Annenin yaninda yapmasi cok ilginc gercekten. Kiskaniyor bol bol cocuk yapi catlasin
Evde yokum de bitti cikma telefonlara kapiyida acmahahaha ne diyosun cocuk olunca torunu bahane edecek her firsatda yanimda bitecek
esim farkinda o konuda rahatim
Eninde sonunda olacak cocuk☺☺hahaha ne diyosun cocuk olunca torunu bahane edecek her firsatda yanimda bitecek
esim farkinda o konuda rahatim
Eninde sonunda olacak cocuk☺☺
Plan proce tamam yani☺☺eltimin biri hamile yine oda dogsun, bende düsünüyorum seneye felan, öbür eltiminkide büyür biraz ozamana kadar, benimkide arada kaynar
Eltinize karşi nasileltimin biri hamile yine oda dogsun, bende düsünüyorum seneye felan, öbür eltiminkide büyür biraz ozamana kadar, benimkide arada kaynar
Plan proce tamam yani☺☺
Eltinize karşi nasil
Bence sen kv nin kiymetini bil...Vay vayy ben bu konuya ne için geldim şimdi bambaşka düşünmeye başladım.
Ayy valla okudukça kaynanamı melek ilan ettim.Görümcem de öyle. (maşallah)
Kaynanamın düğünde taktığı bilezikler dışında maddi hiçbir desteği olmadı ama bana zararı da yoktur (maddi anlamda)ve ayrıca yardım edilecek işten kaçmaz elinden geleni yapar. Kaynanam ve görümcem annemin yakınına oturmamı istediler ve anneme çok yakınım. Kaynanama da yakınım ama annemle aynı sitedeyim yani onlara daha uzağım yine de. Yani bebeğime de bakmaya meraklıdır işin varsa bırak der hep. Gittiğimiz zaman kalkarken üzülür gitmeyin kalın bi daha gelin diye sürekli tekrarlar fakat sonrasında her gün arayıp bugün gel diye zorlayan biri değildir. Ayrıca her gün bana gelip rahatsız eden biri hiç değildir. Gelmeyi düşünürlerse arar önceden müsait misin diye sorar. Ben on günde bir görüşmemize rağmen evimize giderken gitmeyin bi daha gelin falan demesine sinir oluyordum ya oysa ne kadar boş yere yıpratmışım kendimi. Tamam kadın sürekli görüşmek istiyor olabilir ama hergün arayıp gelsene yada ben geleyim diye sürekli rahatsız etmez. Ne yaparsam yapayım hiç surat asmadı. Bir kere yufka açmıştı bende yazık yoruldu diye bulaşıklarını yıkadım sonra annem geldi anneme beni öve öve bitiremedi. Sürekli benden iş bekleyen biri asla değildir, yemeği birlikte yapar birlikte kaldırırız. Sadece bir kere çok yorgun olduğu için kızım çayı getirebilir misin demiştir. Ailemi sever her gittiğimde sorar bana geldiğinde annenleri de çağırsana birlikte oturalım der. Cahildir ama kötülük yapayım diye düşüncesi yoktur. Bazen bazı şeyleri unutur hatırlatmak zorunda kalırım bebeğime şunu verme yiyemiyor gibi ama onlar da fasa fiso yani. Kaynanamı çekiştirmeye geldim bu konuya ama okudukça kaynanamı daha çok sevdim tövbe yarabbim.
Ayrıca eşim ana kuzusu değildir. Şimdiye kadar hadi annemlere gidelim demedi hep ben demişimdir öyle gitmişizdir.
Kaynanam evine gittiğimde kendi evime dönerken bi daha gelin arada bebeği öğlenleri getir falan diyor diye kafaya takmıştım ama yazılanları okudukça çok basit bi konu olduğunu düşündüm. Ama yarın gitsem ve kaynanam yine dese yine sinir olurum herhalde.
Vay vayy ben bu konuya ne için geldim şimdi bambaşka düşünmeye başladım.
Kaynanamın düğünde taktığı bilezikler dışında maddi hiçbir desteği olmadı ama bana zararı da yoktur (maddi anlamda)ve ayrıca yardım edilecek işten kaçmaz elinden geleni yapar. Kaynanam ve görümcem annemin yakınına oturmamı istediler ve anneme çok yakınım. Kaynanama da yakınım ama annemle aynı sitedeyim yani onlara daha uzağım yine de. Yani bebeğime de bakmaya meraklıdır işin varsa bırak der hep. Gittiğimiz zaman kalkarken üzülür gitmeyin kalın bi daha gelin diye sürekli tekrarlar fakat sonrasında her gün arayıp bugün gel diye zorlayan biri değildir. Ayrıca her gün bana gelip rahatsız eden biri hiç değildir. Gelmeyi düşünürlerse arar önceden müsait misin diye sorar. Ben on günde bir görüşmemize rağmen evimize giderken gitmeyin bi daha gelin falan demesine sinir oluyordum ya oysa ne kadar boş yere yıpratmışım kendimi. Tamam kadın sürekli görüşmek istiyor olabilir ama hergün arayıp gelsene yada ben geleyim diye sürekli rahatsız etmez. Ne yaparsam yapayım hiç surat asmadı. Bir kere yufka açmıştı bende yazık yoruldu diye bulaşıklarını yıkadım sonra annem geldi anneme beni öve öve bitiremedi. Sürekli benden iş bekleyen biri asla değildir, yemeği birlikte yapar birlikte kaldırırız. Sadece bir kere çok yorgun olduğu için kızım çayı getirebilir misin demiştir. Ailemi sever her gittiğimde sorar bana geldiğinde annenleri de çağırsana birlikte oturalım der. Cahildir ama kötülük yapayım diye düşüncesi yoktur. Bazen bazı şeyleri unutur hatırlatmak zorunda kalırım bebeğime şunu verme yiyemiyor gibi ama onlar da fasa fiso yani. Kaynanamı çekiştirmeye geldim bu konuya ama okudukça kaynanamı daha çok sevdim tövbe yarabbim.
