Kaynanaya mecbur kaldık

Üç saat uzaklığa da laf sokup Gelini ezdiği için taşınmışlar zaten , besliyorum diye yerden yere vurmak zorunda değil , anne dediğin az bağrına basmayı bilmeli

kalp kalbe karşı imiş..kadın anlıyor kullanıldığnı ,onun için öyle davranıyor demek ki..gidin çalışın,olanla yetinin o zaman..köprüyü geçene kadar ayıya dayı ne demek allah aşkına

Üç saat uzaklığa da laf sokup Gelini ezdiği için taşınmışlar zaten , besliyorum diye yerden yere vurmak zorunda değil , anne dediğin az bağrına basmayı bilmeli
evlat dediğin de az susup çenesini tutmayı bilecek , gelin hanım ve oğlu evlat olarak böyle yaparsa o kadın da büyük olarak konuşur tabi.
Kadın demek ki kendinin anne gibi görülmediğini biliyor da kızıyor .
Düdük öttürmeler falan , köprü geçene kadar he hı demeler falan hiç hoş değil .

Tencere kapak ben açlıktan ölsem beni istemeyen kadının ayağına gitmem gerekirse evlere temizliğe giderim ki parası güzel ama çok ağır iştir onu bile yaparım yine gitmem
Aynen öyle ikisi de birbirini sevmiyor ve istemiyor belli ki , hayır kaynanadan şikayet ediyor kendi çok doğru yapıyor sanki ...

Hiç hazetmem sürekli laf sokan fitne tiplerden. Sende laf sok ona sürekli madem eşin arkanda

Walla iç ilişkileşr nasıl bilemem, ben küçük olarak kv ye nasıl davrnamam gerektiğini burnumu sürte sürte Ondan öğrendim maalesef

Walla iç ilişkileşr nasıl bilemem, ben küçük olarak kv ye nasıl davrnamam gerektiğini burnumu sürte sürte Ondan öğrendim maalesef
Demek istediğim bu zaten birbirlerini sevmiyor olabilirler , bende kv me bayılmıyorum mesela ama ne kadar hasta zorda olursam olayım bir bardak su istemem , istemek zorunda kalırsam da bunu yaparken çekinir utanırım, ama hanımefendi hem menfaat peşinde hem de katlanamıyor o zaman çık git başının çaresine bak dimi ama...
Amacım sizinle zıtlaşmak değil yanlış anlamayın ...iyi akşamlar

Bu nasil bi mantik yahu 2 kisisiniz ikinizde calisip gecinebilirsiniz bizimde borcumuz var napalim gidip kaynananin laflarini mi cekelim hayatla mucadele etmeyi ogrenin baskalarina yaslanarak hayat gecmez gencliginize yazik

Kaynanâ bir büyük olarak sana saygılı davranacaktı ama becerememiş bence büyükler küçüklere örnek olmalı sana laf sokarak nefretini kazanmış kaynanayı haklı görmedim
Kaynanayı kayırmaktan vazgeçin !!!!

Fazla kunduzca geldi bana.Hem kadınla dargın ol,işler kötüye gitti diye sırf çıkarını düşünerek git elini öp yanına yerleş,sonrada köprüyü geçene kadar ayıya dayı de bide ilerde düdüğünü öttür.Vay anasını evlat büyütüyoruz.Rabbim evladında,gelinin de,damadın da hayırlısını versin ne diyeyim...

Bu nasıl evlilik ilişkisi insan eşiyle maddi sıkıntı çekince sırf kapak atmak için kadına gitmişsiniz nefret ede ede kadın da bildiğinden davranıyorum zaten ne yapsa susacaginizi anlamis

Yatın kalkın o kaynanaya dua edin size bakiyor eşin is bulunca ne yapicaksinız nankörlük etmeyin hayat bu tekrar muhtaç olabilirsniz.

uslubunuz haklıda olsanız hıc hoş degil...bır anne ıcın kopruyu gecene kadar lafı kullanılırmı...neyse ılerde gelınınıze talımlı olurusnuz...bukadar entrıkayla...gelınınızın tuzagına dusmezssınız..mesela sız evınıze almazssınız...şimdiki nesıl masallah gumbur gumbur...buaklı okumada ıssahıbı olunmada kullansalar valla cag atlardık

Parasi icin yanaşmak nasil çıkarcı bir tutum.
Gider çalışırım çabalarım yinede kimseye minnet etmem.
Bu yaptığınız duzembazlik.

Ben buyuk konuşurum hep ama gercekden çıkarı icin bana yanaşacak evladimda gelinimde akrabamda kardesim de olmasin.
Allah uzak ırak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…