Bugün annesiyle babası gelecekti. Giremiyor herhalde nete.
Ben dün üfürükleyip aradım kaynanatörü. Duadan mıdır nedendir bilmem pek bir iyi konuştu laf sokmadan. Akşam eşim geldi. Diyor ki annem mutluluktan uçuyor havalara.
DuA her zaman yarar işe canım bundan sonra hep üfleyerek ara benCe
Aynısını bize de yapmaya kalktılar daha biz evlenmeden 1 hafta önce. Eee gelin kızım bizi ne zaman davet edeceksin deyip durdular. Davet ettim mi? Tabii ki hayır. Geldiler mi? 6 aylığına olmasalarda 1 ay geldiler kaldılar. Ha o da yetti zaten herşeyi mahvetmeye. Kızın halini düşünemiyorum gerçekten. Allah kolaylık versin.
çok haklısınız okuyun üfleyin 'ya vedud ' ismi çok ama çok etkili bilgilerinize
kocalarada okuyun yüzüne üfleyin kediye dönsünler
çok üzülüyorum hiç ama hiç haketmiyor çok fedakarlık yapmış arkadaşım benim
böyle olmamalıydı hakkında hayırlısı olsun
çok haklısınız okuyun üfleyin 'ya vedud ' ismi çok ama çok etkili bilgilerinize
kocalarada okuyun yüzüne üfleyin kediye dönsünler
valla şuan içimDEN evim ayrı olsaydıda sonra gelip 1 ay kalsaydı yinede diye geçti içimden
En kötü konumda ben miyim ???
Ben,eşim,annesi ve anneannesi...
bir aymııııııı
'ya vedud' NE DEMEK CANIM ? DENEDİNMİ SEN
evet canım denedim Allahın isimlerinden zaten şahsen çok faydasını gördüm
o çıkarırsa bende çıkarırım hiç sorun degil cnm :))) boşuna kedi yeliz dememişler bana :)))
bir gün olurda evleri ayırırsanız canım o zaman daha yeni evlenmiş gibi hissedersin kendini
tabii ozamana kadarOlmazsan
sence yeni evli gibi hissedermiyim sevinç yaaa
Ben pek sanmıyorum
valla canım ben 2.5 sene yanyana oturdum onlar taşınınca başka bir yere
kendimizi yeni evlenmiş gibi hissettik zırt pırt kapıyı çalan olmadıydı
Son bomba haberi eşimden önce ilk sizinle paylaşıyorum kızlar. Çoooooookkk mutluyum şu an
Yaklaşık 5 aydır stajyer olarak çalıştığım işyerine kabul ettirdim kendimi sonunda. İşe almışlar beniiiiiiiiiDDDDDDDDD
ayy negüzel yaa canım tebrikler
dua edin o zaman bana canım yaaa
sadece yatak odamda değil evin heryerinde huzur istiyorummmm
çok mu ????
kendi ailemden ev ihtimali var ama şuan değil onu bekliyorum bende ama belki 1 yıl belki 3 yıl sonra
benimde işle ilgili sıkıntım var bu ara dün kararlıydım ayrılmaya gece eşimle kredileri konuştuk dedim efsun sabretmekten başka çare yokişe devam bakalım herşeyin hayırlısı artık
bende öyle düşünüyordum ilk baştan evde oturamam diye ama patronum hakkında dünkü duyduklarım gördüklerim tamam efsun artık zamanı geldi dedirtti bana... evde işlerimi yaparım diyorum odamdahaziranda açıköğretim sınavlarım var ona çalışrım
annem rahatsız biraz gider ona yardım ederim diyorum
bebiş istiyorum çokkkk belki o nasip olursa dinlenirim biraz diyorum ne bilim kafam çok karışık
efsun kendine gel canım işten ayrılırsan evde napacaksın kaynanatörlerle üstelik sende iki tane varmış
onların benle işi yok genelde analı kızlı ikisi tartışıyorama sonuçta evde huzur yok ben ondan şikayetçiyim
anneanne yaşlı memnun etmek çok zorAllahtan bana sarmıyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?