Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

aynen kızlar kendı annem gelmıyor bana kalmaya ve benım annemde tek yasıyor. bana gelıp gıtmeyı pek tercıh etmıyor kayınvalıdemden dolayı. cunku annem ne zaman gelse oturuyor kendısını ovup duruyor. bız annemle hıc yalnız kalamıyoruz. gercı bı mısafırımız gelse esımle gene bızımle. ayyy delırcem her turlu bızımlee yazarken bıle daralıyorum. eşim annesine biraz durumu anlatsa soylese belkı ama onuda yaomıyor. sureklı bana sabret sus sabret sus... sabır tası olsa çatlar valla eşimin tek ıyı yanı annesi dışında istediğim herseyı yapmaya calısıyor. ama benim tek istedıgım yalnız kalmak annesi uzulmesin dıye hep ben uzuluyorum.

Selam kizlar bende sizdenim. Aslinda kv ile evler ayri 8 aylik evliyim 3 kere geldi henuz bizde cok gitmyoruz. Benim sorunum su hem sizle paylasmak hem fikir almak istiyorum.

Kv beni kocamdan yani oglundan kiskaniyo yemegimi kiskanir evde hic yemezdi yemek ayirirdi vs surekli kocama zaten senin icin esin onemli o nederse o oluyo vs gibi lafar ben bunlari takmiyorum. Actgim konuda anlatmistim esimin bi akrabasina kv dedikodumu yapmis ve kadin alalelnen surtuk imasinda bulundu bana. Kvkl yemiyo icmiyo kim gitse evine agliyo sizliyo oglum bizle iletisimi kesti bilmem ne diyo gitmememizin sebebi esim annesinin yalanlarini yakaladi bana yapilanlari gordu sogudu gitmiyo sik sik ayda 1 veya 2 kerre gideriz. Ben bu surtk imasina cok bozuldum esimde sinirli ailesine karsi ona anlattim. Kim bilir kv neler diyo daha hakkimda

Ben anneler gunu icin ona hediye begenmistim ama surtuk lafini duyunca almak gelmedi icimdeicimden. Esim de gitmek istemezsen gitmeyiz annene gideriz dedi haklisin bisi diyemem sana dedi ama hem gitmek istemiyorum hem de kararsizim sizce napalim?

ayy dıyorum madem boyle neden evlendınde benıde yaktın. o kadar severek evlendık hala da sevıyoruz ama yetmıyorrr. annesı sevgımızı yok edıyor bencıllık yaparak blof yapıyorum bosanıcam bak dıyorum oglunu bırakıcam sebep olucaksın oglunun mutluluguna ne yaparsan yap dıyo kaynanam bana ( o dogurmus ya ( benım ogluma kız mı yok dıyıp duruyo :)

ne diye kararsız oluyosun anlamadım. senin kaynanan kötü bir kadınmış ve eşinde annesini suçlu bulduğuna göre ne diye kaynanana gitmek istemiyosun böyle yaparsan eşin annesine düşer ve ömür boyu köle olursun bilmiş ol. anneler oğullarını çok kolay kandırır. benim kaynanam gel ev işi yap dediğinde elin ayağın tutmuyomu kalk kendin yap derdim. kaynanam bana sürtük demişti hatta daha ağırını söyledi. bende sensin sürtük dedim ve evden direk kovdum. o kadını kovduğumdan beri çok rahatım. sende böyle ol öyle saygılı davran sözlerine falan kanma saygılı oldukça tepene binerler

senınkı gene ıyımıs ben mesela anneler gunu ıcın kaynanama bısey almayı yada kutlamayı dusunmuyorum yaptıklarından dolayı ama kocam bana kısasa kısas yapıyor o zaman bende senın annene gelmem dıyor. sankı sorun benım annemmıs gıbı davranıyor.

bence usulende olsa git,, çünkü eşinin ailesi eşin asla vazgeçmez,,, aradan yıllar geçer bunlar evliliğinde problem olur,,,,
al küçük bir hediye, git kv, usulen aneler gününü kutla yarım saat otur kalk,,, bu evliliğin için iyi bir yatırım olur :),,,
benimde usulen yaptığım bir sürü şey var, ama eşimi seviyorum evlilğim bozulmasın, huzurum kaçmasın diye,,,

Abooww
Masllah bacim ne cok dolmussun.
Ayri eve çıkmayı deneyin. Kocana soyle ya ayrı ev ya bosanirim de.
Psikolojin bozulacak yazık be.

