Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Benim kv iyidir. Hiç yüz göz olmadık şimdiye kadar. Ama evlerimiz yakın olmadığı için ve ben herşeye cevap vermediğim için sorun çıkmadı. Eltimle dipdibeler ve çok sorun yaşamışlar. Çünkü torunlarına çok karışıyor. Sanki anneleri. İyiliklerini düşünüyor belki ama sürekli gelinin kararlarına müdahale edilince çocukta bunu bir güzel kullanıyor.

Bana da aynısını yapar mı diyordum. Hamile kalır kalmaz başladı karışmaya. Şu şöyle olur, bunu böyle yap.

Çikolata verme der ama çocuk isteyince gelini vermese canı çekmiş bırak yesin der
Yemek saatinde sofrada yesin der ama sofra hazırlanırken çocuğu yedirseydin acıkmış o belli der
Çocuğu kalın giydir ama terletme der! Nasıl olacaksa o :))
Çelişkiler insanı yani. Ama genel anlamda çok iyidir Allah razı olsun. Onun için önemseyip sorun çıkarmıyorum ben.

Kaynanami hic sevmiyorum.
4 aylik evliyim ve daha c.tesi gunu bebegimin gelismemesi durumundan kurtaj oldum. Annem yanimdaydi dune kadar, kv giderken Zeyno iyilesene kadar yardimci ol ona dedi. Kv uc oglu var ortanci olan benim esim. Bi bahcenin icinde evlerimiz karsilikli.. C.tesi gunune kadar her aksam beraber yerdik simdi esim hazirliyor onume getiriyor sagolsun. Kv kiskanc, disi seni ici beni yakar cinslerden.. Dun ve bugun gecmis olsuna gelenler oldu benim eve yoneleni kendi evine dondermis ve benide seni bakmaya gelmisler diye kac kez ayaklandirdi. Kanamam azalmisti, cogaldi. Psikolojim bozulmak uzere.. Esime anlattigimda yat gitme seni gormek isteyen buraya gelsin diyor ya annesi? Oda bi kadin ve o da zamaninda kurtaj olmus 10 gun yatmis. Nedir bu anlayissizlik.. Bide demez mi 3 ay beklemeden yapin bi cocuk daha oldu baska .. Ya 4 aylik evliyim ve daha c.tesi gunu bebegimin gelismemesi durumundan kurtaj oldum. Annem yanimdaydi dune kadar, kv giderken Zeyno iyilesene kadar yardimci ol ona dedi. Kv uc oglu var ortanci olan benim esim. Bi bahcenin icinde evlerimiz karsilikli.. C.tesi gunune kadar her aksam beraber yerdik simdi esim hazirliyor onume getiriyor sagolsun. Kv kiskanc, disi seni ici beni yakar cinslerden.. Dun ve bugun gecmis olsuna gelenler oldu benim eve yoneleni kendi evine dondermis ve benide seni bakmaya gelmisler diye kac kez ayaklandirdi. Kanamam azalmisti, cogaldi. Psikolojim bozulmak uzere.. Esime anlattigimda yat gitme seni gormek isteyen buraya gelsin diyor ya annesi? Oda bi kadin ve o da zamaninda kurtaj olmus 10 gun yatmis. Nedir bu anlayissizlik.. Bide demez mi 3 ay beklemeden yapin bi cocuk daha oldu baska .. Ya 4 aylik evliyim ve daha c.tesi gunu bebegimin gelismemesi durumundan kurtaj oldum. Annem yanimdaydi dune kadar, kv giderken Zeyno iyilesene kadar yardimci ol ona dedi. Kv uc oglu var ortanci olan benim esim. Bi bahcenin icinde evlerimiz karsilikli.. C.tesi gunune kadar her aksam beraber yerdik simdi esim hazirliyor onume getiriyor sagolsun. Kv kiskanc, disi seni ici beni yakar cinslerden.. Dun ve bugun gecmis olsuna gelenler oldu benim eve yoneleni kendi evine dondermis ve benide seni bakmaya gelmisler diye kac kez ayaklandirdi. Kanamam azalmisti, cogaldi. Psikolojim bozulmak uzere.. Esime anlattigimda yat gitme seni gormek isteyen buraya gelsin diyor ya annesi? Oda bi kadin ve o da zamaninda kurtaj olmus 10 gun yatmis. Nedir bu anlayissizlik.. Bide demez mi 3 ay beklemeden yapin bi cocuk daha oldu baska .. Ya 4 aylik evliyim ve daha c.tesi gunu bebegimin gelismemesi durumundan kurtaj oldum. Annem yanimdaydi dune kadar, kv giderken Zeyno iyilesene kadar yardimci ol ona dedi. Kv uc oglu var ortanci olan benim esim. Bi bahcenin icinde evlerimiz karsilikli.. C.tesi gunune kadar her aksam beraber yerdik simdi esim hazirliyor onume getiriyor sagolsun. Kv kiskanc, disi seni ici beni yakar cinslerden.. Dun ve bugun gecmis olsuna gelenler oldu benim eve yoneleni kendi evine dondermis ve benide seni bakmaya gelmisler diye kac kez ayaklandirdi. Kanamam azalmisti, cogaldi. Psikolojim bozulmak uzere.. Esime anlattigimda yat gitme seni gormek isteyen buraya gelsin diyor ya annesi? Oda bi kadin ve o da zamaninda kurtaj olmus 10 gun yatmis. Nedir bu anlayissizlik.. Bide demez mi 3 ay beklemeden yapin bi cocuk daha oldu baska .. Ya sabir!

