Kaynanaya 3 dk uzaklıkta oturmak

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Evet yeni derdim hayırlı olsun.yeni ev tuttum,yeni evin kaynanaya yakın olduğunu biliyordum ama arka yoldan hem de park içinden geçen bir yolun 3 dak uzaklıkta olduğunu tahmin edemedim.şu an moralim sıfır Kadın zaten arsız,telefon açma haber verme vs bilmez,bilir de işine gelmez.Şimdi iki de bir gelecek eskiden de yakındım ama 10 dakika mesafedeydim şu an burnunun dibine gelmiş bulundum.harika bir durumdayım,gelecek gidecek gitmeyince küsecek,allahtan kiradayım ve en fazla 1 sene otururum bu evde.

Belki 3 dakika bile yok 2 dakika.bundan önceki Evim en azından 10-15 dakikaydı yürüyerek

Arada bir cadde var sanıyordum ama kestirme yol varmış ,eşime sitem ettim tabi kıyameti kopardı ,çocuğun okuluna yakın olsun diye gelmişiz

Napıcam ben o kadınla nasıl başedecem,evlendiğimiz ilk yıllara dönecez tekrar..zırt pırt gelmeler habersiz tabi,gitmeyince küsmeler,oğlum kardeşin istanbuldan geldi gel,gidiyor gel sen gelmezsen biz geliriz hahahhahh,ben yandım arkadaşlar.Pazara uğradım sana kahve içmeye geldim,uğramadım yine geldim böyle bir sene geçecek.

Kvniz 3 dkdan sonra yuruyemiyor mu? Ben hala aradaki 7 dknin onemini anlayamadim 😳
Şöyle Eski evdeyken büyük bir bulvar var 4 caddenin birleşimi,ordan karşıya geçemezdi tek başına o yüzden buraya taşındık burası okulun dibi.Ordan 10 dakikaydı ama caddeyi geçemez tek başına geçmesi tehlikeli

Umarım o da böyle düşünür 10 dakikayla 3 dakika arasında ne farkeder gitmiyim diye düşünür ama biz şimdiden eşimle büyük bir kavga ettik şimdiden başladı çatırtılar bu bir senenin Sonunda boşanmazsak mucizeee

Kendisine habersiz gidildiğinde kıyameti koparır,ancak kendi habersiz gidebilir çünkü gerek olmayacak kadar yakınız.parkta yürür gelir ve zile basar kaybedecek hiçbirşeyi yok,haber vermeye gerek yok.evde yoksa yürüyüşe devam.kendisi yönetme hastası zaten eve girip çıkıp istediği gibi yönetecek artık herşeyi

Gelme desen ya da bir sürü zahmet sonunda eş kişisine dedirtsen bir sürü olay çıkaracak,trip atacak bu sene benden çok konu okursunuz

Back
X