- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
bende kv olucam birgün allah nasip ederse ama oğlumun evıne bu kadar karısmam bnce tek sorun ayrı bi ev olmalarını kabullenmemeleri herseyı onlar bilir oğlunu elinden aldığımı düşünmesi çok saçma ben anneciğimi bırakıp kaç şehir öteye onun oğlunun peşine geldim ben ana kuzusu değilmiyim
bnmm de ailemle aramda 1000 km var..
ben eşime diyom ki :ben gelinimi hep öne oturtcameşim de diyo ki sorarım ben sana
birazda nesilden sanırım onların katı görüşleri hiç haksız olamazlar şu tatlı dil herseyi yaptırır insana yanı bana azcık iyi davransa o suratını 5 karış yapmasa nolur ben yine ezip geçmiyorum bu tavırlarına rağmen allah iyilerini çıkarsın önümüze bizimde bende severim gelinimi kv bana yaptıklarını ben ona yapmicam diyorum hep :)
güya bnm kvm de diyo ben çok çektim kaynanamdan ben iyi olayım diye ama yoookkk.gene yapıom yapacağını..bence kaynana damarı die bişey var oğlunu evlendirince tutuyo..
belki biz kaynana olduğumu zaman bize normal gelen şeylerden gelinimiz rahatsız olur..ne bileyim işte
senin yine iyi örnek veriyo benimki zamanında cok yokluk cekmiş kp hiç yardım etmezmiş herseye o koşarmış yıpranmış şimdiki gelinler cok rahatmış köyde gelin olsaymısızda görseymiş cıt kırıldımmışız kadın laf sokmak için konusuyo
çözüm aslında kolay karısmicaksın herseye atlamicaksın olman gereken zamanda ol ki saygı göresın arayı bozmak yerine yapıcı ol ben kimsenin evine karısmam huyum değil ne almış ne etmiş marketten gelirim tek tek sorar ne aldınız nereye girdiniz ozamn geleydinde göreydin ne anlatim ki sacma sacma seyler yahuu
bnm ki de diyoki:bn eşim mutlu olsun die katlandım hepsine..sen eşin mutlu olsun diye gelip benle köyde yaşamazsın..ben çok seviyodum kocamı.
ben de dedim ki:tabi ki de yaşamazdım o şekilde.
o kadar laf sokup bizden hala meleklik beklemeleri cok sacma bazen ağzıma geleni sayasım geliyo zor tutuyorum:)
yok canım oda giresunluu :)sen neresi giresunun akrabağ cıkarmışız
Benim kv'de kendini melek sanırdı o kadar iyi okadar iyi benimle samımı olmak istiyordu ama ben olmuyordum yanı o oyle düşünürdü fıtraten çok girişken biri değilimdir ama ona elimden geleni yapıyordum evlendiğimizden itibaren eşimin aklınada sokmuşlar kp bırlıkte eşim baskılara zaman kaybetmeden başladı vs...
doğum yaptım annem memleketteydi eşimde askerde kv kaldım işim izne geldi 10 gün olmuş doğuralı bu arada ben sezaryanla doğurdum buda bayram temizliğine başladı genc kadın ama benı görünce hemen temizliğe başlardı eski eşim diyeyim oda kaç zamandır evdesin gel 5 dakıka cıkalımda hava al dedi çocuk zaten devamlı uyuyor uyanmadan geliriz annemde bakar olur bende saf saf tamam dedim o oooo kadın çıldırdısen bana yardım edecektın dıye oğluna çıkışıyor neyse oda anne gelince yaparım filan dedi ama o çıldırdı elınde sigara bacakbacak üstüne atmış tavırlar filan yapıyor oğlu sonra dediki ben senin kızınmıyım kızın bile yapmıyordu oda nedese sen kızım değilsinde karın var bende darıldım konuşmadım o gün ooooo ertesi gün oğlunu aldı markete götürdü biliyorum şikayet edecek doldurmuş doldurmuş geldiler bu arada ben kötü birşeyi bırakın hiç bir şey demedim bunlar markette kavga etmişler eve geldiler..
otur dedi oğlu bana sen annemle neden konuşmuyorsun oda hiç konuşmuyor değilim kısa cümlelerle konuşuyorum fazlada konuşmuyorum bende konuşuyorum dedim kv başladı sen zaten samımı değilsin rahatsız olmazsın annende böyle kalıbının adamı değilmişsin bende anneme laf söylemeyin ben bu tarz biriyim yeni halim değil dedim oooooo coştu bağırıyor çağırıyor ortada birsey olsa tamam dıyeceğim ama yok sonra ayaklandı oğlunun üstüne yürüdü bağırıyor çağırıyor oğlunun elini filan çizdi sonrada ağlamaya başladı...