Kaynanami malesef sevmiyorum oda beni sevmiyor gerci fark ediyorum cook coook cooook kıskanç bi kadin oyle böyle degil herkesi herseyi özellikle eltilerini cok kıskanır hos bana cok sacma geliyo benim eltimin villasi arabasi olmuş bana ne inşllah olur degisik bi kadın kendinden iyi yok ben karışmıyorum der burnunu sokmadigi sey kalmaz offf offf derdim buyuk herseyemi karisir bi insan

Kvyi sevmiyorum hemde hic.. cunku icyen pazarlıkli kıskanç ve huysuzdur..kqc aydir hamileyim dusuk tehkikem vardi birqk gelmeyi arayip sormadi bile. .bugun kocamla ev seriyoruuz adam perisan oldu bitiremedik tqbi erkek haliyle napsin..annemler gekecek yardima geri kalana..kv aradı bugun esim onuda cagirdi gel yardim et ogun diye.bakarizzz diyo..gelmez cunku isine gelmez..cunku beni oğlunu elinden alan bi varlik olqn görüyr simdi doğumda yanmda kalacak annemle..hic istemiyorum..

ben 9 yıldır kayınvalidem ile altlı üstlü oturup beraber yerdik gezerdik.
hep bir sorun vardı biz iki ev değilde 3 evdik görümcem hiç bir zaman çekmedi kendi hep en ortamız daydı evlendiğim günden itibaren . hırslandım kızdım kırıldım ama hep sustum sustukça söylemedikçe hatalar yaptım başka şekilde çıkardım hırsımız dönüp yine bana geldi suç.
şimdi eşim istedi biz kendi evimizde yemek yiyeceğiz anne siz babamla yiyin dedi sadece neden dedi o kadar.
şimdi 9 yıldır kullanamadığım mutfağımı 10 gündür kullanıyorum. kim gelmiş ne yapmışlar nereye gitmişler kızı gelmiş mi yine evden dolu dolumu çıktı mı diye muhasebe yapmıyorum. artık herkes kendi evinde sonuç da sadece yarım saat kızıma bakıyor okul çıkışı o kadar ama hakkını yiyemem kızıma çok iyi baktı Allah binlerce kez de razı olsun. demek istediğim herkes kendi evine bakmalı galiba bu düşünce sadece 2 gündür aklıma geldi önceden neden gelmedi bilmiyorum ama ev ev üstüne gerçekten olmuyor üç ev hiç olmuyormuş. sıkmayalım canımızı sıkıldığımız da huzurumuzun kaçması yanımıza kar kalıyormuş hepsi bu kadar.ben bu stresle yarım insan oldum yaş daha 29 olan bana ve aileme oldu. yazık gençliğimi bildiğiniz psikolojisi bozuk biri oldum . önceki sakin benden eser yok.

