- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
Selam arkadaşlar kaynanayla ilgili türlü türlü dertler var bunları bir başlık altında toplayıp kimin
kaynanasıyla ilgili ne sorunu varsa buraya yazsın hepberaber paylaşıp hepberaber çözüm yolu bulmaya çalışalım.
Tek bir sorundan bahsetmiyorum kaynanayla ilgili ne derdiniz varsa buraya yazın.
Ben evlenince evini barkını ailesini bırakıpta eşinin memleketine yerleşme hatasında bulunan biriyim.
Özellikle büyük şehirden küçük şehire taşınmak başlı başına bir problemmiş.
Yeni bir hayata alışma evreleri geçirirken eşimin çevresindeki insanların cahil kendini yetiştirmemiş
Sabit fikirli anlayışsız insanlar olduğunu farkettim
Özelliklede annesi....
Onun yüzünden evliliğimi bitirme noktasına geldi.
Tası tarağı toplayıp memleketime dönme noktasına geldim.
Bu topici de o yüzden açtım paylaşalım ve birlikle çözüm yolları bulmaya çalışalım
Bu kaynanalar artık hayatı bize zindan edemesin.
Canim aynı şeyleri bende yaşadım. Çalışmıyorum ben. Eşim hergün arardı annemi aradım mi? Hayır diyorum neden aramadın diyor bi seferde. Bir gün yine sordu aradım mi diye. Bende ona dedim sen benim annemi aradım mi? Yooo dedi. Neden dedim cvp veremedi. Ben senin anneni hergün arayacam diye anlaşma mi yaptım. Gerek duyarsam ararım sorma böyle hergün dedim. Oda annem beni arıyor senin onu neden aramadigini soruyor bende ondan sana ara diyorum dedi. Bende annene de şöyle konuşmak isterse arar zorla mi araticam de dedim. O gün son oldu. Uzun oldu ama bende işe yaradı :)merhaba bayanlar benim bi sorunum var eşim ailesine aşırı derecede düşkün evin tek oğlu evimiz ayrı ama yakın evleneli 1,5 yıl oldu yemeklerımızı evde yemek ıstıyorum ama esımın aılesı sureklı onlara gıtmemızı ıstıyorlar yemeklerı onlarda yememızı calısıyoruz aksam oluyor kayınvalıdem arıyor gelın yemek yaptım yıyın gıdıyoruz hıc bısey hazır degıl hazırlıyoruz yıyor cayda ısın oturun sohbet edın her gun aynı muhabbet sıkılıyorum her gun oraya gıtmek ıstıyor haftasonllarıda esım arıyor annemı aradın mı anneme gıttın mı ablamı aradın mı kardesımı aradın mı basımın etını yıyor delı oluyorum ne yapmam gerekıyor bana a
kıl verın !!!!!
halledersin arkadaşım.benm eşimn ailesiyle sorunm olmadığı halde doğuma kp de gelecek büyük ihtimal yani olmadı doğumdan 3-5gün sonra.ve ben sanki annemden bile çekincem gibi görünüyr emzirirken ki sonuçta erkek.başka odaya gtmesini beklicem yaza denk geliyr iççamaşrsz gecelikle olurum diyrdm ama nasıl olur bilemiyrm ayrıca çok kanama olursa her an arkama geçtimi düşüncesi derken bana bile daral geliyor ve sen birde sorunlu aranız..bence yüzgöz olma bebeğine odaklan.kim gelirse gelsin düşünme yemek olaylarını kendn için ne gerekiosa yaparsn yardm etmezlerse.eşin akşam yapar yardm eder ertesi gün ısıtrsn.gün içindede bebeğinle ilgilenr dinlenrsn falanwalla ben en başta kv çok seviyordum hemen adının önüne anne kelimesini koydum,, haftada 3-4 kere arardım,,, çok sık gitmezdim, sözlüyken nişanlıyken ama arardım,,, herşeye dahil etmek istedim ettimde,,,,,
ama görümcelerim,,, kayananalık yaptı, görümcelerim benden çok büyük annemle bir neredeyse,,, kV de görümcelerimle bir oldu yada işine öyle geliyor,,, evdeki huzurumu bozdular,, eşimle boşanmaya kadar gittik o arifede hamile kadlım, bebeğim düştü,,, gene iyiydim kv, le ama bir kaç şeyi oldu,,, soğudu ,,,bende aramıyorum kesinlikle onları onlar ararlarsa da konuşuyorum çok saygılı ama mesafeli,, atık anne & baba da demiyorum,, siz diyorum,, dilim varmıyor çünkü artık o insanları görünce bebeğimin katilini görmüş gibi oluyorum,, o düşüğün acısı hiç ama hiç içimden çıkmayacak,, şimdi hamileyim şükür doğumum olucak bir kaç haftaya,,,
ama KV dem eve gelmek istiyor doğumda,,, tabiki de gelicek,, ama kv hiçbir yere kp siz gitmez,,,, ben babamı bile istemedim lohusayken evde,,,, ve KP durdan kalkdan anlamayan bir adam,,,
eşim işe gidicek,, onlar bana kalıcak,,, birde eşim yokken oturuyırlar kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği hep bende hazırla pişir, yıka,, ama eşim işden gelince masayı toplamaya yardım ediyor,,, ( bir defa geldiler evime 2 günlüğüne o zaman öyle davrandı KV ve bulaşık makinam yokdu,,, )
ilk başlarda eşime ben 40 ım çıkana kadar bu evde senden başka yatılı erkek istemiyorum dedim, babamdan bile çekiniyorum emzircem kanamam olucak vs dedim ama baktım ki huzursuzluk çıkıcak ben saygısızlık ettim kim ne zaman istiyorsa gelsin dedim,,,,
KV geleceğini düşünmüyordum ama geliyor,,,, eğer ilk başda yaptığı gibi yaparsa ben ne yaparım bilemiyorum,,,,, gerçi bebeğin odasında bir tane çekyat var ve ben bebeğin uyku düzeni oluncaya kadar orada bebekle kalıcağım,,, olmadı çıkmam bebeğin odasından,, bir akşam yemeği yaparım bol bol,,, belki onuda bir gün öncede eşim eve gelince yaparım veya hazırlarım,,, stres olmakdan çekiniyorum,, sütüm etkilenir diye ,,,,, ama diyorum derin nefes al leble senin yaşın büyük, olgunsun, halledersin,,,, hallederim değil mi????