Sonra bende üzüldüm oğluda bu sefer sen yaptın şöylesin böylesin git annemden özür dile bir sürü başka laf bende girdim odasına özür diledim ağlama filan dedim ama nafıle yaptı yapacağını söylemiştim onada maksadın yuvamı yıkmakmı senin kızına olsa hoşuna gidermi diye sen benim kızımı karıştırma o şöyle iyi böyle iyi filan işte daha neler neler annesi yüzünden çok tokat yedim ve ayrıldık kaynana beni arıyormuş o beni yanlış anladı diye geçmiş olsun kendim için değil ama çocuğum babasız büyüyor ...
Rabbim zamanı gelince hesabını soracak belki bu dünyada belkı büyük mahkemede...
biz geliniz ya köleyiz.oğullarının hizmetçisi cariyeleriyiz.susmalıyız arkadaşım .aaaa ne kadar ayıp
Ben tireboluluyum kavunvalidem ordulusen neresindensin
biz dereli canım kv aynı köyden bizimkiler akrabğlık var cooook büyük konustum bizim oralıları bildiğim için en son gidiceğim memleket derdim en yakınına düştüm
bizimde öle bi konusmamız gectmişti bize ayrı ev actı ya laf sokuyo kendınce filancının gelini bir gelmiş evde 6 7 kişi elti falan kalıyolaar nasıl böle gelin buluyolar bizimkiler rahat canım biz bosuna onca borca giriyoruz falan dio bende atladım tabiiayy ne salakmış oda dedim yok artık cümbür cemaat yatalım aynı odada ne ayıp sey kapıda cadırda yatarım o evde bi dkka durmaam artık aynı evde kalmayı kabul eden gelin mi var dedim güldüm ohh iyi dedim iştee
Bende akrabamdan köyümden evlenmedim ama insan her yerde insan kader heryerde kader.istersen en uzağa git istersen kapının dibindekiyle evlen baba evinden çıktın mı adın GELİN oluyo...
bende kv olucam birgün allah nasip ederse ama oğlumun evıne bu kadar karısmam bnce tek sorun ayrı bi ev olmalarını kabullenmemeleri herseyı onlar bilir oğlunu elinden aldığımı düşünmesi çok saçma ben anneciğimi bırakıp kaç şehir öteye onun oğlunun peşine geldim ben ana kuzusu değilmiyim
he valla bi de öle sadakalarını anlatmayı seviyolar..benmki de ay hiçbişey eksik bırakmamış.yeni evlenenlerin hep borçları varmış o hiç bize borç bırakmamış,bulaşık makinesi bile almış bana...ayyy sinir oluom..almasaydın ya almasaydın da konuşmasaydın.
senin yine iyi örnek veriyo benimki zamanında cok yokluk cekmiş kp hiç yardım etmezmiş herseye o koşarmış yıpranmış şimdiki gelinler cok rahatmış köyde gelin olsaymısızda görseymiş cıt kırıldımmışız kadın laf sokmak için konusuyo
çözüm aslında kolay karısmicaksın herseye atlamicaksın olman gereken zamanda ol ki saygı göresın arayı bozmak yerine yapıcı ol ben kimsenin evine karısmam huyum değil ne almış ne etmiş marketten gelirim tek tek sorar ne aldınız nereye girdiniz ozamn geleydinde göreydin ne anlatim ki sacma sacma seyler yahuu
canim senin kayincadida ayni benimki gibi üc eksik bes fazla hemen hemen ayni bunlar...biz el kapisan geliyoruz hic bi zaman onlar bizi ózkizlari gibi górmüyorlar...cok sormusumdur kendime acaba bunlarin kv bunlara nasil davranmis? Bizdenmi cikartiyorlar acisini? Allah nasip ederde insallah bizde kv oldugumuzda yasadiklarimin hic birini ne ogluma ne gelineme yasatmak istemiyorum allah büyük insallah kayincadim gibi olmam die dualar ediyorum
Ayni bizimki gicikligina gelir bakardi ne aldik ne ettik bi kez bizimle geldi alisverise markete kari koca citi piti yiyomusuz biz hic tencereye koncak bi sey almamis diye anlatiyor komsuda sanane iste biz genciz yerizde icerizde ac da gezeriz disaridada yeriz sananeikide bir siz ekmegi cok yemiyosunuz almayin dedi bi kezde esim elimde ekmekle geldiginde yine ekmekmi aldin dedi bizdeydi esimde sanane dedi yemiyosunuz siz dedi tekrar yeriz yemeyiz artik ekmegimizedemi laf atiyosun dedi sustu...bende herseyi anlatirim esime cadi doldurmasin aramiz acilmasin diye..cok kavgalar ettik bastan annecigi bitaneydi ama nihayet cadi onun yanindada laf etmeye basladi o da górdü annesinin biricik laf sokucu oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?