İstemiyorsa hiç kendine yazık etme balık baştan kokar eşimin annesi de beni istemiyor du istiyormuş gibi yaptı şimdi istediği olmayınca başımın etini yiyor keşke darp izi felan olsa derim bak ne hale geldim ama kafamın içine nakşettiklerini göstermiyorum kimseyeMerhaba arkadaslar,
Kaynanam beni istemiyor ve nisanlimla benim arami bozmaya calisiyor
Anneler günü yaklasiyor ... Arasam mi yinede ? Bilmiyorum ...(
Isin cok kötü yani... nisanlim bana inanmiyor annesinin beni istemedigini... cünkü annesi bunu ogluna demiyor... hersey iyiymis gibi yapiyor ama arkadan bana zehiri veriyorİstemiyorsa hiç kendine yazık etme balık baştan kokar eşimin annesi de beni istemiyor du istiyormuş gibi yaptı şimdi istediği olmayınca başımın etini yiyor keşke darp izi felan olsa derim bak ne hale geldim ama kafamın içine nakşettiklerini göstermiyorum kimseye
Eğer istiyorsan nişanlın ile annesini bu tarz davranışlarına şahit etmen ve gerekiyorsa ayrılman bak ben çok pişmanım eşim bana seni seviyorum annemide senide idare ederim dedi ama idare yok sadece kendi arada kalıyorIsin cok kötü yani... nisanlim bana inanmiyor annesinin beni istemedigini... cünkü annesi bunu ogluna demiyor... hersey iyiymis gibi yapiyor ama arkadan bana zehiri veriyor
Hic aramak istemiyorum
ama nisanlima hep agliyorgerci nisanlimda pek birsey demiyor bana zorla ara demiyor ama ben kendimi cok kötü hissediyorum .... arada kaldim sanki
Bir kes sahit ettim zaten... Kurban bayraminda aramistim nisanlimda yanimdaydi. Ninesi cikti suan misafirleri var zamanlari yok dedi ... arkadanda bir ses duydum YOK YOK YOK DE diye ... nisanlimda duydu bunu ...Eğer istiyorsan nişanlın ile annesini bu tarz davranışlarına şahit etmen ve gerekiyorsa ayrılman bak ben çok pişmanım eşim bana seni seviyorum annemide senide idare ederim dedi ama idare yok sadece kendi arada kalıyor
Aynen bizde evlenirken eşim yardımcı olurum geciniriz dedi simdi anasina bisey diyemedigi icin hep arada kalır ama bana karsi susmaz.Eğer istiyorsan nişanlın ile annesini bu tarz davranışlarına şahit etmen ve gerekiyorsa ayrılman bak ben çok pişmanım eşim bana seni seviyorum annemide senide idare ederim dedi ama idare yok sadece kendi arada kalıyor
Senin kocanda is yoksenınkı gene ıyımıs ben mesela anneler gunu ıcın kaynanama bısey almayı yada kutlamayı dusunmuyorum yaptıklarından dolayı ama kocam bana kısasa kısas yapıyor o zaman bende senın annene gelmem dıyor. sankı sorun benım annemmıs gıbı davranıyor.
Bir kes sahit ettim zaten... Kurban bayraminda aramistim nisanlimda yanimdaydi. Ninesi cikti suan misafirleri var zamanlari yok dedi ... arkadanda bir ses duydum YOK YOK YOK DE diye ... nisanlimda duydu bunu ...
Şaka gibiBenimde var basımda öyle bi dert eşimi benden kıslanıyo ben esime askm dersem oda benim eşime aşkım diyo falan
Kızlar bende bir yorum yapayım geçen bir topikte genelde kaynana dertleriyle ilgili yorumda bulunurum ki bazıların dikkatini çeker ve sanki bu konuda derdi olan sadece benim ki çoğunluğun derdi bu ama bu konuda derdi olmayanda bizi suçlu görür onun bu gibi konularda yaşanmışlığı yok kesin kaynana ölmüştür de ondan,bize anlamayan ve kınayanlarada umarım kızlarına böyle cadı kaynana denk gelirde anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu!
ben artık hiç takmıyorum k.valideyi,erdim galiba...bebiş doğuncada takmassam bana karada ölm yok...
ben doğumdan sonra tanıdım kaynanamı malesef,aynı evde olunca işler değişti 40 gün bizdeydiyatıp kalkıp gün sayıyodum...gitti çok şükür yakınımda ama görüşmüyorum fazla görüşmekte istemiyorum
Benim anlamadigim ne demek annemide senide idare ederim o sizinle evli annesiyle degilEğer istiyorsan nişanlın ile annesini bu tarz davranışlarına şahit etmen ve gerekiyorsa ayrılman bak ben çok pişmanım eşim bana seni seviyorum annemide senide idare ederim dedi ama idare yok sadece kendi arada kalıyor
Bide eltim kv beraber oturuyoz tabi.Eltimin bi kizi var.Surekli kirletiyo beraber kaldigimiz evi.Annesi hic bisey demez.Surekli arkasini topluyorum.Yani demem oki ayriysaniz haftada bi defa gorusmekten bisey olmaz.Birlik oturmak cok zor hemde cok.
