birlikte yaşamak gerçekten zor. ve aklı olan kabul etmemeli bence. bende mecbur gibi bişidim birlikte yaşıyorum. eşim tek çocuk bir annesi var. ya eşimle evlenmicektim yada kabul etcektim. seviyorum die gözüm görmedi ama bence bütün şartlar zorlanıp böyle bir durumun içine girmeyeceksin. kayınvalide melek olsa bile zor birlikte yaşamak. bir evde iki kadın olmuyor bunu biliyorum. hiç yoktan mutfak olayı bile sorun. kendine ait bir düzen olmuyor ne kadar uğraşırsan uğraş.
Doğumdan önce taşınmam zor biraz cunku 10 gun icinde bekliyoruz doğumu :)
Ama olsun yinede simdide fazla yakın değiller baska semtteler.
İnşallah burnumdan getirmelerinede fırsat vermiycem Rabbim ceneme güc verir inşallah
ciddi misin8 sene ya nasıl dayandın gerçekten benim 5 ay oldu kaynanamlayım ama dayanamadım bir aydır sabah akşam ev arıyorum
KristaLBebeK kullanıcısından alıntı
valla arkadaşlar yorumlarınızı okudukca halinize şükredin diesim gelio:)
ben 8 senedir birlikte oturuorum ve halada devam edio :)
düşünün artık benim halimi:)
8 sene... vay be dilo kolay bende 10 aydır beraberim hergün ağlıyorum...
oooo valla gözüm korktu yaa..bizde şöle bi durum var ama.o cadıysa ben ondan daha cadıyım.istesem yüzüne bi laf ederim hayatımdan ömür boyunca çıkar.ama işte kötü olmak istemiyorum.bizde küçük iğneler var arada o batırıyor ben gülüyorum aradada ben batırıyorum o anlamamazlığa geliyor.ona hep güçlü görünüyorum.eve gelince ağlama krizleri falan geçiriyorum..ama anası için oğlundan vazgeçmiycem yaaa karar verdim ben.onu kapı dışında bırakmayı bilirim ben hele bi evleneyim....ama senin için çok üzüldümboşanma bence.kızın varmış allah bağışlasın onu düşün.kız çocukları çok etkileniyor bundan.babasını yarım yamalak görmek hep bi eksiklik yaratcak.belkide ilerde yanlış kararlar alacak.boşanma derim hele hele kayananan yüzünden hiç.ağzının payını ver otursun bişey olduğunda.
sizinki de daha ayrı bir cinsmiş canım benimkiler sadece çok düşüncesiz yeni evlendiğimi anlayamadım 10 aydır mutsuzum huzursuzum
şuanki otruduğumuz evi 3 sene önce aldılar ve kredisini ödüyorlar, eşimde 6 ay önce işyeri açtı sıkıntıları var biraz.Oda huzursuz oluyo bazen ama şuan yapacak birşey yok dio. 8 yılın ardından evlendik biz hayallerimiz vardı evimizle ilgili... ama şuan hepsi yok oldu... Ben zorlarsam olur die düşünüyorum ama bu seferde vicdanım el vermiyo kafam çok karışık
Aynı apartmanda oturanlar aynı evde oturanlara bakıp yine şükretsinler, ben 10 sene aynı apartmanda oturdum, şimdi 1 senedir aynı evde oturuyorum 10 senedir yaşamadığım bunalımı şu bir senede yaşadım, boğuluyorum bazen nefes alamıyorum.Hayatımın hatasını yaptım, benimki kendi etti kendi buldu meselesi biraz...
Ama çok fazla çekemeyeceğim dua ediyorum bir an önce, ayrı eve çıkayım diye, evimide satmadım duruyor kiraya verdik, varmı benim gibisi acaba, basiret bağlanması diye buna diyorlar galiba.
düşünce nerdekiii herşeyin kendi zamanlarındaki gibi sanıyorlar
ama taş devrinde yaşamıyoruzki onu anlamazlar
Hemde ne asrın hatası, bazen sinirlenince kendime etmedik hakareti koymuyorum.Eşimin tavrı netti asla geri dönüşü yoktu onun için, fakat şu bir senede biraz yumuşadı ve geçenlerde kiracıyı çıkaralım oraya bi kaç eşya koyup arada gidip kafa dinleyelim dedi, tamamen değil onun niyeti.Evimiz burası olacak arada gidip kalacakmışız.Sanırım tam oturtamadı kafasında.Olacak işdeğilde ben onada razıyım.ÖYLE BİŞEY YAPSAK BEN BİŞEKİLDE AYIRIRIM EVİ O RADDEYE GELDİKTEN SONRA. aslında oda yapamıyor, işten gelince ayağını uzatıp yatamıyor hemen yatak odamıza çıkıyor.Babasından çekiniyor.Bende kendimi koca evde kapana kısılmış gibi hissdiyorum.
