aynen tatlım kaynanalar gelinleri kıskandığından onların mutluluklarını hazmedemezleraynen katılıyorum bende kendi ailemle bir sınır koydum arama yoksa cıvıklaşıyor evlilikten birşey anlamıyor insan
ayy dıyorum madem boyle neden evlendınde benıde yaktın. o kadar severek evlendık hala da sevıyoruz ama yetmıyorrr. annesı sevgımızı yok edıyor bencıllık yaparakeşine söyle annesine böyle düşkünse annesiyle evlensin. zaten aman annesidir bişey demeyin insanları anlamıyorum al bak saygı gösteriyo da ne oluyo yuvasından olacak kadıncağız. ben kendi annemi bile evime fazla çağırmam. evlilik sadece iki kişiyle olur
ne diye kararsız oluyosun anlamadım. senin kaynanan kötü bir kadınmış ve eşinde annesini suçlu bulduğuna göre ne diye kaynanana gitmek istemiyosun böyle yaparsan eşin annesine düşer ve ömür boyu köle olursun bilmiş ol. anneler oğullarını çok kolay kandırır. benim kaynanam gel ev işi yap dediğinde elin ayağın tutmuyomu kalk kendin yap derdim. kaynanam bana sürtük demişti hatta daha ağırını söyledi. bende sensin sürtük dedim ve evden direk kovdum. o kadını kovduğumdan beri çok rahatım. sende böyle ol öyle saygılı davran sözlerine falan kanma saygılı oldukça tepene binerlerSelam kizlar bende sizdenim. Aslinda kv ile evler ayri 8 aylik evliyim 3 kere geldi henuz bizde cok gitmyoruz. Benim sorunum su hem sizle paylasmak hem fikir almak istiyorum.
Kv beni kocamdan yani oglundan kiskaniyo yemegimi kiskanir evde hic yemezdi yemek ayirirdi vs surekli kocama zaten senin icin esin onemli o nederse o oluyo vs gibi lafar ben bunlari takmiyorum. Actgim konuda anlatmistim esimin bi akrabasina kv dedikodumu yapmis ve kadin alalelnen surtuk imasinda bulundu bana. Kvkl yemiyo icmiyo kim gitse evine agliyo sizliyo oglum bizle iletisimi kesti bilmem ne diyo gitmememizin sebebi esim annesinin yalanlarini yakaladi bana yapilanlari gordu sogudu gitmiyo sik sik ayda 1 veya 2 kerre gideriz. Ben bu surtk imasina cok bozuldum esimde sinirli ailesine karsi ona anlattim. Kim bilir kv neler diyo daha hakkimda
Ben anneler gunu icin ona hediye begenmistim ama surtuk lafini duyunca almak gelmedi icimdeicimden. Esim de gitmek istemezsen gitmeyiz annene gideriz dedi haklisin bisi diyemem sana dedi ama hem gitmek istemiyorum hem de kararsizim sizce napalim?
senınkı gene ıyımıs ben mesela anneler gunu ıcın kaynanama bısey almayı yada kutlamayı dusunmuyorum yaptıklarından dolayı ama kocam bana kısasa kısas yapıyor o zaman bende senın annene gelmem dıyor. sankı sorun benım annemmıs gıbı davranıyor.Selam kizlar bende sizdenim. Aslinda kv ile evler ayri 8 aylik evliyim 3 kere geldi henuz bizde cok gitmyoruz. Benim sorunum su hem sizle paylasmak hem fikir almak istiyorum.
