Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kesinlikle katılıyorum iki horoz bir çöplükte ötmezmiş

lohusayken daha bir hassaslaşıyor insan
bazen daha sinirli oluyor tahammüleri azalıyor Allah yardımcın olsun taviz verme sakınn

öyle değil işte evlenirsen anlarsın ne demek istediğimizi
şimdiki aklım olsa aşkından ölürdüm yinede evlenmezdim

ayy inanmıyorum yaaaa
gerçi yok yok inanıyorum oğlu açmış haaa
aynı bizimki kız çat kapı pat kapı
gene seninki 70 yaşında bazı şeyleri yaşlılığına verdin diyelim
benimki 55 yaşında ama benden genç

sizinki de daha ayrı bir cinsmiş canım benimkiler sadece çok düşüncesiz yeni evlendiğimi anlayamadım 10 aydır mutsuzum huzursuzum

düşünce nerdekiii herşeyin kendi zamanlarındaki gibi sanıyorlar
ama taş devrinde yaşamıyoruzki onu anlamazlar

ayyy çok üzüldüm yaaaa
ama sonradan herşey düzelse bile bu evliliğin ilk zamanları burnundan geldi ya
onu hiç unutmuyorsun unutamıoyorsun

Allah yardımcın olsun canım
evet bazen insanın basireti bağlanıyor
saçma sapan şeyler yapabiliyor
İmtihan demekki buda hayatımızın imtihanı

canım çok özel değilse neden böyle bir şeye kalkıştınız ve neden geri dönüşü yok :26::26:

Bu topiğe uygun bir yazı buldum biraz önce ailesi yüzünden eşini boşayan bir adamın itirafı ;

-Ben 3 yıl süren bir evliliği biten bir insan olarak, yaşadıklarım belki diğer insanlara faydalı olabilir amacıyla yazıyorum. Görücü usulü evlendim, eşimi annem seçmişti, eşim çok sevecen, sessiz,uyumlu ve sevgi dolu bir insandı, neden böyle oldu bilmiyorum ama, bende onu çok seviyordum, oda beni, Ayrılalı 1 yılı yeni geçti ve ben bunu ilk defa itiraf ediyorum ki, onu çok ama çok özledim, ve şuanda onun yeni bir hayata başladığını bildiğim için geri dönemiyorum, özür dileyemiyorum, hiçbirşey yapamıyorum, giden mutluluğuma arkasından bakıyorum sadece. Çok güzel bir evliliğimiz vardı, eşimle çok güzel anlaşıyorduk aslında, ama aileler araya girdi, daha doğrusu eşimin yaptığı herşeye muhalefet olmayı başarı olarak gören annem devamlı eşime zulmedip, onu üzmeye başlayınca, ve bu konuda eşim bana her dönüp, annen bana bun neden yapıyor? dediğinde, annem haklı dediğim için, eşim devamlı yanlız,savunmasız ve haksız duruma düşürdüm, böylece benm korumam gereken eşimi, mecburen ailesi korumak zorunda kaldı, ve her tartışmada eşimle birlikte ailesini de kırmaya başladım, bana ve anneme çok sabretti, ama ben gözümün önünde olan herhangi bir olayda bile annnemin ne derece haksız olduğunu gördüğüm, bldiğim halde, hep annemi destekledim, ve en son şubat ayında eşim evden üm eşyalarını alarak ayrıldı, ve dava açtı. Tabi annemin siniri bitmedi,bunca yaptığımız eziyetin üstüne birde dava dilekçelerini süsledik, annemizi ve kendimizi haklı gösterdik, tüm suç karşı taraftaydı, çok kötü bir insandı vs. Olmayan şeyler yazıld, olanlar çarpıtıldı, annem kurguladı, biz yazdık, ama tutmadı, eşim benden nafaka ve tazminatla ayrıldı,
sorun şurda ki, o günler de ailem hep yanımdaydı, abilerim destek çıkıyordu, boşa oğlum bu kızı diyorlardı amma velakin, benim eşimin onlara yaptığı hiçbir saygısızlık yada kötülük asla dokunmamıştı, ama hepsi birden sanki yıllarca eşimden dayak yemişler gibi konuşmaya başladılar eşim hakkında, beni yanlız bırakmıyorlardı, hobaaaaa elimizden geleni arkamıza koymuyoruz, iftiralar atıyoruz falan.
Dava yı yine de eşim kazandı, ve boşandık bitti
sonra ne oldu biliyor msunuz
Etrafımda bana o akılları veren ne annem, ne abim, ne kız kardeşim, kimse kalmadı, tek başıma kaldım, borç içinde kaldım, borç isteyecek kimsem yok, halbu ki evliyken kayınpederimden çok borç almıştım, kimse manevi olarak destek çıkmaz oldu, halbu ki eşim bana en zor günlerimde destek verirdi altınlarını verirdi, sevgisin verirdi,……….
Şuanda nasıl pişmnım biliyor mususnuz?
bir daha hayata gelsem, eşimi asla bırakmazdım, anneminde ağzına bakmazdım, kimse eşinizden daha kıymetli değil bunu unutmayın, herkes dış kapının dış mandalı.
Evlilik birliği içinde eğer, eşinizle bir sorun yaşadığınzda, kendi aileneizden bazı insanlar
evet sen haklısın, yapabileceğin hiçbirşey yok, boşan, sen daha iyilerine layıksın, boşver, sen herşeyi yaptın,sende hiç suç yok, bak o suçlu vs…. konuşuyorlarsa, bilin ki o insanlar sizin düşmanınızdır, çünkü hatasız insan olmaz, bir sorun yaşandığı zaman ,insan önce kendi insanına kızar, düzeltebileceklerini düzeltsin diye, yok sen haklısın diyorsa, o insandan sana fayda yok, sonunda yanlız kalan ben oldum, eşim yeni bir hayat kuruyor, çok mutluymuş duydum. içim kan ağlıyor, annemin vicdanı rahat mı acaba çok merak ediyorum, bunu yüzüne hiç vurmadım ama, yuvamı yıktı. ve bunu yaşamış bir insan olarak, bir erkek olarak, eşine sahip çıkamamış bir erkek olarak söylüyorum, bu ülkede kadınlar eşlerinden gördükleri şiddet kadar da kaynana dan görüyorlar ve biz erkekler onları, en kıymetli varlıklarımızı annelerimizden koruyamıyoruz.

