Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

birgün gelcem inşallah allah sabır versin arkadasım inşallah bebişimiz olurdaa azda olsa rahat bırakır...ama nerde bu seferde onu bahane eder

cnm bnde senin gibi düşünüyordum ama evlendiğim günden beri kendi akrabalarını almadım die başmn etini yio daha 7 ay oldu.en iyisi bn kendiminkileri birden alaymda bitsin.sıra onunkilere gelsin.bunaldım artk

evet bacım alda kurtul o zaman
yoksa bitmez sıkıntıları Allah yardımcın olsun işin zorr

onlar oturma odasında oturyo ben yatak odamdayım genelde akşamları 1 saat kadar oturuyorum ayıp olmasın die de artık pek oturmak gelmiyo içimden

salla gitsin yatana kadar otursanda bişi değişmez
hiç oturmasanda değişmez
senden kötüsü yoktur eminim

bir ara o telefon fobisi bende de vardı hergün sabah kahvaltı saatinde arar burnumdan getirirdi
ev telefonunu kapattırdım rahatladım
cebi o kadar arayamıyor
bzmki için farketmez iki cep bi ev var bulana kdr hepsini arar.nerdesin niye gittn.kimler var. Bi sürü soru sorar.sonra günün saçmalamasını yapar.rutin şaşmaz hiç hergün düzenli olarak bir ve daha fazla saçmalar :)

yazık yaaa yuvası dağılmış

canım benim ya çok erken evlenmişsin kaçtınmı kız yoksa :26::26:
Allah yardımcın olsun aynı evde oturana başka ne denebilirki

amin cnm inş evet cnm biraz erken oldu ama kaçmadım severek evlendik 5 sene görüştük sonrasında evlenmeye karar verdik ama böyle olcanı bilseydim evlenmezdim diyorum bazen kayınpederim ben evlenmeden vefat etti kaynanamda yanlız olduğu için beraber oturmak zorunda kaldık yanlız olmasa napcamı çok iyi biliyorum ama elden bişey gelmiyo gittiği yere kadar gidicek artık

benim kocamıda ağlatmışlardı ya hatırladım sinirlendim bak gene

evet bacım alda kurtul o zaman
yoksa bitmez sıkıntıları allah yardımcın olsun işin zorr

ya tabiki eşimin aileside bana gelicek oturucak.bi kere geldiler.uygun bi zmnda yine alıcam zaten. Bn kendi ailemi alamadımki hiç.hani bn bütün sülalemi misafir ederm onlarınkini hiç etmem.tmm haklı dicem sıkboğaz etti bn bi aylık evlikenden başladı her gördüğüne yolda fln gelinede gitcez bi gün sende gel die otrdğm şehrin yarısını tanıyo zaten bilmediği yok bu insanlarn hepsinin bna gelmk istedğni düşünün bide hergün 10 kişi alsam bi senede anca bitirirm :d

allah yardımcın olsun canım aşk olunca akan sular duruyor işte

Allah yardımcımız olsun bol bol sabır versin bize inşl baska ne denirki çok iyi anlıyorum herkezi özelliklede aynı evde oturanları

canımın içi al kurtul enazından kafan rahatlarr herzaman aynı şeyi deyip durmazz kurtulursunn.

cnm geçen dedim gelin die umreye gidelim gelelm o zmn dediler.geçen geldiler bi daha dedim kardeşi doğum yapcakmş o zmn gelrz dediler bn ne diym daha artk.bi kere daha çağrdım o günde çalışıomuş bn bilimodm çalştğnı.kimi geldi kimi gelemedi o gelemeyenler gelcek ama hep bi bahaneleri var.yarın bzmkler gelp gitsn bi gün dicem hepsi gelsin die.gelen gelir gelemyeni de bi daha çağrmam kaç oldu çağrdığm
senin öle bi sorunun bari yok.uzaklar hepsi

neyse kızlar ben kaçıyorum bu akşamlık kendinize dikkat edin hayırlı akşamlar bol muhabbetler....

abbooooo ben ilk aydan hamile kalınca o kadar misafiri hamile hamile ağırlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…