Ne olursa olsun size vurmasi hic hos degil boyle olaylari okuyunca evlilikten iyice soguyprum acaba gercekten gorucu usulu evlilikler mi daha saglikli.. demek kaynanalar hep ayni benim ki de guler yuzle ustumde baski kurmaya calisiyor benm nisanlimda aramizda bi suru sey gecti hic annm haksiz demedi bi kere bile.. ama ailesi hakkinda bisey demiyorum cunku savunma psikolojisine burunuyor bu sefer eskiden bana ailesinin kotu taraflarini ona yapilanlarini kiz kardesini falan anlatirdi bu tartismalardan sonra onlar benm ailem laf edemezsine dondu zaten ayrilmanin esigindeyiz... ama cogu erkek ayni demek ki aslinda bizi aileleriyle koti eden de onlar dur demeyi iyi bilseler hic sorun olmaycak.. ama sizde esinizin ustune cok gidiyorsunuz sevgiliyken bazi seylere goz yummussunuz kabul etmissiniz belki de ondan simdi bu kiskancliginiz. Ama szi ne kadar sevmesenizde onlar esinin ailesi gorusecek ben esim sevmio die vazgecmezdim. Bence cok yalniz biirakmasaydiniz ben su kisacik nisanlilik doneminde sunu anladim rol yapacaksin hep seviomus gibi ve denilenleri hic duymayacaksin butun silahlarini elinden alirsin o zaman kaynananin.. en son tartismada sustum sustm daha sonra nisanlim aradi beni ne kadar sevdigini herkse gordu annemde biliyor artik bennim seni ne kadar sevdigimi dedi.. sonra bi baktim mecburen annesi bu sefer beni ovmeye baslams yok kiyamam da yok senye buraya tatile gelince sunu yapacagim bunu yapacagim diye.. en iyisi onlara firsat vermemek kendi silahlariyla alttan alttan vurmak.. bu isler cok zormus yaa allah hepimize yardim etsin :'(
arkadaslar nerden başlıcam neleri yazıcam bilmiyorum şuan okadar kötüyümki anlatamam..eşimle 10 yıl görüştükten sonra evlendik..çok sevdim eşimi ben onsuz olamam onsuz yaşayamam başkasıyla evlenemem o başkasıyla evlenirse ölürüm diyordum..eşim yakışıklıydı kendine özgüveni çok fazlaydı..beraber olduğumuz dönemde eşime teklif yollayan kızlar olmuştu tabi oda günü birlik görüşürdü benden habersiz..ama ben kurnazımdır salak biri değilim hemen arastırır bulur anlardım oda bana onların gelip geçici bişey olduğunu kızların onu çok istediğini evleneceği insanın sadece ben olduğumu söylerdi hep..öylede oldu biz 10 yılın sonunda evlendik..ben üniversite mezunuyum eşim ise lise..biz lisede aynı sınıftaydık o şekilde tanıştık..eşime güvenim sevgiliyken sarsılmıştı ondan sonra ona hiç güvenemedim sanki beni sevmiyormuş beni hep aldatıyormuş giibi geldi bana ama buna ragmen evlendim çünkü çok seviyordum vazgecemezdim..eşim lise mezunu ama kendini geliştirmiş biri pasif bir insan değil şimdi ise turizm işiyle uğraşıyo..bu arada unutmadan arkadaslar ben çok kıskanç bir insanım ve bu kıskançlık haddi hududu aşacak sekilde olandan..evlenmeden önce annesiyle çok iyiydi aramız çok seviyodum annesini her oğluyla tartıştığımda annesini arardım oda bana yardımcı olurdu..ama evlendikten sonra hersey okadar değiştiki.evliliğimizin ilk yılında annesiyle sorunlar yaşamaya başladık..beraber oturuyorduk eşim annesine çok düşkün..annesine bir çift laf söyletmez..o zamanlar başladı kavgalarımız bundan 3 yıl önce..eşimle hep aramı bozmaya çalıştı görünürde bişey