evet okudum beğenmedi..evlenirken çalışmıyordum beğenmedi.tayinim çıktı işe başladım onuda beğenmedi.çevresindeki herkes beni beğendi o burun büktü.hayatımı zindan ettiii.benimde anam kaynana yaa.3 gelini var ana gibi onlara..aşağıdan bişe alınacak olsa beni yollar.derim bikerede gelinin gitsin ,der o bize emanet bişe olur..bizimki oğul manyağı.kocası gibi görüyor oğlunu.ayrık otu gibi bitti aramızda..kimseye içimden kötülük geçmez.kötü insanlarla karşılaşa karşılaşa içim karardı.
çok ama çok haklısın
ne yapalım bizde birbirimizi terapi ederiz
Benim eşim anasının neler yaptığının farkında ama annem bu diyor
ne desen ne konuşsan laftan anlamıyor diyor
haklı kaynanam çok sabit fikirlidir asla fikirleri değişmez
hep ama hep bildiğini okur
kaynanan biliyor oğlunun kendine olan zaafını..kaynananın maksadı,barışmayarak eşinle senin aranı bozacak ve böylelikle seni üzecek..sen sana düşeni yapmışsın,kocana söyle ben elimden geleni yaptım annen yanaşmıyor de..gerçi zaten kocanda durumu biliyor..kocan çocuklarınla seni tehdit ediyor..ben olsam vız gelir tırıs gider ..benim kocanın anneside bu kaynana ayağından mikrobun biridir..bende çok sıkıntılar yaşadım hemde ne sıkıntılar verem olmuştum 10 yıllık evliydim o zaman..eğer benim gibi kimsen yoksa sahipsizsen hep vurur bunlar..istedikleri gibi parmaklarında oynatırlar..allah yardımcın olsun diyeceğim ama allahın çok işi var bizim gibileri görmüyor..o daha üst sınıf kullarını ihya etmek birini bin yapmakla meşgul..[/QUOTE
çok tecrübelisin hemen derdimi anlamışsın sağol.kimsem olsa ne olur.yuvam yıkılmasın diye herkes el pence divan durdu kocama.çocuğum yokken bukadar yapamıyordu.ikinci de gelicek iyce boğdu beni.dün bayağı tartıştık eşimle..sen hiç bişe yapmadın diyor hak diyor.gidip ayaklarına kapanacakmışım yoksa bu yuvayı yıkacakmış..aslında ben kendi başımada ayakta dururm da iş ki herşeyi denedim de olmadı diyim bu iş biterse. oyüzden katlanıyorum.başka bi ilde devlet memuruydum kalktım istanbula geldim ücretsiz izne ayrılıp..tayinimi alamadım.çalışamayacağımı bildiği içinde çok üstüme geliyor..kendi aileme yakınım diye seni cümle aleme rezil ederim diyorr.tehdidin binii bin para.herşeyle tehdit ediyor.bu adamla ben severek evlendim.içimden beddua etmek geliyorr..şu ramazan günü beni gine günah batağına soktular.bayramda gitmelimiyim onu bilemiyorumm.[/QUOTE
adanada böyleleri için huşşik derler yani yalaka..benim kocada böyledir..bu kocanın annesi,oğlu dolayısıyla çok güçlü sana istediğini yaptırır oğlunada çünkü oğlu annesine tapıyor..çocuğun yokken yapamıyordu..çünkü sen o zaman bağımsızdın mahkum değildin her an ayrılabilirdin..ama şimdi çocukların var senden şu bekliyor..aman yuvam yıkılmasın aman 2 çocuğum var babadan ayrı veya anneden ayrı büyümesinler diye her şeye katlanmanı..senden beklediği bu..senin haklı olduğunu bile bile bunu yapıyor yaptırıyor..ve çalışan bir bayansın aslında hürsün..
tehdit etsin blöf yapsın tınma..seni rezil edecekmiş..böyleleri iftiradanda sakınmaz.sevmek boştur..sevgi gelip geçicidir..sevgi tuzaktır tatlı bir tuzak..ne ayağına kapan ne git böylelerine..bakalım ne yapacak..ben yaptım ama kimse yapmasın istiyorum o da şu..evlenir evlenmez çocuk yapmak..evliliğin ilk 9.ayında hemen kucağa çocuğu almak..ne kadar cahilce..bir kaç yıl geçsin birbirinizi eni konu tanıyın..çocuk insanın eline kelepçe ayağına prangadır..senelerce nişanlı kalsan nişanlını tanıyamazsın..evlen 1 ay sonra tanırsın..çoğu insan içinde iş işten geçmiş oluyor..