bende 8 senedir birlikte oturuyorum son bir senedir benim için çok zor geçti psikolojim bozuldu kadın saçma sapan şeylerden iftiralar atıyor yok elbisemi yıtttın yok telefonumu bozdun 2. 2010 da 2. çocuğum doğumunda annem geldi kadını da rahatsız etti problemli kadın artık isyan ettim beni öldürseniz bir arada kalmam diye şimdi üst dairemize taşınıyor en azından hergün yüzünü görmem

çatır çatır çatlasın emii kıskanç kıskanmıştır seni
evet unutuyorlar bu dünyanın bide öbür tarafı var
ben hakkımı helal etmiyorum

ayyy çok üzüldüm yaaaa
ama sonradan herşey düzelse bile bu evliliğin ilk zamanları burnundan geldi ya
onu hiç unutmuyorsun unutamıoyorsun

aynen sizin gibi düşünüyorum 10 aylık evliyim şöyle bi kez olsun sabahlığımı giyip gezme şansım olmadı dolapta boşa duruyo keşke almasalardı güya giyerim die aldılar... eşimede bunu anlattım bi daha yeni evli olamicaz biz dedim ama elinden bişey gelmiyo ömrümünde arada kalıyo bu sefer oda

rica ederim canım ne demek sıkılınca gel yazarsın
Allah kolaylık versin işin çok zor
evet bide çocuk olunca ne yapacağını şaşırıyorsun
hep bir yandan terbiye etmeye çalışırlar
görümcenin arkasını neden topluyon annen yaşına gelmiş
pasaklıya bak kendi işini yapsın

evet bide haksız duruma düşüyoruz
kesin o insanların başında kaynana yok heç tanımamışlar bencede
çeken bilir başkası da anlamaz

allah rahmet eylesin
evet bazen annemize kardeşimize tahammülümüz olmuyor hatta kendimize bile
birde elin kahrını çekmek çok ama çok zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…