- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
İşte o zaman ben çok toydum hiçbirşey diyemedim sonra o gelmeye devam etti,sonra annem geldi memleketen 10 saatlik yoldan sonra bir baktık aaa kaynana yok gelen giden yok habersiz cart cırt gelen kadın gelmiyor annem 10 gün kaldı gelmedi sonra zaten ben kıyameti kopardım.o yüzden eski evime gelmiyordu ama şimdi dibdibeyiz ve aradan 10 yıl geçti tabiki bu sürede görüştük sürekli ben gittim ve şimdi evle ilgili sorular soruyor artık gelecek belliİşte o zaman hayır anne baba da habersiz gelmemeli benim annem asla habersiz gelmez bazı kaynanalar çok terbiyesiz haberli habersiz eve damlıyorlar bir arkadaşım şuan boşanıyor kaynanası yüzünden diyeceksin. Oğlunu seven gelinine iyi davranır düşünceli davranır aaaaa annecim kahveni şekerli mi içersin şekersiz mi diyeceksin. Amma korkaksın yahu az dişli ol deli deliyi görünce saklar sopasını o terbiyesizse sen daha terbiyesiz ol. O zamansız gidildiğinde nasıl kıyameti koparıyo. Sen de öyle ol artık yeni yetme evlilerden değilsin sende borunu öttür. Ha demiyoruzki hiç gelmiycek eve adımını atmıycak. Hayır. Bilakis gelicekler onlarda anne. Ama zamanlı adaplı görgülü tatlı tatlı gelicek.
Beklemez ki asla girer mutfağa yatak odasına artık ben her nerdeysemInsanlarla açık açık konuşmuyorsanız halinizden anlatmalısınız her dakika müsait olamayacağınızı. Eşimin anne babası bir sefer müsait mısınız demeden 5 dk ya size geliyoruz diye aradı. Ben müsait degildim ve kapı çalana kadar hazırlanmadim. Sonra odamda yavaş yavaş ütülene ütülene giyindim, başımı yaptım. Yarim saate geldim yanlarına. Eşim de çay ikramlık için mutfaktaydı. Aldik salona öyle saksı gibi kaldılar maalesef.
Insanlar misafirperverlik, hoş agirlanma istiyorsa kendilerinin de bir ağırlığı olmalı. Oğlumun ya da kızımın kapısı diye baskın yapan bomboş odada duvalari perdeleri izleyerek bekler öyle.
Biz de çok yakın oturuyoruz eltim arabayla 5 dk mesafede oturuyor onlara gittiğinde hep kalır mesela kız müsait olmamasına evi dar olmasına rağmen gittiğinde inatla kalıyor bana da aynı şeyi yapmak istedi evi taşırken getirmiş 10 yastık 5-6 yorgan ne bu dedim istemiyorum bunları niye gelir kalırız dedi yok dedim ben yatılı misafir sevmiyorumSizi tebrik ediyorum ben de denicem bunları.Hayır oğluna düşkünsün benimle muhattabsın sürekli.ilk evlendiğimizde çok geliyordu habersiz sonra ben habersiz misafir sevmiyorum dedim,ay ben de sevmem çok haklısın bence sadece anne baba habersiz gelmeli dedi.yani böyle bir kadın.ama artık ben de değiştim kusura bakmasın
Yok artık sen o toy kız değilsin merak etme. Haberli gelir artık o dersini almış belli.İşte o zaman ben çok toydum hiçbirşey diyemedim sonra o gelmeye devam etti,sonra annem geldi memleketen 10 saatlik yoldan sonra bir baktık aaa kaynana yok gelen giden yok habersiz cart cırt gelen kadın gelmiyor annem 10 gün kaldı gelmedi sonra zaten ben kıyameti kopardım.o yüzden eski evime gelmiyordu ama şimdi dibdibeyiz ve aradan 10 yıl geçti tabiki bu sürede görüştük sürekli ben gittim ve şimdi evle ilgili sorular soruyor artık gelecek belli
