizimde öyle olcak herkes bi kenara çekilcek biz başbaşa kalıcaz bence sen bugünleri iyi kullan benle iyi geçinmye bak dedim ilerde bu sorunları hatırlayıpta üzmeyelim bize bizden başka kimseden fayda yok dedim etkide etti valla değişti kocam :))))çünkü verdiğim örnek çok doğru bi örnekti

dikkatimi çekti ismi aferim adama en azından eşini anlamaya çalışmış yani bul bakalım canım

evet canım başlıyor bir haftaya kadar yumurtlamam ama ikimizinde pek umrunda değil bu ara akrabalarıyla uğraşıyo kocişşş
bişey olursa ederim canım merak etme zaten çok sevdim seni ben turkuazım
eylüşün işleri vardır belki evde temizlik felan

QUOTE=14112006;25156428]kesinlikle öyle koca dediğin objektif olucak eğiriyi doğruyu ayırabilicek.böyleside binde bir çıkar bizim gbilerede denk gelmez[/QUOTE]

he benimkindede o objektiflik yok işte beni ezdirmez ama evliliğin sorumluluğunun farkında değil

kolay gelsin canım ayıkla bakalım
hayırlı olsun tatlım bol kazançlar inşallahhh

kızlar yaaaa bu arada ben ayın 14 ü regl oluyodum ama fakat hala olmadım. karnım falan da ağrıyo aslında ama tık yok. ha bi şüphemde yok andan rahatım ama insan ister istemez tedirgin oluyo. allah korusun bide o kadar mr ye falan girdim o kadar radyasyon bi olsamda rahatlasam

kızlar ben geldim nasılsınız ben biraz daha iyiyim sabahtan oğluş rahatsızdı şimdi canlanmış çok şükür meleğim

havalardan iklim değişikliğindende kaynaklanıyo olabilir canım yaz sıcaklar malum insanı dengesiz edebiliyor,benim haftasonu olmam gerekiyo regl bakalım bende bu ay yaptığım hatadan dolayı tedirginim inş bidurum olmaz,allah olmayanlara versin

efffsunnn umm bende seni çok sevdim, hepinizi sevdim valla. ama çokkk isterdim görüşebilme imkanımız olsun diyeee..
valla siz zaten yumurtalama dönemini umursamayın ama çalışma yapın, bebek düşünerek yapmazsan daha rahat hamiş olursun bence...

eylülün de temizlik yaptığını pek sanmıyom ama neyse bakalım onun durumuda 1 aya belli olur. bu kadar çalışmaya ne olmuş diye

vefacım çok sevindim valla oğluna.. hiç korkma sen Allah onlara bir güç veriyorki, 2 güne toplar kendini eskisinden bilew iyi olur. çocukların bünyesinin çok dayanıklı olduğunu düşünürüm hep....

canım stresten de gecikmişsindir belki,şüphen yoksa yakına olursun.

kızlar nerelerdesiniz yaaa. eylüüüüülllll canım benim sen yumurtlama günündesin demiiiiiiiii
daha gelemedi canım arkadaşım görüyo musun

eylül cük çalışma yaparken bitap düştü herhaldeeee
bak bak nasıl da günahımı alıyolar :))) noolmuş yumurtluyosam yaniiii..
geldim burdayım kızlaar,muhabbete dahil olcam da yazdıklarınızı okuyodum..maşallah coşmuş herkes yinee

geldim burdayım kızlaar,muhabbete dahil olcam da yazdıklarınızı okuyodum..maşallah coşmuş herkes yinee

hoşgeldinnnn ne yapalım sen gelmeyince bizde yani ben dedim anaaaammm ne çalışmaymış. ne maçmış sankim derbi maçıııı
hadi bakem görecez 1 ay sonra herşeyiii. stres yapma sakın heeee bol bol dersinizi çalışın ay sonunda çıkan sonuca göre not vercem sana. bakalım yıldızlı pekiyi alabilcen mi

ahkeşkemmm sen hastane filan derken gerildin. zaten üstüne de asma yaprağı geldi.anaaaam sanki altından yaprak. sana dedimki kv eğer sen yaprak verince ona beğenmez hala gitti yapraklarım derse bize gönder. babamların bahçedeki asmayı kesim ona vereceğimmm ben. bide ahkeşkemmm bizden habersiz çalışmalar içindeysennn valla bilmmem onu bunu

saol canım benim ne güzel bir arkadaşlık kuruldu burda,dertler sırlar çözüm yolları teselliler fikirler hepimiz birmişiz aslında,hepinizi seviyorum

eşimle bizde evlendiğimiz zaman bebek için çok uğraşıyorduk baya ama hüsranla bitiyordu genelde 6 ay böyle geçti aslında çok erkendi ama biz bian önce bebeğimiz olsun istıyorduk kafayada çok takmıştım ben yumurtlama günleri falan denemeler uğraşmalar neyse en sonunda boş verdim aklıma bile getirmedim doğru düzgün uğraşmadık bile hiç düşünmediğim bir zamanda kızıma hamile olduğumu öğrendim,senin dediğin gibi bebek düşünerek yapmazsan ummadığın anda geliyo rabbimisteyen herkese bu güzel duygusu tatdırsın inş.

:)) hakkaten öyle olmuş..dün bi yemek yapcam diye çıktım,daha yapıyorum :)))
giremedim dün,koca geldi gitti sonra kendimi evime adadım,bi temizlik,çamaşır,yine yemek derken akşam oldu..akşam da kocacıkımla güzel vakit geçirdik..e sabah oldu..efendime söyliyim geç kalktm zaten :) sonra yine koca geldi gitti ve burdayım işte..anca bacılar ancaaa :)

oooo hoşgeldin baaayyyaaaannnnn nasılsııııınnnn pek mutlusun maşallah...
neler yaptın kocişle kız bi yemeğe gittin gidiş o gidiş

oh neala memleket ne güzelmiş eylülüm kıskandım valla seni biz sabahın köründe kalkalım iş kaygısıyla akşamda aş kaygısı koşturur dur,bence güzelim evi bile temizlemöe boşveeeeer canının kıymetini bil miskinlik yap benim içinde bol bol .o kadar çok ihtiyacım varki eylül....
l

valla ben de çok sevdim sizleri,kv ile sorun olsun olmasın buraya gelip hepinizden haber alınca,yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluyorum,paylaşıyoruz ya herşeyi bu çok güzel..

valla ben de çok sevdim sizleri,kv ile sorun olsun olmasın buraya gelip hepinizden haber alınca,yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluyorum,paylaşıyoruz ya herşeyi bu çok güzel..

neyse bacımmm muhümmm deiilll siz çalışında.. arada haber ver sadeceee .. en çok da bebiş gelirse ilk bize duyur emii. tabii kocadan sonra ilk bizeee... bizde bebişe hoşgeldin partisi yapıveririzzzz....

oooo hoşgeldin baaayyyaaaannnnn nasılsııııınnnn pek mutlusun maşallah...
neler yaptın kocişle kız bi yemeğe gittin gidiş o gidiş

hoşgördüüüüüüümmmm
yahu bişey yapmadım hepinizin yaptığı şeyler işteeee :))))
iş güç,turkuaz kardeş her ne kadar temizlk yaptığıma inanmasa da dün gerçekten yaptım :)))
akşam geç vakit kocişle sinemaya gittik,gezdik tozduk,o bakımdan mutluyum daha çok..bebeği çok kafaya takmak istemiyoruuuumm,yoksa gelmezmiş ya yavrucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…