ailene anlat bana böyle yapıyor bunları söylüyor de..hazırlıklı ol..ben olsam tartışmada bütün konuştuklarını tehditlerini cep telefonundan kaydederim o farketmeden..şap diye yüzüne vururum bu tehditlerini blöflerini..ailenede dinlet..
bende evlendiğim ilk gününden beri kaynanasını mutlu etmeye çalışan eziklerdenim. kadın ilk günden küsmeye başladı devamlı ben diyor. ben büyük şehirden ailemi bırakıp küçük bir şehire geldim burda kimsem yok zaten bi teyzem bi amcam onlarada ayda 1 kere 2 saatliğine ya gidiyorum ya gitmiyorum. kadın yinede paranoya yapıyo senin arkadaşların komuşuların çevren gidip geliyorlar diyor. halbuki evime onlardan başka kimsenin girdiği yok. çünkü kimsem yok ne arkadaşın ne samimi bir komşım teyzemlerle amcanlar desen bir tek bayramda gelmişlerdi. hoş olabilirdi arkadaşlarım çevremde gelen giden olsada evime kime nee. 2 gün evine gitmesek kendini yataklara atıyor hastayım geberiyorum. evlendiğimden beri 1 kere bile nasılsın dediğimde iyiyim demedi hep hasta. hastalık hastası hasta olduğu falan da yok. her gün her dkka onlarla olalım istiyor hep telefonla arayıp herşeyi rapor edelim istiyor, çırt pırt onu ve evli görümcemi davet edip yemekler donatayım istiyor. evime gelince herşeye karışıyor herşey onun istediği gibi olsun istiyor. eşimi benden kıskanıyor onların yanında iyi anlaşıyormuşuz gibi yapmaya korkuyoruz artık hemen başlıyor sağda solda karısının köpeği demeye. zaten onların gözünden evlendiğimiz günden beri kedi köpek gibi birbiimizi yiyoruz devamlı küsüyoruz. kendime aldığım bişeye bile karışıyor pahalı daha ucuzu yok muydu bilmemene. ortak faaln da değiliz benim eşimin işi ayrı. oturup işine gelmeyen şeyleri asla söyleyemezsin bir kere yaptık onu eşim herşeyeine o kadar karışmayın bırakın yavaş yavaş düzenini oturtsun demişti korka korka nerseyse boşanıyorduk kadın 1 hafta bayılıp ayılıp kendini sinir krizlerine sokuyordu. kayın pederimle eşim gecenin 1 inde beni el öpmeye götürmüşlerdi(eşim daha az müdahale edin dedi diye) bana etmediği hakaret kalmadı çığlıklarıyla apartmanı ayağa kaldırmıştı. unutamıyorum bazı şeyleri çünkü devamlı kendilerini yeniliyorlar. bazen düşününce yazık diyorum insan ne hayallerle evleniyor...
bende evlendiğim ilk gününden beri kaynanasını mutlu etmeye çalışan eziklerdenim. kadın ilk günden küsmeye başladı devamlı ben diyor. ben büyük şehirden ailemi bırakıp küçük bir şehire geldim burda kimsem yok zaten bi teyzem bi amcam onlarada ayda 1 kere 2 saatliğine ya gidiyorum ya gitmiyorum. kadın yinede paranoya yapıyo senin arkadaşların komuşuların çevren gidip geliyorlar diyor. halbuki evime onlardan başka kimsenin girdiği yok. çünkü kimsem yok ne arkadaşın ne samimi bir komşım teyzemlerle amcanlar desen bir tek bayramda gelmişlerdi. hoş olabilirdi arkadaşlarım çevremde gelen giden olsada evime kime nee. 2 gün evine gitmesek kendini yataklara atıyor hastayım geberiyorum. evlendiğimden beri 1 kere bile nasılsın dediğimde iyiyim demedi hep hasta. hastalık hastası hasta olduğu falan da yok. her gün her dkka onlarla olalım istiyor hep telefonla arayıp herşeyi rapor edelim istiyor, çırt pırt onu ve evli görümcemi davet edip yemekler donatayım istiyor. evime gelince herşeye karışıyor herşey onun istediği gibi olsun istiyor. eşimi benden kıskanıyor onların yanında iyi anlaşıyormuşuz gibi yapmaya korkuyoruz artık hemen başlıyor sağda solda karısının köpeği demeye. zaten onların gözünden evlendiğimiz günden beri kedi köpek gibi birbiimizi yiyoruz devamlı küsüyoruz. kendime aldığım bişeye bile karışıyor pahalı daha ucuzu yok muydu bilmemene. ortak faaln da değiliz benim eşimin işi ayrı. oturup işine gelmeyen şeyleri asla söyleyemezsin bir kere yaptık onu eşim herşeyeine o kadar karışmayın bırakın yavaş yavaş düzenini oturtsun demişti korka korka nerseyse boşanıyorduk kadın 1 hafta bayılıp ayılıp kendini sinir krizlerine sokuyordu. kayın pederimle eşim gecenin 1 inde beni el öpmeye götürmüşlerdi(eşim daha az müdahale edin dedi diye) bana etmediği hakaret kalmadı çığlıklarıyla apartmanı ayağa kaldırmıştı. unutamıyorum bazı şeyleri çünkü devamlı kendilerini yeniliyorlar. bazen düşününce yazık diyorum insan ne hayallerle evleniyor...
