Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

gelin kaynana tarihin hangi döneminde dost olmuş ki... bunun için eski defterleri açıp açıp anlatıp canınızı neden sıkıyorsunuz ki:)
yeni bir şey varsa anlatın rahatlayın ama kapatın gitsin. değmezler çünkü

merhaba bayanlar benim bi sorunum var eşim ailesine aşırı derecede düşkün evin tek oğlu evimiz ayrı ama yakın evleneli 1,5 yıl oldu yemeklerımızı evde yemek ıstıyorum ama esımın aılesı sureklı onlara gıtmemızı ıstıyorlar yemeklerı onlarda yememızı calısıyoruz aksam oluyor kayınvalıdem arıyor gelın yemek yaptım yıyın gıdıyoruz hıc bısey hazır degıl hazırlıyoruz yıyor cayda ısın oturun sohbet edın her gun aynı muhabbet sıkılıyorum her gun oraya gıtmek ıstıyor haftasonllarıda esım arıyor annemı aradın mı anneme gıttın mı ablamı aradın mı kardesımı aradın mı basımın etını yıyor delı oluyorum ne yapmam gerekıyor bana a
kıl verın !!!!!

Bu konu kişisel bir konu değil, genele açılmış ortak paylaşım konusu, ayrıca link veren üyelik sitenin otomatik link atan yazılım programı.
Siz birçok kişisel konuyu güncellediğiniz için banlanmıştınız.

Aaaa KadınlarKulubu kullanıcısı gerçek biri değil mi

Eşin senin aileni arıyor mu ? Aramıyorsa aynısını sen de ona yap.Babamı bir ara seni soruyordu,annem biraz rahatsız geçmiş olsun desen iyi olur gibi...Aynı şehirdeyseniz senin ailene de gidin.
Her akşam nasıl yemeğe gidiyorsun ? Hiç yemeğin,işin olmuyor mu ?
Eşinin sevdiği yemeği yap,güzel sofra hazırla.Kayınvaliden çağırınca teşekkür ederiz bugün yemeğimiz var,çıkmayalım dersin.Eşin de sofrayı bırakıp gitmek istemez.
Çalışıyorsan yorgunum diyebilirsin.Çalışmıyorsan bütün işlerini eşin yokken bitirme.Mesela ütüyü akşama bırak.Çok ütüm var dersin veya perdeleri makinaya attım,çıkamam.Ertesi gün misafirin gelecekse,hazırlık yapacağım gelemem dersin.

bende calısıyorum ben gelınmısım aramak zorundaymısım annesını her gun arayacakmısım oyle bı zorunlulugum varmıs yemek yapıyorum sevdıgı yemeklerı yapıyorum anası arayınca bısey oluyor evde yemek olsada orda gıdıp corba ıcıyor sadece cesıtte yok ama bayılıyor yanı ısım var yorgunum dıyorum yemegı yer cıkarız dıyor kac kere tek basına gıttı ben eve gıttım yok bunları denedım

Yalnız gitmesi sizi üzer mi? Ben olsam yalnız gönderip kafamı dinlerdim. Yada herkes kendi annesine gidebilir.

Kv bazıları yaptıkları ucube hareketlerinin doğruluğuna kör ve sağır bir şekilde kapanırlar. O sebepten dolayı değişmeleri imkansız. Eğer sizde kvzi temel inançlarıyla çelişen bir durumla karşı karşıya bırakırsanız, bundan aşırı rahatsızlık ve zihinsel stres yaşayacak. Bu bir döngü haline geldiğinde anlaşamama kaçınılmaz.
Bunun tek çözümü eşlerin objektif olmasında saklı.

wala devlet meselesi gibi hepimizin sorun kv seni o kadar iyi anlıyorum ki benzer sorunlar bende de var eşimin ailesi söz konusu açıldığında genelde tartışmayla bitiyor ben kvyi sevemedim elimden geleni yapıyorum ama ısınamıyorum inanın saygıda kusur etmem biz nişanlıyken eşimin eski nişanlısının ismiyle hitap etti o an inanın sesim çıkmadı konuşamadım sonra evlendik ben yokmuşum gibi davranıyor eşime senin evin senin düğünün senin paran (ki bende çalışıyorum) gibi ifadeler kullanıyor. benim ak dediğime kara diyor hep bi inatlaşma bu arada 7 aylık evliyim annemlerden bahsederken anasıgil ifadesini kullanıyor daha bunun gibi şeyler eşimle konuştuğum zaman da ben abartıyormuşum öyle diyor

kızlar bende çoook bunalıma giriyorum ne yapıcam bilemiyorum.. kayınvalidem hasta görümcemler kaynvalidemlerde kalıyor ben ve eşim çalışıyoruz ben çok yoruluorum her akşam kaynanamlara gtmk zorundayız ewimiz ayrı ve 4 aylık ewliyim..