kaynana yüzünden çok çektim ben. saygı gösterdim hem de çok saygı gösterdim ama ben saygı gösterdikçe kaynanamın bir yerleri kalktı. sadece kaynana değil eşimin tüm akrabaları üstüme gelmeye başladı. bir kişiyle değil neredeyse tüm aileyle mücadele ediyordum. tabiki tüm bunlar nişanlıyken oldu. beni oğlundan ayırmaya çalışmalar annenin evine gitme demeler tüm maaşını bize ver demeler evine hiç eşya alma sadece bize al demeler ve en son namusuma dil uzatınca bende frenler boşaldı:) eşime ayrılmak istediğimi söyledim. düğüne bir hafta vardı. eşim benden ayrılmak istemedi. çünkü annesinin tüm yaptıklarını gördü. bana vurması için oğluna yalvarıyodu adeta kadın ya... eşim annesini tamamen sildi. yani aklını başına alana kadar. benimde bu arada ağzım açıldı. demediğimi bırakmadım. evimden kovdum. hepsini teker teker kovdum. saygı gösterince benden kötüsü yoktu. kaynanaya kötü davranınca benden iyisi yok. şimdi orada burada hakettim diyomuş. eşime annendir ara sıra git derim yok der. kaynana bana beddua ederken kendi kızı emes hastası oldu. evlenmiş ve çok mutsuzmuş. kovduğum günden beri kaynana karşıma çıkamıyor. o kadını görsem bir kaşık suda boğarım. bu dünya böyle kızlar. asla alttan almayın asla... ana kuzusu bir erkekle asla evlenmeyin. ana kuzuları da gitsin anneleriyle yaşlanıp ölsünler. gayette evden kovdum o kaynanayı ve çok mutluyum. ve ne olursa olsun ekonomik özgürlüğünüz olsun
Agzini ac soyle kayinpederin lohusay evinde ne isi var allahim agziniz yokmuwalla ben en başta kv çok seviyordum hemen adının önüne anne kelimesini koydum,, haftada 3-4 kere arardım,,, çok sık gitmezdim, sözlüyken nişanlıyken ama arardım,,, herşeye dahil etmek istedim ettimde,,,,,
ama görümcelerim,,, kayananalık yaptı, görümcelerim benden çok büyük annemle bir neredeyse,,, kV de görümcelerimle bir oldu yada işine öyle geliyor,,, evdeki huzurumu bozdular,, eşimle boşanmaya kadar gittik o arifede hamile kadlım, bebeğim düştü,,, gene iyiydim kv, le ama bir kaç şeyi oldu,,, soğudu ,,,bende aramıyorum kesinlikle onları onlar ararlarsa da konuşuyorum çok saygılı ama mesafeli,, atık anne & baba da demiyorum,, siz diyorum,, dilim varmıyor çünkü artık o insanları görünce bebeğimin katilini görmüş gibi oluyorum,, o düşüğün acısı hiç ama hiç içimden çıkmayacak,, şimdi hamileyim şükür doğumum olucak bir kaç haftaya,,,
ama KV dem eve gelmek istiyor doğumda,,, tabiki de gelicek,, ama kv hiçbir yere kp siz gitmez,,,, ben babamı bile istemedim lohusayken evde,,,, ve KP durdan kalkdan anlamayan bir adam,,,
eşim işe gidicek,, onlar bana kalıcak,,, birde eşim yokken oturuyırlar kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği hep bende hazırla pişir, yıka,, ama eşim işden gelince masayı toplamaya yardım ediyor,,, ( bir defa geldiler evime 2 günlüğüne o zaman öyle davrandı KV ve bulaşık makinam yokdu,,, )
ilk başlarda eşime ben 40 ım çıkana kadar bu evde senden başka yatılı erkek istemiyorum dedim, babamdan bile çekiniyorum emzircem kanamam olucak vs dedim ama baktım ki huzursuzluk çıkıcak ben saygısızlık ettim kim ne zaman istiyorsa gelsin dedim,,,,
KV geleceğini düşünmüyordum ama geliyor,,,, eğer ilk başda yaptığı gibi yaparsa ben ne yaparım bilemiyorum,,,,, gerçi bebeğin odasında bir tane çekyat var ve ben bebeğin uyku düzeni oluncaya kadar orada bebekle kalıcağım,,, olmadı çıkmam bebeğin odasından,, bir akşam yemeği yaparım bol bol,,, belki onuda bir gün öncede eşim eve gelince yaparım veya hazırlarım,,, stres olmakdan çekiniyorum,, sütüm etkilenir diye ,,,,, ama diyorum derin nefes al leble senin yaşın büyük, olgunsun, halledersin,,,, hallederim değil mi????
Karistirmivaksin bu kadar basit agzini acacan yoksa daha cok zizlanirsinit kayi valde sadece esinniz annesi buladar ne fazlasi ne de azi sizi kukla gibi oynatamaz benim cocgum diceksin ben boyle yapiOrum bitti surat asin gitsin evineMerak etme cnm asıl sorun o zaman bekliyo seni ...bendede öyleydi bebek olunca mecburen dediklerine sen bilmezsin ben kaç çocuk büyüttüm edası ile karıştıkları daha çok gözüne batıyo çünkü yavrunu gözünden bile sakınırsın....
Ogluda agzini acip seni korumuyorsa boşa gitsinmerhaba kızlar ben yeni katıldım benim bir sorunum var kanynanam benim yuzumu vurdu( oğlunu yanında oğluna hep beni kötülüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?