Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

çok şükür canım kocana sahip çık birbirinizin kıymetini bilin
her işte vardır bir hayır
rabbim tez zamanda versin bebişini

herşeyi içine at at olan bize oluyo onlar keyfindee..rabim sanada hayırlı evlat versin kimselere aratmasın zorrr

Son düzenleme:

cevap verebilmen de güzel arkadaşım..ama umarım zamanla eşin anlar seni..zor durumun,her gün araması laf söylemesi filan,ne gıcık edici bişey yaa..Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim :S

bn 7 aylık evliyim.beraber değiliz ama 2 km var yok evlerin arası alt sokaktalar.hamiş olmak istiyorm bklm bu ay soğan kürünü uyguluyorm.bekleyip görcez sonucunu.Allahtan berabr otrmuyorz yoksa kafayı yemiştim.

Allahtan beraber oturmuyorsunuz canım
en kısa zamanda bebişin olur inşallah

bizimkide torununu sorar o uyuyorsa hemen kapatır teli
bende benim oğlan biraz daha büyüsün telefon alacam ona
o zaman beni hiç arayan olmaz

annesini övüyormu yok artık
evet aynen öle..kaynım eşiyle boşanmış bn evlenmeden önce.kaynımla dertleşioduk bi gün.kaynanan eski eltine çok çektirdi dedi bn onlarn yüzünden 6 yıl konuşmadım onlarla dedi.kendi ailesi için düşünün yani.ama bi gün demiştim eşim yine övüodu annesini.bnde dedim abin bile böle diyo die.bişey diyemedi tabii..

ohh olsun işi bu raddeye getirmeseydi kendiside

kesinlikle cünkü ben eşimin onların yüzünden tam 3 kez ağladığına şahit oldum ve hamile idim ozaman okadar çok zoruma gittiki benim için o anda bittiler zaten üveyde öz kaynanamda aynı hepsi simdiki evlatlarını koruyorlar ama işleri düştümüzde hemen eşimi arıyorlar

bir ara o telefon fobisi bende de vardı hergün sabah kahvaltı saatinde arar burnumdan getirirdi
ev telefonunu kapattırdım rahatladım
cebi o kadar arayamıyor

Benim kaynanada bebek olmuyoken her gittiğimizde elime kür tarifleri tutuşturuyodu her muhabbetimiz bebeğe çıkıyodu çok dua etmiştim Allahım dosta düşmana cahile akıllıya karşı bana bi evlat ver diye çok şükür oldu hemde tam istediği gibi kız oldu eltimde kudurdu bu arada:) Ama şimdide kaynanam kardeşlerim bilgisayarda seni görmüşler ne çok şişmiş diyolar deyip duruyo halbuki kilo fazla almadım karnım büyük ama küçük olsaydı da ufacık bu bebek derdi kesin! Bende inadına canım çekti burnuma koktu deyip kurabiyeler poğçalar yaptırıyorum eşim yiyo:)
Geçen gün annem ufak bi operasyon geçirdi 1 akşam hastanede yattı yanında ben kalayım diye tutturdu ben hamileyim diye ama gönlüm el vermedi 1 saatliğine eve geldim kendime eşofman falan alayım diye döndüm bi baktım annemin üzerindeki tişörtün bi kolu giyinik bi kolu dışarda! Giyinmek için serumun çıkmasını bekliyodu bittiğinde bizim kaynana diğer odalarda muhabbetteymiş annemde kıyafetlerine uzanamamış yeni serum takılınca kalmış kaynanam geri dönüncede bi kolunu ve kafasını geçirip bırakmış bide kalayım diyo ne işi var başka odalarda acıdım annemi öyle görünce dedim ben kalcam bişe olmaz.
Eşimi kıskanma paylaşamama gibi huyları yok karışmaz fazla aramaz bile oğlunu ben davet etmeden evimede gelmez iyiliğine iyi ama böyle cahil cühela halleri yetiyo yeri geliyo kendi anne babamızı çekemiyoruz hele bambaşka huylarda insanlara karışmak zor...

canım benim ya çok erken evlenmişsin kaçtınmı kız yoksa :26::26:
Allah yardımcın olsun aynı evde oturana başka ne denebilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…