- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
insallah ya insallah hersey böyle devam gider kaynvalidem bana hersey daha yeni birbirimize alismamiz lazim demisti beni bir arkadas gibi bil demisti ama bakalim hayirlisi =)
efsun hazırlayıp geri yattı herhalde gerçi efsun yoğun kadın anacığım bugünde vardır bi işi muhakkak.
valla memurluk gibisi yok ben devlet dairesindeyim ama kodrolu dğilim az kaldı kadroya geçmeme inş. bazen diyorum memur olunca eşimi de alıp giysem buralardan die ama hayal işte gerçi hz. osman ne demiş rabbim kimseye olmayacak şeyin hayalini bile kurdurmaz.o yüzden allah büyük inş. öle bişey olur. herkesten uzakta eylülcüğüm gibi sadece eşim ve ben
salla demeyi öğrenirsen iş bitmiştir...burda öğrenmeye çalışıyoruz işte:))
ben salladım gittiiiiiiii..eski defterleri deşersek üzülüyorum ama..eski de çok eski değil ondandır,taze evliyim de ben:)))))
sadece nikah yapıldı o zamana kadar bayılıyordu kadın bana şimdi diyor ki ilk gecenizde oğlumla yatcam ben de al dizine bağla da uzaklaşamasın dedim bu kadın balayına sülalece gidelim sıkılırsınız diyen bi tip her şey beklenirannemle de konusuyorum konuşcam çatır çatır para kazanıyorum ben de karışamaz 125 tl daha borcum
:)))) azcık sen de katıl enerjisine,ayılıp bayılma adamın yanında,enerjik ol
sadece nikah yapıldı o zamana kadar bayılıyordu kadın bana şimdi diyor ki ilk gecenizde oğlumla yatcam ben de al dizine bağla da uzaklaşamasın dedim bu kadın balayına sülalece gidelim sıkılırsınız diyen bi tip her şey beklenirannemle de konusuyorum konuşcam çatır çatır para kazanıyorum ben de karışamaz 125 tl daha borcum
ay allahım oğluylamı yatcakmış ne tipler var ya insanı deli eder bunlar oğluna sorsun bakalım oğlu kiminle yatmak istiyormuş :)
oha demek istiyorum....sorunlu senin kv,gerçekten hasta ruhlu...
en iyisi herkesten uzak tamam ama ben niye daha alışamadım..dün kuzenlerimi geçirdim yine ağla ağla bi hal oldum..her gidenin arkasından ağlıyorum..eşim de biri gelsin istemicem artık dedi..mutlu olsana geliyolar ne güzel niye ağlıyosun dedibiz artık burdayız,senin dönüşün var mı yok,ailen benim,bak ne güzel mutluyuz falan filan dedi dedi dedi...ama içim ağlıyo napiiim...kıymetini bilmiyorum durumumun..ama anlayın beni de olur mu,çok zorlandım...
olmuyor bacım işte sabah kalk işe git eve gel ye iç toparla gece benim çocuk 11-12de yatıyor benim pil bitiyor işte,erkekler bizden dayanıklı işte
amaaaaan eylülüm yaa insanoğlu böleyiz işte hepimiz öleyiz biz şimdi yalnız kalmak istediğimiz için öle düşünüyoruz ama eminim ki yalnız kalıncada uff yalnızlık ne kadar zormuş sıkılıyorum diyeceğiz bu işler böle nasıl ki hava sıcakken uff çok sıcak soğukken de ayyy bi ısınsa su hava deyip hiç memnun olmuyoruz aynen böle işte.içinde bulunduğumuz durumdan mutlu olmaya anı yaşamayı bilmiyoruz biz. herşeye ağlıyoruz. halbuki bak ne güzel kuzenler gelmiş değişiklik olmuş ağlanacak ne var ki ama öle olmuyo işte duygularımıza hakim olamıyoruz onun esiri olmuşuz duygular bizi yönlendiriyo
mgunessss canım güneş gibi doğman gerekli. yeni bir adım atıyon hayatında...
canım daha yolun çok başındasın, bu kadar stres yaparsan ikili ilişkin de sorun olur. anladık kv senin kafadan özürlü, sülalesinde başka özürlü insanlarda olabilir. yapcak bişi yok, sen kocan ile iyi ol iyi geçin, adamı kafaya al baştan. çünkü bunu baştan yaptın evlilik mükemmel olur, haaa yapamadın yapmadın, sen biraz yorulursun.