Ayrıca eşim ana kuzusu değildir. Şimdiye kadar hadi annemlere gidelim demedi hep ben demişimdir öyle gitmişizdir.
Kaynanam evine gittiğimde kendi evime dönerken bi daha gelin arada bebeği öğlenleri getir falan diyor diye kafaya takmıştım ama yazılanları okudukça çok basit bi konu olduğunu düşündüm. Ama yarın gitsem ve kaynanam yine dese yine sinir olurum herhalde.
Bencede kiymetini bil bende annemlere yakin tasindim ama bizimkiler kizdi ilk basta simdi alisti cünki ben hic takmadim.sonucta annem bebegime bakiyor onlara ne oluyor. Ama benimkide alsa cat kapi gelmez gelsede ayda yilda bir.her insanin iyi huyu kötp huyu var iste bizim yokmu? Benim kayinvaldem cok konuşur ve dedikoduyu sever o yüzden uzak dururum cok samimk olmam.ama bana karsi bir kötülü yoktur kahve yapip aysgama kadar getirir. Seninli ama cok cok iyimis kiymetini bil benceVay vayy ben bu konuya ne için geldim şimdi bambaşka düşünmeye başladım.
ha ha ,,, açamadım,,Agzini ac soyle kayinpederin lohusay evinde ne isi var allahim agziniz yokmu
k.validemden çekiyorum diyemem ama bazı halleri beni çıldırtmaya yetiyor her zaman k.pedrimin varlığına şükrediyorum çünkü o olmasa hayatımızın tam ortasına oturacak farkındayım gıcık olduğum şeyleri sıralayım;
1.gündüzden oturmaya gidersem akşamıda orda geçirmemiz için yapmadığını bırakmaz ve dediği olur bi şekilde
2.oğluna 10 yaşındaki çocuk muamelesi yapar şapur şupur öper nispet yapar bana
3.bayramda özel günlerde şunada gidelim bunada gidelim diyerek planlarına bizide dahil eder
4.tatile yanlarına gittiğimize pişman eder 1 dk yalnız bırakmaz
5.yılbaşında kocasını evde bırakır bize gelir:)
6.geçenlede eşime tiyatroya gidelim mi dedim daha eşim cvp vermeden atladı aaa ewet ananenizide alıp gidelim dedi gıcık oldum ben eşim ve beni
kastetmiştim bu ve bunun gibi yapışkanlıklar beni delirtiyo yaaaaa
canım ya çok üzmeyin canınızı vardır elbette bi çıkış yolu aradan epey bi zaman geçmiş kv hala aynımı sizinlemi birlikte yaşıyor ?merhaba hanımlar aranıza yenı katıldım bugun :) kaynana ıle gecınme dıye ınternette yazılar okurken burdakı gecmıs seneler aıt pek cok yasanmıslıklar okudum. sankı kendımı gordum herkeste bıraz...
bende 2 senedır ewlıyım we kayınwalıdemle yasamayı kabul etmek gibi hata yapanlardanım.oyle böyle bır hata degil hemde.. o kadar cok pişmanım ki yasadıgım su 2 sene bana 10 sene gıbı gelıyor.
her kayın valide gibi nişanlılık döneminde melek olan o kadın ewlendikten sonra adeta yırtıcı azgın bir insana dönüştü. ewlenmeden önce ben sizinle pek durmam gezerim, kızıma giderim, keyfime bakarım diyen kadın ewlılık hayatımız boyunca toplasan 8 ay boyunca bizi yalnız bırakmıstır. kalan 1,5 seneyı ıse surekli dizimin dibinde bizimle olarak gecirdi.