adanada böyleleri için huşşik derler yani yalaka..benim kocada böyledir..bu kocanın annesi,oğlu dolayısıyla çok güçlü sana istediğini yaptırır oğlunada çünkü oğlu annesine tapıyor..çocuğun yokken yapamıyordu..çünkü sen o zaman bağımsızdın mahkum değildin her an ayrılabilirdin..ama şimdi çocukların var senden şu bekliyor..aman yuvam yıkılmasın aman 2 çocuğum var babadan ayrı veya anneden ayrı büyümesinler diye her şeye katlanmanı..senden beklediği bu..senin haklı olduğunu bile bile bunu yapıyor yaptırıyor..ve çalışan bir bayansın aslında hürsün..
tehdit etsin blöf yapsın tınma..seni rezil edecekmiş..böyleleri iftiradanda sakınmaz.sevmek boştur..sevgi gelip geçicidir..sevgi tuzaktır tatlı bir tuzak..ne ayağına kapan ne git böylelerine..bakalım ne yapacak..ben yaptım ama kimse yapmasın istiyorum o da şu..evlenir evlenmez çocuk yapmak..evliliğin ilk 9.ayında hemen kucağa çocuğu almak..ne kadar cahilce..bir kaç yıl geçsin birbirinizi eni konu tanıyın..çocuk insanın eline kelepçe ayağına prangadır..senelerce nişanlı kalsan nişanlını tanıyamazsın..evlen 1 ay sonra tanırsın..çoğu insan içinde iş işten geçmiş oluyor..
ailene anlat bana böyle yapıyor bunları söylüyor de..hazırlıklı ol..ben olsam tartışmada bütün konuştuklarını tehditlerini cep telefonundan kaydederim o farketmeden..şap diye yüzüne vururum bu tehditlerini blöflerini..ailenede dinlet..
kaynanan seni kıskanıyor..bu kadın hasta değil akıl hastasıdır..böyle kaynanalar elinden gelse oğlunun koynunada kendileri girecek ama bu olmuyor işte allahtan bunu etik buluyorlar..herşeyini kıskanır..yemeni içmeni giyinmeni gelenini gidenini..kendileri har vurup harman savurur sana gelince birşeyin en ucuzunu alsan onlara çok pahalı gelir..çünkü oğlunun parasını harcıyorsun..rahat etmeni hiç istemez bu türler..amaçlar şu..seni gelin olduğuna bin pişman etmek..ve nedense nişanlıyken bu kaynanalar geline çok iyidirler ne zman nikah olup evlenirsin orada kayışı koparırlar..kaynana gelini köle gibi görür..annesine düşkün bir erkekle evlenmemeli bir
kız..yoksa çok ezer kaynana.. annesi kara toprağa girmiş bir erkekle evlenmeli..bayramda seyrandaarada gider bir elham okur..
şu evlilik programlarında çok sık rastlıyorum...kendine eş arayan hanımların kriterlerinde şu var..ailesine düşkün olsun...ey salak ailesine düşkün olursa el birliği eder seni ezerler..zannetme seni yüce tutarlar..kriterini değiştirip ailesine özellikle annesine düşkün olmayan birini istiyorum deseleryaa..
ilk cümlenizi okudum ve direk kaynanamın şu lafı geldi aklıma:BEN ONU KOYNUMDA UYUTURDUM. OKULDAN GELİRDİ KOYNUMA ALIR UYUTURDUM:)))) yanlış anlaşılmasınn ilkokuldayken yaparmışoğluna bunu. bana anlatıyo kavga ederken. dediğin gibi hastalık bu ya.....
