kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Sara hastasi bey icin ne cirkin bir tabir..ilac icmezse yerde..yari insan gibi..kimin ne olacagi belli olmaz guzel arkadasim!

Bnim esim bazen görüşüyor galiba sormuyorum
Hamilesin pisman olcak bisi yapma derim
Esin ya annem annem derse
Ba evlendigimde surekli esime sikayet ederdiM
Sonra etmedim
Esim bile annesini susturamayinca anladi bizim bir arada duramayacagimizi
Ozamandan daha mutluyuz
Daha huzurluyuz evimiz daha bereketli çünkü küfür yok beddua yok {annesinin ağzı bozuktu}
görüşme denmez ama senden gizlj yine görüşür

Ben görüşme hic demedim
hatta bayramda memleketine gitcek annesini almaya ama evime gelemez

Cok kavga etme sakin ol yavas yavas goster ben 7 sene sabrettim
Sustum yuttum agladim panik atak oldum sukur rabbime elimden tuttu

Msj tekrari

Son düzenleme:
Bnim esim bazen görüşüyor galiba sormuyorum
Hamilesin pisman olcak bisi yapma derim
Esin ya annem annem derse
Ba evlendigimde surekli esime sikayet ederdiM
Sonra etmedim
Esim bile annesini susturamayinca anladi bizim bir arada duramayacagimizi
Ozamandan daha mutluyuz
Daha huzurluyuz evimiz daha bereketli çünkü küfür yok beddua yok {annesinin ağzı bozuktu}
görüşme denmez ama senden gizlj yine görüşür

Ben görüşme hic demedim
hatta bayramda memleketine gitcek annesini almaya ama evime gelemez

Cok kavga etme sakin ol yavas yavas goster ben 7 sene sabrettim
Sustum yuttum agladim panik atak oldum sukur rabbime elimden tuttu

msj tekrari pardon

Kayinvalidenizi şikayet edeceksiniz diye olaylarla alakası olmayan, hasta bir insan hakkında böyle şeyler söylemeniz hiç hoş değil. O öve öve bitiremediginiz güzellikleriniz de -Allah muhafaza- bir hastalığa bakar.

mesajınızı 3 kez okudum yanlış mı anladım diye ..... lütfen yanlış anlamayın ama çok ayıp bu yazdığınız kaynından nefret eden biri olarak söylüyorum bunu.....hastalık ve yoklukla dalga geçilmez günah......

Unutmayalim kizlar bizlerde birgun oyle olucaz,olmadigimizi sansak bile bizimde hakkimizda yazilacak..

