Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Vay vayy ben bu konuya ne için geldim şimdi bambaşka düşünmeye başladım.
Ayy valla okudukça kaynanamı melek ilan ettim. Görümcem de öyle. (maşallah)
Kaynanamın düğünde taktığı bilezikler dışında maddi hiçbir desteği olmadı ama bana zararı da yoktur (maddi anlamda)ve ayrıca yardım edilecek işten kaçmaz elinden geleni yapar. Kaynanam ve görümcem annemin yakınına oturmamı istediler ve anneme çok yakınım. Kaynanama da yakınım ama annemle aynı sitedeyim yani onlara daha uzağım yine de. Yani bebeğime de bakmaya meraklıdır işin varsa bırak der hep. Gittiğimiz zaman kalkarken üzülür gitmeyin kalın bi daha gelin diye sürekli tekrarlar fakat sonrasında her gün arayıp bugün gel diye zorlayan biri değildir. Ayrıca her gün bana gelip rahatsız eden biri hiç değildir. Gelmeyi düşünürlerse arar önceden müsait misin diye sorar. Ben on günde bir görüşmemize rağmen evimize giderken gitmeyin bi daha gelin falan demesine sinir oluyordum ya oysa ne kadar boş yere yıpratmışım kendimi. Tamam kadın sürekli görüşmek istiyor olabilir ama hergün arayıp gelsene yada ben geleyim diye sürekli rahatsız etmez. Ne yaparsam yapayım hiç surat asmadı. Bir kere yufka açmıştı bende yazık yoruldu diye bulaşıklarını yıkadım sonra annem geldi anneme beni öve öve bitiremedi. Sürekli benden iş bekleyen biri asla değildir, yemeği birlikte yapar birlikte kaldırırız. Sadece bir kere çok yorgun olduğu için kızım çayı getirebilir misin demiştir. Ailemi sever her gittiğimde sorar bana geldiğinde annenleri de çağırsana birlikte oturalım der. Cahildir ama kötülük yapayım diye düşüncesi yoktur. Bazen bazı şeyleri unutur hatırlatmak zorunda kalırım bebeğime şunu verme yiyemiyor gibi ama onlar da fasa fiso yani. Kaynanamı çekiştirmeye geldim bu konuya ama okudukça kaynanamı daha çok sevdim tövbe yarabbim.
Ayrıca eşim ana kuzusu değildir. Şimdiye kadar hadi annemlere gidelim demedi hep ben demişimdir öyle gitmişizdir.

Kaynanam evine gittiğimde kendi evime dönerken bi daha gelin arada bebeği öğlenleri getir falan diyor diye kafaya takmıştım ama yazılanları okudukça çok basit bi konu olduğunu düşündüm. Ama yarın gitsem ve kaynanam yine dese yine sinir olurum herhalde.

Bence sen kv nin kiymetini bil...

Canım benim kv üzmeyin kadicagiz sana yaranmak istiyor soğuk luk olmasin diye sonucta oglunun eşisin bak ne cadalloz kv var kıymetini bil hani bi iyi kv kötü gelin iyi geline kötü kv olurmuş ya sen kötü gelin olma tamam Allah seni yuvanda mutlu etsin sen saygı da kv kusur etmeki Allahda senin kusurlarini bagislasin

Bencede kiymetini bil bende annemlere yakin tasindim ama bizimkiler kizdi ilk basta simdi alisti cünki ben hic takmadim.sonucta annem bebegime bakiyor onlara ne oluyor. Ama benimkide alsa cat kapi gelmez gelsede ayda yilda bir.her insanin iyi huyu kötp huyu var iste bizim yokmu? Benim kayinvaldem cok konuşur ve dedikoduyu sever o yüzden uzak dururum cok samimk olmam.ama bana karsi bir kötülü yoktur kahve yapip aysgama kadar getirir. Seninli ama cok cok iyimis kiymetini bil bence

