Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kızlar bugün işleri çıkmış misafirler yarın geliyo.yarında sayın kaynanacımın arkadşında günü varmış.sonlara yetişirim dedi.bi taşla iki kuş hem bn gidemicem hem o fazla duramıcak bnde ohh ohhh

hadi gözünaydın canım süper olmuş...

kızlar kaynanam tuhaf ötesi. biri 28 biri 25 yaşındaki oğullarını bebek gibi seviyo bu yetmiyo bi de onlardan çocukmuş gibi bahsediyo geçen bi kadın 10 yaşındaki çocuğundan ve okulundan bahsedio bizimkide kendi oğullarını anlatıo ne alaka anlamadım ya bi de sürekli her yerde oğullarının yakışıklışığından ve benim eşimin onu çok sevdiğinden ve bir dediğini iki etmediğinden bahsedio gıcık ya....

Hadi seninki anneleri, o yuzden boyle davraniyor.
Ya benimki gorumce:)))
Esimi pohpohlamaktan kendi kocasini gozu gormuyor.
Utanmasalar, birbirlerinin kucaklarina oturacakalar.

Sorma cnm hemde ne kiskanma:))
Kayinvalidem ve kayinpederimle masallah cok iyiyiz.
Melek gb insanlar zaten.
Agizlari vardir, dilleri yoktur.
Karismazlar hicbirseyine, iyi sozlerini de eksik etmezler.
Onlar boyle davrandikca sanirim, daha cok hirslaniyor.
Bir ara kk ile kp e, annemle, babam dedim diye, nasil bozulmustu,nasil tavir yapmisti, bilemezsin.
Evlendikten sonra oluyor bu.
Aman neyse kopardim tum iliskimi, bitti gitti.
Annemle babamla iyi olayim da ben, gerisi beni baglamiyor.

anne baba desen suç demesen ayrı suç heee Yani haklısın canım

Hadi seninki anneleri, o yuzden boyle davraniyor.
Ya benimki gorumce:)))
Esimi pohpohlamaktan kendi kocasini gozu gormuyor.
Utanmasalar, birbirlerinin kucaklarina oturacakalar.
seninki daha sinir bozucuymuş bana kalırsa gıcık etmek için yapıolar benim kayınpederimde kızıo kayınvalideme bunlar artık çocuk deil diye ama anlayana

kendi çocuklarını ve kendini övmekten bi hal oldu yok benim şuram şöyle oğlanlarda bana benzio cart curt sanki yeni doğurdu:)

seninki daha sinir bozucuymuş bana kalırsa gıcık etmek için yapıolar benim kayınpederimde kızıo kayınvalideme bunlar artık çocuk deil diye ama anlayana

senin k.v. Kızan var en azından benimki başına buyruk gerçi kimseninde umrunda değiliz

Altindan yatan sebepler cok cnm.
Kabullenemedi beni bir turlu.
Esimle aralarinda da gayet duygusal!!!! bag oldugu icin, ben gelince musluk kapandi.
O yuzden ben kotu oldum.
Kayinvalidem ayni hareketleri yapiyor olsa, hani annesidir oglunu sakiniyor derdim ama onun derdi ne anlamis degilim.

anladım canım bence o muslukların açılmasına asla izin verme herkesin geçimi kendine .....walla annesidir diyodum ama ardı arkası kesilmior sürekli yakışıklı olmalarından bahsetmesi bana tuhaf da geliyor insan önce allaha eli ayağı tuttuğu allaha şükretmeli toplum içinde bu tarz konuşmalara gerek yok bunları gördükçe kendi annemin ne kadar olgun bi kadın olduğunu bi kez daha anladım sürekli kızlarım güzel becerikli falan dese ne kadar itici olur

Son düzenleme:
Ayy ben k.validemin yaptiklarinin hangisini anlatsam acaba nasil biri oldugunu anlamaniz icin en bastan baslamam lazim ama onada kk dayanamaz o kadar yani.K.valideyle ilgili bir iki konum var bakarsaniz acicik bilgi sahibi olmus olursunuzama en son olanlari azcik yazayim 4 hafta once oglumu sunnet ettirdik sünnet oldugu aksam k.pederimle gelip gecmis olsun dilediler bende geliceklerini bildigim icin o halde yavrumu yatirip yemek falan hazirladim isten geliyolar cunku hep beraber yemek yenir diye düsündüm geleleriyle gitmeleri bir oldu sanki komsunun oglunu ziyaret ediyolar hatta gitme denemez resmen kactilar sofra hazir oylece kaldi acayip sinirlendim hanim efendinin mazeretide rejimdeymis yemek yeiyomusneyse o oyle kaldi esimede kizdigimi söyledim ama o gunden sonra ne bi geldi ne de bir telefon cok kirildim aslinda beni degil sonucta insan torununu merak edip aramazmi bi bu arada oglumda iki yasinda daha bebek sayilir yani.Gecen hafta sonuda esimin kuzenleri onlara gidicekmis 4 hafta aradan sonra beni arayip misafirim var sende tatli yap diye aradi inanabiliyomusunuz yani?Sinir oldum ama hicbisey yok gibi yaptim tatliyi gittim kalkarkende oglum icin sünnet kiyafeti bakicam istersen bi babaanne olarak sende buyur gel millet soruyo seni dedim ne dese babaanne calisiyo dersin soranlara diyobende calisiyo olman bi telefon edip torunun sagligini sormaya engelmi dedim sen bana buyukluk yapip gel kizim kiyafetini alalim ne lazim beraber bakalim diycegine ben sana söylüyorum dedim .Ama cok sinir etti beni kizlar ya halade sen git al ben parasini veririm gibi biseyler söylüyo arada bende sen eni sanirim yanlis anladin benim seni cagirmamdaki ama bi buyuk olarak yanimizda ol yol göster diyeydi sonucta burad benim kimsem yok annem ablam burda olsalardi merak etme sana kalmazdi hic bisey dedim ama bu yastan sonrada örf adet ogrenicek degilsin ya dedim hadi saglicakla deyip ciktim.Dünde hic bisey yok gibi oglumu görmeye geldiler