yapmıyordu ama ben biliyordum içten içe uğraşıyordu benimle..benim yaptıklarımı begenmez herseyin en iyisini kendi yapar..bana yemak yapyırmaz sen yapamıyorsun diye..eşime benim yanımda çok iyi davranır güya oğlunu çok seviyormuş gibi yapar ama lafta gercekte alakası yok bence..başkalarının gelinlerini över benim yanımda bana laf vurur..bu şekilde biz 2 yıl annesiyle oturduk..zaten kadını sevmediğim için kadının her yaptığı bana batmaya başlamıştı..eşimden evimizi ayırmasını istedim oda ayırdı..kaynanam hiç istemedi ama bana bişey diyemedi..çünkü lafını alacagını biliyordu..en son onla otururken eşimle beni kavga ettirdi onun yüzünden eşim vurdu bana o günden beri o kadından nefret ediyorum..şuan ayrı oturuyoruz eşimi seviyorum ama anlamadığım sorunlar var ne yaparsak yapalım mutlu olamıyorum..hergünümüz kavga gürültü..kavga etmediğimiz bir gün dahi yok..dedim ya ben aşırı kıskancım..doğum yaptım 3 aylık bir kızım var annesi sürekli torununu görmeyi bahane edip bize gelmeye başlamıştı..tabi kadını hoşlanmıyorum bu yüzden gelmesini istemiyordum..geldiği zamanda bana dolapta yağ var yoğurt var gördün dimi..bak bıçağın iyi kesiyo sahip ol kaybetme..sebzeleri dolaba iyi yerleştir şunu atma bunu dökme şunu şöyle yap bunu böyle yap..sanki benim evim değil bunun evi.o gittikten sonra hiçbirşeyimi yerinde buılamıyorum..en son geldiğindede koltukların yerini deiştirmiş bende anne olmamış böle dedim ve sesimi bile yükseltmeden..bana görgüsüz sen ne anlarsın ev döşemekten nerde gödün ki koltuk takımını dedi bende sensiz görgüsüz görgüsüz olmasan başkalarının evine müdahale etmezsin dedim..ve benim ailem gayet görgülüdür kendide biliyo bunu sonra benle kavga etti gitti..okadar uzunki aslında yazsam roman olur arkadaslar ama şuan içimden geçenleri yazıyorum..sonra oğlu geldi tabi herzamanki gibi ben haksızım ben fesatım ben yanlış düşünüyorum annesi haklı annesi öle demek istememiştir annesi şöyledir annesini savundu hep...herzaman böyle hep annesi haklı..doğum yaptım annesi torununa bir hediye dahi almadı..evlendim düğünümü eşim kendi yaptı bana altın taktı kaynanam aldı borçlarını ödedi borcum var diye ben 1 hafta dahi takmadım..bunları söylediğim zaman annem haklı borcu vardı şöyle böyle..herzaman anne kavgası etmekten bıktım usandım..ben bu arada dedimya arkadaslar çok kıskancım kendimi ifade edebiliyormuyum şuan bilmiyorum ama annesini arasa yanına gitse kızkardesi geldi yutdışından onun yanına gitse yani ailesinden biriyle beraber olsa kendimi yiyip bitiriyorum..sonrada çok büyük kavgalarımız oluyo..sanıyorumki ailesiyle olduğunda hep benim hakkımda konuşuyorlar hep beni eleştiriyorlar ailesi aklına giriyo öle düşünüyorum..eşim kesinlikle ailesiyle konuştuklarını annesi bana bişi desede gelip bana söylemez saklar..düzensiz arkadasları var onların yanına gitmiceksin diyorum o yüzden kavga ediyoruz o şuraya gidelim diyo ben gitmiyorum orda kızlar var kılara bakacak beni umursamıcak diye yine kavga ediyoruz..sanki hep başka birini bulacakmış beni sevmiyormuş gibi geliyo..bişeymi gördüm biliyorum hayır ama hep bu düşüncelerle yaşıyorum..hele hele ailesiyle beraber olunca ölüp bitiyorum..en son 1 hafta önce kavga ettik annesi gelmiş benle küs olduğu için dışarda görüşmüşler yani bi kafade kız kardeşi falan oturmulşlar eve geç geldi gece 12de..nerden geliyorsun dedim sana hesapmı vericem dedi evet dedim kalktı gidiyordu bende önüne durdum gidemezsin diye sonra bana vurdu gözüme..gözüm mosmor yeni iyileşmeye başladı..