:2:
benim kaynanamla, kayınpederimle bir sorunum yoktu, ama onların benimle olan sorunları , eşimin annesine benim resmimi ilk gösterdigi an başladı (ki ben çevremde güzel olarak degerlendirilen gurupta gösterilen bir kızken, kadın tek yorum yapmamış, sadece bakmış ) eşime sormuştum eee ne dedi annen begendimi beni diye... yooo alev hiç bir yorum yapmadı, hiç birşey demediğini söyledi eşim )
aslında ozamandan belliymiş kadının kıskannç tavırlı oldugu... dünyadaki yapacagım şey yokk ...sadece ilişkilerimi kestim, ama ahirette hesaplaşacazzzzz,
ayyy çok üzüldüm yaaaa
ama sonradan herşey düzelse bile bu evliliğin ilk zamanları burnundan geldi ya
onu hiç unutmuyorsun unutamıoyorsun
merhaba kızlar bende 9 seneleik evliyim ve 9 senedirde kayınvalidemle oturuyorum ayrıyeten bitanede görumcem evlenmedi hiç annem yaşında ..... ilk seneler bende pek anlaşamıyordum hatta eşimi sevmeme ragmen boşanmaya bile kalkıştım eşim yalvardı gitme diye kayın validem herşeye alınıyordu surat yapıyordu kızıda aynı şekilde ..2 sene böyle huzursuz geçti eşime ayrı eve çıkalım dedim kabul etmedi tek erkek çocugu oldugu için annesini bırakmadı neyse biraz aramız düzeldi 5 senemizde bitane oglum oldu .. şimdi sürekli onu yapma şunu yapma kıznca kızma seslenemeyince sende çocuga biraz kız şaştım kaldım napacam oglumda biraz hareketli kayınvalidemde şeker hastası kaldıramaıyor gürültüyü çocuga kızncada bagırma diyor bagırmasm sende hiç seslenmiyon diyor.... görümcem ayrı bi şey zaten bazen söyledikleri sözlere alınıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum sürekli içime atıyorum huzurumuz bozulmasın diye bazen neşeli oluyorz yani bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyor bende isterim ayrı evim olsun diye ama maddi durum dolayısıyla ... çıkamayıroz işte eşim özel sektörde çalışıyor işten atılır korkusu var naparız korkusu var böyle idare etmeye çalışıyorum .. işte yazları 3 ay memlekete gidyorl biraz kafa dinliyoruz ......... birde görumcem çok dagınık sürekli arkasını toplamaktn anam aglıyor biraz içim rahatladı bu konuyu açan arkadaşa teşkr ederim...:2::2:
Kızlar bende bir yorum yapayım geçen bir topikte genelde kaynana dertleriyle ilgili yorumda bulunurum ki bazıların dikkatini çeker ve sanki bu konuda derdi olan sadece benim ki çoğunluğun derdi bu ama bu konuda derdi olmayanda bizi suçlu görür onun bu gibi konularda yaşanmışlığı yok kesin kaynana ölmüştür de ondan,bize anlamayan ve kınayanlarada umarım kızlarına böyle cadı kaynana denk gelirde anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu!
benim kaynanamla, kayınpederimle bir sorunum yoktu, ama onların benimle olan sorunları , eşimin annesine benim resmimi ilk gösterdigi an başladı (ki ben çevremde güzel olarak degerlendirilen gurupta gösterilen bir kızken, kadın tek yorum yapmamış, sadece bakmış ) eşime sormuştum eee ne dedi annen begendimi beni diye... yooo alev hiç bir yorum yapmadı, hiç birşey demediğini söyledi eşim )
aslında ozamandan belliymiş kadının kıskannç tavırlı oldugu... dünyadaki yapacagım şey yokk ...sadece ilişkilerimi kestim, ama ahirette hesaplaşacazzzzz,
Benim kayınvalidem yok , tanıma fırsatım olmadı allahrahmet eylesin.
Ama okuyunca ağzım açık kalıyor, annesine bile çoğu zaman tahammül edemeyen ben, düşünemiyorum bile.
ALLAH SABIR VE KOLAYLIKLAR VERSİN CÜMLENİZE.
allah rahmet eylesin
evet bazen annemize kardeşimize tahammülümüz olmuyor hatta kendimize bile
birde elin kahrını çekmek çok ama çok zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?