bizim bir senenin sonunda yumruklar havada ucusmustusimdi gülüyorum ama o zaman hic de kolay degidli maalesef...bazen tavir gerekli ama hepp boyun egmekle olmuyor, yoksa degerin kalmiyor yanlarinda nasilsa cektigimiz yere geliyor diye..
boyun eğmek yok zaten
vallahi bazilarini öyle bezdiriyorlar ki yiyorsa boyun egme.. ne kaynanalar var.. sebebi de hep ogullarindan aldikalri destek, baska bir sey degil.. bi erkek annesi ile karisi arasindaki dengeyi kurabilyiorsa ne mutlu.. ama saniyorlarki, karisinin bi degeri önemli olan hakli ya da haksiz ailesi.. tabiki bi aile daha bulunmaz, ama evlendigin kadini da eziyet cektirmeye getirmedin ya.. onu da korumasini kollamasi bil kardesim, her firsatta erkekligini dile getiriyorsun ya, burda da göster erkekligini... ama nerdeee....
evlenince aile oluyorsun zaten erkek bunu farketse ailesine sahip çıksa herşey düzelecek ama
nerdee anam nerdee
yok iste o öyle olmuyo.. evlenince cekirdek aile oluyorsun vs vs... ama esas aile geldigi yer.. amaaannnn zaten bu dünya bu erkekler yüzünden pis bir yere dönüstü, hem de her acidan, baksana ailedeki sorunlardan tutki, dünya geneline bak.. cok duyarsizlar, bütün sorunlarin kaynaginda erkeklerin yanlis yönetimi yatiyo.. yien böyle bi sorun olmustu, benim esim bi kere dediki, ben karismam aranizda halledino ne demek yaa... ana-baba-kardes senin ana-baba-kardesin sen durdurursun yine, ben tek basima ne yapabilirimki sanki, adamlar kendimi savundugum an adimi saygisiz vs vs vs koyuyorlar.. kiz deliydi benim adim birlikte oturuken, gelin bile demezlerdi, deli derlerdi vallahi bigün patladim.. artik da biktim yani kendimi anlatmaya calismaktan..
kendini anlatmak için paralama canım boşuna anlamazlarki
çünkü sabitlenmiş fikirleri değiştiremezsin
deli haabırak öyle bilsinler
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum
dünya benim kahrımı çeksin dersin
mutluluksensın bu kdın senden ne ıstıyor neden sevmedı senı ..
valla onlar bana öyle dedikce ben kuduruyordum sevinccim.. hic de öyle olmuyo valla isin icinde oluncainsan düsünüyo ben kimlerle muattap oldum da kalitemi bu kadar düsürdüm diye..
eşimi o kadar çok seviyorum ki zaten anlatamam ama işte gülü seven dikenine katlanır misali benim diken çivi gibi çıktı biraz bunlarıda atlatacağım inş. şimdi çocuğumuz yok diye bizi aile gibi evli gibi görmüyor ama Allah kısmet edeer de bir gün çocuğum olursa bende onları aile gibi görmeyeceğim ve tavrım buna göre olacak. düzelirler yola gelirelr umarım bir gün benim için değil kendileri için istiyorum bunu sadece bu kadar kötü yürekle huzurlu olmak mümkün değil çünkü
maşallah allah bozmasın
en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğinede
Allah ıslah etsin ailesinide
eşimi o kadar çok seviyorum ki zaten anlatamam ama işte gülü seven dikenine katlanır misali benim diken çivi gibi çıktı biraz bunlarıda atlatacağım inş. şimdi çocuğumuz yok diye bizi aile gibi evli gibi görmüyor ama Allah kısmet edeer de bir gün çocuğum olursa bende onları aile gibi görmeyeceğim ve tavrım buna göre olacak. düzelirler yola gelirelr umarım bir gün benim için değil kendileri için istiyorum bunu sadece bu kadar kötü yürekle huzurlu olmak mümkün değil çünkü
Cnm eş konusunda şanslısın.Çnkü bn eşime annesi hakkında bişey demediğim halde sürekli onu över.bide desem nolcak bilmemHanımlar önce yazdıklarınızı okudum ve ben de yazmak istedim.hangi birini nasıl anlatsam bilemedim ama..hepimizin Allah yardımcısı olsun.6 aylık evliyim.nisanlandıgımdan beri tanımlayamadım seyler oldu hep üzüldüm hep agladım da ne oldu.olan bana oldu.onlar yüzünden esime kızıyodum yok yere.Allahıma bin sükür esim her daim yanımda.inanılmaz anlayıslı.beni hic ezdirmiyo.aksi olsa dayanamazdım heralde.
Evliligimize dügünümüze maddi manevi katkıları olmadı bu insanların.esim ve kendi babam yaptı herseyi..kayınvalidem beni bi kez olsun aramadı.sormadı.bir igne dahi almadı.heveslenmediler degisik insanlar bunlar.umarsızlar.aa ama lafa gelince cocuklarına ölüyo.beni sevmiyo diyemem.ama soguk cok uzak ve laf sokuyo..bi d yok sayıyo.ben yokmusum gibi konusur hep.diger eltilerime de böyle davraniyo..olay anlatamadim inanin yazasim gelmedi.ama cok kirildim cook.ve hala da öyle.ayrı sehirlerdeyiz sükürler olsun.ben aramìyorum artik.kayinpederimin cebini ararim genelde.o daha yakin davraniyo en azindan halimi sorar.esimi cok seviyorum.onlarin cocugu olduguna i
nanamiyorum..
Bizim nolcak bu kaynAnalrla halimiz ?
Kızlar bana yarın misafir geliyo.Duyarsa kıyameti koparır bni çağırmadın der diye kaynanamıda çağırdım.Hemen araya kendi sülalesinide soktu oda istiodu gelsin die.Çok kalabalıklar bizimkiler. onlarda sonra gelsinler dedim.tmm dedi.insan içinde hepten sapıtıyo.yarınki maceraları yazarım size.Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?