- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
Îyî Ozaman kaynanan piknik tüpüyse kıskanır :)yok kız nerde kemik yapım ağırmış zayıflayınca leylek gibi oldum aldım ondan biraz
hemde nasıl benden 4 tane çıkar ondanÎyî Ozaman kaynanan piknik tüpüyse kıskanır :)
süpersinnnnnn
Sara hastasi bey icin ne cirkin bir tabir..ilac icmezse yerde..yari insan gibi..kimin ne olacagi belli olmaz guzel arkadasim!kendi hikayemi anlatayım benim eşim 2 kız 2 erkek kardeşler eşim büyük kardeş kaynımda sara hastasıdır kaynanam eşimi çok sever oğludur neticede ama oğlu beeni çok sevdiği için kaldıramıyor benden nefret eder ne o ne kocası ne de büyük kızı bir akrabası ona gelinin güzel dese akşama kadar çalıştırır beni çok kıskanır ama allah var güzelim 1.75 boy 70 kilo 92 86 96 ölçülü artık tahmin edin eşim deseniz bebek gibi ela gözlü ama traş olduğu gün yeşil gözlü olur bi türlü beni eşime yakıştırmaz 3 yıl çocuğum olmadı neler söyledi nler hala beraber oturuyoruz tek oğlu sonuçta diğeri yarı insan gibi ilaç içmezse yerde inşallah evimi ayırır da kurtulurum
Bnim esim bazen görüşüyor galiba sormuyorumbenim durumum senden daha basit eşimin annesi ki ona anne denirse çok ahlaksız ve eşim onun bütün ahlaksızlıklarını kabul ediyor ben eşimin annesiyle görüşmesini istemiyorum çünkü normal bir hayat yaşamıyor bilmem anlatabildim mi? ben hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum oturduğumuz yerlerin arası 45 dk sence ne yapmalıyım inan hiç bilmiyorum evden mi git diyim evden ben mi gidiyim bilemedim dediğim gibi üstüne hamileyim bide benim en sakin geçirmem gereken dönemlerimde bana yaptığına bak ailem hiç istemedi evlenmemi direndi.. herkes biliyor ne olduğunu ben dinlemedim eşim ailesine bağlı değil bölük pörçük bir aile diye ama şuan istemediğim bir durumla karşı karşıyayım huzursuzluğun allahını çıkarttım olmuyor bir işi düşüyor gidiyor yanına gelince bambaşka ne yapmalıyım bana söylermisin ?
Msj tekraribenim durumum senden daha basit eşimin annesi ki ona anne denirse çok ahlaksız ve eşim onun bütün ahlaksızlıklarını kabul ediyor ben eşimin annesiyle görüşmesini istemiyorum çünkü normal bir hayat yaşamıyor bilmem anlatabildim mi? ben hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum oturduğumuz yerlerin arası 45 dk sence ne yapmalıyım inan hiç bilmiyorum evden mi git diyim evden ben mi gidiyim bilemedim dediğim gibi üstüne hamileyim bide benim en sakin geçirmem gereken dönemlerimde bana yaptığına bak ailem hiç istemedi evlenmemi direndi.. herkes biliyor ne olduğunu ben dinlemedim eşim ailesine bağlı değil bölük pörçük bir aile diye ama şuan istemediğim bir durumla karşı karşıyayım huzursuzluğun allahını çıkarttım olmuyor bir işi düşüyor gidiyor yanına gelince bambaşka ne yapmalıyım bana söylermisin ?
Bnim esim bazen görüşüyor galiba sormuyorumbenim durumum senden daha basit eşimin annesi ki ona anne denirse çok ahlaksız ve eşim onun bütün ahlaksızlıklarını kabul ediyor ben eşimin annesiyle görüşmesini istemiyorum çünkü normal bir hayat yaşamıyor bilmem anlatabildim mi? ben hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum oturduğumuz yerlerin arası 45 dk sence ne yapmalıyım inan hiç bilmiyorum evden mi git diyim evden ben mi gidiyim bilemedim dediğim gibi üstüne hamileyim bide benim en sakin geçirmem gereken dönemlerimde bana yaptığına bak ailem hiç istemedi evlenmemi direndi.. herkes biliyor ne olduğunu ben dinlemedim eşim ailesine bağlı değil bölük pörçük bir aile diye ama şuan istemediğim bir durumla karşı karşıyayım huzursuzluğun allahını çıkarttım olmuyor bir işi düşüyor gidiyor yanına gelince bambaşka ne yapmalıyım bana söylermisin ?