Agzini ac soyle kayinpederin lohusay evinde ne isi var allahim agziniz yokmu
ha ha ,,, açamadım,,
2 haftalık lohusayken geldiler,,, az kaldılar,,, perşembe geldiler, salı gittiler,,,,
ve aynen burada yazdığım gibi bütün işler bana kaldı,,,, kp bir kanepede yattı, kv bir kanepede yatıı bende sandalyenin tepesinde bekledim,,,
haftasonu zehirlendim,,, Kv tutturdu sinirden oldu bu diye,,, eşimin rengi attı,,, tabiii gıda zehirlenmesi ikna etmek zorunda kaldım,,, neyse ogün eşim pişirdi yemeği,,, normalde bütün yemekleri, misafir geleceğinde temizliği v.s. ben yaptım,,, * bu arada ben güzel yemek yaparım,, ama yaptığım yemeklerin hepsi o kadar kötü oldu ki,,, gerçekden kasıt yokdu*

bu arada KP sürekli yatak odama daldı bebeği emzirirken,, bebek acıkdığında adam meme istiyor meme diyor,,, ben utanıyorum,, sütüm azaldı,,,,
birde kv bebeğime tarçın vermek istedi oğlu hayır deyince bozuldu,,, ama salladı oğlumu,, uğaraşamadım,,,,,
o zaman ki yorgunluğumu kelimelerle anlatamam,,,,
bizde bir laf vardır lohusanın elinden yemek haramdır diye,,,,,,,, bu kadının kanaması olduğu için değil,, o 40 gün kadının anca kendine yeticek enerjisi dermanı vardır diye,,,
ne diyeyim,,, neyse ki az kaldılar,,, sütüm yerie geldi çok şükür,,,,

bnım durumum dahada vahım kıslar..bn beraber yasıyorum kv kp ıle cok zorlukları var cok kv senın evın dıyor burası ama nerdeee kendı duzenınden caymısyor evı benımseyemdım bıturlu bıde yasadgımız tartısma yda konusma olsun hemen ogluna anlatıyor cok saf gıbı durur ama bıldıgın melek mısalı bn cözdum ama onu o yuzden yuzune hıc gulmem samımıyet yok ıyı nıyet sozde var ınsalah bnde kurtulurum kv evden cok bunaldım cok ıstıyrum

aayyy aynı benımkıı

5 sene gecmıs degıstı mı kayınvalıdenız?

canım ya çok üzmeyin canınızı vardır elbette bi çıkış yolu aradan epey bi zaman geçmiş kv hala aynımı sizinlemi birlikte yaşıyor ?

canım ya çok üzmeyin canınızı vardır elbette bi çıkış yolu aradan epey bi zaman geçmiş kv hala aynımı sizinlemi birlikte yaşıyor ?
Merhabaaa tesadüfen girdim kk ya Wè mesajiniza denk geldim ewet kV hâlâ bizle Wè ölene kadar da böyle olcak bu. Bu arada bende anne oldum 4 aylık dünyalar güzeli bir kızım oldu çok şükür kv miiiii hala ayni dawranislar dewam ben artık kendimi kizima adadim inanki umrumda değil artik

Benim de müstakbel kaynanam cok oyi biri ama beni begenmiyor sanırım. Sürekli kimse yokken oglumu daha güzel buluyotlar ama senin içini cok seviyoruz dedi. Çirkin diye sevdi (güya ) agirima gidiyor güzel bir kizimdir herkes begenir ama artık kendime guvenim kalmadi kendimi cok çirkin hissediyorum. Kimseye de soylemiyorum utanıyorum. Sevgilime iltifat edesim bile gelmiyo. Kendimi çirkin hissettirmeye başladı off ( kendi dünya güzeli yaa.... bi de işin garip tarafi kaynanamla beni benzetenler bile oluyo ne yapsam kii acaba

Bende kv cekenlerdenim nedense yildizimiz hic barismadi....kv ilk isteme ye geldiginde tanistik Ben yurt disina gelin geldim k.v ile sadece nisanlilik doneminde bir kac kere gorustuk ayri sehirlerdeydik....kinam olduk tan sonra istanbula vize islemleri icin geldik geldigimizin 4.gunu olanlar oldu...ottan puften seyleri bahane ederek tartisti ve beni dehdit etti Ben ogluna olmazmisim ogluna soylicekmis tek sucum o odaya geldiginde gormedigim icin ayaga kalkmadim birde istahim olmadigi icin yemek yememem bahanesi....esimi aradim soyledim oda annesini uyardi....neyse o turkiyede Ben yurt disindayim 10 senede 2 defa yanlarina izne gittik....hicbir zaman sevgi gormedim aman uzak diye bende saygida kusur etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…