günaydın canım bende aynen stresten olmuyo die düşünüyorumçünkü kaç aydır korunmuyorum... biri biri tutardı demi yani eşim doktora gitti onda sıkıntı yok ama ben henüz gitmedim tam gidecekken grip oldum yattım 2-3 gün evde şimdide işlerim çok yoğun izin alamıyorum işten
günaydın canım hiç kimseye anlatmamak en kötüsü canım bende yeni üye oldum içime at at kimseye anlatamamak hislerini psikolojimin bozulduğunu farkettim ve kendimi burda buldum keşke daha önce farketseydim kadınlar kulübünü bazı hataları yapmazdım şimdi paylaşıyorum rahatlıyorum sağolsun kızlar birbirimize destek oluyoruz...
doktorlar diyor canım önce kafayı boşaltacaksın
yoksa çok zor herşeyin başı stres tüm dertlerin
aynen bende bekliyorum nereye kadar die
hoşgeldin sewinncc... nasılsın...
benım evımdekı perdelerden camların temızlığınden kıme ne onu ben de hala anlayamadım.ne gereksız ınsanlar var hayatta nelerı dıle doluyorlar. demek ben de yalnız değilmişim bu konuda
şükürler olsun öyle bişey başıma gelmedi daha gerçi biz hemen kapıyı kilitliyoruz yinede neolur neolmaz die
evet canım insan rahatlıyor en azından topici açtığımda biri yazmıştı
neyi değiştirebilirsiniz diye
bende en azından birbirimizi terapi ederiz demiştim
benimki kapıya dayanır çapıyı açana kadar çalar
bir defasında duşa girdik odada duş vardı
sonra eşim saçını kuruttu
sabah diyorki eşin gece saçınımı yıkadı diyor
evet dedim jöleli yatmak istemedi dedim
günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum oğlanın karnını doyurup gelecem
sabah sabah kaynanam bombayı patlattı gene
terapi olan benim işte çok sağolun valla topici açtığınız için çokkkkk teşekkür ederim
hayırdır inşallahh ne yaptı sabah sabah
benim k.valide ve k.peder son derece alıngan tüyden nem kapan kişiler. en ufak meselelere kırılıp surat asıp onlarla olan ilişkimizi berbat ettiler. eskiden bişey yapmasam da yüzleri asılıyordu şimdi ben surat asıyorum. bugün bunları açık açık söyledim. iletişim kuramamamızın sebebi sizn herşeye alınmanız diye. neyse sorunlar ufak ufak ama birikince insan tamamen soğuyor ikisinden de. ben de biliyorum eşime şikayet etmeye çalışıyor çünkü ne zman eşimi doldurmaya çalışsa eşim yanıma gelip anneme şöyle davran böyle davran diyor ve tartışma çıkıyor. sonra kendilerini suçsuz görüyorlar ve beni herşeyi yanlış anlayan art niyetli kişi ilan ediyorlar. iki lafından birisi yaranamadım. herşeyi yaranmak için yani hep karşılık bekleyerek yaptığı için hiçbir şey yapmasını istemiyorum. eşim arada kaldı. İnşallah tekrar ısınırım onlara. yoksa tatiller ve bize gelişleri eziyet gibi olacak.
rica ederiz canım ne demek
geçen hafta salı günü bir gezmeye gittik bu bana haber etmemiş
başkasından duydum inadına gittimşok oldu tabii
bende haber etmediniz ama yinede geldim dedim
ordan ayrılırken ev sahibi genç bir bayan bana dediki haftaya sende toplanalım
tamam dedim. Ama içerde dediki kaynanalara haber vermeyelim gençler toplanalım bende ok dedim
kaynanam sabah aramış yarın geleceklermi diyorunutmamış yaaa
hee desem kalkıp gelecek ne yüzsüz insanlar varya bakarmısın
kendi gittiği yere haber etmez üstelik oraya gideceğiniz zaman haber verin demiştim
Ama evine misafir gelecek olsa hizmetçilik yapmaya ilk baştan beni çağırır
Ama gezme gezeceği zaman aklına bile gelmem bu duruma deli oluyorum yaaa
kadına bak gelip misafirimin içine oturacak hepsi genç kadınlar
sabah sabah kendime geldim
kızlar dünden beri çok kötü hissediyorum kendimi
dün yan komşum geldi anlattıklarına inanamadım yaaaa
daha 5 aylık evli 4 aylıkta hamile bu kadın evlendi kaynana kayınbaba yok diye benle otur demiş
evi benim yan daireye döşediler bunlar kaynanada kaldılar
kadına yapmadıkları kalmamış ne eziyetler etmişler en son namusuna iftira atmaya kalkmışlar
kadın dayanamamış karnındaki babağine bile acımadan intihara kalkışmış
hastaneye zor yetiştirmiş kocası midesi felan yıkanmış neyseki bebeğe bişi olmamış
evine geldi komşum eve gelmek istiyorum izin vermiyorlar diyor
hastaneye kaldırdıklarında kaynana eve gelmiş altınlarını çalıp gitmiş
komşum farkedince biz almadık eve gelen acil servis doktorlar almıştır demişler
komşumda polise haber vermiş altınlar kaynanada çıkmış
5 ayda daha neler neler yaşanmış düşünebiliyormusunuz
gözü ne kendi canını ne de bebeğini görmemiş
offffffff offfffffffffff
karşına alıp konuşsan asla anlamaz kafa sabit
birde söylediğin herşeyi yanlış anlar ve suçlu sen olursun
kayınvalidem karşısında kim olursa olsun
onu mutlaka suçlu çıkarır
sen bile kendinden şüphe edersin
yazdıkça aklıma geliyo.nişanlıyken muhabbet esnasında konu açıldı bnde kaynım sana bnziyo eşimden için de dedesine benziyo dedim .demez olsaydım bi daha dersen dedesine bnziyo die ağzını yırtarım dedi bana.evlendik yine muhabbet ediyorz eltisi geldi.eşimden için oda öle dedi.dedsine bnziyo die.yenge bi daha dersen annem ağzını yırtar bak dedim.eşim fln da vardı hepsi şok oldu.anne sen bana böle demiştin dedim.hiç hatırlamıyorm demezmi(aradan 4 ay fln geçti yni çok uzun senelr fln değil.hatırlamamasına imkan yok.)der der dediğinide inkar eder işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?