çok kötü oldum 5 gündür hastane hastane gezdiriyo çok korktu ama iş işten geçti..o dayağı ben nasıl unutucam ne yapıcam bilmiyorum..kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti..her günüm acı içinde geçiyo..lütfen arkadaslar yardımcı olun bana ne yapmalıyım
arkadaslar nerden başlıcam neleri yazıcam bilmiyorum şuan okadar kötüyümki anlatamam..eşimle 10 yıl görüştükten sonra evlendik..çok sevdim eşimi ben onsuz olamam onsuz yaşayamam başkasıyla evlenemem o başkasıyla evlenirse ölürüm diyordum..eşim yakışıklıydı kendine özgüveni çok fazlaydı..beraber olduğumuz dönemde eşime teklif yollayan kızlar olmuştu tabi oda günü birlik görüşürdü benden habersiz..ama ben kurnazımdır salak biri değilim hemen arastırır bulur anlardım oda bana onların gelip geçici bişey olduğunu kızların onu çok istediğini evleneceği insanın sadece ben olduğumu söylerdi hep..öylede oldu biz 10 yılın sonunda evlendik..ben üniversite mezunuyum eşim ise lise..biz lisede aynı sınıftaydık o şekilde tanıştık..eşime güvenim sevgiliyken sarsılmıştı ondan sonra ona hiç güvenemedim sanki beni sevmiyormuş beni hep aldatıyormuş giibi geldi bana ama buna ragmen evlendim çünkü çok seviyordum vazgecemezdim..eşim lise mezunu ama kendini geliştirmiş biri pasif bir insan değil şimdi ise turizm işiyle uğraşıyo..bu arada unutmadan arkadaslar ben çok kıskanç bir insanım ve bu kıskançlık haddi hududu aşacak sekilde olandan..evlenmeden önce annesiyle çok iyiydi aramız çok seviyodum annesini her oğluyla tartıştığımda annesini arardım oda bana yardımcı olurdu..ama evlendikten sonra hersey okadar değiştiki.evliliğimizin ilk yılında annesiyle sorunlar yaşamaya başladık..beraber oturuyorduk eşim annesine çok düşkün..annesine bir çift laf söyletmez..o zamanlar başladı kavgalarımız bundan 3 yıl önce..eşimle hep aramı bozmaya çalıştı görünürde bişey yapmıyordu ama ben biliyordum içten içe uğraşıyordu benimle..benim yaptıklarımı begenmez herseyin en iyisini kendi yapar..bana yemak yapyırmaz sen yapamıyorsun diye..eşime benim yanımda çok iyi davranır güya oğlunu çok seviyormuş gibi yapar ama lafta gercekte alakası yok bence..başkalarının gelinlerini över benim yanımda bana laf vurur..bu şekilde biz 2 yıl annesiyle oturduk..zaten kadını sevmediğim için kadının her yaptığı bana batmaya başlamıştı..eşimden evimizi ayırmasını istedim oda ayırdı..kaynanam hiç istemedi ama bana bişey diyemedi..çünkü lafını alacagını biliyordu..en son onla otururken eşimle beni kavga ettirdi onun yüzünden eşim vurdu bana o günden beri o kadından nefret ediyorum..