Kv beni kocamdan yani oglundan kiskaniyo yemegimi kiskanir evde hic yemezdi yemek ayirirdi vs surekli kocama zaten senin icin esin onemli o nederse o oluyo vs gibi lafar ben bunlari takmiyorum. Actgim konuda anlatmistim esimin bi akrabasina kv dedikodumu yapmis ve kadin alalelnen surtuk imasinda bulundu bana. Kvkl yemiyo icmiyo kim gitse evine agliyo sizliyo oglum bizle iletisimi kesti bilmem ne diyo gitmememizin sebebi esim annesinin yalanlarini yakaladi bana yapilanlari gordu sogudu gitmiyo sik sik ayda 1 veya 2 kerre gideriz. Ben bu surtk imasina cok bozuldum esimde sinirli ailesine karsi ona anlattim. Kim bilir kv neler diyo daha hakkimda
Ben anneler gunu icin ona hediye begenmistim ama surtuk lafini duyunca almak gelmedi icimdeicimden. Esim de gitmek istemezsen gitmeyiz annene gideriz dedi haklisin bisi diyemem sana dedi ama hem gitmek istemiyorum hem de kararsizim sizce napalim?
bence usulende olsa git,, çünkü eşinin ailesi eşin asla vazgeçmez,,, aradan yıllar geçer bunlar evliliğinde problem olur,,,,Selam kizlar bende sizdenim. Aslinda kv ile evler ayri 8 aylik evliyim 3 kere geldi henuz bizde cok gitmyoruz. Benim sorunum su hem sizle paylasmak hem fikir almak istiyorum.
merhaba hanımlar aranıza yenı katıldım bugun :) kaynana ıle gecınme dıye ınternette yazılar okurken burdakı gecmıs seneler aıt pek cok yasanmıslıklar okudum. sankı kendımı gordum herkeste bıraz...
bende 2 senedır ewlıyım we kayınwalıdemle yasamayı kabul etmek gibi hata yapanlardanım.oyle böyle bır hata degil hemde.. o kadar cok pişmanım ki yasadıgım su 2 sene bana 10 sene gıbı gelıyor.
her kayın valide gibi nişanlılık döneminde melek olan o kadın ewlendikten sonra adeta yırtıcı azgın bir insana dönüştü. ewlenmeden önce ben sizinle pek durmam gezerim, kızıma giderim, keyfime bakarım diyen kadın ewlılık hayatımız boyunca toplasan 8 ay boyunca bizi yalnız bırakmıstır. kalan 1,5 seneyı ıse surekli dizimin dibinde bizimle olarak gecirdi.
ilk ewlendiğiz zaman 6 ay eşimle yalnız kalamadık eşimle... sürekli onu bunu bahane ederek ne kızına gitti ne de başka bir yere. tabii bu sure zarfı ıcınde bende ewliliğimin en güzel aylarını kaybettimsonra neyseki gitti 5 ay kızında kaldı sağolsun ama bi geldi bana da pir geldi kaldıgı her bır gunu saymıs her agzını actıgında ben su kadar kaldım soyle gıttım hep basımıza kaktı. zaten bırdaha da gıtmedı. inanılmaz bir sekılde hem ewını hem oglunu kaptırırm psikolojısıyle adeta bana soguk savaş açtı. benim yanımda eşimi vıcık vıcık opmeler, aldıgımız herseye karışmalar,(sanki onun parası ıle alınmıs gibi). ben we eşim ewlendıgımız gunden berı çalısıyoruz. ewlendıgımız gunden berıde borc oduyoruz zaten. kendısının kayınpederımden kalma emeklı maası war. her ay eşim çeker gider eline sayar. ewın az cok bazı gıderlerı ıcınde yardım eder. sagolsun. ama eşe dosta da anlatır yaptıgı her bır odemeyi. kısacası kendını övmeyi pek sever. sürekli kendinden bahseder. hep o çekmiş zamanında o kötü zaman yaşamıs vs felan... kendını bu derece övmesi o kadar sınırıme dokunuyor ki. bazan artık yeter dıyıp ortalıgı kırıp dokesim geliyor.
