eşim geldi şu işini içerde halletsen olmaz mı dio yani nete gir ama yanlarında otur dio
bitmez bacım onun tanıdıgı bitmez kadın kaymakam gibi maşallah gösterişe düşkün bide cenede maşallahhh allah sabır veree[/QUOTE
NE KAYMAKAMI KIZ BN ONA BAŞBAKAN DİORUM.KAYINPEDERİMİ BİLİOSUN.ADAMI MUMA ÇEVİRMİŞ OTURACAĞI YERE BİLE KARIŞIO.ARTIK ÇALIŞMIO BABAM DÜKKANDA.HANFENDİ GEZCEKMİŞ ADAMDA EV İŞİ YAPCAKMIŞ BNDE GEÇEN KAYINPEDERİMİ SAVUNDUM.KÖPÜRDÜ HER DEDİĞMİ TERSLİYO ŞİMDİ
neyse kızlar ben kaçıyorum bu akşamlık kendinize dikkat edinhayırlı akşamlar bol muhabbetler....
bitmez bacım onun tanıdıgı bitmez kadın kaymakam gibi maşallah gösterişe düşkün bide cenede maşallahhh allah sabır veree[/QUOTE
NE KAYMAKAMI KIZ BN ONA BAŞBAKAN DİORUM.KAYINPEDERİMİ BİLİOSUN.ADAMI MUMA ÇEVİRMİŞ OTURACAĞI YERE BİLE KARIŞIO.ARTIK ÇALIŞMIO BABAM DÜKKANDA.HANFENDİ GEZCEKMİŞ ADAMDA EV İŞİ YAPCAKMIŞ BNDE GEÇEN KAYINPEDERİMİ SAVUNDUM.KÖPÜRDÜ HER DEDİĞMİ TERSLİYO ŞİMDİ
savun kız adamcağızı birlik olun kudursun
Abbooooo ben ilk aydan hamile kalınca o kadar misafiri hamile hamile ağırlamıştım
ah cnmm insan bi düşünür bu kadın nasıl misafir ağırlasın bu haliyle die.pes yanii.ama bnde öle olsam bzmkide yapar eminimm
gece yarılarına kadar eşimle hazırlık yapıyorduk
ohh olsun işi bu raddeye getirmeseydi kendiside
emcanım inan kendime ne alıyorsam onada aldım,esimle gezmelere gittim esime annende gelsin derdim,yürekten anne derdim ayy bi baktım cahil karıyla kocası esime beni kötülüyorlar ..ay ogünde bunlar cagırdı benimkini 1 ay önce...bu gitti gece 12 bu arada:) bende sunları bi dinliyim dedim,kulagı yere yapıstırdım ohhh bunlar ver allahım ver,döküyolar içini,bariz duyuyorum..bende hoop asagıya,kıyamet koptu iyi olmadı ama esim diyorki en azından artık çagırıp cagırıp seni kötülemezler bana :)
em
kaynanam beni kötülemeye kalksa ilk karşı çıkan kayınpederim olur.adam o kdr iyi yaa çok seviyorm.sert bi insan ama içi dışı bir.
em
kaynanam beni kötülemeye kalksa ilk karşı çıkan kayınpederim olur.adam o kdr iyi yaa çok seviyorm.sert bi insan ama içi dışı bir.
benim kayınpederim kız doğmalıymıs,kapıya bacaya karısır,camlarıma karısır,merdivenime elinde olsa herseyime karısırEsime ketenprensess camları silmemiş söyle silsin diyor esimde dediki 60yasına geldin hala işin gücün cam pencere,otur emekliliğini yasa sanane bizim evimizden barkımızdan,bi babalığını görmedim yuvama karısmayın dedi ben yakıstırmıyorum bir erkeğin ev işine karısmasına..
öncelikle bebeğin hayırlı olsun
sormaz ne yedin ne içtin diye el kızısın ya
acından öl istersen
benimkide öyleydi
oğlu işten gelince 1 tabak yemek getirirdi ben yemeyeyim diye
Yeni görüyorum yazdığını canım kusura bakma evet el kızıyız maalesef ama şöyle bi durum var ki oda bana el bukadar basit.Gelmiyo mu sormuyo mu umrumda olmaz evimde yemeğim yokmu yemin ediyorummm tenezzüll etmem belki açlıktan ölürüm ama yukarı çıkıpta ondan 1 gr bişey ıstersem tukursunler suratıma...
Geçen gün kızının görümcemin günü vardı gittik biz 4 tane geliniz kayınpederim tarafından 2 halamız var dünya tatlısı birde kayınpederim.3 ile iyi anlaşırız Allaha şükür.Diğeri ilede bana ve diğer gelinlere yaptıkları yüzünden konuşmayız etmeyiz... Neyse o günde benim kayınvalidem beni yok saydı o bizim konuşmadığımız gelinle canım cicim bilmem ne aklı sıra bana nispet yapıyor... Ulan karıı ben senin torununu taşıyorum karnımda oğlunun karısıyım orada bana öylemi davranman gerekir.SADECE ALLAHA HAVALE ETTİM...
Allahtan bn şimdilik tek gelinim .bizimkide çark eder 360 derecee.ama Allah var onlara gittmmi eliyle besler bni.anne yemicem derim.ille yicen der.o derece bk o konuda hakkını yersem nankörlük etmiş olurum.
Herkese merhabaaa... benimde kaynanam cok fena ya... Allah bana ve benimle birlikte tum kaynana derdi cekenlere sabir selamet versin insallah...
günaydın kızlar.... şuan acayip başım ağrıyo sağolsun eşimin uykusu ağırdır biraz çalarsaati 15 dinledik sabah sabah... hepicinize hayırlı günler tatlışkolar...
Gecmis olsun canım ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?