madem onlar bu kadar burnu dikler, sen biraz havalı olcan bacım bunların yanında. giyimine dikkat et, makyajını yap, ojeni sür bakımlı ol, ama sempatik olmayı asla unutmaaaaaaa....
benim kocamın valla tüm sülalesi beni çok sever. benle evlenmeden önce eşimin yüzüne bakmayan halaları, dayıları, akrabaları benden dolayı onada yaklaştılar.birgün bir yere gittik teyzesi arkadan beni tanımamış.ben olduğumu görünce ağzından kaçırdı, dedi ki bende diyom bu güzel kız kim, oğluma alayım mı diye bakıyodum dedi. bende dedim aldınız ya oğlunuza.. ama kadının kendi bekar oğlu var ona kız aradıklarını biliyodum.. bunu kocama söyledim
hatta şaşırtıcı ama kocam dediki evlenmeden önce sana demiştim. "SENLE EVLENİNCE TÜM HERKES GÖRECEK, NASIL BIR KIZ İLE EVLENMİŞ DİYECEK" bak gördünmü herkes seni çok beğeniyor... heee diyeceksin ki kıymet bildi mi bilmedi orası da ayrı. dengesiz zaten biraz..
sana örnek olsun diyerekten yazdım
mguness canım sen kendinde değilsin, aklına getirme kız çağırırsın kötü şeyleri, git elini yüzünü bir yıka, kahve filan iç
vefa cıkk ve banu cukk canım yaşlarınız 10 değil. evlenmiş, anne olmuş koca kadınsınızzz. daha bu yaşa kadar erkekleri anlamadıysanız ne diyim size. erkeğin gönlüne giden yolu bilmeniz lazım. azıcık zorlayın kendinizi, yaz geldi sizin daha enerjik olmanız lazım ama nerdeee. valla boş bırakmaya gelmez erkekleri. KOCALARINIZA SAHİP ÇIKIN..
eylüşş canım sen artık eskişehirlisin. herkesin anası babası ailesi var bacım. bu kadar yapma Allah ın gücüne gider bak.. canları sağolsun görürsün. zati ankarada otursan valla sen bile hergün gidip görüşmezsin.. sıkılırsın yani.. burda evde kapalı kalma sende. git çık gez. eskişehir güzel memleket, sakin, ayrıca tam gençlere göre bir şehir.. acıktıma git benim için sufle yeee. hem enerji verir hemde akşama seni hazırlarr...
ahkeşkemm bende senin istediğini istemiştim ama yapmadan evlilik baktım bitivermiş.. ama inanırım insan istedikten sonra her koşulda mutlu olur. yani yeterki sende kocanda iste... kv rağmen bile mutlu olursun.
ben olamadım çünkü eşim bir aile olduğunu gerçekte idrak edemedi. onun hep lafta kaldı. kocamın ağzı çok iyi laf yapar. görende vay be der ama icraat yok. ama en azından senin koca sen iyi old iye destek veriyo. benimkinde oda yoktu. adam dert anlatma bişey söyleme diyodu bana.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin, ben inanırım herşey de hayır vardır. seninki de belki sınavdır. ben şuan hayatımda bir sınav verdiğimi hissediyorum...
canım arkadaşlarım ben çıkıyorum yemeğe. aslında hava almak benim için.
geldiğimde effsunnnu ve eylül üüü burda görmek istiyom.
ahkeşkem iyiki varsın sen olmasaydın ne yapardım ben ..
saçmalamış görümcem. ben hamile kalana kadar 3 kere falan ömrümde istifrar etmişimdir midem çok sağlamdır yani. ama regl günüm 3 gün geçmişti ve midem bulanıp öğürerek uyndım eczaneye gittim yüzümü bile yıkamadan. ve hamileydim. son güne kadar hep midem bulandı özlellikle merdiven çıkarken yorulunca tabi bide et kokusu alınca. kasık ağrılarım vardı ama nezamn başladığını hatırlamıyorum. doğum için vücudun düzene sokuyo kedini.
böle insanlara gıcık oluyorum kendi başından geçmiş teselli edip gecicek diyip yapman gerekenleri söyliyceğine bilmişlik taslarlar.
sen bo su iç canım bide her gün en az yarım saat yaaş tempo yürü tabi doktorunada sor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?