artık kafayı yicem 2 aydır hergün gidiyordum ama çok bunaldım ve artık haftada 2 kere gtmeye başladım.. eşim hergün gidiyor... gitmediğim gün eşime ben onu ne hayallerle aldım nie gelmiyor yanıma niye misafir gibi oturuyor geldiğinde diyip ağlamış...

ama inanın o kadar bıktımkii ben oğlunu sewdiğim için ewlendim milletn hizmetini yapmak için ewlenmedimki... ilk başlarda istediğim için gidiyordum hasta olduğu için görsün eşimle beni mutlu olsun diyordum ama bazı nedenlerden dolayı artık bunaldım ve gtmek istemedm... her gittiğimde de iş yapıyordum ama gitmeleri azalttım ve 1 hfta içersinde 2 kere gttim iş güç de yapmadım bazı nedenlerm vardı çnkü....

ben ne yapacağımı şaşırdım çok kasılıyorum onların ewinde.. bende işten gelnce dnlenmek istyrm ama yok malesef....

dün gittim bgn yine gidicem yaaa napcm ben

benim çok büyük sorunlarım yok alsında kv ile. aramıza mesafe koydum misafir gibi gider geliriz birbirimize. yıllardır laf sokmaları bitmedi bir türlü. çoğu zaman gülerek geçiştiriyorum takmıyorum ama geçen akşam, 2 tane kaynım, eltim falan ordayken imalı imalı bir komşudan bahsediyor. x in gelinide tembel çıktı diye kaynım nasıl tembelmiş falan diyince evleneli 3 sene oldu işte hala bebek yok dedi. tabi bende 8 senelik evliyim olmuyor bebeğimiz. o an üzerime alındım. belki düşünmeden söyledi ama benim çok gücüme gitti. tembel ne demek yaa. sen biliyormusun insanların nelerle uğraştığınıda böyle atıp tutuyorsun.
tek kelime etmedim ama keşke terbiyem el verseydide -- yok gelin tembel değil hergece çalışıyormuşlarda oğlanın spermi yokmuş deseydim. densiz

Senin gibi bir bayan olabilmeyi cok isterdim. Malesef bazen duygusallasiyorum, takilmiyacak seyleri takiyorum. Kayinvalideyi gec her konuda.

Senin gibi bir bayan olabilmeyi cok isterdim. Malesef bazen duygusallasiyorum, takilmiyacak seyleri takiyorum. Kayinvalideyi gec her konuda.
öyle olmak zorunda. yoksa hem ağzının tadı hem de evinin tadı kalmaz. çözemediklerin de yanına kar kalır.
neden takıyorsun? geride bırakamıyor musun? Es geçemiyor musun?
Sonuçta el de geç..

öyle olmak zorunda. yoksa hem ağzının tadı hem de evinin tadı kalmaz. çözemediklerin de yanına kar kalır.
neden takıyorsun? geride bırakamıyor musun? Es geçemiyor musun?
Sonuçta el de geç..

ben de yanlis buldugum seyleri deyistirme durtusu olabiliyor bazen, sanki insanlari yada olaylari deyistirmek benim uzerime vazifeymis gibi. Biliyorum sacma oldugunu, ama iste bazen aklimdan cikmasi zaman aliyor. Allahtan mesguliyetlerim var da boyle seylere kafa yormaya zamanim olmuyor cok. Ama iste karakterimi biliyorum, o yuzden de calismak hatta fazla calismak tam bana gore. :)

sen neden değişmiyorsun madem.
Onlar da kendi gözlerinden seni yeterli bulmuyor, iyi bulmuyor. O zaman birbirinizi değiştirin.
Olacak şey mi?
Herkesi olduğu gibi kabul etmezsen sen değişmek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…