Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

doktorlar diyor canım önce kafayı boşaltacaksın
yoksa çok zor herşeyin başı stres tüm dertlerin

evet canım insan rahatlıyor en azından topici açtığımda biri yazmıştı
neyi değiştirebilirsiniz diye
bende en azından birbirimizi terapi ederiz demiştim

benım evımdekı perdelerden camların temızlığınden kıme ne onu ben de hala anlayamadım.ne gereksız ınsanlar var hayatta nelerı dıle doluyorlar. demek ben de yalnız değilmişim bu konuda

utanma yokki canım
ee yapacak işleri yok bunlarla uğraşıyorlar

şükürler olsun öyle bişey başıma gelmedi daha gerçi biz hemen kapıyı kilitliyoruz yinede neolur neolmaz die

benimki kapıya dayanır çapıyı açana kadar çalar
bir defasında duşa girdik odada duş vardı
sonra eşim saçını kuruttu
sabah diyorki eşin gece saçınımı yıkadı diyor
evet dedim jöleli yatmak istemedi dedim

evet canım insan rahatlıyor en azından topici açtığımda biri yazmıştı
neyi değiştirebilirsiniz diye
bende en azından birbirimizi terapi ederiz demiştim

terapi olan benim işte çok sağolun valla topici açtığınız için çokkkkk teşekkür ederim

vallaa arada şükrediyorum halime o kadar değil benimki sizinki bayaaa abartıyor olayı bende çok unatıyorum çekiniyorum ama yapacak bişey olmuyo malesef ama sizinki bayaaa abartmış yani olayı : 1:

terapi olan benim işte çok sağolun valla topici açtığınız için çokkkkk teşekkür ederim

rica ederiz canım ne demek

hayırdır inşallahh ne yaptı sabah sabah

geçen hafta salı günü bir gezmeye gittik bu bana haber etmemiş
başkasından duydum inadına gittim şok oldu tabii
bende haber etmediniz ama yinede geldim dedim
ordan ayrılırken ev sahibi genç bir bayan bana dediki haftaya sende toplanalım
tamam dedim. Ama içerde dediki kaynanalara haber vermeyelim gençler toplanalım bende ok dedim
kaynanam sabah aramış yarın geleceklermi diyor unutmamış yaaa
hee desem kalkıp gelecek ne yüzsüz insanlar varya bakarmısın
kendi gittiği yere haber etmez üstelik oraya gideceğiniz zaman haber verin demiştim
Ama evine misafir gelecek olsa hizmetçilik yapmaya ilk baştan beni çağırır
Ama gezme gezeceği zaman aklına bile gelmem bu duruma deli oluyorum yaaa
kadına bak gelip misafirimin içine oturacak hepsi genç kadınlar
sabah sabah kendime geldim

valla bazı şeyler yerinden sarsıldımı eskisi gib olmuyor
tekrar ısınmak zor gibi olan eşlere oluyor çünkü ara yolu bulmasını bilmiyorlar
bir türlü beceremediklerinden

kızlar dünden beri çok kötü hissediyorum kendimi
dün yan komşum geldi anlattıklarına inanamadım yaaaa
daha 5 aylık evli 4 aylıkta hamile bu kadın evlendi kaynana kayınbaba yok diye benle otur demiş
evi benim yan daireye döşediler bunlar kaynanada kaldılar
kadına yapmadıkları kalmamış ne eziyetler etmişler en son namusuna iftira atmaya kalkmışlar
kadın dayanamamış karnındaki babağine bile acımadan intihara kalkışmış
hastaneye zor yetiştirmiş kocası midesi felan yıkanmış neyseki bebeğe bişi olmamış
evine geldi komşum eve gelmek istiyorum izin vermiyorlar diyor
hastaneye kaldırdıklarında kaynana eve gelmiş altınlarını çalıp gitmiş
komşum farkedince biz almadık eve gelen acil servis doktorlar almıştır demişler
komşumda polise haber vermiş altınlar kaynanada çıkmış
5 ayda daha neler neler yaşanmış düşünebiliyormusunuz
gözü ne kendi canını ne de bebeğini görmemiş
offffffff offfffffffffff

çok iii etmişsin ona canım çok oldu hee seni görünce bende hiç anlamam bu gençlerin arasına girmek isteyen kayınvalideleri ne yapcan onlarlakiiiiii yalnız bırak daaa gençleri...

ayyy canım yaaa bu kadarda olmaz kiii sen hem kendin çal hemde eve gelen doktorlara iftira at ama gerçek er geç nasılda meydana çıkıyo peki kayınvalide hırsızlıkla suçlanmadımı sonuç ne oldu yani sevinçcim ??? üzüldüm gerçekten yaaa yaşıda gençtir sanırım komşunun

Geçenlerde kayınvalidem yine beni aradı.saçımı kestircem arkadaş olurmusun diye.o çarşı içinde.bn daha üst taraftayım.neyse tmm dedim.her zmn gittiği kuaföre gitmedik bi arkadaşı tavsiye etmiş başka bi kuaföre gittik ilk defa.neyse o saçını kestirirken kapı çaldı telefoncumu ne gelmiş.kuaförde' biraz bekleyin içeride kapalı bayan var işimiz bitsin öle girin dedi.neyse bzm işimiz bitti.kaynanamla çıkarken kapıda gördük adamı formalı bi memur.neyse eve gidelim illa dedi işleri varmış.bnm üstüme kalcanı biliyorum ısrarlarına rağmen yok dedim eve geldim aradan kaç saat geçti akşam oldu.bi telefon.açtım bu.ne dese beğenirsiniz.bugün gittiğimz kuaför acaba fuhuş yerimiydiki o adam geldi...demezmii.bölede evhamlı ve senarist bi kaynanam var işte

ben de mesajı yazdıktan sonra konuşsa da anlamazlar zaten dedim kendi kendime. ben benimkine söylüyorum inadına anlamamazlıktan geliyor her şeyi. küçüğüz ya hep biz suçluyuz hatalarını düzeltmeyen kayınvalideler büyük kontenjanından yırtıyor.

yazdıkça aklıma geliyo.nişanlıyken muhabbet esnasında konu açıldı bnde kaynım sana bnziyo eşimden için de dedesine benziyo dedim .demez olsaydım bi daha dersen dedesine bnziyo die ağzını yırtarım dedi bana.evlendik yine muhabbet ediyorz eltisi geldi.eşimden için oda öle dedi.dedsine bnziyo die.yenge bi daha dersen annem ağzını yırtar bak dedim.eşim fln da vardı hepsi şok oldu.anne sen bana böle demiştin dedim.hiç hatırlamıyorm demezmi(aradan 4 ay fln geçti yni çok uzun senelr fln değil.hatırlamamasına imkan yok.)der der dediğinide inkar eder işte.

güzel laf koymuşsun valla bravo
ah bide ben böyle yapabilsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…