YüzsüzBiz de çok yakın oturuyoruz eltim arabayla 5 dk mesafede oturuyor onlara gittiğinde hep kalır mesela kız müsait olmamasına evi dar olmasına rağmen gittiğinde inatla kalıyor bana da aynı şeyi yapmak istedi evi taşırken getirmiş 10 yastık 5-6 yorgan ne bu dedim istemiyorum bunları niye gelir kalırız dedi yok dedim ben yatılı misafir sevmiyorumonu da öyle savuşturdum yanı başka insanlara karşı asla böyle değilim ama çivi çiviyi Söker diye de bir laf var ben de istemezdim çizgimi bozayım çirkeflik yapayım ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş, eşimle de az atışmadık ama asla geri adım atmadım o da her seferinde haklı olduğumu kendi anladı. Ha hep mi böyleyim diyeceksin tabiki değil mesela bayram tatilinde aldım kaynanayı izmire gittik şu an dönüyoruz :) yaşım 26, 14 aylık evliyim çocuğum yok ama olunca nasıl olacak bilmiyorum o zaman başka savunma mekanizmaları geliştireceğim :))
Bir de girdiği yere karışır çıldırtır insanıBeklemez ki asla girer mutfağa yatak odasına artık ben her nerdeysem
Evet bir sene sonra tekrar taşınacam bunu kafama koydum asıl bu bir sene nasıl geçecek.alıp karşıma konuştuğumda ne diceğini çok iyi biliyorum oğlum karın beni evden kovdu ben bir daha senin evine gelmem ve gözyaşları
evet benim anladığım bir yaştan sonra hakimiyeti kurup ipleri eline almak istiyorlar mesele buna müsaade edip etmemekte evrensel kümenin içinde kendi alt kümeni kurduktan sonra insanların seni yönetmesine müsaade etmemek gerek zaten hayatlarımız zor bir de bunlara hiç gerek yok gerçekten kötü biri değilim cebimde 100 lira varsa 50sini ona veririm ama durması gerektiği yeri de usulünce öğrettik geçinip gidiyoruz :)Yüzsüzbide yorgan yastık getiriyor allahım naparsın bunu insan utanır getirmeye. Helal olsun ama. Hem ne güzel kötü olmadan sınırlarını çizmişsin hem de iyi geçiniyosun en güzeli bu. Tamamen ipleri koparmadan sınır çizmek
Asla öyle hanım hanım oturmaz boş oda daBir de girdiği yere karışır çıldırtır insanı
Öğrenme potansiyeli olmayan öğrenmiyor maalesefevet benim anladığım bir yaştan sonra hakimiyeti kurup ipleri eline almak istiyorlar mesele buna müsaade edip etmemekte evrensel kümenin içinde kendi alt kümeni kurduktan sonra insanların seni yönetmesine müsaade etmemek gerek zaten hayatlarımız zor bir de bunlara hiç gerek yok gerçekten kötü biri değilim cebimde 100 lira varsa 50sini ona veririm ama durması gerektiği yeri de usulünce öğrettik geçinip gidiyoruz :)
Kız yok ne dalgası. Ben ciddiyim. 3 dakika ile 10 dakika aynı şey değil. Bence sen haklısın. Ben de istemezdim.Geçin dalganızı kınayanın başına gelebilir dikkat edin.Ben de yıllarca uzaktan ev baktım ama çocuğun okulu diye burdan tuttum.yapmam dediğimi yaptım
Gece en fazla ne kadar gelebilir ki. Yani gecenin 11 inde çıkıp gelmez herhalde.Zaten çalışıyorum, iş dışında mecburen evdeyim.Zaten gündüz uyuyup gece gezen şahıs kendisi
Valla çıkıp geldi hem de 10 buçukta kışın çat kapı ,annesiyle kızını alıp neymiş torun sevgisi basmış annesine torun gösterecekmiş ve evimde misafirim vardı şok oldular apar topar gittiler bence gitmemeliydiler ama neyse.Gece en fazla ne kadar gelebilir ki. Yani gecenin 11 inde çıkıp gelmez herhalde.
