kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

ayyy bende oğluma aşırı derecede düşkünüm inşallah bu durum oğlumu mutsuz etmez
Kaç yaşında oğlunuz yani evlendi mi?
Ya tabi kişiye bağlı ama mesela bnm eşimi mutsuz ediyor bu ilgi bizim evliliğimizi olumsuz etkilediği için..yani bnm kvm oğlu gibi sevmiyo sanki kocası gibi seviyo.biraz abartılı bi tabir ama kesinlikle böyle.
O yüzden oğlunuz huzurlu bir evliliği olsun istiyorsanız bu duyguyu kontrol edin,en azından gelininizin gözüne sokmayın
Bnm kv ağzından düşürmüyo eşimi o olmadan yaşayamam falana kadar gidiyo yani.o yoksa bu şehrin bnm için anlamı yok diyo,bnm evimin direği diyo.daha neler neler

vovv kv niz çok abartmiş gerçekten , peki kv nizin eşi hayattami ve aralarındaki ilişki nasıl

yok cnm oğlum daha ortaokula gidyor. inşallah istemeden oğlumu mutsuz etmem. bendeki aşırı düşkünlük oğlumun hayatını etkilemez inşallah

eee kasaya geldigimizde akip basini disari cikarsa ne yapiyim
genelde kasadan 3 adim uzakta duruyor bisi alinacaginda

vovv kv niz çok abartmiş gerçekten , peki kv nizin eşi hayattami ve aralarındaki ilişki nasıl
Ya problem de bu kp yok eşim çok kücükken vefat etmiş eşim de en büyük oğlan çocuk.dul kadın sendromu yani.bu da bizim hayatımızı çok etkiliyo.iki kaynım da bekar olmasına rağmen bizimle yaşamak istiyor

yok cnm oğlum daha ortaokula gidyor. inşallah istemeden oğlumu mutsuz etmem. bendeki aşırı düşkünlük oğlumun hayatını etkilemez inşallah
Hayırlısı,inşallah
Bn de eşime çok düşkünüm bu da sıkıntılarda bi etmen
Sizin gelininiz takılmaz inşallah

vayy be ne kadarda kaynanasından gıcık olan varmış 36.300 kişiyi geçmiş konuya bakanlar :))..bu rakamın yarısı kaynansından nefret etse neredeyse turkıye ortalamalarına gırer artık :))) ben evlı dılım ama merakımdan bı bakım ddm herkese sevgıler

benim kaynana eltime tapıyor böyle bir sevgiye umulur ki karşılık veriyordur
benim ki de ayni eltim yuzune bakmaz hatta etmedigi hakareti asmadigi surati birakmaz ben bi kez surat etmedim ama benden kotusu yok
bikere bi kadin aa vega da cok guzelmis avrupai bir guzelligi var demisti kvde de eltimden icin yeliz de esmer guzeli demisti hic hosuna gitmiyor bana edilen iltifat

Ben sizi anliyorum. Benim bir kp var sorumsuz mu sorumsuz, kocalik babalik nedir bilmeyen, heykel gibi bir adam. Esim ise tam tersi, sorumluluk sahibi, koca, baba olacak adam. Cok kucuk yastan beri hem calismis, hem okumus, evin babasi olmus bir nevi. Dolayisiyla kv ile esim rol olarak kari-koca gibi olmuslar. Kadin herseyini kocama yaptiriyor. Ondan ilgi-para-sevgi bekliyor. Bu durumdan Ben de cok rahatsizim

Gıcık olmak hafif kalir nefret ediyorum senden kaynana. Basortulerimi caldigin icin
nerden aldin bunlari diye sordugumda hediye geldi dedig8n icin
kendi annemin hazirladigi kisliklari bana sormadan dolabimdan alip yedigin icin
Hala utanmadan yuzume baktigin icin
kizim kizim diye yag cektigin icin
para delisi oldugun icin
yalan soyledigin icin
sinsi oldugun icin
nefret ediyorum yuzune bakmaya tahammülum yok kaynana
Ogluna dua et kaynana yoksa seni aleme rezil ederdim kaynanaaaa

Oyle cok insan var.mesela benim kardesimin kocasida ayni sizin kocaniz gibi.anneside ayni kayinvalideniz gibi.

Aynen işte biz de öyle ..ilgi -para-sevgi
Kvm paraya hiç ihtiyacı olmadığı halde eşime otomatik ödeme talimatı verdiriyo onun hesabına,neden biliyo musun ona annelik yapmış diye
Çok sıkıntılı bi durum ya boğuluyorum bundan..dediğim gibi:kendimi kuma gelmiş gibi hissediyorum,bunu telaffuz etmek bnm için hem çok zor hem çok acı

Aboo profesyonel kaynanaymış seninki
Kız sende git onunkileri çal
Dolabındakileride çöpe at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…