msj tekrari pardonbenim durumum senden daha basit eşimin annesi ki ona anne denirse çok ahlaksız ve eşim onun bütün ahlaksızlıklarını kabul ediyor ben eşimin annesiyle görüşmesini istemiyorum çünkü normal bir hayat yaşamıyor bilmem anlatabildim mi? ben hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum oturduğumuz yerlerin arası 45 dk sence ne yapmalıyım inan hiç bilmiyorum evden mi git diyim evden ben mi gidiyim bilemedim dediğim gibi üstüne hamileyim bide benim en sakin geçirmem gereken dönemlerimde bana yaptığına bak ailem hiç istemedi evlenmemi direndi.. herkes biliyor ne olduğunu ben dinlemedim eşim ailesine bağlı değil bölük pörçük bir aile diye ama şuan istemediğim bir durumla karşı karşıyayım huzursuzluğun allahını çıkarttım olmuyor bir işi düşüyor gidiyor yanına gelince bambaşka ne yapmalıyım bana söylermisin ?
kendi hikayemi anlatayım benim eşim 2 kız 2 erkek kardeşler eşim büyük kardeş kaynımda sara hastasıdır kaynanam eşimi çok sever oğludur neticede ama oğlu beeni çok sevdiği için kaldıramıyor benden nefret eder ne o ne kocası ne de büyük kızı bir akrabası ona gelinin güzel dese akşama kadar çalıştırır beni çok kıskanır ama allah var güzelim 1.75 boy 70 kilo 92 86 96 ölçülü artık tahmin edin eşim deseniz bebek gibi ela gözlü ama traş olduğu gün yeşil gözlü olur bi türlü beni eşime yakıştırmaz 3 yıl çocuğum olmadı neler söyledi nler hala beraber oturuyoruz tek oğlu sonuçta diğeri yarı insan gibi ilaç içmezse yerde inşallah evimi ayırır da kurtulurum
mesajınızı 3 kez okudum yanlış mı anladım diye ..... lütfen yanlış anlamayın ama çok ayıp bu yazdığınız kaynından nefret eden biri olarak söylüyorum bunu.....hastalık ve yoklukla dalga geçilmez günah......kendi hikayemi anlatayım benim eşim 2 kız 2 erkek kardeşler eşim büyük kardeş kaynımda sara hastasıdır kaynanam eşimi çok sever oğludur neticede ama oğlu beeni çok sevdiği için kaldıramıyor benden nefret eder ne o ne kocası ne de büyük kızı bir akrabası ona gelinin güzel dese akşama kadar çalıştırır beni çok kıskanır ama allah var güzelim 1.75 boy 70 kilo 92 86 96 ölçülü artık tahmin edin eşim deseniz bebek gibi ela gözlü ama traş olduğu gün yeşil gözlü olur bi türlü beni eşime yakıştırmaz 3 yıl çocuğum olmadı neler söyledi nler hala beraber oturuyoruz tek oğlu sonuçta diğeri yarı insan gibi ilaç içmezse yerde inşallah evimi ayırır da kurtulurum
hayır yanlış anlamayın sakın onu çok severim dünya bi yana kayıncım bi yana kötü anlamda hiç hiç söylemedim inan düştümü çok üzülüyorum yerde derken bi ilaö içmezse hemen bayılır anlamındaSara hastasi bey icin ne cirkin bir tabir..ilac icmezse yerde..yari insan gibi..kimin ne olacagi belli olmaz guzel arkadasim!
yok canım asla benim kaynım bitanedir onu çok çok severim kaynanam kötü ama o asla kalbimi kırmaz onu kötülemedim kaç kere kaynanam doldurup üstüme saldı sırf o kadın yüzünden kaç kere kkavga ettik konuşmadık ben kaynanamı kötüledim onu değillllKayinvalidenizi şikayet edeceksiniz diye olaylarla alakası olmayan, hasta bir insan hakkında böyle şeyler söylemeniz hiç hoş değil. O öve öve bitiremediginiz güzellikleriniz de -Allah muhafaza- bir hastalığa bakar.
dalga geçmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm benim demek istediğimmmm kaynım hastadır ilaçla durur onu bile doldurup salıyor bana kaç kere kavga etikk asla onu çoooooook severim kurban olurum ona ben benim kaygana kötü o değil bak yanımda oda diyor yengecim yengecimmesajınızı 3 kez okudum yanlış mı anladım diye ..... lütfen yanlış anlamayın ama çok ayıp bu yazdığınız kaynından nefret eden biri olarak söylüyorum bunu.....hastalık ve yoklukla dalga geçilmez günah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?