güzel laf koymuşsun valla bravo
ah bide ben böyle yapabilsemmm
yazdıkça aklıma geliyo.nişanlıyken muhabbet esnasında konu açıldı bnde kaynım sana bnziyo eşimden için de dedesine benziyo dedim .demez olsaydım bi daha dersen dedesine bnziyo die ağzını yırtarım dedi bana.evlendik yine muhabbet ediyorz eltisi geldi.eşimden için oda öle dedi.dedsine bnziyo die.yenge bi daha dersen annem ağzını yırtar bak dedim.eşim fln da vardı hepsi şok oldu.anne sen bana böle demiştin dedim.hiç hatırlamıyorm demezmi(aradan 4 ay fln geçti yni çok uzun senelr fln değil.hatırlamamasına imkan yok.)der der dediğinide inkar eder işte.
bencede güzel laf sokmuşsun canım tam yerine oturtma diye buna derler
Geçenlerde kayınvalidem yine beni aradı.saçımı kestircem arkadaş olurmusun diye.o çarşı içinde.bn daha üst taraftayım.neyse tmm dedim.her zmn gittiği kuaföre gitmedik bi arkadaşı tavsiye etmiş başka bi kuaföre gittik ilk defa.neyse o saçını kestirirken kapı çaldı telefoncumu ne gelmiş.kuaförde' biraz bekleyin içeride kapalı bayan var işimiz bitsin öle girin dedi.neyse bzm işimiz bitti.kaynanamla çıkarken kapıda gördük adamı formalı bi memur.neyse eve gidelim illa dedi işleri varmış.bnm üstüme kalcanı biliyorum ısrarlarına rağmen yok dedim eve geldim aradan kaç saat geçti akşam oldu.bi telefon.açtım bu.ne dese beğenirsiniz.bugün gittiğimz kuaför acaba fuhuş yerimiydiki o adam geldi...demezmii.bölede evhamlı ve senarist bi kaynanam var işte
cnm bnde demiyodum ama 21 yaşındaym ve tansiyon hastası olunca demek zornda kaldm ister istemez anla yani
ayyy canım yaaabu kadarda olmaz kiii sen hem kendin çal hemde eve gelen doktorlara iftira at ama gerçek er geç nasılda meydana çıkıyo peki kayınvalide hırsızlıkla suçlanmadımı sonuç ne oldu yani sevinçcim ??? üzüldüm gerçekten yaaa yaşıda gençtir sanırım komşunun
Geçenlerde kayınvalidem yine beni aradı.saçımı kestircem arkadaş olurmusun diye.o çarşı içinde.bn daha üst taraftayım.neyse tmm dedim.her zmn gittiği kuaföre gitmedik bi arkadaşı tavsiye etmiş başka bi kuaföre gittik ilk defa.neyse o saçını kestirirken kapı çaldı telefoncumu ne gelmiş.kuaförde' biraz bekleyin içeride kapalı bayan var işimiz bitsin öle girin dedi.neyse bzm işimiz bitti.kaynanamla çıkarken kapıda gördük adamı formalı bi memur.neyse eve gidelim illa dedi işleri varmış.bnm üstüme kalcanı biliyorum ısrarlarına rağmen yok dedim eve geldim aradan kaç saat geçti akşam oldu.bi telefon.açtım bu.ne dese beğenirsiniz.bugün gittiğimz kuaför acaba fuhuş yerimiydiki o adam geldi...demezmii.bölede evhamlı ve senarist bi kaynanam var işte
yazdıkça aklıma geliyo.nişanlıyken muhabbet esnasında konu açıldı bnde kaynım sana bnziyo eşimden için de dedesine benziyo dedim .demez olsaydım bi daha dersen dedesine bnziyo die ağzını yırtarım dedi bana.evlendik yine muhabbet ediyorz eltisi geldi.eşimden için oda öle dedi.dedsine bnziyo die.yenge bi daha dersen annem ağzını yırtar bak dedim.eşim fln da vardı hepsi şok oldu.anne sen bana böle demiştin dedim.hiç hatırlamıyorm demezmi(aradan 4 ay fln geçti yni çok uzun senelr fln değil.hatırlamamasına imkan yok.)der der dediğinide inkar eder işte.
cnm bnde demiyodum ama 21 yaşındaym ve tansiyon hastası olunca demek zornda kaldm ister istemez anla yani
genç canım ne olsun kocası yalvarmış yakarmışta kız şikayetini geri almış
alsında almayacaktı şikayetini geri bi gece yatacaktı nezarethanede bak nasıl sus pus oluyo ondan sonraibreti alem için yapsaydı keşke ama kocası işte ne yapsın...
komşum diyorkii ben altınlarda değilim benimle uğraşamayacağını anlasın
beni ezmeye kalkmasın diyo
5 ayın içinde elin adamı işini hallettide
6 senede ben bişi yapamadım
yaaa tabiki mühim olan altın değil canımdaha iii anlardı işte o zaman...
'' 5 ayın içinde elin adamı işini hallettide
6 senede ben bişi yapamadım ''
aynen bende 10 aydır ne yapsam die düşünüyorum kara kara
valla canım gözdağı vermiş kızz
şimdi gitmiyorum gelmiyorum aramıyorum
gelen gidende yok kafam rahat diyor
ama evi ayrı işte birlikte 4 ay oturup bu duruma gelmişler
ahhhh ahhhhh bizede nasip olacak mı acaba birgün... sonunda evi ayırmış ama yani... gerçi çok olaylar olmuş ama neyse geçmişte kaldı herşey şimdi mutlu huzurlu olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?