Kayınvalideyle iyi geçinmenin yolları http://www.kadinlarkulubu.com/portal/iliskiler/kayinvalideyle-bas-etmenin-yollari-75176.html
Aaaa KadınlarKulubu kullanıcısı gerçek biri değil miBu konu kişisel bir konu değil, genele açılmış ortak paylaşım konusu, ayrıca link veren üyelik sitenin otomatik link atan yazılım programı.
Siz birçok kişisel konuyu güncellediğiniz için banlanmıştınız.
merhaba bayanlar benim bi sorunum var eşim ailesine aşırı derecede düşkün evin tek oğlu evimiz ayrı ama yakın evleneli 1,5 yıl oldu yemeklerımızı evde yemek ıstıyorum ama esımın aılesı sureklı onlara gıtmemızı ıstıyorlar yemeklerı onlarda yememızı calısıyoruz aksam oluyor kayınvalıdem arıyor gelın yemek yaptım yıyın gıdıyoruz hıc bısey hazır degıl hazırlıyoruz yıyor cayda ısın oturun sohbet edın her gun aynı muhabbet sıkılıyorum her gun oraya gıtmek ıstıyor haftasonllarıda esım arıyor annemı aradın mı anneme gıttın mı ablamı aradın mı kardesımı aradın mı basımın etını yıyor delı oluyorum ne yapmam gerekıyor bana a
kıl verın !!!!!
şu topikleri gördükçe kahroluyorum.
Bu konular biter mi? Bitmez..
Sonu var mı? Hiç yok...
Dünyada ilk yaşıyan siz misiniz? Asla...
Konuş konuş dur.. Sonra?
Çözülen bir şey var mı? Ben hiç görmedim..
Neden kendini heba ediyorsun? Acı çekmeyi seviyorum..
Bence budur.
öyle olmak zorunda. yoksa hem ağzının tadı hem de evinin tadı kalmaz. çözemediklerin de yanına kar kalır.Senin gibi bir bayan olabilmeyi cok isterdim. Malesef bazen duygusallasiyorum, takilmiyacak seyleri takiyorum. Kayinvalideyi gec her konuda.
öyle olmak zorunda. yoksa hem ağzının tadı hem de evinin tadı kalmaz. çözemediklerin de yanına kar kalır.
neden takıyorsun? geride bırakamıyor musun? Es geçemiyor musun?
Sonuçta el de geç..
sen neden değişmiyorsun madem.ben de yanlis buldugum seyleri deyistirme durtusu olabiliyor bazen, sanki insanlari yada olaylari deyistirmek benim uzerime vazifeymis gibi. Biliyorum sacma oldugunu, ama iste bazen aklimdan cikmasi zaman aliyor. Allahtan mesguliyetlerim var da boyle seylere kafa yormaya zamanim olmuyor cok. Ama iste karakterimi biliyorum, o yuzden de calismak hatta fazla calismak tam bana gore. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?