Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

seni ezmiyo uzmuyo dıye zulum edıyor ogluna aklınca ya. benımkıde oyle zulmedıyolar cocuklarına hayatı. sankı oglan cocuklarını kendılerıne dogurmuslar.

Benimki hic evlenmesini istemedi ki zaten elinde olsa 40 yasina kadar onla yasatacakti 25 yasindaki delikanli icin her seferinde benim oglum daha cok kucuk daha cok kucuk deyip durdu simdi cocugumuz olur diye akli cikiyo her seferinde aman cocuk mocuk yapmayindeyip duruyp

kelin ilacı olsa kafasına surermıs bacıııımmm. anlat sende rahatla dıcem ama rahatlanmıyo aksıne daha cok sınırlenıyor ınsan
Ay ben zaten dünden bir paylaşım yapmıştım ama bugün olanıı anlatacam şuan çok sinirliyim oturmuş ağlıyorum sinirimden
Benim alerjim var bilmediğim birşeye ve işaretler yünü gösteriyor neyse
Kv aşağıda yün temizliyor aşağı iniyorum babaanne şunu tut yüzünü geçirelim diyor
Tabi benim uyuz başladı iğne ip neyse hazırladım çıktım duşa hemen duştayım kadın bas bas bağırıyor beynel beynel diye zorla çıktım üstüm başım köpük aradım telefon meşgul X aradım ne oldu mahalleye adımı duyuracak kadar ne var ya elinizde telefon var kapıda zil var
E telefon şarja takmış lan mal dicen olmıcak şarja takarken ara içeri girerken zile bas
Ne istiyorsunuz
Gel piknik yapıyoruz
Normalde beni yemeğe bile çağırmaz millete beni kötü gösterecek ya
Sinirlendim afiyet olsun dedim kapattım
Ya şuan nasıl yazdığımı bile bilmiyorum sinirden
Ya su borusu dışarıdan gidiyor su aktığı zaman duyuyor off çıldıracam ya

yap sende canım madem bu kadar kocan arkanda yanındayapta ıyıce kudursun bızde ıstıyoruz cocuk ama durumlar boyle olunca cesaret edemıyorum. ne malum yarın cocugumla benı atıp anasını alcagı

yap sende canım madem bu kadar kocan arkanda yanındayapta ıyıce kudursun bızde ıstıyoruz cocuk ama durumlar boyle olunca cesaret edemıyorum. ne malum yarın cocugumla benı atıp anasını alcagı

Ben daha vajiyi yeni yendim canim hatta tam yendim bile sayilmaz

sakin ol öncelikle aglama ınankı senın gozunun tek damlasına degmıyor gecen hafta ıcınde 4 gun hıc durmadan agladım ama kv nın umrunda degıl acmıs ayaklarını yayılmıs oturuyor.. olan hep bıze oluyor.

Ayy kısmen beni anlatmış canım benim beterin beteri var haline şükret bence off off daha da sinirlendim ya

aa birde bumu var basında canım ya tabıkı psıkolojık olarak etkılenıyorsun

Oyle canim ya vaji tam gitmeddi ama bu al 8. Gun adet olmadim ama testler negatif hamile olma ihtimalimde zor yani sanmiyorum doktora da gidemiyorum vajinal ultrasondan korktugum icin

Sinirimden ağlıyorum yoksa vurup kıracam birşeyleri ya argo konuşabilir miyim bipleyerek ya benim bu siniri atmam lazım eşim işten gelmeden yada konuşacam ne olacak sa olacak bitecek

Sinirimden ağlıyorum yoksa vurup kıracam birşeyleri ya argo konuşabilir miyim bipleyerek ya benim bu siniri atmam lazım eşim işten gelmeden yada konuşacam ne olacak sa olacak bitecek
benım ıcın sıkıntı yok canım nasıl ıstersen oyle konus bende ıcımden ne kufurler edıyorum bılseeeeennnnnnnn

Benim kayananam herşeyime herşeyime karışıyor giydiğim çorabın renginden tutunda yediğim yemeğe kadar. çok cimri birlikte oturuyoruz çalışıyorum Allahtan ama tahammül edemiyorum ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum mutsuz ediyor beni varlığı

Çalışıyormuşsun sen benim gibi olsaydın başardın heralde ki ben suan sağlıklı düşünemiyorum

ay allahım allahım haklısın beterin beteri varda aldığın maaşı başk çocuklarına bölüştürenlerde var . ayrı ev var kaynana dul en küçük çocuk benim eşim oda kıyamıyo annesine ki bende istemiyorum yalnız yaşasın yinede burnumuzdan getiriyor :

Merhaba arkadaslar,
Kaynanam beni istemiyor ve nisanlimla benim arami bozmaya calisiyor
Anneler günü yaklasiyor ... Arasam mi yinede ? Bilmiyorum ... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…