ewimizde ıkı tane tv ıkı bırı salonda bırı oturma odasında olmasına ragmen sureklı bızımle her aksam her sabah her oglen. elınden gelse dısarı cıkmalarımıza da gelıcek. bır aksam bır fılm ızleyelım desem once ondan ızın alıp oyle ızleyebılıyoruz. bır aksam salonda ayrı yemek ıstesem once onun sofrasını hazırlayıp gonlunu alıyorum. we esım bana bu konuda hıc yardımcı olmuyor. en ufak tartısmalarımızda sureklı annesının yanında. ewlılıgımı 2 sene olmasına ragmen bıtırme noktasına cok geldım. sen haklısın dıyıp duruyor ama benım ıcınde bısey yapmıyor. yalnız kalmak ıcın yenı sewgılıler gıbı sureklı dısarı cıkıp duruyoruz. ben dısarı cıkıcaksam nıye evlendım kı
tum bunlara ragmen dunya ıyısı bır gorumcem var. her derdımde benım yanımda olan. kac kere gorumcem aramıza gırıp kayın walıdemle konusmasına ragmen kadın evımde evım dıyor baska bısey demıyor. sanki ben onu sokaga attıyor gibi göstermeye calısıyor beni.
psikolojık olarak cok yıprandım we dayanacak gucumde kalmadı artık. bu durumu kıme anlatsam haklısın ama yapcak bısey yok cunku esın annesını bırakmaz dıyorlar. we kayınvalıdemde bunu cok ıyı bıldıgı ıcın sureklı eşımı duygusal yonden kullanıyor. en ufak bıseyde o tımsah gözyaşlarını açıyor. eşimde bunu yiyor. nerdeyse annesini bırakmamak adına beni bırakıcak adam. nasıl bir anne ogluna bu denli duygu sömürüsü yapıp elinde tutmaya çalışır anlamıyorum. benim annemde kayın valide ama oglum uzulmesin araları ıyı olsun dıye abımlere kalmaya bıle gıtmez. çekinir gelinden. ama benım kaynanamın agzının kemıgı kırılmıs heralde. en son 5 gun once kavga seklınde bır alevlendıkte bana demediğini bırakmadıwe bu sırada eşimde yanımdaydı ama annesine bı sus demedi. hep beni susturmaya çalıştırdı. bende sanırım ufak catlı bır sınır krızı gecırdım o anda cunku duydugum seyler gercekten cok ayıptı hanı su seda sayanın kaynana programı wardı ya ' ben dogurdum ben dogurdum ' dıyen anneler aynı onlar gıbı soylendı durdu.
vel hasıl kelam ben bu konudan cok dertlıyım. eşimle birlikte aile terapisine gitmeyi düşünüyorum.belki bu sayede eşim bir danışman yardımıyla benim onun ailesi oldugumu anlar çünkü bana sürekli annem benim ailem diyip duruyor.zaten sıgıntı gıbı hıssettıgım o ewde ıyıce yalnız hıssedıyorum kendımı bazan. eşim yalnız ben oldugumda cok farklı annesi oldugunda çok farklı bir insan oluyor. annesi adeta kocamın ayarlayıla oynuyor.
esimle birbirimizi cok sewıyoruz. aramızdakı tek sıkıntı kayın walıdem ama sewgı de artık canımı cok acıtıyooooorcok sewıyorum ama o kadar sewılmıyormuyum dıye dusunuyorum...