Anladigim kadariyla sen calismadigindan, kv bunu sorun yapmis olmali ki, babaanne calisiyor dersin diye laf etmis sana.
Aman cnm sende bulastirma bence.
Ne guzel iste, onlar mesafeyi koymuslar, bahane falanda bulamazlar sana artik.
Bu arada oglusuna da cok gecmis olsun:))

hepsi ayrı cins bunların ya acaba bunlart hep mi böyle yoksa kayınvalide olunca mı cinslikleri depreşiyor. evrim geçiriyorlar fesatlık konusunda maşallah. her biri ayrı dert yaaa. aman çok lazımdı sanki çalışması ne alaksı varsa torunu görmek yemek yemekle çalışmanın. boşver güzzelim ya başına dert mi arıyorsun gelmesin eksik kalsın o .

valla tatlım sana özürlük bişeyde kalmamışki, senden özür dileseler sen eger barışırsan bu sorunların olmayacagının garantisi yokki.. Ayrıca geçmişi unutmak çok zor, hani eften püften şeyler olsa unutulur ama çok yaralar açmışlar....
Eee diyetinide ödemeleri gerekecek dimi.... Ben kendi durumum için böyle düşünüyorum..

özür dileselerde affetmicem zaten hep ben mi onlardan çekeceğim biraz da cadı gelin ben olayım değil mi ama. onlar dilesin özrünü sonra burunlarından gelsin sorun değil affedersem yaptıklarını olmamış sayarlar kendilerini şöyle yıllarca sorgulasınlar bir gün iki gün yetmez bu saatten sonra bana

sen nasılsın peki iyi misin bende memelketteyim şu an annme rahmini aldıracak peşembe polikistik over yüzünden.

Aman zaten gelmesin gelmeside ayri bi dert ya laf sokusturur ya abuk sabuk hareketler yapip beni sinir eder oyle giderben ona böyle dedim cunku ona göre ben soguk davranirim ben sinirliyimdirde o kendini cekiyodur yani savunma bu yada calismasini bahane eder yemek yapmaz calisiyorum olur temizlik yapmaz calisiyorum hazir sofraya oturmanin calismayla ne alakasi varsa artikis bitmis eve gelmissin iste otur ye yemgini eline saglik de cek git ama salaklik bende niye yemek hazirliyorum ki artik acliktan oluyoruz deseler bile bisey yok onlara.Böyle anlatinca sanki o bi mesafe koymus gelmezse gelmesin falan diyoruz ama onun yapmadiklarini k.pederim yapmaya calisiyo sanirim oda farkinda karisinin yanlislarinin o beni arayip soruyo torununu birimizt hasta oldugunda falan hep k.pederim arar nasilsiniz ihtiyaciniz varmi falan diye hadi bunlarida gectim bi bayramda seyranda benim annem dul bir kadin annemi aramasi gereken kisi k.pederimmi yoksa k.validemme?Bayramda k.pederim annemi arayip bayramini kutlar k.validem hic piyasada yok hadi kavga gurultu yada herhangi bisey olsa tamam muhattap olmuyo falan diycemde hic biseyde yok aklinca kendini bisey saniyo dunyanin merkezi yaaa o bekler biz arayalim soralim hep.Bu arada calismayla ilgilide bana laf sokamya hiic hakki yok ben oglum dogana kadar calistim,sonrasi icinde sütten kesilince o bebekle ilgilenip ben calisicaktim áma daha oglum dogmadan ben cocuk bakamam diye bas bas bagirdi bende malesef isten feragat edip oglumu tercih etmek zorunda kaldim.Oglum dogana kadar ne hamileligimi farketti nede kabuledebildiinanirmisiniz esimle tartistigi icin bana küstü ayri bi meselede 4 aylikken 10 gun oglumun bile suratina bakmadi o zamanlarda ayni evde yasiyoduksuan ayrildik o rahat ben rahat 3 katli evi var beraber oturuken yetmiyodu kendilerine simdi saklambac oynasinlar iki kisi koca evde

çok şükür iyiyim, annem gelmişti kaç gündür yanımda kalıyordu, bugün uğurladık işte, içim biraz buruk o yüzden....
çok geçmiş olsun, annenin yanında olmak hem sana hem annene güzel moral olur, umarım sonuçlar temiz çıkar

cnm sizinkileri bilemem ama bnmkisinin huyu öle.bana inat yapmıyo yani.herkes onun dediğini yapcak.annem kardeşim komşusu akrabası kocası oğlu..kaç senelik arkadaşı en önemlisi kardeşiyle konuşmuyolar...ama bn sesimi çıkarmadığm için bnm üzerimde dahada bi hakimiyet kurmuş olması sorun tabi... bide bnmle daha sık görüşüyo..kıramıyorum..surat asıyo sonra laf sokuyo..ama kimiside geline inat yapar tbi o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…