şuan ayrı oturuyoruz eşimi seviyorum ama anlamadığım sorunlar var ne yaparsak yapalım mutlu olamıyorum..hergünümüz kavga gürültü..kavga etmediğimiz bir gün dahi yok..dedim ya ben aşırı kıskancım..doğum yaptım 3 aylık bir kızım var annesi sürekli torununu görmeyi bahane edip bize gelmeye başlamıştı..tabi kadını hoşlanmıyorum bu yüzden gelmesini istemiyordum..geldiği zamanda bana dolapta yağ var yoğurt var gördün dimi..bak bıçağın iyi kesiyo sahip ol kaybetme..sebzeleri dolaba iyi yerleştir şunu atma bunu dökme şunu şöyle yap bunu böyle yap..sanki benim evim değil bunun evi.o gittikten sonra hiçbirşeyimi yerinde buılamıyorum..en son geldiğindede koltukların yerini deiştirmiş bende anne olmamış böle dedim ve sesimi bile yükseltmeden..bana görgüsüz sen ne anlarsın ev döşemekten nerde gödün ki koltuk takımını dedi bende sensiz görgüsüz görgüsüz olmasan başkalarının evine müdahale etmezsin dedim..ve benim ailem gayet görgülüdür kendide biliyo bunu sonra benle kavga etti gitti..okadar uzunki aslında yazsam roman olur arkadaslar ama şuan içimden geçenleri yazıyorum..sonra oğlu geldi tabi herzamanki gibi ben haksızım ben fesatım ben yanlış düşünüyorum annesi haklı annesi öle demek istememiştir annesi şöyledir annesini savundu hep...herzaman böyle hep annesi haklı..doğum yaptım annesi torununa bir hediye dahi almadı..evlendim düğünümü eşim kendi yaptı bana altın taktı kaynanam aldı borçlarını ödedi borcum var diye ben 1 hafta dahi takmadım..bunları söylediğim zaman annem haklı borcu vardı şöyle böyle..herzaman anne kavgası etmekten bıktım usandım..ben bu arada dedimya arkadaslar çok kıskancım kendimi ifade edebiliyormuyum şuan bilmiyorum ama annesini arasa yanına gitse kızkardesi geldi yutdışından onun yanına gitse yani ailesinden biriyle beraber olsa kendimi yiyip bitiriyorum..sonrada çok büyük kavgalarımız oluyo..sanıyorumki ailesiyle olduğunda hep benim hakkımda konuşuyorlar hep beni eleştiriyorlar ailesi aklına giriyo öle düşünüyorum..eşim kesinlikle ailesiyle konuştuklarını annesi bana bişi desede gelip bana söylemez saklar..düzensiz arkadasları var onların yanına gitmiceksin diyorum o yüzden kavga ediyoruz o şuraya gidelim diyo ben gitmiyorum orda kızlar var kılara bakacak beni umursamıcak diye yine kavga ediyoruz..sanki hep başka birini bulacakmış beni sevmiyormuş gibi geliyo..bişeymi gördüm biliyorum hayır ama hep bu düşüncelerle yaşıyorum..hele hele ailesiyle beraber olunca ölüp bitiyorum..en son 1 hafta önce kavga ettik annesi gelmiş benle küs olduğu için dışarda görüşmüşler yani bi kafade kız kardeşi falan oturmulşlar eve geç geldi gece 12de..nerden geliyorsun dedim sana hesapmı vericem dedi evet dedim kalktı gidiyordu bende önüne durdum gidemezsin diye sonra bana vurdu gözüme..gözüm mosmor yeni iyileşmeye başladı..çok kötü oldum 5 gündür hastane hastane gezdiriyo çok korktu ama iş işten geçti..o dayağı ben nasıl unutucam ne yapıcam bilmiyorum..kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti..her günüm acı içinde geçiyo..lütfen arkadaslar yardımcı olun bana ne yapmalıyım[
kv ne kızmakta çok haklısın ama ne kadar kızgın olursan kv ile küs olmayacaksın.küsersen eşini ailesiyle yalnız görüşmeye itmiş olursun ve bu şekilde eşin dolduruşa maruz kalır ve bahsettiğin şiddet olayları olabilir.kızgın olsan da eşinin yanında sen de git kv ne yalnız görüşmelerine çok fazla izin verme çünkü eşini etkiliyor belli ki..
