Okurken yaşanılanların tekil olmadığını anladım.Benimkide hep kanatları altında olalım,her şeyimizi kontrol altında tutsun ister,hep onlarda olalım her yere beraber gidelim ve tabi ki altlı üstlü oturalım(buna müsade etmedimkaynanaların çoğu aynı galiba.benim kayınvalidem rahmetli oldu kötü bir kadın değildi.evime pek gelip gitmezdi işimize karışmazdı ama sürekli onlarda olalım heryere beraber gidelim isterdi evlerine her misafir geldiğinde bizi de çağırırdı.aslında şimdi olsa belki bu konuları çok sorun etmem ama yeni evliyken bende bu durumdan çok bunalıyordum eşimde ana kuzusudur beni hiç anlamazdı her konuşmamız tartışmaya dönüşüyordu.sen yine şanslısın en azından eşin sana hak veriyor.yinede zor bir durum bu durumda olanlara Allah yardım etsin.bence kimse kayınvalideye yakın oturmamalı
Istemsizce güldüm canim..acaba sen bizim gelin olabilir misinBenim de müstakbel kaynanam cok oyi biri ama beni begenmiyor sanırım. Sürekli kimse yokken oglumu daha güzel buluyotlar ama senin içini cok seviyoruz dedi. Çirkin diye sevdi (güya ) agirima gidiyor güzel bir kizimdir herkes begenir ama artık kendime guvenim kalmadi kendimi cok çirkin hissediyorum. Kimseye de soylemiyorum utanıyorum. Sevgilime iltifat edesim bile gelmiyo. Kendimi çirkin hissettirmeye başladı off( kendi dünya güzeli yaa.... bi de işin garip tarafi kaynanamla beni benzetenler bile oluyo ne yapsam kii acaba
Benim şapşik kvde de oğlun boylu poslu bula bula bunu mu bulmuş demişler.. kvde de geldi bunu bana anlattı.. bi de diyo ki biz ne güzeller gördük insanın içi iyi olsun benim gelinim iyi dedim susturdum onları diyo.. ama her fırsatta laf arasında sokuyodu bunu kadını dişiyle saçı gösterirmiş o da biz de yok falan.. sen derdine yan bende var çok şükür dedim.. ama görümcemi öve öve bitiremez.. bi de yeni evlendiğimizde ay gelinin su gibiymiş çok güzelmiş maşallah derlerdi kv he he derdi görümce tırnaklarını yerdi istisnasız..Istemsizce güldüm canim..acaba sen bizim gelin olabilir misin
benim anneme herkes senin oglan cok guzelmis ,allah mutlu etsin diyor...
e kadin ister istemez etkileniyor..tabi annem agzini tutuyor...
ins gelin sıcakkanli olur kendini sevdirir
Allahım kızına uzun Ömürler versin sanada hayırlı evlat etsin amin .Kv ye gelince bazen tutarsız hareketlerini duymayacak bazen görmezden gel Allah yar yardımcın olsun canım aminMerhabaaa tesadüfen girdim kk ya Wè mesajiniza denk geldim ewet kV hâlâ bizle Wè ölene kadar da böyle olcak bu. Bu arada bende anne oldum 4 aylık dünyalar güzeli bir kızım oldu çok şükür kv miiiii hala ayni dawranislar dewam ben artık kendimi kizima adadim inanki umrumda değil artik
ah yaşadıklarının buyuk kısmı bana benzıyor ne yanşlısı basta yapanlardanım aynı evde yasayarakcanım ya çok üzmeyin canınızı vardır elbette bi çıkış yolu aradan epey bi zaman geçmiş kv hala aynımı sizinlemi birlikte yaşıyor ?
Evet çok haklısınız.. kv min taşındığı yerde samimi oldukları vardı. taşınma olayından bi zaman sonra alıştınız mı yokluğuna özlüyosunuzdur falan diye bi muhabbet dönmüş.. gidip geldiği kadınlar demiş ki aman ne özlemesi ohhhh çok şükür gitti.. bugünü de gördük çok şükür muhabbetleri dönmüş.. yaka silkiyolardı kadından.. en çok da edepsiz dedikoducu kendini kusursuz gösteriyodu evinde yiyip içtiği canım cicim dediğinin arkasından atıp tutuyo.. bi de milletin karısına ya da kocasına o adam bu kadını aldatıyo ya da bu kadın kocasını aldatıyo.. o çocuk bu adamdan değil bilmem ne diye sallamalarıyla kendinden tiksindirmiş..Yani herkes kv sinden dert yanmis ama birde kv leri dinlemek lazim. Misal bazen bazi gelinler ne denli saygisiz oldugunun farkina varamadan kv sine gorumcesine sallama merakinda. Ben bunada karsiyim. Kotu insanin etiketi olmaz kv gorumce elti kayin bilmem ne diye. Kotu insan kotu insandir.
Vay vayy ben bu konuya ne için geldim şimdi bambaşka düşünmeye başladım.