Canim aynı şeyleri bende yaşadım. Çalışmıyorum ben. Eşim hergün arardı annemi aradım mi? Hayır diyorum neden aramadın diyor bi seferde. Bir gün yine sordu aradım mi diye. Bende ona dedim sen benim annemi aradım mi? Yooo dedi. Neden dedim cvp veremedi. Ben senin anneni hergün arayacam diye anlaşma mi yaptım. Gerek duyarsam ararım sorma böyle hergün dedim. Oda annem beni arıyor senin onu neden aramadigini soruyor bende ondan sana ara diyorum dedi. Bende annene de şöyle konuşmak isterse arar zorla mi araticam de dedim. O gün son oldu. Uzun oldu ama bende işe yaradı :)
walla ben en başta kv çok seviyordum hemen adının önüne anne kelimesini koydum,, haftada 3-4 kere arardım,,, çok sık gitmezdim, sözlüyken nişanlıyken ama arardım,,, herşeye dahil etmek istedim ettimde,,,,,
ama görümcelerim,,, kayananalık yaptı, görümcelerim benden çok büyük annemle bir neredeyse,,, kV de görümcelerimle bir oldu yada işine öyle geliyor,,, evdeki huzurumu bozdular,, eşimle boşanmaya kadar gittik o arifede hamile kadlım, bebeğim düştü,,, gene iyiydim kv, le ama bir kaç şeyi oldu,,, soğudu ,,,bende aramıyorum kesinlikle onları onlar ararlarsa da konuşuyorum çok saygılı ama mesafeli,, atık anne & baba da demiyorum,, siz diyorum,, dilim varmıyor çünkü artık o insanları görünce bebeğimin katilini görmüş gibi oluyorum,, o düşüğün acısı hiç ama hiç içimden çıkmayacak,, şimdi hamileyim şükür doğumum olucak bir kaç haftaya,,,
ama KV dem eve gelmek istiyor doğumda,,, tabiki de gelicek,, ama kv hiçbir yere kp siz gitmez,,,, ben babamı bile istemedim lohusayken evde,,,, ve KP durdan kalkdan anlamayan bir adam,,,
eşim işe gidicek,, onlar bana kalıcak,,, birde eşim yokken oturuyırlar kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği hep bende hazırla pişir, yıka,, ama eşim işden gelince masayı toplamaya yardım ediyor,,, ( bir defa geldiler evime 2 günlüğüne o zaman öyle davrandı KV ve bulaşık makinam yokdu,,, )
ilk başlarda eşime ben 40 ım çıkana kadar bu evde senden başka yatılı erkek istemiyorum dedim, babamdan bile çekiniyorum emzircem kanamam olucak vs dedim ama baktım ki huzursuzluk çıkıcak ben saygısızlık ettim kim ne zaman istiyorsa gelsin dedim,,,,
KV geleceğini düşünmüyordum ama geliyor,,,, eğer ilk başda yaptığı gibi yaparsa ben ne yaparım bilemiyorum,,,,, gerçi bebeğin odasında bir tane çekyat var ve ben bebeğin uyku düzeni oluncaya kadar orada bebekle kalıcağım,,, olmadı çıkmam bebeğin odasından,, bir akşam yemeği yaparım bol bol,,, belki onuda bir gün öncede eşim eve gelince yaparım veya hazırlarım,,, stres olmakdan çekiniyorum,, sütüm etkilenir diye ,,,,, ama diyorum derin nefes al leble senin yaşın büyük, olgunsun, halledersin,,,, hallederim değil mi????
Sanırım olay eş te bitiyor cnm. Bende işe yaradı ama eşin farklı düşünüyor. Sende cuma dan cuma ya ara. Yada sende ona hergün ara, annem seninle konuşmak istiyor ,babamı ara de.Biraz da sen ona psikolojik baski yap. Anlar belki seni.aynı taktiği bende uyguladım ama biz de tam oturmuş değil eşim benim ailemi cumadan cumaya arar ama onun ailesiyle hergün konuşmamı ister nasıl iş anlamadım yani bi de arar kendi konuşur sonra anatolya da sizinle konuşmak istiyor der zoraki konuşuruz işte bu erkekler niye böyle ya kiminle ne zaman istersek konuşuruz yani
Bende ayni seyleri yasiyorum kaynanamla evim uzak ama bu sferde ewimde kalmama izin vermiyr sozde 7aylik oglm vaf diye korkuyr isine yaryrm diye bni evinde ttyr bn hamileykn 5 6 defa bni ewnden kovdu kpi disari ettii kaynanama kinim cok buyukk cok tuhaf bi kadin pskolojik srnlri var hep dktra gdiyr cok degesiz bi kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?