- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi yenigelincik123
-
Üç saat uzaklığa da laf sokup Gelini ezdiği için taşınmışlar zaten , besliyorum diye yerden yere vurmak zorunda değil , anne dediğin az bağrına basmayı bilmeliHem çıkarı için kadının evine yerleşecek hem de cevabını verecek bence mahcup olması gerekiyor , paraları varken üç saat uzakta durup görüşmesin para bitince yanına tasınsın , üstelik köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz başka planlarım var diyen bir oğul ...kadın yine iyi evine almış
evlat dediğin de az susup çenesini tutmayı bilecek , gelin hanım ve oğlu evlat olarak böyle yaparsa o kadın da büyük olarak konuşur tabi.Üç saat uzaklığa da laf sokup Gelini ezdiği için taşınmışlar zaten , besliyorum diye yerden yere vurmak zorunda değil , anne dediğin az bağrına basmayı bilmeli
Aynen öyle ikisi de birbirini sevmiyor ve istemiyor belli ki , hayır kaynanadan şikayet ediyor kendi çok doğru yapıyor sanki ...Tencere kapak ben açlıktan ölsem beni istemeyen kadının ayağına gitmem gerekirse evlere temizliğe giderim ki parası güzel ama çok ağır iştir onu bile yaparım yine gitmem
Walla iç ilişkileşr nasıl bilemem, ben küçük olarak kv ye nasıl davrnamam gerektiğini burnumu sürte sürte Ondan öğrendim maalesefevlat dediğin de az susup çenesini tutmayı bilecek , gelin hanım ve oğlu evlat olarak böyle yaparsa o kadın da büyük olarak konuşur tabi.
Kadın demek ki kendinin anne gibi görülmediğini biliyor da kızıyor .
Düdük öttürmeler falan , köprü geçene kadar he hı demeler falan hiç hoş değil .
Demek istediğim bu zaten birbirlerini sevmiyor olabilirler , bende kv me bayılmıyorum mesela ama ne kadar hasta zorda olursam olayım bir bardak su istemem , istemek zorunda kalırsam da bunu yaparken çekinir utanırım, ama hanımefendi hem menfaat peşinde hem de katlanamıyor o zaman çık git başının çaresine bak dimi ama...Walla iç ilişkileşr nasıl bilemem, ben küçük olarak kv ye nasıl davrnamam gerektiğini burnumu sürte sürte Ondan öğrendim maalesef
Eee 100 gram nelere kâdirGelinleri geçtik evlatlar da nankör olur olmuş
Yatın kalkın o kaynanaya dua edin size bakiyor eşin is bulunca ne yapicaksinız nankörlük etmeyin hayat bu tekrar muhtaç olabilirsniz.evlendıgımden beri laf sokuyor kaynana oğlunu paylaşamıyor ilk zamanlar eşimin işi vardı kaynanaya 3 saat uzakta yaşadık yınede kavga etmek ıcın arardı benı bulurdu bahane hep benı sıkayet ederdi sımdı esım işsiz kaldı kaynanaya yakın ev tutcaz mecburuz paramız kalmadı eşim hep benı korur sağolsun Allah basımdan eksık etmesin kaynana bır ara öyle gelınım yok boşa onu getırme evıme dıyordu eşime sımdıde parasız kaldık dıye geldık evıne öptüm elını esım barıştırdı ama yine devamlı laf sokuyor becerıksız dıye geldıgın yere uycan dıyor herseye yapıyorum bulasıkları yıkıyorum yıne begenmıyor bas basa kalınca laf sokuyor ama eşimle benim çok başka planım var köprüyü gecene kadar dayan dıyor esım işi varken eşime çok saygılıydı kaynanam sımdı Eşimi bile azarlıyor karışıyor esım sımdılık susuyoruz hıc bırını unutmıcax elbet bızımde düdüğümüz ötecek sabret dıyor ama bu kadına nasıl dayanılır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?