10 yıl sonra eltimlee ilk ve son kez tartıştım.....eltim sürekli laf sokar ondan başkasına gitmemi arkadaşlık yapmamı istemez benim yaptığım aldığım şeyleri begenmez bunu da sözleriyle iğneleyerek yapar...bir kaç olay anlatayım anlarsınız....
kaynananın babası vefat etti köyde defnettiler bi kaç akrabası kaynanayla beraber kaynanananın evine geliyorlarmış eşim mesaj attı bende boş eve geliyorlar diye 3 çeşit yemek komposto falan yaptım götürdüm........eltim benden sonra geldi odaya girdi bende arkasın dan girecem kapıyı küt suratıma kapattı yanımdada kaynananın akraba kızları var o kadar dikkat çekti ki kızkaldı böle....yemek verdik bu arada yolda diğer akrabaları da gelmeye karar vermişler benim çorba yetmedi(rahat35 kişi var)eltim döndü bana bu kadar mı yaptın çorbayı dedi milletin içinde azarlar gibi bende bilemedim bu kadar geleceklerini dedim sessizce....(bu arada kendi elini kolunu sallayarak geldi hiçbirşey getirmemiş)
sonra yine eşimin teyzesine yazma yapmıştım (3 kızı var çok severler beni)onu verdim bir gün o da vardı kime yaptın bunu dedi (eşimin)teyzeme dedim...haaa bende kızların birine yaptıysan diğerlerini ayırt edip, diğerlerine ayıp olur diye dedim dedi....
sürekli hali tavrı budur hep idare ettim....
velhasıl konuya geleyim kısaca.....onun benim kızımdan 10 ay büyük kızı vaR aynı anası ne kadar anlatsaM AZ 10 YAŞINDA BENİMKİ 9...annesine anneannesine küfür eden bi çocuk.......tatil boyuncada 2 günde bir bana gelir evim bahçeli kızımla oynar...evim okul karşısı arkadaşlarını toplar benim bahçeye neymiş köpeğe bakıyorlarmışş...bunların hiçbierini laf etmedim....neyse
görümcemin misafir kızı 15 yaşında onunla bana geldiler geçiyorlarmış uğramışlar içeri gir dedim girmediler görümcemin kızı su istedi onu verdim oğlumu sevdi....benim kız da onları gezerken görünce imrendi abla bende sizinle geleyim mi dedi o su içerken eltimin kız atıldı hayır eylül akşam oıldu zaten biz de eve gidiyoruz dedi azarlayarak kendi çok büyük ya benim kızı kandırıyo.....neyse kızım üzüldü yine çocuk diye bişi demedim sonra kızıma git de sende bana su getir dedi....o da getirmedi bende bişi demedim ben verdim suyuynu.....2 gün sonra görümcemin kızı bana geldi kalmaya eltimlere anneannesinden anahtar almaya gitti onlarda misafirlikteymiş orada kızım bende gideyim dedi yok dedim ısrar etti sen beni göndermiyorsun falan dedi neyse dedim babanesivar sonuçta göndereyim hemen gelecekler nasılsa... onlar da oyuna dalmış bu arada eltimin kızı viberle teyzesinin kızı(6 yaşında) ile konuşmuş sonra tartışmışlar bu da hakaret yazmış herzamanki gibi.....sonra eltimin kızkardeşi eltimi aramış kızın böle yaptı diye o da kızmış benim kız ben yapmadım demiş ki inanın yapsa söyler ki viber benim yok bilmez yani sonra eltim benimkine kızmış kızımın üzerine atıyon sen yaptın diye.... güvenerek gönderdiğim babanesi bu arada mal gibi bakmış.......benim kızda ağlayarak eve geldi arkasından görümcemin kızı ikisine de anlattırdım kzım doğru söylüyo eşim annesini aradı "yok oğlum (eltim için)o bişi demedi...
neyse arayım dedim eşim arama gelirlerse bi daHA GÖRÜŞME DEDİ.
o arada eltimin kızkardeşi aradı beni(aramız çok iyiydi) bende sinirliyim dedim beni hiçö öle görmediler ablasını kayırdı bende suç kızımın değil olsa bile ilk defa gönderdim ben onunki kaç kez geldi kalbini bile kırmadıysam o da ağlatarak göndermeyecekti dedim..onun kızının huyunu hepimiz biliyoruz kimse kimseyi kandırmasın dedim evet biliyorum dedi......göndermemekle ne kadar haklı olduğumu anladım falan dedim... neyse 1 saat olmadı mesaj atmış eltim terbiyesizlik yapma ufacık şeyden dövüştün utan muattabım değilsin falan....(bu arada eltim kiminle ark olsa 2 ay geçmeden tartışır küser...tüm apt ondan kaçıyo inanın abartmıyorum bi ben çekerdim kahrını laflarını) bende dön bi arkana bak bakalım derdini anlatacak bi dostun var mı sen bana tartışmadan bahsedecek son kişisin sözünde dur muaattap olmabi daha dedim......o da tekrar saydırmış son olarakta benim derdim yok sen dertlisin derdine yan demiş(benim sözkonusu kızım 2.5 yıl önce beyin tümöründen amelyat oldu ani şekilde simdi kontrole gidiyo onu kastetmiş)bi daha cevap vermedim.....
bunun kaynanayla alakası şimdi başlıyo....
bunlar olurken onlar eltimlerdeydi.....eltim benim attığım mesajı okutmuş kayınbabam kaç kez sormuş ilk o attı bende allaha havale ettim dedim başka bişi demedim demiş.....ağlamış falan....
(bu arada baNA YAPTIĞININ 2 KATINI KAYnanaya yapar....evden bile kovdu.......)
kv kocamı aradı bizi bi arabayla eve bırakdiye neyse arabada nerdeyse eşimi yiyecekmiş karın böle yaptı bilmem ne diye ....eşim bi gör nasıl bağırıyo nasıl kayırıyo diyo......eşim de eğer böyle düşünüyorsan eessrryyaanın ekmeğini yeme bi daha evime de gelme demiş.....sonra olanları anlatmış....kayınbaba eltimi aramış hani sen atmamıştın diye ne yapayım onun kardeşime söyledikleri için altta mı kalayım demiş.......kayınbabada kaç kez sordum utan demiş....
böyle anlatabileceğim 100lerce hikayem var ....kaynanamı zaten sevmiyordum artık tiskindim....hastalanır ev taşır misafişri gelir ben koşarım ona söylemez gelmeyeceğini bildiğinden evimden birgün suratı düşük ayrılmadı o kaç kez evinden ağlayarak bana geldi ...şimdi onu kayırıyormuş uatanmadan ama herşey bitti.. saygımı duyarım ama gitmeyi düşünmüyorum bi daha.... ...bana hep"bana bakarsan sen bakarsın diyodu"..o zaman ona söyleyeceğim gözü kapalı kimi kayırdıysan git o baksın......hayattan bunu anladım ne kadar soğuk olursan o kadar kıymetlisin....
ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM UZUN OLDU......KONU AÇACAKTIM NERDEN BAŞLASAM BİLEMEDİM BURAYA YAZDIM ......HAKKINIZI HELAL EDİN

Sara hastasi bey icin ne cirkin bir tabir..ilac icmezse yerde..yari insan gibi..kimin ne olacagi belli olmaz guzel arkadasim!
hayır yanlış anlamayın sakın onu çok severim dünya bi yana kayıncım bi yana kötü anlamda hiç hiç söylemedim inan düştümü çok üzülüyorum yerde derken bi ilaö içmezse hemen bayılır anlamında

yok canım asla benim kaynım bitanedir onu çok çok severim kaynanam kötü ama o asla kalbimi kırmaz onu kötülemedim kaç kere kaynanam doldurup üstüme saldı sırf o kadın yüzünden kaç kere kkavga ettik konuşmadık ben kaynanamı kötüledim onu değillll

dalga geçmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm benim demek istediğimmmm kaynım hastadır ilaçla durur onu bile doldurup salıyor bana kaç kere kavga etikk asla onu çoooooook severim kurban olurum ona ben benim kaygana kötü o değil bak yanımda oda diyor yengecim yengecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…