ilk ewlendiğiz zaman 6 ay eşimle yalnız kalamadık eşimle... sürekli onu bunu bahane ederek ne kızına gitti ne de başka bir yere. tabii bu sure zarfı ıcınde bende ewliliğimin en güzel aylarını kaybettimsonra neyseki gitti 5 ay kızında kaldı sağolsun ama bi geldi bana da pir geldi kaldıgı her bır gunu saymıs her agzını actıgında ben su kadar kaldım soyle gıttım hep basımıza kaktı. zaten bırdaha da gıtmedı. inanılmaz bir sekılde hem ewını hem oglunu kaptırırm psikolojısıyle adeta bana soguk savaş açtı. benim yanımda eşimi vıcık vıcık opmeler, aldıgımız herseye karışmalar,(sanki onun parası ıle alınmıs gibi). ben we eşim ewlendıgımız gunden berı çalısıyoruz. ewlendıgımız gunden berıde borc oduyoruz zaten. kendısının kayınpederımden kalma emeklı maası war. her ay eşim çeker gider eline sayar. ewın az cok bazı gıderlerı ıcınde yardım eder. sagolsun. ama eşe dosta da anlatır yaptıgı her bır odemeyi. kısacası kendını övmeyi pek sever. sürekli kendinden bahseder. hep o çekmiş zamanında o kötü zaman yaşamıs vs felan... kendını bu derece övmesi o kadar sınırıme dokunuyor ki. bazan artık yeter dıyıp ortalıgı kırıp dokesim geliyor.
ewimizde ıkı tane tv ıkı bırı salonda bırı oturma odasında olmasına ragmen sureklı bızımle her aksam her sabah her oglen. elınden gelse dısarı cıkmalarımıza da gelıcek. bır aksam bır fılm ızleyelım desem once ondan ızın alıp oyle ızleyebılıyoruz. bır aksam salonda ayrı yemek ıstesem once onun sofrasını hazırlayıp gonlunu alıyorum. we esım bana bu konuda hıc yardımcı olmuyor. en ufak tartısmalarımızda sureklı annesının yanında. ewlılıgımı 2 sene olmasına ragmen bıtırme noktasına cok geldım. sen haklısın dıyıp duruyor ama benım ıcınde bısey yapmıyor. yalnız kalmak ıcın yenı sewgılıler gıbı sureklı dısarı cıkıp duruyoruz. ben dısarı cıkıcaksam nıye evlendım kı
tum bunlara ragmen dunya ıyısı bır gorumcem var. her derdımde benım yanımda olan. kac kere gorumcem aramıza gırıp kayın walıdemle konusmasına ragmen kadın evımde evım dıyor baska bısey demıyor. sanki ben onu sokaga attıyor gibi göstermeye calısıyor beni.
psikolojık olarak cok yıprandım we dayanacak gucumde kalmadı artık. bu durumu kıme anlatsam haklısın ama yapcak bısey yok cunku esın annesını bırakmaz dıyorlar. we kayınvalıdemde bunu cok ıyı bıldıgı ıcın sureklı eşımı duygusal yonden kullanıyor. en ufak bıseyde o tımsah gözyaşlarını açıyor. eşimde bunu yiyor. nerdeyse annesini bırakmamak adına beni bırakıcak adam. nasıl bir anne ogluna bu denli duygu sömürüsü yapıp elinde tutmaya çalışır anlamıyorum. benim annemde kayın valide ama oglum uzulmesin araları ıyı olsun dıye abımlere kalmaya bıle gıtmez. çekinir gelinden. ama benım kaynanamın agzının kemıgı kırılmıs heralde. en son 5 gun once kavga seklınde bır alevlendıkte bana demediğini bırakmadıwe bu sırada eşimde yanımdaydı ama annesine bı sus demedi. hep beni susturmaya çalıştırdı. bende sanırım ufak catlı bır sınır krızı gecırdım o anda cunku duydugum seyler gercekten cok ayıptı hanı su seda sayanın kaynana programı wardı ya ' ben dogurdum ben dogurdum ' dıyen anneler aynı onlar gıbı soylendı durdu.
vel hasıl kelam ben bu konudan cok dertlıyım. eşimle birlikte aile terapisine gitmeyi düşünüyorum.belki bu sayede eşim bir danışman yardımıyla benim onun ailesi oldugumu anlar çünkü bana sürekli annem benim ailem diyip duruyor.zaten sıgıntı gıbı hıssettıgım o ewde ıyıce yalnız hıssedıyorum kendımı bazan. eşim yalnız ben oldugumda cok farklı annesi oldugunda çok farklı bir insan oluyor. annesi adeta kocamın ayarlayıla oynuyor.
esimle birbirimizi cok sewıyoruz. aramızdakı tek sıkıntı kayın walıdem ama sewgı de artık canımı cok acıtıyooooorcok sewıyorum ama o kadar sewılmıyormuyum dıye dusunuyorum...
Merhabaaa tesadüfen girdim kk ya Wè mesajiniza denk geldim ewet kV hâlâ bizle Wè ölene kadar da böyle olcak bu. Bu arada bende anne oldum 4 aylık dünyalar güzeli bir kızım oldu çok şükür kv miiiii hala ayni dawranislar dewam ben artık kendimi kizima adadim inanki umrumda değil artikcanım ya çok üzmeyin canınızı vardır elbette bi çıkış yolu aradan epey bi zaman geçmiş kv hala aynımı sizinlemi birlikte yaşıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?