kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

pardonda kime alısacak annesine alısacak tabi:)) hayır birde 7 aylık degilde 17 yasında sanki cocuk :)) ne komik tipler var su hayatta hepside kaynana olmus:)) ahh bana düşecektili böylesi ne kafa bulurdum ne kafa :)))) ama bendeki ayrı bir cins olmuyor sizinkinin tam tersi aylarca görmeyebilir torununu hatta torun degil sanki komsu cocugu gibidir onun için daha birgün içten bir ilgisini göremedim ona karsı ki yolda rahat yürüyemeyiz o derece güzel ve dikkat ceken sevimli bir cocuktur ama kıymet bileneee

Kibarliktan yok saol dedim harbi bir kilo meyva bile almamis bebegin herseyini biz ve ailem yapti icinde yok almak anacim ben nasil kurutayimh
Anne torunun elbisesi kalmadı anne mama kalmadı beze yetişemiyoruz böyle dersen kurutamazsın :)
Anne ctesi gel gezelim hemde bebişin ihtiyaçları var de götür alışveriş merkezine mağzaya ne istiosan al kasadan geçince de amannn babaannesi neler almış torununa de

benim kaynana eltime tapıyor böyle bir sevgiye umulur ki karşılık veriyordur

ben annemi bile uzaktan seviyorum maalesef ama KV yi de uzaktan sevmeye razıydım aslında

Bnm de annemle çok aram yok gibi.çok anneci değilim yani.ben de malesef annemi uzakten seviyom galiba.eşimin ailesinin birbirine çok bağlı olması sinir ediyo beni.aslında anormal olan benm biliyorum ama ne bileyim çok sıkı fıkı olmak istemiyorum.
Ama elhamdülillah kayınvalidemle artık 800 km mesafe var aramızda bir hafta oldu taşınalı çok mutluyz..inşallah gelemez bu taraflara,huzurumuz bozulmaz gene.
Sn ne kadardır evlisin?

Daha yeni tartıştık kocamla kaynana yüzünden. Allahtan evi uzağa kurmuşuz yakın olsak düşünemiyorum. Uzaktan bile sevilmiyor kadın sabır ver rabbim.

off off bi dertli de benim yaa... neler yok ki yaptığı... kendini bişey sanıyo...

bnce boyle duşunme ilerde sende kaynana babaanne olacaksan bırak torununu çok sevsin ne zararı varki bunun sana kaynanan durduk yeremi sana boyle davranıyr yada kayınpederin seninde onlara hataların olmştr sen onlara elindwn geldigi saygıyı sevgiyi gosterirsen bi sorun kalmaz kaynanalarda tastan yaratılmadiki senin bizim gbi onlarda insan

ben nerdeyse 12 yıllık olucam ben artık KV ile olan olayları anlatıp kendimi yormaya bile yeriniyorum o biçim artık hayatımda yerleri yok

Çok güzel şeyler yazmışsın arkadaşım ama inan insanı öyle bi hale getiriyolar ki nefes alışından rahatsız olabiliyorsun. Bak ben de hep senin gibi düşünürdüm.bn iyi davranırsam herkes iyi olur iyi düşünürdüm.
Ama ben farkettim ki saf saf ortalıkta dolanıyormuşum sadece,neler dönüyomuş da haberim yokmuş.
Ben bütün iyi niyetimle kv ve görümceme yaklaşıyorum,hep yardımcı olmaya çalışıyorum herşey iyi güzel muhabbet ederken öyle bi laf söylüyolar ki senin canını yakacağını bile bile yarana tuz basıyolar.sen de kalıyosun öyle kendini çok aptal hissediyosun. bi yerden sonra normal şeyler bile rahatsız etmeyr başladı böyle davranışlar yüzünden. Herkes aynı değil tabi ki çok farklı karakterler var.
İnşallah sen hiç yaşamazsın böyle sıkıntılar,kv varsa da allah muhabbetinizi artırsın.

Yazık kadına ya. Insan annesine nasıl söyler böyle bir şeyi

seni anliyorum cnm bnmde kayınvalidem var ve bnmde iyi geçindgimiz soylenmz birde aynı evin içinde yaşiyrsan durum dahada zor dedigin gbi gun geçtkçe aldkları nefes bile batıyr tek endişe ettgm şey bnmde çocuklrm var buyuynce gelin alinca aynı seyleri yasamk

Her insan kendi değerini belirler. Büyüğüm de olsa, eşimin annesi de olsa. Saygı görmek isteyen saygı göstersin ve saygıdeğer olmak için çabalasın. Benim aileme saygı göstermemiş, hatta harcamasi gerekirken kız ailesinin parasını yemiş bir kadın, sırf kocamın annesi diye saygıyı hak etmiyor. Herkesin derdi kendine büyük tabii yaşamayan bilmez. Beraber yaşayanlara allah yardım etsin hayırlı bir yuva nasip etsin.

Ya bnm de en büyük problemim kv nin eşime aşırı düşkünlüğü. Kendimi kv min kuması gibi hissediyorum,o derece.normal değil yani.iki tane daha oğlu var ama gözü onları görmüyor.kocası sanki.
Eşim de bana diyo senin de oğlun olursa sen de aynı olcaksın sen de yaşıcaksın yaşatcaksın bunu diyo..
İnşallah öyle olmaz ama bilemiyorum bakalım.

Ben çok şukur çocuklarımın hepsini kendim buyuttum.. kaynanaya hiç muhtaç olmadım onun benim çocuklarımın uzerinde hiçbir hakkı yoktur.. Birgun bir torununu banyo bile yaptırmamıştır benim çocuklarıma hizmet anlamında yardım anlamında hiçbir şey yapmamıştır emeği de yoktur..
kendide etrafıda bunu çok iyi bilirler ki çocuklarımı gurbet ellerde bir başıma kimseden en ufak bir destek gormeden buyuttum (annem hariç kurban olurum anama o hep destek oldu bana)....

çok sukur ki de kaynanaya muhtaç olmadım bu konuda zaten aramızda oldukça mesafeli bu mesafeyide ben koydum..eskiden o orduğum duvarlardan zıplayarak da olsa bana ulaşıyordu ama duvarları biraz daha ördüm şimdi zıplasada duvarın ardına geçemez kalsın olduğu yerde!! Bencil insanlarla asla uğraşamam..çocuklarıma zerre kadar değer vermez herşeyin farkındayım iyice soğudum hepsinden... Benden uzak olsunlar!

Gurbette olan uzakta olan eskiden daha değer gorurdu gurbettedir yazık derlerdi şimdilerde gurbetçilere asla onem verilmez olmuş sanki gurbette yaşamak oyle kolaydı..Gelsinde kaynana hanım ve o değerli kızları yaşasın bakalım hiçbir destek gormeden gurbet ellerde...

benim bu gucumu cesaretimi dirayetimi çekemiyorlar işte...Allah herkezin gonlune gore versin dilerim..

eşin annesinin ona olan ilgisinden memnunmu

ayyy bende oğluma aşırı derecede düşkünüm inşallah bu durum oğlumu mutsuz etmez

eşin annesinin ona olan ilgisinden memnunmu
O da rahatsız oluyo tabi bazen bana gıcıklık olsun diye yaptığını kendisi itiraf ediyor.ama yapabileceği bişey yok. Anne beni daha az sev diyecek hali yok ya da muhabbeti azalsın diye kötü davranamaz.ben de istemem zaten kötü davranmasını.bu kv min kontrol etmesi gereken bişey. Onun da hiç böle bi niyeti yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…