- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Aynı şehirde olmadığım için çok şükür hepsinden uzagım.sürekli sürekli de gidilmez ki insan evinde zaman geçirmeyi daha çok ister , ve daha çok yeni evlisiniz.Ne kadar sıklıkla gidileceği hakkında bişey diyemem ama bu kadar çok gitme boşver evinde otur kocanla zaman geçir sürekli de kalma biraz mesafe koyun..Merhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Teşekkür ediyorum ben ilk başta denge kuramadım sizin adınıza sevindim darısı banaaAynı şehirde olmadığım için çok şükür hepsinden uzagım.sürekli sürekli de gidilmez ki insan evinde zaman geçirmeyi daha çok ister , ve daha çok yeni evlisiniz.Ne kadar sıklıkla gidileceği hakkında bişey diyemem ama bu kadar çok gitme boşver evinde otur kocanla zaman geçir sürekli de kalma biraz mesafe koyun..
İnşaallah canım, Her şey nasıl başlarsa öyle gidiyor şimdi mesafe koymak isteyebilirsiniz ama cesaret edemiyorsunuz belki kırılacak diye düşünüyorsunuz bazen baştan ağırlık koymak gerekli..Teşekkür ediyorum ben ilk başta denge kuramadım sizin adınıza sevindim darısı banaa
hic bir mecburiyetin yok. ben arabayla 10 dakıkkalık mesafede oturuyorum. 1 ay gitmedigım oluyorMerhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
O kadar doğru ki anlatamam canım resmen, psikolojik baskı hissediyorum artık mesafe koymak istiyorum cnmmmmmm....İnşaallah canım, Her şey nasıl başlarsa öyle gidiyor şimdi mesafe koymak isteyebilirsiniz ama cesaret edemiyorsunuz belki kırılacak diye düşünüyorsunuz bazen baştan ağırlık koymak gerekli..
hic bir mecburiyetin yok. ben arabayla 10 dakıkkalık mesafede oturuyorum. 1 ay gitmedigım oluyor[/QUOT
Canım kv bana dediği lafa bak 3 günü geçince çok oluyormuş off off siz baştan denge kurmuşsunuz Ne güzel..
Evet galiba herkes bana dediği sen boşuna ev tuttun her hafta ordasin ve 4, 5 gün kalıyorsun diyorlar...3 gunden fazla evinizde kalamayacakdaniz oldu olacak onun yanina tadinsaymissiniz.
O da onu istiyor sanirim.
Hayatta cnmmmmmm hatta 3 tane bekar oğlu kardeşleri evli kızı kendisine çok yakın kadın bana kafayı takmış offffHaftada 4 5 gun kalmak mıKp hayatta değil galiba?
Evet galiba herkes bana dediği sen boşuna ev tuttun her hafta ordasin ve 4, 5 gün kalıyorsun diyorlar...
Eşimle kalıyoruz cnmmmmmm ben çalışmıyorum eşimde ordan ise gidiyor her hafta çantalarla elbise taşımaktan biktimSiz tek mi kaliyorsunuz esiniz de kaliyor mu? Calismiyor musunuz? Her hafta 4 5 gun nasil kalabiliyorsunuz?
Hayatta cnmmmmmm hatta 3 tane bekar oğlu kardeşleri evli kızı kendisine çok yakın kadın bana kafayı takmış offff
Eşimle kalıyoruz cnmmmmmm ben çalışmıyorum eşimde ordan ise gidiyor her hafta çantalarla elbise taşımaktan biktim
Kaç defa tartıştım biliyor ilk zamanlar eşimde isteklinin ama şimdi oda sıkıldı anneni kırmadan konuş diyorum ben şöylersem kırılır diye ama ne fayda canimAy canım şu şartlar altında değil evinde kalmak haftada bir ziyarete giderdim en fazla. Eşiniz bu durumdan sıkıldığınızı bilmiyor mu
Konuştum canım ben bunaldım artık benim gibi kimse yok bıktım hatta eşimde farkında ama annesi kırılmasın diye susuyorBen bazen hafta da 2 gün yada 1 gün gidiyorum o bile gözüme geliyor kalp kırılmasın diye gidiyorum.. Akşamda evime geliyorum. Ben bu durumdan şikayetçiyim senin durumunu düşünemiyorum bile.. kocanla konuştun mu bu durumu ?
Çok haklısınız ahhh nerde 25 dk yola uzak diyorlar eşimde bu aralar rahatsız ikimizde çekinerek biz eve gidelim diyoruz neden baştan mesafe koymadım bilmiyorum kırılmasın diye ama yaranamadik yinedeNe gerek var ki buna. Yani 25 30 dakika gidip gelinecek bir mesafe.
Illa gidilecekse atiyorum haftada 2 gun gidip biraz oturup gelinir.
Gidip kalmak beni cok rahatsiz ediyor. Ama mecburen kaliyorum yilda bir cunku aramizda 28 saatlik mesafe var.
Bence esinizle konusun. Duzenim kalmadi bu evi neden actik surekli orada duracaksak deyin.
Sadece sizin degil esinizin de duzeni yok baksaniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?