Ben de cok sorunluyum. Bir turlu kabullenmediler beni. Nisanliyken basladi daha.4 aylik nisanlilik donemimde bir kere bile evimize gelmediler. evlendikten sonra da bir suru hakaret, elestiri... butun tanidiklarimiz hatta kaynım ve esim de benim hakli oldugumu soyluyorlar. Hakaretler baslayinca sadece susuyorum.simdiyse gebeligimi ogrendiginden beri bir kere bile aramadi. Biz onlara gittigimizde de asla bebegin durumunu sormadi. Simdiyse ultrasona gelmek icin davet bekliyormus benden :)

Konu sahibi arkadas merhabalar öncelikle
bu satırları okuyunca beni anlatiyorsun sandim. Bende esimin memleketine yerlestim. Benim esimin aileside cahil, sabit fikirli ve kendini yetistirmemis insanlar. Ne sehre ne de insalar alisamadim ve bende su an evliligimi bitirme noktasina geldim esimle hicbir problemimiz yok, onu seviyorum ama ailesi...
sen nasıl aştın bu sorunları, şu anda nasıl durumunuz

merhaba kızlar ben yeni katıldım benim bir sorunum var kanynanam benim yuzumu vurdu ( oğlunu yanında oğluna hep beni kötülüyor...

walla ben en başta kv çok seviyordum hemen adının önüne anne kelimesini koydum,, haftada 3-4 kere arardım,,, çok sık gitmezdim, sözlüyken nişanlıyken ama arardım,,, herşeye dahil etmek istedim ettimde,,,,,
ama görümcelerim,,, kayananalık yaptı, görümcelerim benden çok büyük annemle bir neredeyse,,, kV de görümcelerimle bir oldu yada işine öyle geliyor,,, evdeki huzurumu bozdular,, eşimle boşanmaya kadar gittik o arifede hamile kadlım, bebeğim düştü,,, gene iyiydim kv, le ama bir kaç şeyi oldu,,, soğudu ,,,bende aramıyorum kesinlikle onları onlar ararlarsa da konuşuyorum çok saygılı ama mesafeli,, atık anne & baba da demiyorum,, siz diyorum,, dilim varmıyor çünkü artık o insanları görünce bebeğimin katilini görmüş gibi oluyorum,, o düşüğün acısı hiç ama hiç içimden çıkmayacak,, şimdi hamileyim şükür doğumum olucak bir kaç haftaya,,,
ama KV dem eve gelmek istiyor doğumda,,, tabiki de gelicek,, ama kv hiçbir yere kp siz gitmez,,,, ben babamı bile istemedim lohusayken evde,,,, ve KP durdan kalkdan anlamayan bir adam,,,
eşim işe gidicek,, onlar bana kalıcak,,, birde eşim yokken oturuyırlar kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği hep bende hazırla pişir, yıka,, ama eşim işden gelince masayı toplamaya yardım ediyor,,, ( bir defa geldiler evime 2 günlüğüne o zaman öyle davrandı KV ve bulaşık makinam yokdu,,, )
ilk başlarda eşime ben 40 ım çıkana kadar bu evde senden başka yatılı erkek istemiyorum dedim, babamdan bile çekiniyorum emzircem kanamam olucak vs dedim ama baktım ki huzursuzluk çıkıcak ben saygısızlık ettim kim ne zaman istiyorsa gelsin dedim,,,,
KV geleceğini düşünmüyordum ama geliyor,,,, eğer ilk başda yaptığı gibi yaparsa ben ne yaparım bilemiyorum,,,,, gerçi bebeğin odasında bir tane çekyat var ve ben bebeğin uyku düzeni oluncaya kadar orada bebekle kalıcağım,,, olmadı çıkmam bebeğin odasından,, bir akşam yemeği yaparım bol bol,,, belki onuda bir gün öncede eşim eve gelince yaparım veya hazırlarım,,, stres olmakdan çekiniyorum,, sütüm etkilenir diye ,,,,, ama diyorum derin nefes al leble senin yaşın büyük, olgunsun, halledersin,,,, hallederim değil mi????

Canim aynı şeyleri bende yaşadım. Çalışmıyorum ben. Eşim hergün arardı annemi aradım mi? Hayır diyorum neden aramadın diyor bi seferde. Bir gün yine sordu aradım mi diye. Bende ona dedim sen benim annemi aradım mi? Yooo dedi. Neden dedim cvp veremedi. Ben senin anneni hergün arayacam diye anlaşma mi yaptım. Gerek duyarsam ararım sorma böyle hergün dedim. Oda annem beni arıyor senin onu neden aramadigini soruyor bende ondan sana ara diyorum dedi. Bende annene de şöyle konuşmak isterse arar zorla mi araticam de dedim. O gün son oldu. Uzun oldu ama bende işe yaradı :)

