Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Bana istediğiniz kadar kızın hatta sen ne saygısızsın deyin ama yok ben bu kadını az kaldı saçlarından tutup yolacağım. öğretmenliğimden utanıyorum yaaaaa Allahım nasıl rezil nasıl iğrenç bir insandır bu sen koru beni. elimde kalacak yemin ederim evire çevire yaşımda birisi olsa ne yapardım bilmiyorum deli etti beni yine yaaa

kadınla konuşmuyorum kızlar ilişkiyi kestim saygısızlık olmaması adına çünkü beni suçlu durumda bırakmak için çok üstüme geliyordu telefonlarını açınca. siz nasılsınız dedim diye bile kavga çıkardı bana siz diyor dedi.iki haftadır eşime sürekli telefonda hafta sonu eşini ariyorum açmıyor diyordu eşimde yalan söylediğinin biliyordu çünkü telefon hattımı değiştirdim :))) eşimde telefon çalıyor mu diyor evet çalıyor açmıyor kesin ekrana ismim düşünce siliyordur sana o kız yalan söylüyor diyor. açmıyor diyor akıl hastası kadın. neyse bu hafta tutturdu yine kocasını doldurmuş vay efendim biz insan yerine konulmuyoruz beni senin eşin aramıyor neymiş efendim bana oradan küfürler yağdırıyor onun eşiyim gibi. manyak adam pislik insan.sebep telefon açmıyormuşum. eşimde yalan konuşmayın onun hattını iptal eettirdik numarası değişti. ki ayrıca bir daha asla sizinle görüştürmicem onu ağzınızı tutmayı öğrenin önce terbiyesizler kimin karısına küfrediyor o dedi. ne saygınızı gördüde açacak ya telefonu sizinle niye konuşsun ki dedi.

annesi aldı telefonu bu sefer oğlum karına bizi ezdirme sanki ne yapıyorsam ezecek onla yaptı herşeyi ben sadece muhatap olmuyorum. eşimde size mi karımı ezdireyim düşme gözümde daha fazla dedi. insan ağır olur ya yaşınızdan başınızdan utanın her hafta sonu ne halt var arıyorsunuz öldüğümüz yok arayıp sormayın dedi. yok sen oğlumsun ben ararım diyor. eşimde ben seni anne olarak görmüyorum ama ne hayrın geçti bana bu yaşıma kadar kötü söz ev huzursauzluğundan bu yana dedi. emeğinde yok kendim okudum kendim evlendim bitti artık ha bire huzurumu kaçırma dedi. ama yok yani kadın hala sülük gibi. eşime oraan tutturmuş o kadından çocuk yapma sakın diyor yaaa Allahın delisiiiii. ona soracaktık.,

babası ayrı manyak deli zaten facede elalemin evine benim evim elalemin arabasına benim arabam yazıyor başkalarının yazılarını ben yazdım bu köşe yazısını diyor psikopat. eşimde yazın 3 vgünde olasa gelirim diyordum onu bile gelmicem beter olun dedi. eşime sürekli annesi seni özlüyorum diyor . biz evlenene kadar hiç söylememiş düşününb artık şimdi yanına getirmek için diyor dedi eşim. ki eşimi rezil etti bu kadın

düğüne bile sahte bileziklerle geldi düşünsenize erkek tarafında düğün yapmadı kız tarafında oldu kına düğün eşim başka memleketli olmasına rağmen herşeyi biz aldık ettik utanamdan ben aldım diyor ök.z yaa. sonra bizimkilerin taktıklarını istiyor borca girmiş düğüne gelirken ne yaptıysa otobüs bileti dışında hala düğnde eşime elalemin karısını kızını göstermeye çalışıyordu rezil insan. offf neler var nelr yaz yaz bitmez

ama şunu anladım ben amacıma ulaşmışım onları aramayarak deli etmişim aslada aramayacağım daha beter olsunlar . ben aramadıkça aam yerine koymadıkça çıldırıyorlar ohhhhh canlarıma değsin. bu insanlar benden önce doğmuş diye saygı duymak zorunda değilim ne yapayım bana ne bazen yaşanmışlık senen fazlalığı bir insana saygı için yetmiyor benim birçok onlarda küçük öğrencim bu saftiriklerden daha akıllı yaaa .

