kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Bende almadım rezil olduk dieceksin ağlamaklı ol çocuğumun herşeyi eksik de
Küçük emrahla dalga geçerdik bak adam ağlaya ağlaya trilyonluk oldu
ay gece gece güldürdün beni
du bakalım ben yarın bı nabız ölçeyim sana yazayım bakalım yarın bende temizlik var annem yapıyordu bende gelcem diye tutturdu kocamın yanında bende gel dedim

Benim kvnin ilk bombasi biz nisanliyken bayramda patladi. Ondan once gercekten cok seviyodum ne kadar iyi birisi diyodum. Bayramda bize gelicekler annemlere. Esim il disindaydi. Kv ile kp cikip geldiler elini kolunu sallayarak birqz oturup kalkip gittiler.. yahi insan bi cikolatada mi getirmez be kadin.. neyse esim diger gun döndü. Aradim boyle boyle dedim bu nasil is her seyin bi adeti var dedim. Kendimi o kadar degersiz hissettimkim.Duruma gore bayramda bi taki getirilir bizim buralarda yuzuk bilezik her neyse iste. Esimin ailesinin durumu gayet iyidir zaten. Neyse benle telefonda konusurken esim döndü babasina siz bi sey almadan mi gittiniz diye cikisti. Adamda ben bilmiyorumki bi sey mi almamiz gerkiyordu dedi. Kaynanamda hii huuu ben biliyodum ama... gerisi yok. Kp heemen alip gidelim dedi. Yookk dedim gecti artik. Sonra bende kendi kendime dusundum madem onlar adet genelek gorenek bilmiyoo bende bildiklerimi unutuverdimm birden

Bende 4 yildir görüşmuyorum
Huzur varmis
Hayat gayet guzelmis

Gölge etmesin başka ıhsan istemem

Surekli evine düzenine eşine çocuğuna müdahale edilmesini korkunç

Seviyorum sayıyorum çok kibar bir insan nazik ama ne de olsa bir erkek annesi! Ve sanıyorum kendisi çok ufak tefek olduğu için öyle bir gelin hayal ediyordu sürekli dilinde falancanın oğlu nişanlanmış gelini mimmacık ufak tefek lafı... Bana şal, terlik vs verirken bu kocaman sana olur demesi Ben iri ve uzunum anlaşılacağı üzere. Benden yana sıkıntı yok ama söz konusu oğulları olunca kayınvalidelerin geline alışması zor oluyor sanırım

Bende 4 yildir görüşmuyorum
Huzur varmis
Hayat gayet guzelmis

Gölge etmesin başka ıhsan istemem

Surekli evine düzenine eşine çocuğuna müdahale edilmesini korkunç
Nasil basardin allah rizasi icin soyle evliligim bitecek boyle icten pazarlikli boyle igrenc bir kadin gormedim hayatimda esim annesinin yanina gittiginde telefonla konusmasi bile degisiyor

Nasil basardin allah rizasi icin soyle evliligim bitecek boyle icten pazarlikli boyle igrenc bir kadin gormedim hayatimda esim annesinin yanina gittiginde telefonla konusmasi bile degisiyor
Canim en bastan beri anlasamiyorduk
Eşimde farkidaydi surekli bizimle kaliyodu ama bizimki
Diger cocuklarinda 2 haftada kaliyosa bende 1.5 ay kaliyodu
Kendi evimde misafir gibiydim
O kendi evi gibi davranıp beni onemsemiyordu
Laflarini, odami karistirmalarini, iznim olmadan evimden aldigi[calmak oluyo] esyalarimi, esime sikayetlerini, evime gelene sikayetleri sAmiyorum anlatsam oohhhhoooo

7 sene sonra artik yeter dedim ve susmadim
Baktim sonu yok doktum icimi

Esime soyledim
Ya beni bunlarla gorusturmezsin ya da mutlu mesut bensiz bizsiz naparsan yap dedim
1 ay hic telf.łarina cikmadiM
Gorusmedim
Aramadim
Sormadim
1 ay sonra ne istersen kabul ediyorum dedi esim
Ev degistirdik falan falan
Suan hic biriyle gorusmuyorum ne istersem yapiyo eşim saolsun
Daha mutluyuz
ARada faceden mesajla vs huzur bozmaya calisiyolar ama es geciyoruz.

