efffffsunnn ikidebir sayıp duruyon
ne oluyoo kızzzz
resim attım senle eylüş e bakın bakalım.bu resimlerin nisan ve mayıs ayı canlarrr
evet bu ara adın dillerde eylüşüm
kızzzzzzzzzzzz bittimi bebiş çalışması
bebeişşlerim, o adam zati köpek gibi pişman olacak ama iş işten geçecek.
rahibe gibi olmayacağım yane ondan sonra...
banucum çokkk tşk ederim. kendimi övmek olarak algılamayın lütfen, ama herkes özellikle fiziğimi çok beğenir.
çirkin olduğumu düşünmem ama ne bilim insanın içi güzel olsun yaaa
yaaa beni niye dışladınız ama bende çok merak ettim özelden msn versem gönderirimisin turkuazcım
ayyyy ne şapşalı yaaa öküz öküz bildiğin evcilleştirilmiş öküz ne anlar şu kızın kıymetini gitsin anasının b..kunu yesin
ben bittim :))
son günündeyim diyelim canım,bitti artık,yeter yani,suyunu çıkarmayalım de mi ama olduysa olmuştur işte :))))
ayyyy ne şapşalı yaaa öküz öküz bildiğin evcilleştirilmiş öküz ne anlar şu kızın kıymetini gitsin anasının b..kunu yesin
tabiiii canım vakti zamanı var bittiyse bırak yaniiineyse hadi son günüde değerlendir de
bat ne zaman peki şimdi canıminşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyzeeeee olmuşuzdur...
valla canım arkadaşlarım ben böle kötü kelimeler kullanmam pek öle biri değilim yani kibarcık bi bayanım ama insanın asabını bozup zorla yoldan çıkarıyolar canıııımmmm
2 temmuz canım..az kaldı inşallah..günler bittiyse bitti canım,bu iş sade bebek için mi yapıliiiiiiiiiiiiii :))))))))
deyze yapacam sizi deyzeeee!! eli maşalı deyzeler!!
2 temmuz canım..az kaldı inşallah..günler bittiyse bitti canım,bu iş sade bebek için mi yapıliiiiiiiiiiiiii :))))))))
deyze yapacam sizi deyzeeee!! eli maşalı deyzeler!!
eylül hanım hadi bakalım bugün büyük son gün bak şansını güzel kullan bayaaan. hadi bizden sana yarın izin sabah geç gelebilirsin e gece yorucu olur
2 temmuz bu günü bekliyorum bende artıkımmmmm
yaniiiiiiiiiiiiiiiiii yola devam da neyseeeee
evet deyzeeeeeeeeeeeeeeee olalımmmmmm
tabiiii canım vakti zamanı var bittiyse bırak yaniiineyse hadi son günüde değerlendir de
bat ne zaman peki şimdi canıminşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyzeeeee olmuşuzdur...
tabiki sadece bebek için dğil ama bebek için olanlar bi farklı olmalı. amaaaan iyice kudurduk vallaaaaa.azgın karılar ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?