Anneye 2Kız yok ne dalgası. Ben ciddiyim. 3 dakika ile 10 dakika aynı şey değil. Bence sen haklısın. Ben de istemezdim.
Ben kendi anneme 2 dakika mesafedeyim. Devamlı gidiyorum. Ama 10 dakikalik mesafeye de her gün gitmem yani.
Ve 7 dakika 3 dakikanın 2 katının 1 fazlası. Az değil yani.
neyse bana gülenler sonradan çok ağlar ben haber verim de.Kız yok ne dalgası. Ben ciddiyim. 3 dakika ile 10 dakika aynı şey değil. Bence sen haklısın. Ben de istemezdim.
Ben kendi anneme 2 dakika mesafedeyim. Devamlı gidiyorum. Ama 10 dakikalik mesafeye de her gün gitmem yani.
Ve 7 dakika 3 dakikanın 2 katının 1 fazlası. Az değil yani.
E orda hemen suratını asacaksın . "Cocuk normalde bu saatte uyuyor şu an misafirim var o sebeple uyutmadım" gibi imalarla belli edebilirsin.Valla çıkıp geldi hem de 10 buçukta kışın çat kapı ,annesiyle kızını alıp neymiş torun sevgisi basmış annesine torun gösterecekmiş ve evimde misafirim vardı şok oldular apar topar gittiler bence gitmemeliydiler ama neyse.
Aa niye öyle teklifsiz ya. bastan salmışsınız demekki olduğu gibi kabullenmişsiniz.Beklemez ki asla girer mutfağa yatak odasına artık ben her nerdeysem
Aynen şu an bunlar da yazlıktalar valla sizin ki benim durumumdan zor hem karşı apartman hem satın almışsınız,allah kolaylık versin.ne kadar iyi olunursa olunsun yakınlık dert bence bir senem dolsun ilk işim taşınmak olacak isterse hiç gelmesin bu yıl içinde.sadece yakın olmak bile beni strese soktu geçmişi hatırlattı.bana uzak Allah’a yakın olsunlar mümkünseZor durumunuz.. ben de 10 gun once kayinvalidemin karsi apartmanina tasindim ama ben tamamen kendi istegimle geldim. Ilk evlendigimiz zaman bunu asla kabul etmezdim ama artik tanidik birbirimizi ve hassasiyetlerimizi anladik. Su an yazliktalar gerci pek bisey anlamadim ama ben de merak ediyorum kisin beni nasil gunlerin bekledigini :)
Bu arada evi biz satin aldik, daha da kimildayamayiz bi yere ama beni annenle yuzgoz etme, edersen cikarim kiraya diye esime de gozdagi verdim minik minik..
Hayır karakteri bu hiperaktif midir nedir asla öyle oturmaz misafir gibi.tek başına oturup beni beklicek mümkün mü?Ben araba aldım diye araba sürmeye heves eden bi kadın bu 50 sinden sonra ya da elbise giyerim ardından elbise giyip bana gelir yani beni aynı yaşta zannediyor kendisiyleAa niye öyle teklifsiz ya. bastan salmışsınız demekki olduğu gibi kabullenmişsiniz.
Eşim nasıl olduysa birşey demiş herhalde bir daha yapmadılar ama misafirim şok oldu kaynanasına gidip sarılacaktı nerdeyse.E orda hemen suratını asacaksın . "Cocuk normalde bu saatte uyuyor şu an misafirim var o sebeple uyutmadım" gibi imalarla belli edebilirsin.
Mesela konuşurken başka bir arkadasindan bahseder gibi "gece misafir gelmiş evine. Anne Allah aşkına insan gec vakit birinin evine gider mi. " de. Güya başkasından bahseder gibi yap. Ona laf sok.
Bence etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?