Hepimiz ilerde kayinvalide olabiliriz bu cektiklerimizi yasatmayalim insallah..ben birak onun gibi kayinvalide olmayi onun gibi anne bile olmak istemem..hic ummazdim bunlari yasayacagimi.bekarken derdimki ne olur da sorun olur.ben kimseyle sorun yasamam!!ama olmadi..gelin aliyoruz diye heveslensinler istedim.bana da özenilsin istedim ama yok.yok.yok..biseyler olmsya devam ediyo.ama artik alistim mi nedir takmamaya basladim.btayinimiz cikti baska sehre geldik.üzüldüm dogdugum yerden cevremden ayrildim diye.ama artik.sukrediyorum vardir bir hayir.böylesi iyi oldu.kendi annemlerden uzak kaldim ama napiyim esimin ailesiyle her haftasonu görüsüp bi sorun yasamaktansa....kendi evimle esimle kendimle ilgileniyorum kimse umrumda deil artik.bi de bebek istiyoruz allahim nasip ederse tamamen bi aile olcaz.o zaman iyice umrum olmaz..
Bütün bu yasadiklarimiz malesef düzelmicek kizlar.bu yüzden önemli olan kocalarimiz.onlar adaletliyse hatta önceligi esleriyse tamamdir gerisi bos..sagolsun benim kocamin öncesi de sonrasi da benim;-) e napsin o da farkinda herbiseyin
cnm bnde içime atıyorm çoğu zmn bkma öle dediğime.eşime asla sölemiyorum.bi kere dmeeye kalktım.takıntılısın sen dedi.bn bu lafı bi daha duymk istemiyorm.o yüzden yeri geldimi annesine cwbı veriyorm.çoğu zmnda sabrediyorum.seninkisi kırk yılda bi arıomuş.bnmkisi hergün arıyo ve saçma sapan şeyler sölüyo artık fobi oluştu bnde telefon çaldımı kalbim çıkcak gibi oluyo acaba yine ne saçmalıcak die inan çok zor.
napcakmışki sen gidince boyumu uzucak töbe töbeekızlar benim kayınnoş diyorki odaya gelmeye niyetin yok mu???
bn 7 aylık evliyim.beraber değiliz ama 2 km var yok evlerin arası alt sokaktalar.hamiş olmak istiyorm bklm bu ay soğan kürünü uyguluyorm.bekleyip görcez sonucunu.Allahtan berabr otrmuyorz yoksa kafayı yemiştim.
ben 2 km bile razıyım valla şuan desem gülmezsin inşallahhh... hadi hayırlısı bakalım inşallahh hamiş olursun canım...
napcakmışki sen gidince boyumu uzucak töbe töbee
o zor işte senin için..ama eğer içinde tutuyosan tutma..ben başlarda hiçbişey söylemiyodum.neticede annesi.ya bana kızarsa diye korkuyodum.benim sakin bi yapım var.böyle sorunlara gelemiyorum.kötü olmak istemiyorum.ama içime attıkça saçma sapan şeylerden kavga çıkarır oldum.hiç unutmuyorum bi gün patlama yaşadım ne var ne yok anlattım..eşim nasıl üzüldü ve kızdı bana.neden zamanında haberim olmadı diye( boşa üzdüm kendimi..şimdi ne olursa pat diye söylüyorum.o benim eşimse bunları bilmeli ve birlikte hareket etmeliyiz..o da sağolsun beni üzen bişey olunca karşı tarafa edebini bozmadan cevabı yapıştırıyo.ben de böyle olmasını bile istemezdim.ne gerek vardı yani.güzelce geçinemez miydik?sen de eğer benim gibiysen yapma bence,söyle,güzelce söylersen hak verir gibime geliyo..
bi de arkadaşım senin şu lafın acayip hoşuma gitti.özledim diyomuş da sen de gel de birlikte yatın demişsin ya,süpersin:).benim kayınvalide de beni 40 yılda bir ararsa arar,onda da eşimin sesini özlediğini söyler bana.ben de susardım..bi daha olursa böyle bişey cevabım hazır artıkk
evet aynen öle..kaynım eşiyle boşanmış bn evlenmeden önce.kaynımla dertleşioduk bi gün.kaynanan eski eltine çok çektirdi dedi bn onlarn yüzünden 6 yıl konuşmadım onlarla dedi.kendi ailesi için düşünün yani.ama bi gün demiştim eşim yine övüodu annesini.bnde dedim abin bile böle diyo die.bişey diyemedi tabii..annesini övüyormu yok artık
çok şükür canım kocana sahip çık birbirinizin kıymetini bilin
her işte vardır bir hayır
rabbim tez zamanda versin bebişini
aynen bende 10 aylık evliyim bende bişey anlamıyorum...
biliyosun anlatmama gerek yok.keşke sende burda olsaydında görseydinnayy kıyamam yarın cümbüş var desene..bide heryerden cıkmasalar olmazz kaynana iştee
sanki kaynanam yook gibi ama alt katımda..canım kocam 1 aydır anasının yüzünü görmüyo yaa,adam merdivenin basında görünce bi tuhaf oldu nasılsın anne dedi,bizimkiside iyi ama beeen ne yaptım zıt transit yanından geçtim sıfatına bile bakmadım oh sefam olsun
:)aynen..aynı durumdayız sanırım..kendi evlatlarına yapıyolar napıyolarsa de mi ama düşünsene eşinin durumunu..bi de onun açısından bakmak lazım.eşim de farkında ona değer verilmiyo ilgilenilmiyo hali sorulmuyo.ama ne yapsın.o da umursamıyo gerçekten.benim ailem sensin ve doğacak çocuklarımız diyo.e ben de eriyorum bitiyorum o öyle deyince:) canım o benim..böyle mesafe koymak en iyisi..
cnm bnde içime atıyorm çoğu zmn bkma öle dediğime.eşime asla sölemiyorum.bi kere dmeeye kalktım.takıntılısın sen dedi.bn bu lafı bi daha duymk istemiyorm.o yüzden yeri geldimi annesine cwbı veriyorm.çoğu zmnda sabrediyorum.seninkisi kırk yılda bi arıomuş.bnmkisi hergün arıyo ve saçma sapan şeyler sölüyo artık fobi oluştu bnde telefon çaldımı kalbim çıkcak gibi oluyo acaba yine ne saçmalıcak die inan çok zor.
ah ah kızlar ya ben nabayım daha 21 yasındayım evleneli 2-3 sene oluyo ama sorun ne anladınız hiç bişey ben kaynanamla aynı evde oturuyorum bide beraberim yani çok çok iyi anlıyorum sizi bu konuda cok dertliyim anlıycanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?