arkadaslar nerden başlıcam neleri yazıcam bilmiyorum şuan okadar kötüyümki anlatamam..eşimle 10 yıl görüştükten sonra evlendik..çok sevdim eşimi ben onsuz olamam onsuz yaşayamam başkasıyla evlenemem o başkasıyla evlenirse ölürüm diyordum..eşim yakışıklıydı kendine özgüveni çok fazlaydı..beraber olduğumuz dönemde eşime teklif yollayan kızlar olmuştu tabi oda günü birlik görüşürdü benden habersiz..ama ben kurnazımdır salak biri değilim hemen arastırır bulur anlardım oda bana onların gelip geçici bişey olduğunu kızların onu çok istediğini evleneceği insanın sadece ben olduğumu söylerdi hep..öylede oldu biz 10 yılın sonunda evlendik..ben üniversite mezunuyum eşim ise lise..biz lisede aynı sınıftaydık o şekilde tanıştık..eşime güvenim sevgiliyken sarsılmıştı ondan sonra ona hiç güvenemedim sanki beni sevmiyormuş beni hep aldatıyormuş giibi geldi bana ama buna ragmen evlendim çünkü çok seviyordum vazgecemezdim..eşim lise mezunu ama kendini geliştirmiş biri pasif bir insan değil şimdi ise turizm işiyle uğraşıyo..bu arada unutmadan arkadaslar ben çok kıskanç bir insanım ve bu kıskançlık haddi hududu aşacak sekilde olandan..evlenmeden önce annesiyle çok iyiydi aramız çok seviyodum annesini her oğluyla tartıştığımda annesini arardım oda bana yardımcı olurdu..ama evlendikten sonra hersey okadar değiştiki.evliliğimizin ilk yılında annesiyle sorunlar yaşamaya başladık..beraber oturuyorduk eşim annesine çok düşkün..annesine bir çift laf söyletmez..o zamanlar başladı kavgalarımız bundan 3 yıl önce..eşimle hep aramı bozmaya çalıştı görünürde bişey yapmıyordu ama ben biliyordum içten içe uğraşıyordu benimle..benim yaptıklarımı begenmez herseyin en iyisini kendi yapar..bana yemak yapyırmaz sen yapamıyorsun diye..eşime benim yanımda çok iyi davranır güya oğlunu çok seviyormuş gibi yapar ama lafta gercekte alakası yok bence..başkalarının gelinlerini över benim yanımda bana laf vurur..bu şekilde biz 2 yıl annesiyle oturduk..zaten kadını sevmediğim için kadının her yaptığı bana batmaya başlamıştı..eşimden evimizi ayırmasını istedim oda ayırdı..kaynanam hiç istemedi
cnm sen neden esını gozunde bu kadar buyuttun bastan hata yaptın o yakısıklıda sen cok mu cırkınsın sende guzelsın emınım bole dusunme kendını ondan bu sekılde asagı gorme allah allah gıdıcek adam benı bırakan adam bırakısa kendı kaybeder ozguvenını elıne al cnm ılk once hıc tavız verme cok uztune gıdıyorsun esının kıskanclık konusunda bende kıskancım ama bu kadarı bıraz falz aılesınden kıskanman arkadaslarından bırak kendı halına bu kadar sıkılmaya gelmez yanı benı bırı bu kadar sıksa yeterr derım emınım sende ole dersın esın senı bu kadar kıskanıyormu bılmıyorum ama bu kıskanclık olayı bıraz fazla yanlıs anlama benı sakın kayın valıdene gelınce benımkıde acayıp patavatsız kayınbabamda olesıne ama cok kafama takarsam hem esımı hem kendımı yıpratırıp ben he kotu ınsanlar degıller ama ne dedıklerını bılmezler pek ben kendıme sakın ol sakın takma kafana dıye yatıstırıyorum eger kın duymaya baaslarsam devamı gelır cunku sende duymamaya huyuna gıtmye calıs bırak o utansın yaptıgına desın kız bana ne kadar ıyı davranyo ben nnasıl desın demessede allah goruyo sana gorgusuzmu deddı sende tesekkur edrrım anne ıltıfat edıyorsun de gul o daha cok hırız olcak hem kudurcak sonucta burda terbıyesızlık kendınde olcak sen konusarak haklıyken haksız durumuna dusme sakın bıraz rahat salaş ol o kudursun :)
kaynanama her hafta perşembe gideriz hafta içi çalışıyoruz hafta sonunu birlikte geçirelim diye ama ne hikmetse hafta sonu yaklaşınca benim kaynananın oğlunu göreceği tutar rüyasında, pazar sabahları torununa mesaj attırır,
-amca nenem seni görmüş rüyasında merak etmiş bi uğrayacakmışsınız
birde altlı üstlü oturma durumumuz vardı, bende kaynanamın oturduğu mahalleyi pek beğenmedim, böyle emekli insanların rahat edeceği türden geldi bana başka yere kiraya çıktık, şimdilerde ev aldık kaynanama uzak bi yerden, kayınvalidemin yorumu, (karşısında ki apartmanda bir daire satılık onu göstererek)
-oğlum şu evi alaydınız ya hem benim de canım sıkılmazdı
çoook şeyler yaşadıkta baktım taktıkça sinir hastası oluyorum takmıyorum artık ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?