- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
abbooooIyi etmişsin kız susma sakın
tabii otomatik savunmaya geçmiş tabiki kızını savunur
yaniii
zaten söz konusu evlatları ve kendileri olursa laf yok. Onlar bitane canım hemen savun ama sana gelince sayarlar. Valla saygıdan susuyorum bende ama nereye kadar bilmem. Aslında çok suskun biri değilim kendime şaşıyorum valla bazen büyü mü yaptılar ne diye de düşünmüyo değilim:)
anlatıcam da işteyim ya şimdi uzun uzun yazamıyorumönceki akşam oturmamıştım onlarla dün akşam sordu neyin var alışman için elimden geleni yapıyorum sen bu evin kızısın gelinisin dedi ben öyle hissetmedim hep efsun hep efsun diye hitap senden sıcaklık hissetmedim dedim eski mevzulardan açıldı konu şuan sizle yaşıyorum sende kızında halimi hatrımı sormak mecburiyetindesiniz bi yere gelip giderken çağırmak götürmek zorundasınız dedim nişanlıyken senin kızın bi kez beni evine davet etmedi efsun nasılsın hazırlıklar nasıl gidio diye soradı hiç dedim ne zaman işi varsa o zaman aradı beni dedim doğal olarak kızını savunmaya geçti
zaten söz konusu evlatları ve kendileri olursa laf yok. Onlar bitane canım hemen savun ama sana gelince sayarlar. Valla saygıdan susuyorum bende ama nereye kadar bilmem. Aslında çok suskun biri değilim kendime şaşıyorum valla bazen büyü mü yaptılar ne diye de düşünmüyo değilim:)
iyi etmişsin nekadar sussan okadar ezerdi
ama asla terbiyeni bozma sadece lafa karşı laf söle
aradan bi- iki yil gecsin, duydugun cümle su olsun: herkes bizi sevdi, bi sen sevemedin, biz sana ne yaptik ki???
Merhaba,
Tavsiyelerinizi uygulayacağımdan emin olabilirsiniz. Hatta başından beri bunu yapıyorum. Ancak annesi ve babası çok kurnazlar. Her gün arıyorlar. Eminim ki dolduruyorlar. Ben bunu hiç yapmadım. Başkasından duysun benden duyacağına dedim. Durumu oturup mantık çerçevesinde konuşamıyoruz. Çok fazla savunma yapıyor.
ay ben şu son cümlenizi benimkinden duydum..herkes seviyomuş onları bi ben sevemiyomuşum...
tek akıllı benim sanırım
dolunay hoşgeldin canım
evet bende öyle düşünüyorum
tek akıllı benim sanırım
hoşbuldum canımm
dün akşamda ben haddimi aştm kaynanaya ama oh iyi yaptım..
sadece eline koz verdiğim için pişmanım..yoksa o neleri neleri hakediyor yaa...neysee
Başkasından duysun benden duyacağına dedim
.iişte bu düşünceniz bana göre yanlıs eşim onlardan duycagına önce benden duyuyo olayı oldugu gibi anlatıyorum eşim önceleri hiç destek deildi bana kendi ailesininn yüzünü görünce Allahın keremine şükür artık bana destek
naptın kızzzzz :26:
bu arada varmı bir gelişme eşinle alakalı :26:
Benim bunu yapabilmem için biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım. Olanları anlattığımda hep beni haksız buluyor. Daha göremedi ailesinin yüzünü.
kötüye gidiyoruz canım..hatta dünden itibaren hakaretvari konuşmalarda girdi işin içine..
kayışı kopardım napiyim...eşim olacak adam beni bütün gün aramadığı gibi iş çıkışıda
hergün annesine uğruyor ,tabi ben onu aramak zorunda kalıyorum,gelmiyomusun diye..
enazından evde dekor olarak dursun yani..tek kalamıyorum evde..
neyse dün bişey için aradım konnuşacaktım eşimle..
direk eve gel dedim..
akşam geldi,tam konuşacağız pat anası aradı,nerdesin oğlum niye gelmedin diye..
ayyyy kan beynime sıçradı....varya cinnet geçirecektim resmen..hangimiz karısıyız yahu?
sen hangi hakla gelmiyomusun diye sorarsın yaa??
bende bağırdım telefona doğru.."merak etme karısının yanında "diye
ondan sonrada zaten başladık tartışmaya..
bizim orda evi terkeden adama kimse sahip çıkmazki evini özlesin karısının değerini anlasında yuvasına dönsün..
sen bizim karıya bak hele...
oğlum gelmiyomusun?al oğlunu tepe tepe kullan yaa..ayy sevinçimm valla sinirlerim zıplıyor ya..
bu karıyla 3,5yıllık evliliğimizde bir sorunum yoktu ama eşimle aram açılınca gösterdi gerçek yüzünü..
bakın dedim eve almayın,ben yanlız kalmak istemiyorum diyorum..çocuumu sokağa atamam ben diyor..
Allaha havale ediyorum çoocunuda anasınıda..düşün yakamdan yaa
abbooo kadına bak sen yaaaa
oğlu birden kıymetlendi akıllı bir kadın olsa oğluna kızar evine yollar
niye çocuğunu senmi sokağa atıyorsun
anasına ne anlatıyorsa artık kadın sahip çıkmaya çalışıyor çocuunaa
bilmiyorum canım evlenince bi kıymetli oluyorlar..bikeresinde kaynanyla konuşuyoruz tatlı tatlı..
eşimden bahsederken gözleri doldu..coşup ağladı...kaldım yani...gerizekalımıdır nedir yaa..
tamam ana oğullar anlıyorumda yani bu hareketlere ne gerek var,sinirimi bozuyor..
ben resmen saçımı süpürge etmişim oğluna,etimden yümümden faydalanıyor oğluşu..hala daha akılları eşimde..
sevenleri ayırdım diye üzülmemi istiyor herhalde..
alsın şimdi oğlunu napıyosa yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?