Ayy valla okudukça kaynanamı melek ilan ettim.Görümcem de öyle. (maşallah)
Kaynanamın düğünde taktığı bilezikler dışında maddi hiçbir desteği olmadı ama bana zararı da yoktur (maddi anlamda)ve ayrıca yardım edilecek işten kaçmaz elinden geleni yapar. Kaynanam ve görümcem annemin yakınına oturmamı istediler ve anneme çok yakınım. Kaynanama da yakınım ama annemle aynı sitedeyim yani onlara daha uzağım yine de. Yani bebeğime de bakmaya meraklıdır işin varsa bırak der hep. Gittiğimiz zaman kalkarken üzülür gitmeyin kalın bi daha gelin diye sürekli tekrarlar fakat sonrasında her gün arayıp bugün gel diye zorlayan biri değildir. Ayrıca her gün bana gelip rahatsız eden biri hiç değildir. Gelmeyi düşünürlerse arar önceden müsait misin diye sorar. Ben on günde bir görüşmemize rağmen evimize giderken gitmeyin bi daha gelin falan demesine sinir oluyordum ya oysa ne kadar boş yere yıpratmışım kendimi. Tamam kadın sürekli görüşmek istiyor olabilir ama hergün arayıp gelsene yada ben geleyim diye sürekli rahatsız etmez. Ne yaparsam yapayım hiç surat asmadı. Bir kere yufka açmıştı bende yazık yoruldu diye bulaşıklarını yıkadım sonra annem geldi anneme beni öve öve bitiremedi. Sürekli benden iş bekleyen biri asla değildir, yemeği birlikte yapar birlikte kaldırırız. Sadece bir kere çok yorgun olduğu için kızım çayı getirebilir misin demiştir. Ailemi sever her gittiğimde sorar bana geldiğinde annenleri de çağırsana birlikte oturalım der. Cahildir ama kötülük yapayım diye düşüncesi yoktur. Bazen bazı şeyleri unutur hatırlatmak zorunda kalırım bebeğime şunu verme yiyemiyor gibi ama onlar da fasa fiso yani. Kaynanamı çekiştirmeye geldim bu konuya ama okudukça kaynanamı daha çok sevdim tövbe yarabbim.
Ayrıca eşim ana kuzusu değildir. Şimdiye kadar hadi annemlere gidelim demedi hep ben demişimdir öyle gitmişizdir.
Kaynanam evine gittiğimde kendi evime dönerken bi daha gelin arada bebeği öğlenleri getir falan diyor diye kafaya takmıştım ama yazılanları okudukça çok basit bi konu olduğunu düşündüm. Ama yarın gitsem ve kaynanam yine dese yine sinir olurum herhalde.
Benim gorumcem yok bu birincisi 3 tane kaynim var. Ikincisi anneniz agzini tutuyorsa nasil benim olduğumu dusunuyorsunuz. Ucuncusu sizin gelin olunca bunu komik mi buluyorsunuz? Bugün kardesiniz hakkinda böyle konusanlar yarın sizin hakkinizda ne derler kismet inşallah yakışıklı bir esiniz olurIstemsizce güldüm canim..acaba sen bizim gelin olabilir misin
benim anneme herkes senin oglan cok guzelmis ,allah mutlu etsin diyor...
e kadin ister istemez etkileniyor..tabi annem agzini tutuyor...
ins gelin sıcakkanli olur kendini sevdirir
ha ha ,,, açamadım,,
2 haftalık lohusayken geldiler,,, az kaldılar,,, perşembe geldiler, salı gittiler,,,,
ve aynen burada yazdığım gibi bütün işler bana kaldı,,,, kp bir kanepede yattı, kv bir kanepede yatıı bende sandalyenin tepesinde bekledim,,,
haftasonu zehirlendim,,, Kv tutturdu sinirden oldu bu diye,,, eşimin rengi attı,,, tabiii gıda zehirlenmesi ikna etmek zorunda kaldım,,, neyse ogün eşim pişirdi yemeği,,, normalde bütün yemekleri, misafir geleceğinde temizliği v.s. ben yaptım,,, * bu arada ben güzel yemek yaparım,, ama yaptığım yemeklerin hepsi o kadar kötü oldu ki,,, gerçekden kasıt yokdu*
bu arada KP sürekli yatak odama daldı bebeği emzirirken,, bebek acıkdığında adam meme istiyor meme diyor,,, ben utanıyorum,, sütüm azaldı,,,,
birde kv bebeğime tarçın vermek istedi oğlu hayır deyince bozuldu,,, ama salladı oğlumu,, uğaraşamadım,,,,,
o zaman ki yorgunluğumu kelimelerle anlatamam,,,,
bizde bir laf vardır lohusanın elinden yemek haramdır diye,,,,,,,, bu kadının kanaması olduğu için değil,, o 40 gün kadının anca kendine yeticek enerjisi dermanı vardır diye,,,
ne diyeyim,,, neyse ki az kaldılar,,, sütüm yerie geldi çok şükür,,,,
4,5 sene olmuş ,16 gün önce açılan kv konusu 2163 mesaj,198.171 görüntüleme almış.BDV'de 5.896 yorum, 279.214 görüntülemeye sahip konu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?