halledersin arkadaşım.benm eşimn ailesiyle sorunm olmadığı halde doğuma kp de gelecek büyük ihtimal yani olmadı doğumdan 3-5gün sonra.ve ben sanki annemden bile çekincem gibi görünüyr emzirirken ki sonuçta erkek.başka odaya gtmesini beklicem yaza denk geliyr iççamaşrsz gecelikle olurum diyrdm ama nasıl olur bilemiyrm ayrıca çok kanama olursa her an arkama geçtimi düşüncesi derken bana bile daral geliyor ve sen birde sorunlu aranız..bence yüzgöz olma bebeğine odaklan.kim gelirse gelsin düşünme yemek olaylarını kendn için ne gerekiosa yaparsn yardm etmezlerse.eşin akşam yapar yardm eder ertesi gün ısıtrsn.gün içindede bebeğinle ilgilenr dinlenrsn falan

aynı taktiği bende uyguladım ama biz de tam oturmuş değil eşim benim ailemi cumadan cumaya arar ama onun ailesiyle hergün konuşmamı ister nasıl iş anlamadım yani bi de arar kendi konuşur sonra anatolya da sizinle konuşmak istiyor der zoraki konuşuruz işte bu erkekler niye böyle ya kiminle ne zaman istersek konuşuruz yani

arkadaşım inan sadece 10 gün kalsınlar yeter hiç gerek yok öyle aylarca yanlarında kalmaya işlerde de eşin akşam gelince yardım eder gündüz sadece bebekle uğraşırısın hem yanlızk daha ii istedğin gibi gezer istediğin zaman açar göğsünü emzirirsin diken üstünde durmaktansa onlar gelince yanlız mücadele etmeyi tercih ederim senin yerinde olsam

Sanırım olay eş te bitiyor cnm. Bende işe yaradı ama eşin farklı düşünüyor. Sende cuma dan cuma ya ara. Yada sende ona hergün ara, annem seninle konuşmak istiyor ,babamı ara de.Biraz da sen ona psikolojik baski yap. Anlar belki seni.

Bende ayni seyleri yasiyorum kaynanamla evim uzak ama bu sferde ewimde kalmama izin vermiyr sozde 7aylik oglm vaf diye korkuyr isine yaryrm diye bni evinde ttyr bn hamileykn 5 6 defa bni ewnden kovdu kpi disari ettii kaynanama kinim cok buyukk cok tuhaf bi kadin pskolojik srnlri var hep dktra gdiyr cok degesiz bi kadin

KV ile konuşmuyorum. Konuşmayı da düşünmüyorum . Mahvettiler bizi eşimle çok yıprandim keşke evlenmeseydim. Hakkımıda helal etmiyorum.

Nasıl kovdu???eşine söylemedin mi ,nasıl devam ettiriyorsunuz ilişkiyi??

Keske beraber oturmasamda hergun arasam.Cok degisik bi aile.Hic yabanci kiz alip vermemisler.Benle birlikte 2 tane daha akraba olmayan gelin var sulalede.Sulalecek kendilerini cok ovüyolar.Herseyi gelinden bekliyolar.Aile binasi bizimki ben eltim kaynanam.Ama beraber oturuyoruz hep.Coook zor hamilekik gecirdim halada devam ediyo.Evimde yatagimdayim surekli kalkamiyorum hic sormazlar.Ama sendende herseyi beklerler.4. Ayimda kanamam oldu 4 gun gecti ustunden kv. Diyo merdivenleri sil.Hamileligim cok sıkıntiliydi annemlerde kaliyodum cunku kendi evimde ilgilenen yok.Sonra esim dedi evine gel sana cok iyi baki aklar.Daha kusmalarim bulantilarim devam ediyo evime geldim bnden is bekliyolar.Aksama kada hic oturmasam demezler sende yoruldun hastasin hamilesin otur diye. Cok iyi bakiyolar gercekten. bide bana diyoki kv. Komsunun gelini hamileymis diyolar hic odasindan cikmiyo.Sen assagiya in ( asagi katta kv. ) senin icinde oyle demesinler.Sanki keyfimden yatagimdayim.Evine girmeyen gelinler var.Cok anlayissizlar coook.Anlatmakla kimse anlayamaz.Yasamak lazim.Bn a kalabaligin icinde yapayanlizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…