Kaynanaya jet cevap lazim yardm

Bence sen azıcık kızgın yada kırgınsın diye abartmışsın azıcık.. Azıcık ama birazcık yani.
Bana şöyle geldi. Kadın 1 hafta önceden haber veriyor ki kendini ayarla diye. Emrivaki diyebilmek için hemen tutup kolundan götürmesi gerekirdi.
Yinede sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam sorun çıkarmaz ve giderdim.

şöyle düşün aynı şeyi annen de derdi, kızkardeşin/abinin müstakbel kayınpederine ziyarete gidecek olsalar, normal olarak kardeşinin ve sevgilisinin müsaitlik durumuna göre karar verip sana şu gün gideceğiz haberin olsun derdi, peki sen buna alınır mıydın?
bence alınacak fazla bişe yok, aksine kayınvaliden senin samimiyetine gğvendiği için kızıyla konuşur gibi konuşmuş gibi geldi

kızlar herşeyin altında bir şey aramayın allah aşkına ,bu durumda sizlerde büyüklerde çocuklarda mutsuz olursunuz biraz iyi niyetli bakın olaylara nolur , mesaj yazmış kısa ve net herşey takılmayın mutlu olun

Ne var bunda, kadın msj yazmıș dilekçe değil.
Yazık yani kadın seni kendine o kadar yakın görüyorki teferruata girmeden kısaca anlatmıș, bu samimiyetini gösterir bence, benim kv de olsa öyle yapar ayrıca kendi annemde, bazen bazı insanlar herșeye fazla kaprisli yaklașıyor

gerçekten o kadar büyük sorunlar olabiliyorki bundan çok daha büyük şeyler bu bana bı sorun gıbı gelmedı o tarz yerlere ailecek gidilir kadında haber vermıs su kısıye gezmeye gıtcez dememıs soncta sorn yk bnce alınganlk bu

yok merak etme sadece sana değil bana da normal geldi :)

çok da emrivaki göremedim ben kadın ayarlamıs demekkı ya da o insanlar bız bu saatte musaıtız o gun o saatte gelın demıstır o da sana haber veriyo işte

Iyi de size gore tarih belirlenecek degil ki.
Isiniz varsa da iptal edeceksiniz boyle durumlarda, bilinir bu. Cunku olum vs durumj yoksa bundan onemli is yoktur.
Gayet normal mesaj.
Kaynana diye yukleniyorsunuz.

şimdi bu taaaa haftaya olacak seylerı bugunden söyleme olayına ben zaten kılım
benım kaynanada aynısını yapar güya önceden söylüyor ama bu cumartesıden taaa bır daha kı cumartesı olacak seyı soyler suraya gıdelım mı dıye dedıgım gıbı bırde nazıkca soruyorum yapar
ama aslında kendısınden once bız baska yere plan yapmamıs olalım dıye

ben de '' anne ben sımdıden bırsey dıyemem söz veremem o güne kim öle kim kala belki ben ölürüm belki sen ölürsün ! ( burayı bastıra bastıra söylüyorum ) o yüzden söz vermiyorum o güne kadar da hoşuma gşiden başka birşey olursa başka bir plan çıkarsa oraya giderim onu yaparım erkenden söyledim de bağladım sanma '' dedim bir keresinde bişe diyemedi bi daha

Bence alınganlık yapıyorsunuz.

Siz ailesiniz ve ailenizin bir Ferdi evlilik yoluna giriyor. Kv de aynı heyecanı sizin yaşamanız gerektiği düşüncesinde Kaldıki öyle de olmalı.

Yani benim en yakın arkadaşım evlenme aşamasında iken bile o çağırmasa bile. İsteme söz nişan çeyiz ev temizliği için nezaman kaçta tamam diyip orda bulundum. Kaldıki siz ailesiniz. Bana bu şekilde söylese kv çok memnun ederim. El gibi gelirmisin demesi bana yanlış gelir kendimi dışlanmış hissederdim. Başka zaman gezmeler için aynı şey geçerli değil tabi. Ama bu direkt sizin aileniz.

Ayrıca erken söylemesi de bir nezaket dir. O güne kendinizi ayarlayıp planınızı rahat yaparsınız.

Lütfen önyargılı olmayın. Gerçekten kv niz güzel bişey yapmış ve oğlun değil size haber vermiş.

Başka sorununuz ne bilemiycem ama bu konuda kv nin ellerinden öperim

Tabiki degiller, ama en azindan bana kizim sizde musaitseniz o gun gidicez hep beraber gibi seyler yazabilir degilmi?
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bak çikom bir kv yi savunuyor ise kesin yanlış düşünüyorsunuz. Başka durumda okey ama bu durumda olmaz. Vak kötüsü nasıl olu kendi kv den anlatayım.

Kv eşimi arar söyler gelin bile değil belki gel der.
Eşim ya çikoma sor der yada bana snnem şuraya çağırıyor napalım der. Zaten hayır desem o saatten sonra evde ben sorun yaşarım.

2. Şık olarak eşim bana yönlendirince kv gayet resmi bir şekilde oğlunu aradığını onun bana sormasını istediğini sinirle söyler. Üstüne basa basa kinyeli bir şekilde başka mühim işiniz yoksa buyrun gelin der.

Eeee ozman ne olur. Ben kendimi o alinenin bir parçası hissetmem. Eşim bensiz gelmeyeceğini bildikleri için bana sormak zorunda kalan insanlar olmuş olur karşımda. Ahhh ahh köyü kaynana görmemişsiniz.

İyi de burada jet cevap verilmesi gereken bir konu yok gibi görünüyor.
Tabi daha önce yaşadıklarınızdan dolayı söyleyebileceği her şey gözünüze batıyorsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…