böyle bir kaynanadan bendede var yalnız benimki aşırı..seninki eşin ilkokul yıllarında anasının koynunda uyurmuş..eşimle evlendiğimizde eşim 33 yaşındaydı benden 10 büyüktür..bir gün kaynanam ne dedi biliyormusun yeni evliyiz o zaman...oğlum avradının koynunda çok uyudun birazda benim koynumda uyu..yeminle böyle..aslında daha çok varda anlatacak neyse..eşim gider onun yatağında beraber uyurlardı..kaynanam çok kıskançtır..aynı ev içinde yaşıyorduk 68 yaşındaydı o zamanlar...bana saçını boyatır yıkatır fönletir eşim eve geldimi eşime kendini gösterip oğlum bak avradından güzel olmadımmı diye sorardı..gülermisin ağlarmısın?..
daha neler ya:))) gülermisin ağlarmısın... beterin beter, var derşer ya hep öyle demekki.. Allah yardım etsin size...
22 yıllık evliyiz büyük oğlum 21 yaşında küçük 17..kaynanam hala öyle eşim gider yanında yatmaya..haaa şunuda ekleyeyim..kaynanamın 3 kız 2 oğlan olmak üzere 5 çocuğu var..en büyükleri eşim..eşimde 55 yaşında şu an..kaynanam bunlar bekarken yani eşim ve kardeşleri kaynanam hiç ilgilenmezmiş çocuklarla..sürekli gezermiş..evde iş yemek yapmazmış..çamaşırlarınıda gezmede giydiklerini yıkarmış..kızları biraz büyüyünce ev işini onlar yapmış..oğlanlar hep babalarıylaymış..eşim ve kardeşleri evlendikten sonra yani eşleri olduktan sonra çok değişmiönceden sahip çıkmazmız...gelinden damattan kıskanır olmuş sonra..bunları anlatan birebir yakın kendi akrabaları..
kaynananızı çektikten sonra inş siz iyi bi kaynana olursunuz ne diyim.. Allah ıslah etsin öyle kaynanayı... benimkide çekmiş kaynanasından 5 yıla yakın birlikte oturmuşlar kaynanamın kaynanasıda burnundan getirmiş sonra çıkmış babasının evine gitmiş 3 ay gelmemiş eşim anlatıyo.. daha biz çocuktuk diye... şimdi o da kaynanasıyla görüşmüyor.. burnunun dibinde sokak var aramızda eşimin babaanneaiyle... yaşlı kadın hasta... konuşamıyorama daha sadece bayramda yanına gittiğini gördüm kaynanamın kaynanasının yanına. o da bayramdı. valla ben anlamıyorum ya... kendisi çekmiş.. kendi kayınvalidesde yakın 1 kez olsun gitmez gelmez ki yaşlı 75 yaşında kadın. kendi 50 yaşında bana der gelip gitmiyon diye.... kadının kadına yaptığını hiç bi erkek yapmıyor ya kadına. çin işkenceksi gibi burnumuzdan getiriyolar... inş. ben iyi bi anne olurum... Allahım evlat sahibi olmayı nasıb eder de...
böyle bir kaynanadan bendede var yalnız benimki aşırı..seninki eşin ilkokul yıllarında anasının koynunda uyurmuş..eşimle evlendiğimizde eşim 33 yaşındaydı benden 10 büyüktür..bir gün kaynanam ne dedi biliyormusun yeni evliyiz o zaman...oğlum avradının koynunda çok uyudun birazda benim koynumda uyu..yeminle böyle..aslında daha çok varda anlatacak neyse..eşim gider onun yatağında beraber uyurlardı..kaynanam çok kıskançtır..aynı ev içinde yaşıyorduk 68 yaşındaydı o zamanlar...bana saçını boyatır yıkatır fönletir eşim eve geldimi eşime kendini gösterip oğlum bak avradından güzel olmadımmı diye sorardı..gülermisin ağlarmısın?..
uyanıkmış senin koca..bo kocanın ve annesinin işi gücü senle uğraşmak..
ben sana hazırlıklı ol derken o çook önceden hazırlığını yapmış..vay beee.
adam akıllı..istediği cümleleri sana söyletene kadar seni çıldırtıyor istediğini alıyor..kaynanan senin varlığını gölgeni bile kıskanıyor..oğlunun çocuğunu doğuruyorsun..o çocuğu doğurman için seni taşıyıcı anne yapmışlar aslında senin hükmün bu..mümkün olsa kendi doğuracakmış o çocuğu ama...bu adamdanda anası olacak kadındanda ne sana nede başkasına hayır gelmez..bende ne sıkıntılar yaşadım bir anlatsam 22 yıllık evliliğimde..hala böyleyim..hani roman olur derlerya işte öyle..eş tarafından gelen sıkıntıları yaşayanları konuşmasalarda anlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?