canım ya zamanında sen çok saygılı davranmışın. ben ilk günden eşime tavrımı belli ettim daha tanıştığımız ilk günden... seversen ezilirsin canım. nişanlıyken bende eşime seni seviyorum falan derdim oda annem derdi. bu bir yıl devam etti. annesi iyice kudurdu. bir yıldan sonra eşimi eve çağırdım ve direk ayrılalım dedim bana erkek çok dedim. bildiğin kudurdu. beni dinlersen eşine sanki ondan soğumuş gibi davran. inan işe yarayacak. eğer eşin hala annem annem diyosa boşan... bir ömür boyu eziyet çekeceğine bir kaç ay acı çekersin kıymetini bilen başka bir adamla evlenirsin rahat olursun

Abooww
Masllah bacim ne cok dolmussun.
Ayri eve çıkmayı deneyin. Kocana soyle ya ayrı ev ya bosanirim de.
Psikolojin bozulacak yazık be.
aaaa aaaaaa daha neler var be bacımm.. eşime her gun dıyorum ama cıkmıyor. sözde annesini yalnız bırakamazmıs annesi onsuz yapamazmıs. kendı ıhtıyaçlarını karşılayazmıs mıs ta mıssss. kadın kocam yokken dıpcık gıbı kocam eve gelınce hep hasta. hep orası burası agrıyor :) kocamda sankı cocukmus gıbı gıdıp orasını burasını ovuyor dıyorum ya o kadar cok duygusal baskı altında kı eşım annesi tarafından benı kaybetmekten korkmuyor gıbı davranıyor bana özunde o kadar ıyıdır kı eşim hep bu vicdanı yuzunden işte

tatlım büyüklük sende kalsın yarın ne olacağımız belli değil sen git elini öp ver hediyeni bu benim fikrim yine de sen bilirsin durumuna üzldüm ama şanslısın eşin çok anlayışlıymış

tatlım büyüklük sende kalsın yarın ne olacağımız belli değil sen git elini öp ver hediyeni bu benim fikrim yine de sen bilirsin durumuna üzldüm ama şanslısın eşin çok anlayışlıymış

Esim olmasa kesin bosanirdim heralde canim allah razi olsun ondan hakkimi yedirtmez kimseye. Esimin babasi esimle kusmus sebebi de 10 gundur dukkanda isler nasil diye arayip sormamis esim tovbeestagfirullah! Esim gitmek istemiyo ben gene gidelim ama hediye alirmiyim bilmiyorum demistim anneler gunu falan cekecek halim yok gene surat yapacaklar dedi her gittigimizde benim tabagima esim uzatmadan yemek dahi koymaz kv esimin zoruna gidiyo nasilsin bile demiyolar biz konusursak konusurlar tv izleyip kalkiryoruz esim bu yuzden gitmek istemiyo heralde

ah be canım çok üzüldüm ya ama sen dediğimi yap elini öp ver çiçeğini usulünce otur biraz sonra kalkın evinize gidin. bayramdan bayrama yapın görüşmelerinizi

ah be canım çok üzüldüm ya ama sen dediğimi yap elini öp ver çiçeğini usulünce otur biraz sonra kalkın evinize gidin. bayramdan bayrama yapın görüşmelerinizi

Insallah esim gelince tekrar konusayim ben o zaman ay ben anlamiyorum ki bana soguk davraniyosun eyvallahta oglundan ne istiyosun be kadin yaa

Insallah esim gelince tekrar konusayim ben o zaman ay ben anlamiyorum ki bana soguk davraniyosun eyvallahta oglundan ne istiyosun be kadin yaa
seni ezmiyo uzmuyo dıye zulum edıyor ogluna aklınca ya. benımkıde oyle zulmedıyolar cocuklarına hayatı. sankı oglan cocuklarını kendılerıne dogurmuslar.

Ay bu paylaşım yeni gördüm kim yardım edecek bi baksın bana ya şuan kaynanyı linç edebilirim yani o derece

Ay bu paylaşım yeni gördüm kim yardım edecek bi baksın bana ya şuan kaynanyı linç edebilirim yani o derece
kelin ilacı olsa kafasına surermıs bacıııımmm. anlat sende rahatla dıcem ama rahatlanmıyo aksıne daha cok sınırlenıyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…