Benimle evli ama annesi ruh hastası nişanlılık döneminde sıkıntılar yaşadık ama annesinin sürekli ruh sağlığına gittiğini bilmiyor dumBenim anlamadigim ne demek annemide senide idare ederim o sizinle evli annesiyle degil
Karistirmivaksin bu kadar basit agzini acacan yoksa daha cok zizlanirsinit kayi valde sadece esinniz annesi buladar ne fazlasi ne de azi sizi kukla gibi oynatamaz benim cocgum diceksin ben boyle yapiOrum bitti surat asin gitsin evine
Terbiyesiz ne demek ac karnini doyurbi<de ev aldık kredi ödüyoruz biraz dişimizi sıkıp 5 yıllık borcu 2.5 senede kapattık (bu hafta bitiyor inşallah) k.valide bendeyken tabak kırdı birtane dedim olsun can sağolsun para ile alınan şey ben üzülmesin diye böyle diyorum bana diyorki önce aç karnını doyurda bana öyle hava at dünya borcun var bende dedim bitiriyoruz diye bu defa birşey diyemiyor
Ne demek banyoyu bile sizde yapiyordu ne kafar igenc alti üstlü oturmak hattakızlar merhaba,
burdaki herkes tecrübeli size sorayım dedim
biz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz, evlendiğimizden beri sabah 9 gece 12 hep bende, topla yıka pişir, banyosuna kadar bizde yapıyordu, ne bir özel hayatımız kaldı ne bişey
gece geç yatınca afedersiniz sabah duşa gircez ama kaynana kapıda rezil gibi bir seneden sonra
ben görümceme mesaj attım benimde bir özel hayatım var gibilerinden belki anlarda anasıyla konuşur diye
kaynananla konuşsaydın demeyin konuşmaya çalıştım hep ya anlamıyor yada gereksiz alınganlık yapıyordu
sonra küstüler tabi bunlar bana, biz sizin için ev yaptıkta sen istemiyorsuna çevirdiler,
2 ay falan oldu ben hiçbişey yokmuş gibi davrandım misafirine çıktım hizmet ettim yemeğede çağırdım ütüsünüde yapamadığı zaman yaptım yani ıvır zıvır elimden geleni yaptım
dünde annem gelmişti biraz kaynananada uğrayım dedi, ağlamış ona ben onu kızım yerine koydum o bana neler yaptı diye
daha napayım ben ne konuşayım anlayamıyorum
birde mağdur rolü oynuyor
napayım hiçbişey yokmuş gibimi davranayım gidip yinemi konuşayım sizce
Demek herkes yaşamış aynı şeyi.doğuma yanıma gelmişti hic rahat edemedim.onun isteklerini yapmayınca onunda morali bozuldu.kıskanıyosun dedi bebekle sadece ben ilgilenmek istedim diye.eşim bana bakacakmış o da bebeğe.kabul etmedim.bebeğe ben baktım eşimde bana baktı nazımı çekti kvde moralsiz moralsiz yemek yaptı.ben bebekle arada bağ oluşsun diye uğraşıyorum hasretle bekledim rahat uyuyacakmışım falan filan.beni karıştırdı galiba başkalarıyla.şimdi evine yerleşti karışamıyor fazla ama ben yinede sevmesi için veriyorum birşey olmamış gibi davranıyorum kavga sevmiyorum ama sürekli kalsa bebeğe bakmak için anlaşamazmışız.bebeğe yarısı benim diyor :)Merak etme cnm asıl sorun o zaman bekliyo seni ...bendede öyleydi bebek olunca mecburen dediklerine sen bilmezsin ben kaç çocuk büyüttüm edası ile karıştıkları daha çok gözüne batıyo çünkü yavrunu gözünden bile sakınırsın....
Bende lavaboya gidiceme koptum:) duruma göre işe yarayabiliray yeni gördüm konuyu koptum ya..
Kaynana eşinizin annesi..Onu rakip olarak görmeyi bırakın...
Siz gözünüzde büyütmek yerine küçültün ki hani şu sakız reklamında ki gibi.. Rahat edin..
Eşinizin yanında kaynanaa kpeder ailesinden bahsetmeyin..Konu açarsa da onlarla ilgili başka konu açın.. lavaboya gidicem deyin..
Denenmiştir......
ay yeni gördüm konuyu koptum ya..
Kaynana eşinizin annesi..Onu rakip olarak görmeyi bırakın...
Siz gözünüzde büyütmek yerine küçültün ki hani şu sakız reklamında ki gibi.. Rahat edin..
Eşinizin yanında kaynanaa kpeder ailesinden bahsetmeyin..Konu açarsa da onlarla ilgili başka konu açın.. lavaboya gidicem deyin..
Denenmiştir......
Ciddimisin? Istemiyorum dedi eşiniz me yaptibenim kayinvalidenin vukuatlari cok vallah, konu acildiginda bahsettigimde agizlar acik kaliyo
artik takmamaya calisiyorum ve en en en önemlisi kesinlikle bi erkege gidipde senin annem böyle sunu dedi bunu yapti demeyin, hakliyken haksiz durumuna düsüyoruz kizlar
ufak defek seyleri takmayin, kalbinizin kirildigi konularida (eger esinizde buna dahil oluyosa) esinize hangi dilden anliyosa o dilde anlatmaya calisin
benim kv, dügünden bi kac gün önce aksam bizde otururken ben bu gelini istemiyorum diye bas bas bagirdi, ben seni kv olarak cok istiyodum cünki
Ciddimisin? Istemiyorum dedi eşiniz me yapti
Aman uzak dur ne kadar ayip swvson sevmesin oglu sevmiş milletin icinde o da ne öyle tövbeevet hemde hemde ceyiz gitmis ev düzülmüs. komik olan zamaninda aynisini kendi kizina demis eski kaynanasi, hayfini benden aldi zaar.
esim tuttu elimden kalk biz bi disari cikalim sen bi hava al dedi. kapinin önüne ciktik sakinlestirmeye calisti, hic konusmadim o sokun etkisinde ne söyledigini bile hatirlamiyorum.
eve gidince esim büyük olay cikarmis, dügünden sonra kuzeni anlatti, cinnet geciriyo felan sanmislar
benim kv normal degil yeminle
kendi torunu bile onun yüzünden ayrildi kocasindan diyebilirim o derece
Aman uzak dur ne kadar ayip swvson sevmesin oglu sevmiş milletin icinde o da ne öyle tövbe
Eşin seni hakli buluyorsa annesinin huyunuda biliyorsa sorun yoköyle canimda uzak durulmuyo iste, sevdigim adamin annesi sonucta ikimizde idare ediyoruz. karsimda bi gün patlayacak ondan korkuyorum
Bence bol boö cocuk yap tam catlasinEşin seni hakli buluyorsa annesinin huyunuda biliyorsa sorun yok
Annenin yaninda yapmasi cok ilginc gercekten. Kiskaniyor bol bol cocuk yapi catlasinbi komik hikayesi daha geldi aklima, bi keresindede nisanlimla disarda görüp ilgilenmemisiz diye annemlere gelmis telefonu yere firlatmis benim öyle bi oglum yok bidaha aramasin beni diye bagirip cagirmis
ay yine sinirlerim bozulu
eve geldim baktim telefonu vestiyerin üstünde duruyo, anneme sordum kv nin telefonu ne ariyo burda diye oda yazik unutmus burda dedi. kardesim sonradan gizlice anlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?