kızlar bugün işleri çıkmış misafirler yarın geliyo.yarında sayın kaynanacımın arkadşında günü varmış.sonlara yetişirim dedi.bi taşla iki kuş hem bn gidemicem hem o fazla duramıcak bnde ohh ohhhKızlar bana yarın misafir geliyo.Duyarsa kıyameti koparır bni çağırmadın der diye kaynanamıda çağırdım.Hemen araya kendi sülalesinide soktu oda istiodu gelsin die.Çok kalabalıklar bizimkiler. onlarda sonra gelsinler dedim.tmm dedi.insan içinde hepten sapıtıyo.yarınki maceraları yazarım size.Allah yardımcım olsun
kızlar bugün işleri çıkmış misafirler yarın geliyo.yarında sayın kaynanacımın arkadşında günü varmış.sonlara yetişirim dedi.bi taşla iki kuş hem bn gidemicem hem o fazla duramıcak bnde ohh ohhh
kızlar kaynanam tuhaf ötesi. biri 28 biri 25 yaşındaki oğullarını bebek gibi seviyo bu yetmiyo bi de onlardan çocukmuş gibi bahsediyo geçen bi kadın 10 yaşındaki çocuğundan ve okulundan bahsedio bizimkide kendi oğullarını anlatıo ne alaka anlamadım ya bi de sürekli her yerde oğullarının yakışıklışığından ve benim eşimin onu çok sevdiğinden ve bir dediğini iki etmediğinden bahsedio gıcık ya....
Hadi seninki anneleri, o yuzden boyle davraniyor.
Ya benimki gorumce:)))
Esimi pohpohlamaktan kendi kocasini gozu gormuyor.
Utanmasalar, birbirlerinin kucaklarina oturacakalar.
sorma cnm hemde ne kiskanma:))
kayinvalidem ve kayinpederimle masallah cok iyiyiz.
Melek gb insanlar zaten.
Agizlari vardir, dilleri yoktur.
Karismazlar hicbirseyine, iyi sozlerini de eksik etmezler.
Onlar boyle davrandikca sanirim, daha cok hirslaniyor.
Bir ara kk ile kp e, annemle, babam dedim diye, nasil bozulmustu,nasil tavir yapmisti, bilemezsin.
Evlendikten sonra oluyor bu.
Aman neyse kopardim tum iliskimi, bitti gitti.
Annemle babamla iyi olayim da ben, gerisi beni baglamiyor.
seninki daha sinir bozucuymuş bana kalırsa gıcık etmek için yapıolar benim kayınpederimde kızıo kayınvalideme bunlar artık çocuk deil diye ama anlayanaHadi seninki anneleri, o yuzden boyle davraniyor.
Ya benimki gorumce:)))
Esimi pohpohlamaktan kendi kocasini gozu gormuyor.
Utanmasalar, birbirlerinin kucaklarina oturacakalar.
seninki daha sinir bozucuymuş bana kalırsa gıcık etmek için yapıolar benim kayınpederimde kızıo kayınvalideme bunlar artık çocuk deil diye ama anlayana
seninki daha sinir bozucuymuş bana kalırsa gıcık etmek için yapıolar benim kayınpederimde kızıo kayınvalideme bunlar artık çocuk deil diye ama anlayana
anladım canım bence o muslukların açılmasına asla izin verme herkesin geçimi kendine .....walla annesidir diyodum ama ardı arkası kesilmior sürekli yakışıklı olmalarından bahsetmesi bana tuhaf da geliyor insan önce allaha eli ayağı tuttuğu allaha şükretmeli toplum içinde bu tarz konuşmalara gerek yok bunları gördükçe kendi annemin ne kadar olgun bi kadın olduğunu bi kez daha anladım sürekli kızlarım güzel becerikli falan dese ne kadar itici olurAltindan yatan sebepler cok cnm.
Kabullenemedi beni bir turlu.
Esimle aralarinda da gayet duygusal!!!! bag oldugu icin, ben gelince musluk kapandi.
O yuzden ben kotu oldum.
Kayinvalidem ayni hareketleri yapiyor olsa, hani annesidir oglunu sakiniyor derdim ama onun derdi ne anlamis degilim.
[
ama şunu anladım ben amacıma ulaşmışım onları aramayarak deli etmişimAslada aramayacağım daha beter olsunlar . Ben aramadıkça aam yerine koymadıkça çıldırıyorlar ohhhhh canlarıma değsin. Bu insanlar benden önce doğmuş diye saygı duymak zorunda değilim ne yapayım bana ne bazen yaşanmışlık senen fazlalığı bir insana saygı için yetmiyor Benim birçok onlarda küçük öğrencim bu saftiriklerden daha akıllı yaaa .
Benim ne çektiğimi bir allah bir ben bilirim. Ben gitmezsem evime onlar hayatta gelemez zaten almayacağımı biliyorlar çünkü.inş görmem yüzlerini biraz daha. Eşimde artık onlar hatasını anlayana özür dileyene kadar görmicem onları dedi. Ama dedi kendileri diyecek özür ben özür dilemezseniz gelmem dersem zoraki dilerler . Pişman olup diyecekler ondan sonra dedi[/sıze][/color][/b]
valla tatlım sana özürlük bişeyde kalmamışki, senden özür dileseler sen eger barışırsan bu sorunların olmayacagının garantisi yokki.. Ayrıca geçmişi unutmak çok zor, hani eften püften şeyler olsa unutulur ama çok yaralar açmışlar....
Eee diyetinide ödemeleri gerekecek dimi.... Ben kendi durumum için böyle düşünüyorum..
özür dileselerde affetmicem zatenhep ben mi onlardan çekeceğim biraz da cadı gelin ben olayım değil mi ama. onlar dilesin özrünü sonra burunlarından gelsin sorun değil affedersem yaptıklarını olmamış sayarlar kendilerini şöyle yıllarca sorgulasınlar bir gün iki gün yetmez bu saatten sonra bana
sen nasılsın peki iyi misinbende memelketteyim şu an annme rahmini aldıracak peşembe polikistik over yüzünden.
hepsi ayrı cins bunların ya acaba bunlart hep mi böyle yoksa kayınvalide olunca mı cinslikleri depreşiyor. evrim geçiriyorlar fesatlık konusunda maşallah. her biri ayrı dert yaaa. aman çok lazımdı sanki çalışması ne alaksı varsa torunu görmek yemek yemekle çalışmanın. boşver güzzelim ya başına dert mi arıyorsun gelmesin eksik kalsın o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?