benim ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim. ben gitmezsem evime onlar hayatta gelemez zaten almayacağımı biliyorlar çünkü.inş görmem yüzlerini biraz daha. eşimde artık onlar hatasını anlayana özür dileyene kadar görmicem onları dedi. ama dedi kendileri diyecek özür ben özür dilemezseniz gelmem dersem zoraki dilerler . pişman olup diyecekler ondan sonra dedi

bencede güzel laf sokmuşsun canım tam yerine oturtma diye buna derler

Ayyy gülmekten gözümden yaş geldi.

Hamdi Alkanı geçmiş, uçmuş senin ki.

genç canım ne olsun kocası yalvarmış yakarmışta kız şikayetini geri almış

abboooo iyiki sen götürmemişsin onun arkadaşı tavsiye etmiş kuaförü töbe töbe

abbooooo yırtar valla dikkat et
sonrada ben yapmadım der

mutluluksensin

ayy canım neler olmuş öyle yaaa
çok şükür kocan senin tarafta ohh kız iyi etmişsin bende hiç aramam
ama onlar arar hiç bir şey olmamış gibi evime gelirler yer içer giderler
kaynana ayrı kayınpeder ayrı

genç canım ne olsun kocası yalvarmış yakarmışta kız şikayetini geri almış

alsında almayacaktı şikayetini geri bi gece yatacaktı nezarethanede bak nasıl sus pus oluyo ondan sonra ibreti alem için yapsaydı keşke ama kocası işte ne yapsın...

alsında almayacaktı şikayetini geri bi gece yatacaktı nezarethanede bak nasıl sus pus oluyo ondan sonra ibreti alem için yapsaydı keşke ama kocası işte ne yapsın...

komşum diyorkii ben altınlarda değilim benimle uğraşamayacağını anlasın
beni ezmeye kalkmasın diyo
5 ayın içinde elin adamı işini hallettide
6 senede ben bişi yapamadım

komşum diyorkii ben altınlarda değilim benimle uğraşamayacağını anlasın
beni ezmeye kalkmasın diyo
5 ayın içinde elin adamı işini hallettide
6 senede ben bişi yapamadım

yaaa tabiki mühim olan altın değil canım daha iii anlardı işte o zaman...
'' 5 ayın içinde elin adamı işini hallettide
6 senede ben bişi yapamadım ''
aynen bende 10 aydır ne yapsam die düşünüyorum kara kara

valla canım gözdağı vermiş kızz
şimdi gitmiyorum gelmiyorum aramıyorum
gelen gidende yok kafam rahat diyor

ama evi ayrı işte birlikte 4 ay oturup bu duruma gelmişler

ahhhh ahhhhh bizede nasip olacak mı acaba birgün... sonunda evi ayırmış ama yani... gerçi çok olaylar olmuş ama neyse geçmişte kaldı herşey şimdi mutlu huzurlu olsunda

ahhhh ahhhhh bizede nasip olacak mı acaba birgün... sonunda evi ayırmış ama yani... gerçi çok olaylar olmuş ama neyse geçmişte kaldı herşey şimdi mutlu huzurlu olsunda

şimdilik iyi diyor
kocasıyla sessiz sedasız hayatı devam ediyor

bizim bir senenin sonunda yumruklar havada ucusmustu simdi gülüyorum ama o zaman hic de kolay degidli maalesef...bazen tavir gerekli ama hepp boyun egmekle olmuyor, yoksa degerin kalmiyor yanlarinda nasilsa cektigimiz yere geliyor diye..

bizim bir senenin sonunda yumruklar havada ucusmustu simdi gülüyorum ama o zaman hic de kolay degidli maalesef...bazen tavir gerekli ama hepp boyun egmekle olmuyor, yoksa degerin kalmiyor yanlarinda nasilsa cektigimiz yere geliyor diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…