canım ya zamanında sen çok saygılı davranmışın. ben ilk günden eşime tavrımı belli ettim daha tanıştığımız ilk günden... seversen ezilirsin canım. nişanlıyken bende eşime seni seviyorum falan derdim oda annem derdi. bu bir yıl devam etti. annesi iyice kudurdu. bir yıldan sonra eşimi eve çağırdım ve direk ayrılalım dedim bana erkek çok dedim. bildiğin kudurdu. beni dinlersen eşine sanki ondan soğumuş gibi davran. inan işe yarayacak. eğer eşin hala annem annem diyosa boşan... bir ömür boyu eziyet çekeceğine bir kaç ay acı çekersin kıymetini bilen başka bir adamla evlenirsin rahat olursunayy dıyorum madem boyle neden evlendınde benıde yaktın. o kadar severek evlendık hala da sevıyoruz ama yetmıyorrr. annesı sevgımızı yok edıyor bencıllık yaparakblof yapıyorum bosanıcam bak dıyorum oglunu bırakıcam sebep olucaksın oglunun mutluluguna ne yaparsan yap dıyo kaynanam bana ( o dogurmus ya ( benım ogluma kız mı yok dıyıp duruyo :)
aaaa aaaaaa daha neler var be bacımm.. eşime her gun dıyorum ama cıkmıyor. sözde annesini yalnız bırakamazmıs annesi onsuz yapamazmıs. kendı ıhtıyaçlarını karşılayazmıs mıs ta mıssss. kadın kocam yokken dıpcık gıbı kocam eve gelınce hep hasta. hep orası burası agrıyor :) kocamda sankı cocukmus gıbı gıdıp orasını burasını ovuyorAbooww
Masllah bacim ne cok dolmussun.
Ayri eve çıkmayı deneyin. Kocana soyle ya ayrı ev ya bosanirim de.
Psikolojin bozulacak yazık be.
tatlım büyüklük sende kalsın yarın ne olacağımız belli değil sen git elini öp ver hediyeni bu benim fikrim yine de sen bilirsin durumuna üzldüm ama şanslısın eşin çok anlayışlıymışSelam kizlar bende sizdenim. Aslinda kv ile evler ayri 8 aylik evliyim 3 kere geldi henuz bizde cok gitmyoruz. Benim sorunum su hem sizle paylasmak hem fikir almak istiyorum.
tatlım büyüklük sende kalsın yarın ne olacağımız belli değil sen git elini öp ver hediyeni bu benim fikrim yine de sen bilirsin durumuna üzldüm ama şanslısın eşin çok anlayışlıymış
tam 3 yıl önce açılmış konu
ah be canım çok üzüldüm ya ama sen dediğimi yap elini öp ver çiçeğini usulünce otur biraz sonra kalkın evinize gidin. bayramdan bayrama yapın görüşmeleriniziEsim olmasa kesin bosanirdim heralde canim allah razi olsun ondan hakkimi yedirtmez kimseye. Esimin babasi esimle kusmus sebebi de 10 gundur dukkanda isler nasil diye arayip sormamis esim tovbeestagfirullah! Esim gitmek istemiyo ben gene gidelim ama hediye alirmiyim bilmiyorum demistim anneler gunu falan cekecek halim yok gene surat yapacaklar dedi her gittigimizde benim tabagima esim uzatmadan yemek dahi koymaz kv esimin zoruna gidiyo nasilsin bile demiyolar biz konusursak konusurlar tv izleyip kalkiryoruz esim bu yuzden gitmek istemiyo heralde
ah be canım çok üzüldüm ya ama sen dediğimi yap elini öp ver çiçeğini usulünce otur biraz sonra kalkın evinize gidin. bayramdan bayrama yapın görüşmelerinizi
seni ezmiyo uzmuyo dıye zulum edıyor ogluna aklınca ya. benımkıde oyle zulmedıyolar cocuklarına hayatı. sankı oglan cocuklarını kendılerıne dogurmuslar.Insallah esim gelince tekrar konusayim ben o zaman ay ben anlamiyorum ki bana soguk davraniyosun eyvallahta oglundan ne istiyosun be kadin yaa
Dunya dondukce devam edecek bu konu o yuzden her daim guncel
kelin ilacı olsa kafasına surermıs bacıııımmm. anlat sende rahatla dıcem ama rahatlanmıyo aksıne daha cok sınırlenıyor ınsanAy bu paylaşım yeni gördüm kim yardım edecek bi baksın bana ya şuan kaynanyı linç edebilirim yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?