- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Bence sen azıcık kızgın yada kırgınsın diye abartmışsın azıcık.. Azıcık ama birazcık yani.merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Proudmommy kizim haftaya ...gillere gidicez.
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
Amma abartmışsınız ya. Ben de kadın bir şey yazmış sandım. Şu sinir nedir Allah aşkına. Jet cevapmış. Küfür yazın, mazallah bir daha cesaret bile edemesin size bir şey söylemeye. Tövbe tövbe.
şöyle düşün aynı şeyi annen de derdi, kızkardeşin/abinin müstakbel kayınpederine ziyarete gidecek olsalar, normal olarak kardeşinin ve sevgilisinin müsaitlik durumuna göre karar verip sana şu gün gideceğiz haberin olsun derdi, peki sen buna alınır mıydın?merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Esimin ablasina tanismaya geldiler iade ziyaret yapicakmisiz bana gelen mesaj kaynanamdan:
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Mesaj olarak bana acayip emir verir gibi geldi ve cevap vermedim yasadiarimizdan dolayi benmi alinganlik yapioyorum insan bi musaitsenizz o gun falan bisey yazmazmi sanki mecburuz belki isimoz var insan sormazmi??
Ayni anda aynı şeyi yazmışız...sende "ok" yaz olsun bitsin
yok merak etme sadece sana değil bana da normal geldi :)Bana da normal geldi emir değilde bilgi veriyor ailece gidilecek bir yer olduğu için. Yani o güne başka plan yapmayın siz de gelin gibisi den. Acaba benim kv hep emir kipli konuşur diye alıştım da bana mı bitek normal geldi Eyvah! :)
Aynen size katılıyorumBana siz de çağırıyormuş gibi değilde, gideceklerini haber veriyormuş gibi geldi.
merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Haberiniz olsun.
Saat altida.
şimdi bu taaaa haftaya olacak seylerı bugunden söyleme olayına ben zaten kılımmerhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Bence alınganlık yapıyorsunuz.merhaba kizlar
Hemen anlatiyim
Haberiniz olsun.
Saat altida.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bak çikom bir kv yi savunuyor ise kesin yanlış düşünüyorsunuz. Başka durumda okey ama bu durumda olmaz. Vak kötüsü nasıl olu kendi kv den anlatayım.Tabiki degiller, ama en azindan bana kizim sizde musaitseniz o gun gidicez hep beraber gibi seyler yazabilir degilmi?
ahahah aklın yolu birAyni anda aynı şeyi yazmışız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?