Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

zaten söz konusu evlatları ve kendileri olursa laf yok. Onlar bitane canım hemen savun ama sana gelince sayarlar. Valla saygıdan susuyorum bende ama nereye kadar bilmem. Aslında çok suskun biri değilim kendime şaşıyorum valla bazen büyü mü yaptılar ne diye de düşünmüyo değilim:)

Bu kaynanaların insana en büyük katkısı bu oluyor sanırım. Susmayı öğretiyorlar. :)

iyi etmişsin nekadar sussan okadar ezerdi
ama asla terbiyeni bozma sadece lafa karşı laf söle

neden olmasın canım ben inanıyorum valla... olabilirde

iyi etmişsin nekadar sussan okadar ezerdi
ama asla terbiyeni bozma sadece lafa karşı laf söle

yok kötü söz söylemem zaten 10 aydır evliyim ama 8 senedir tanıyorum kayınnoşumu gerçi aynı eve girmeden tanıyorum dememem lazımmış ama ya hepsi seviyor beni farkındayım ama çok düşüncesizlik yaptılar benim evliliğime karşı bende içimdekileri dedim işte

Başkasından duysun benden duyacağına dedim

.iişte bu düşünceniz bana göre yanlıs eşim onlardan duycagına önce benden duyuyo olayı oldugu gibi anlatıyorum eşim önceleri hiç destek deildi bana kendi ailesininn yüzünü görünce Allahın keremine şükür artık bana destek

Son düzenleme:
MDK55 kullanıcısından alıntı
anlatıcam da işteyim ya şimdi uzun uzun yazamıyorum önceki akşam oturmamıştım onlarla dün akşam sordu neyin var alışman için elimden geleni yapıyorum sen bu evin kızısın gelinisin dedi ben öyle hissetmedim hep efsun hep efsun diye hitap senden sıcaklık hissetmedim dedim eski mevzulardan açıldı konu şuan sizle yaşıyorum sende kızında halimi hatrımı sormak mecburiyetindesiniz bi yere gelip giderken çağırmak götürmek zorundasınız dedim nişanlıyken senin kızın bi kez beni evine davet etmedi efsun nasılsın hazırlıklar nasıl gidio diye soradı hiç dedim ne zaman işi varsa o zaman aradı beni dedim doğal olarak kızını savunmaya geçti

bu kayınvalideler sorunlku diyorum da inanmıyorsunuz kızım da ayıpetmiş doğru seninde ihtiyacın vardı yardıma ama olsun onunda işi vardır falan gibi diyeceğine hala kızlarını savunuyorlar ya inanamıyorum bizimkinin de daha liseye giden kızı bir edikoducu anmlatamam kimde ne duyduysa bin katıp annesine yetiştiriyor birde nasıl yalanlar anlatamam o küçük haliyle. milletin evinde kalıp yatak odasını dinlert anlatır falan öyle iğrenç ben kaç kere bak bu şekilde genç kız olunmaz bu çocuğa dedikodu öğretme nasıl büyürse nasıl öğrenirse öyle gider elalemin özel hayatını dinleyip anlatmak ayıp sonuçta yapmasın öyle şeyler dedim bana sen onu kıskanıyorsun demişti ve kavga çıkarmıştı hiç unutmuyorum bende dedikodu yapabilmeyi mi kıskanıyorum hiç tarzım değil gördüğüm kadarıyla bu işi senle kızın daha iyi beceriyorsunuz lazım olursa ileride ders alıcam sizden demiştim

valla onu bende düşünmüyor değilim
bazen diyorumki ağzımı dilimi mi bağladılar
dilini yutmuş gibi cevap veremiyorum sonrasında kendime kızıyorum

Benim bunu yapabilmem için biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım. Olanları anlattığımda hep beni haksız buluyor. Daha göremedi ailesinin yüzünü.

naptın kızzzzz :26:
bu arada varmı bir gelişme eşinle alakalı :26:

kötüye gidiyoruz canım..hatta dünden itibaren hakaretvari konuşmalarda girdi işin içine..

kayışı kopardım napiyim...eşim olacak adam beni bütün gün aramadığı gibi iş çıkışıda
hergün annesine uğruyor ,tabi ben onu aramak zorunda kalıyorum,gelmiyomusun diye..
enazından evde dekor olarak dursun yani..tek kalamıyorum evde..
neyse dün bişey için aradım konnuşacaktım eşimle..
direk eve gel dedim..

akşam geldi,tam konuşacağız pat anası aradı,nerdesin oğlum niye gelmedin diye..

ayyyy kan beynime sıçradı....varya cinnet geçirecektim resmen..hangimiz karısıyız yahu?
sen hangi hakla gelmiyomusun diye sorarsın yaa??

bende bağırdım telefona doğru.."merak etme karısının yanında "diye

ondan sonrada zaten başladık tartışmaya..

bizim orda evi terkeden adama kimse sahip çıkmazki evini özlesin karısının değerini anlasında yuvasına dönsün..
sen bizim karıya bak hele...

oğlum gelmiyomusun?al oğlunu tepe tepe kullan yaa..ayy sevinçimm valla sinirlerim zıplıyor ya..
bu karıyla 3,5yıllık evliliğimizde bir sorunum yoktu ama eşimle aram açılınca gösterdi gerçek yüzünü..

bakın dedim eve almayın,ben yanlız kalmak istemiyorum diyorum..çocuumu sokağa atamam ben diyor..

Allaha havale ediyorum çoocunuda anasınıda..düşün yakamdan yaa

abbooo kadına bak sen yaaaa
oğlu birden kıymetlendi akıllı bir kadın olsa oğluna kızar evine yollar
niye çocuğunu senmi sokağa atıyorsun
anasına ne anlatıyorsa artık kadın sahip çıkmaya çalışıyor çocuunaa

Son düzenleme:

bilmiyorum canım evlenince bi kıymetli oluyorlar..bikeresinde kaynanyla konuşuyoruz tatlı tatlı..
eşimden bahsederken gözleri doldu..coşup ağladı...kaldım yani...gerizekalımıdır nedir yaa..
tamam ana oğullar anlıyorumda yani bu hareketlere ne gerek var,sinirimi bozuyor..
ben resmen saçımı süpürge etmişim oğluna,etimden yümümden faydalanıyor oğluşu..hala daha akılları eşimde..

sevenleri ayırdım diye üzülmemi istiyor herhalde..

alsın şimdi oğlunu napıyosa yapsın..

etinden yününden faydalandırma kız
bırak ne halleri varsa görsünler
sen fazlasıyla fedakarlık yapmışsın bacım

bukadar oğluna düşkünse insan birkerede torun ister dimi?

anneme diyorum neden kaynanam hiç torun sevelim demiyor yada ben konuyu açınca hemen kapıyor?

kızım diyor sizin borçlar bitene kadar eşine çocuk yapma diye tembihliyorlar sen hala neden torun gelmiyor diye sormuyolar diyosun derdi..
şuanda okadar açık ve net olarak görüyorumki..

kızlar annenizin sözünü dinleyin..benim annem okadar gözü açık biri değildir hatta dünyanın en saf insanlarındandır
ama kendi çocuğunun düştüğü durumu anlaması için "anne " olması yeterli sanırım..

kadın doğumculara gidiyorum test yaptıryorum neden bebek gelmiyor diye
eşimde anlatıyor dolunay bugün doktora gitti diye,bir telefon açıp geçmiş olsun bile demiyorlar..
ben yüzyüze geldiğimizde anlatıyorum kadın çay içelim mi diye konunun içine ediyor..
umrundamı dolunayın çocuğu olmuş olmamış..yamyam bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…