Hatta yazlik alma cAbasindayiz hirsla calisiyo birikim icin bilseler kudururlar kiskanclar

Allah kotulerle karsilastirmasin

benim durumum senden daha basit eşimin annesi ki ona anne denirse çok ahlaksız ve eşim onun bütün ahlaksızlıklarını kabul ediyor ben eşimin annesiyle görüşmesini istemiyorum çünkü normal bir hayat yaşamıyor bilmem anlatabildim mi? ben hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum oturduğumuz yerlerin arası 45 dk sence ne yapmalıyım inan hiç bilmiyorum evden mi git diyim evden ben mi gidiyim bilemedim dediğim gibi üstüne hamileyim bide benim en sakin geçirmem gereken dönemlerimde bana yaptığına bak ailem hiç istemedi evlenmemi direndi.. herkes biliyor ne olduğunu ben dinlemedim eşim ailesine bağlı değil bölük pörçük bir aile diye ama şuan istemediğim bir durumla karşı karşıyayım huzursuzluğun allahını çıkarttım olmuyor bir işi düşüyor gidiyor yanına gelince bambaşka ne yapmalıyım bana söylermisin ?

Valla demekki hepsi aynı sanki kv nişanlanıyo gelinle
Bizde nişanlıyken kız tarafı erkek tarafına bi tepsi baklava yapar süsler püsler gönderir. Erkek tarafıda tepsisine ya kuruyemiş ya altın ya kıyafet durumu neyse onu koyar geri yollar. Nişanlıma söyledim bak böyle böyle diye tamam dedi
Sonuçç kv siyah çöp torbasına koymuş tepsiyi bomboş getirdi ben nasıl utandım anlatamam
Ama ben durur muyum ? Hayırrr evlenince biyemek yapmış eşim yesin diye tabağa koydu verdi bana bende çöp torbasına koyup tabağı bomboş geri götürdüm
O suratındaki ifadeee herşeye değer :)

Iyo yapmissin. Herkes verdigi kadar deger gorur. Evlendikten sonra misafir gelmisti onlara bizide cagirdi cay servisi yapilicak. Kizim bizde adettir aen gotur caylari dedi bizde oyle bi adet yok dedim goturmedim. Yorulacam mi gotursem hayir ama ektigini bicersin.. esjmle dugun oncesi altin almaya gidiyoruz annem dedi ben gelmiyorum. Dedim anne esimin annesi babasi geliyo sende gel ben utanirim sunu begendim demeye kii her seyi esimin parasiyla aliyoruz. Neyse zorla goturdum annemi. Bakarken annem bana dedi şu nasil guzel mi kaynanam atladi hemenn uvvvv o cok kalinnnn inadina dedim cook guzel onu aldirdimm. Sanki kendisi veriyo parayi sanki aldigi ele gidiyo anacim zaten senin oglunun evine giriyo o sen ne diye kendini rezil ediyosun.

Ohh iyi etmişin iyi gene senin kocan almış istediğini benim kv bana 2 bilezik taktı tanesi 200 lira yani gelin almanın bedeli 400 lira :)
Evlenmeden önce enpahalı şeyleri aldırdık kv ye hediye şimdi 5 liralık tişört alıorum çok bile onaa

ayy ben ben ben hiç hiç sevmiyroum ne onlar sever beni nede ben severim ki benim öz ve öz halam

kendi hikayemi anlatayım benim eşim 2 kız 2 erkek kardeşler eşim büyük kardeş kaynımda sara hastasıdır kaynanam eşimi çok sever oğludur neticede ama oğlu beeni çok sevdiği için kaldıramıyor benden nefret eder ne o ne kocası ne de büyük kızı bir akrabası ona gelinin güzel dese akşama kadar çalıştırır beni çok kıskanır ama allah var güzelim 1.75 boy 70 kilo 92 86 96 ölçülü artık tahmin edin eşim deseniz bebek gibi ela gözlü ama traş olduğu gün yeşil gözlü olur bi türlü beni eşime yakıştırmaz 3 yıl çocuğum olmadı neler söyledi nler hala beraber oturuyoruz tek oğlu sonuçta diğeri yarı insan gibi ilaç içmezse yerde inşallah evimi ayırır da kurtulurum

Allah im bunlar saka mi ya Allah yardimcin olsun valla esin arkandaysa cok sorun olmuyo biraz sinirden baska ama esin arkanda drgilse vay halinee o gelinin

Kızz kilon çokmuş azıcık ver

Allah im bunlar saka mi ya Allah yardimcin olsun valla esin arkandaysa cok sorun olmuyo biraz sinirden baska ama esin arkanda drgilse vay halinee o gelinin

Eşim arkamda değil anakuzusu !
Anası onun gözünde melek melek
Eşim varken anası üstüme gelir bide ben suçlu olurum
Bende eşim yokken mutfaktayım sokuorum lafımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…