Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Merhaba arkadaslar,
Kaynanam beni istemiyor ve nisanlimla benim arami bozmaya calisiyor
Anneler günü yaklasiyor ... Arasam mi yinede ? Bilmiyorum ... (
İstemiyorsa hiç kendine yazık etme balık baştan kokar eşimin annesi de beni istemiyor du istiyormuş gibi yaptı şimdi istediği olmayınca başımın etini yiyor keşke darp izi felan olsa derim bak ne hale geldim ama kafamın içine nakşettiklerini göstermiyorum kimseye

Isin cok kötü yani... nisanlim bana inanmiyor annesinin beni istemedigini... cünkü annesi bunu ogluna demiyor... hersey iyiymis gibi yapiyor ama arkadan bana zehiri veriyor
Hic aramak istemiyorum
ama nisanlima hep agliyor gerci nisanlimda pek birsey demiyor bana zorla ara demiyor ama ben kendimi cok kötü hissediyorum .... arada kaldim sanki

Eğer istiyorsan nişanlın ile annesini bu tarz davranışlarına şahit etmen ve gerekiyorsa ayrılman bak ben çok pişmanım eşim bana seni seviyorum annemide senide idare ederim dedi ama idare yok sadece kendi arada kalıyor

Bir kes sahit ettim zaten... Kurban bayraminda aramistim nisanlimda yanimdaydi. Ninesi cikti suan misafirleri var zamanlari yok dedi ... arkadanda bir ses duydum YOK YOK YOK DE diye ... nisanlimda duydu bunu ...

Aynen bizde evlenirken eşim yardımcı olurum geciniriz dedi simdi anasina bisey diyemedigi icin hep arada kalır ama bana karsi susmaz.

Senin kocanda is yok

Bir kes sahit ettim zaten... Kurban bayraminda aramistim nisanlimda yanimdaydi. Ninesi cikti suan misafirleri var zamanlari yok dedi ... arkadanda bir ses duydum YOK YOK YOK DE diye ... nisanlimda duydu bunu ...

o nasıl davranıyorsa sende oyle davranacaksın her zaman nısanlın yanındayken yada nısanlının onun yanında oldugunu bıldıgın zaman ara
evlndıkten sonra nısanlın yokken pek muhatab olma varken olfln bunlar anca bundan anlarlar

Benimde var basımda öyle bi dert eşimi benden kıslanıyo ben esime askm dersem oda benim eşime aşkım diyo falan

Çok doğru kendi başında olmayan hemen saygıdan vs dem vuruyo başkasının derdi ya ondan....Hemen bir muhalefet başlıyor bize sanki rahat batıyoda şikayet ediyoruz muamelesi görüyoruz malesef....

ben artık hiç takmıyorum k.valideyi,erdim galiba...bebiş doğuncada takmassam bana karada ölm yok...

Merak etme cnm asıl sorun o zaman bekliyo seni ...bendede öyleydi bebek olunca mecburen dediklerine sen bilmezsin ben kaç çocuk büyüttüm edası ile karıştıkları daha çok gözüne batıyo çünkü yavrunu gözünden bile sakınırsın....

Aynen beimde 50 gün kaldı asıl o zaman anladım hem çok pis minicik kızıma pis tuvaletten çıkınca yıkanmayan elleriyle hemde saatlerce burun karıştırmasını tanıdım malesef çocuk bakmasındanda bihaber 3 çocuğu olduğu halde hiç dua bilmediğinide ozaman öğrendim fişlemelerinide o zamandan sonra zaten hiç susmam bişey derse bana...ama nefret edttim 2. çocuğu yapmaya korkuyorum gelme desemde gelir napıcağımı bilemiyorum çokmu çok pis detayları anlatsam bide lohusa halimle psikolojimi bozuyo konuşmalarıyla sürekli....

Benim anlamadigim ne demek annemide senide idare ederim o sizinle evli annesiyle degil

Bide eltim kv beraber oturuyoz tabi.Eltimin bi kizi var.Surekli kirletiyo beraber kaldigimiz evi.Annesi hic bisey demez.Surekli arkasini topluyorum.Yani demem oki ayriysaniz haftada bi defa gorusmekten bisey olmaz.Birlik oturmak cok zor hemde cok.

Oturma kendi sucun kimse eltisiyle oturmak zorunda degil siz kocanizls evlisiniz kaybinizla ve karisiyle annenisle babsiyla degil. Kendi sucunuz

Aynen böyle bravo size

Agzini ac soyle kayinpederin lohusay evinde ne isi var allahim agziniz yokmu

Karistirmivaksin bu kadar basit agzini acacan yoksa daha cok zizlanirsinit kayi valde sadece esinniz annesi buladar ne fazlasi ne de azi sizi kukla gibi oynatamaz benim cocgum diceksin ben boyle yapiOrum bitti surat asin gitsin evine

Kizlat suc kendinizde . 1. Bu devirde kimse kimseyle yaşamsk zorunda değil. Kendi evini kuramiyan bir adamla evlenmeyin.yok 1 yil beraber oturalim o 1 yil olur 10 yil. Niye ben en güzel cicim aylarimi annesiyle babasiyla oturayim. Yok duyarlar yok banyo yapamazsin istedigini pişiremezsin arkaşlar gelmez. Niye böyle bir hayat kabul edeyim ki? Her yer kiralik ev dolu. Bir koca ztn anne kuzusuysa o degismez. Sizi siler annesini degil. Herkes kendi evinde yaşamali taş devrinde yaşamiyoruz. Agzinizida acacaksiniz benimli gik diyemez bana cünki atkamda kapi gibi eş var en önemliside ben kendime ezdirmem.ilk önce kendinize sayginiz olacak kimki onlar beni ezmege caliscaklar. Agzini bile acamaz asla saygizilik etmedim ama biliyor bir ters birsey dese cevabini alcagini eşimde arkamda durcagini. Arkanizda durmayan adamlarla ämür gecirmeyin

Bir erkek uğruna ayni evde yaşamayi ve mutsuz olmayi niye kabul ediyorsunuz o erkek hep cocuk kalir cünki annesi var o evde. Suc kendinizde hic bir erkegi kendi tatafina cekenezsiniz o annesidir. Aymi evi kabul etmicen kardeşim okadar basit. Otursun ozaman anasiyla mutlu olsun. Bir evlilige 3 4 kişiyle başlanilmaz 2 kişi başlanilir. Evini tutamiyan bir erkekle evlenmiceksiniz. Annemi bitakmam dIyen bir erkeklede karsilikli olur yakin olur anca derseniz olur. Yok ayni ev diye tuturursa sen annenle mutlu ol dicen ben yokum. Kimse vazgecilmez degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…