- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Teşekkürler canım öyle yapicam,Yani bi kere daha mesafenin gözünü seveyim diyorum. Yakın olunca da böyle tozutuyorlar çünkü. Ben haftada 1 bazen 2 gidiyorum akşam evimdeyim. Ona kalsa hergün gelin diyor. Ama olmaz seninde evin var düzenin var. Kocanla gerekirse kavga et anlamıyorsa ama buna son ver. Hafta da 2 git şimdilik ama akşam evine dön sonra teke indir.
Aynen aynen ama yok takmışlar her zaman gelin evinde 3 gün kalma gel gerçekten evliliğimizin tadini alamıyoruz .....Ben bu kv milletini anlamiyorum cidden. Neden surekli oglunu gelinini yaninda ister bu cins? Yahu evlendirmissin oglunu kurtulmussun, birak defolup gidip evlerinde kendi bildikleri gibi yasasinlar. Ne meraklisin onlara hizmetcilik etmeye?
E oldu olucak kayinvalidenizde nikah defterine bir imza ativerseymis. Haftada 1 gider, halini hatrini sorar, muhabbet eder donersiniz. Sene icinde yarim saat ara olan bir mesafede gidipte kalmak cok gereksiz. Hemde haftanin 4 gunu. Esinizde hic "kalk hanim evimize gidelim ne duzenimiz kaldi ne ozelimiz" demiyor mu? Bunu esinize empoze etmek sizin elinizde. Gidin bi kursa falan yazilin. Kursa gidiyorum, evdede is yetismiyor pazar gunu geliriz diyin. Bitti. Gun verin. Ertesi gunde ne kadar cok isinizin oldugunu anlatin
Onu istiyorlar galiba hiç düşünüp demiyor kalkın gidin sağolun geldiniz saydınız nerdeeeee yalanlarla evime geliyorum cnmmmmmm ama artık mesafe koyun ama stres oluyorum hep...
Sinir hastası oldum nasıl dayanıyorum, bilmiyorum ama mesafe koyun koyucam dediklerinizi bizzat uygulayacağım..Kalma işini tamamen bitirin, gidin oturup gelin haftada 2-3 kere olabilir başlangıçta, sonra 1 e sonra 15 günde bire düşürün. Böyle çok saçma bir hayat nasıl dayanıyorsunuz
Hic akil yok valla. O kadar duskundun ogluna evlendirmeyeydin. Bir kisi yollayip iki kisiyi geri iceri almak da mantik disi geliyor banaAynen aynen ama yok takmışlar her zaman gelin evinde 3 gün kalma gel gerçekten evliliğimizin tadini alamıyoruz .....
Bende diyorum eşime eşyalarını al git annende kal ben bıktım diye oda anladı önceden baskı yapıyordu şimdi bana bıraktı ama psikolojik baskı olayı var içim rahat değil ...umarım sizde öyle şeyler yaşanmiyordurHic akil yok valla. O kadar duskundun ogluna evlendirmeyeydin. Bir kisi yollayip iki kisiyi geri iceri almak da mantik disi geliyor bana
Yok benim esimi kovsam gene gitmez anasina, yillardir gorusmuyorlar. Belki de ben o yuzden anlayamiyorum bu kv cinsini. Kendim de oglan anasiyim,dusunuyorum oglumun her allahin gunu hanimi toplayip bana geldigini sinir stres basiyor camlari aciyorum fenaliklar geliyor ustume basimaBende diyorum eşime eşyalarını al git annende kal ben bıktım diye oda anladı önceden baskı yapıyordu şimdi bana bıraktı ama psikolojik baskı olayı var içim rahat değil ...umarım sizde öyle şeyler yaşanmiyordur
Neden gidip kalıyorsun ki benim evimde uzak 30 dk kadar olmasada ... keyfi olarak hiç gidip kalmadık ki kafa dengi bir kadındır kv. Siz yüz vermişsiniz evimde kalmak istiyorum de ister alınsın ister kırılsın kendi kvsinin dibinde mi yaşamış ilerde daha çok zorluk yaşarsın biz haftada 1 kesin gideriz annelere bir sağlık sorunları varsa mutlu olmaları amacı ile sıklıkla gideriz önerim de hu yönde tatlımMerhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Hahaha hayalimdeki kaynana sizsinizYok benim esimi kovsam gene gitmez anasina, yillardir gorusmuyorlar. Belki de ben o yuzden anlayamiyorum bu kv cinsini. Kendim de oglan anasiyim,dusunuyorum oglumun her allahin gunu hanimi toplayip bana geldigini sinir stres basiyor camlari aciyorum fenaliklar geliyor ustume basima
Hahaha hayalimdeki kaynana sizsiniz
Siz de en başta düzen koymuşsunuz ben onu yapmadım 1 yılda yıldım bıktım sıkıldım her oraya gittim de acaba ne zaman evime giderim diyorum ve evime geldim de sanki bayrammNeden gidip kalıyorsun ki benim evimde uzak 30 dk kadar olmasada ... keyfi olarak hiç gidip kalmadık ki kafa dengi bir kadındır kv. Siz yüz vermişsiniz evimde kalmak istiyorum de ister alınsın ister kırılsın kendi kvsinin dibinde mi yaşamış ilerde daha çok zorluk yaşarsın biz haftada 1 kesin gideriz annelere bir sağlık sorunları varsa mutlu olmaları amacı ile sıklıkla gideriz önerim de hu yönde tatlım
Bende öyle yapicam bakalım ne yapacak ne diyecek kaynana bıktım bende artık gerçekten kendi kızı kaynanası başka ülkede hiç empati yapmiyorlar4- 5 gun fazla kalıyorsunuz bence.bizde 15 dklik mesafedeyiz haftada 1 veya 2 gun anca gidip geliyoruz birbirimize.o sa kalmak icin degil gece evimize donuyoruz.arada da kaliyoruz
Benden size tavsiye fazla taviz vermeyin ben vicdan yapıp taviz verdim tepeme çıktılar baştan tavrımızı koyunMerhabalar herkese benim derdim kv ne kadar sıklıkta gidilir 1 yıllık evliyim yurt dışındayım kv aramda 25 30 dk mesafe var ama bıktım inanılmaz baskı hissediyorum bu zamana, kadar her hafta gidip 4 5 gün kaldık eşimle ve kadını memnun edemiyorum eve gidince derken inanılmaz yüzünü asiyor çok büyük stresle yalanlarla evimize geliyoruz bi kere demedi sağol kızım her zaman geliyorsun kalıyorsun demedi bana gecenler dediği kelime 3 günü geçince çok oluyor ya sinirden tepem attı 3 günden fazla surmemeliymis evimde kalmam geçenlerde kalbimi kırdı gitmek istemiyorum ama vicdanım rahat değil sizler bana yol gösterin lütfen ne kadar sıklıkla gitmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz akıl verin uzun oldu zaman ayırıp okuyan cevaplayan herkese çok teşekkür ederim ...
Aminn herkesin inşallah herkesin tatlı kaynana adayıAllah cocuklariniza versin gonlunuzdekini insallah
Şuan bende o asamadayim 1 yıldır böyle bundan sonra taviz vermek istemiyorum allah yardımcınız olsun sizinde .evlilik ne zormuş,,,,,Benden size tavsiye fazla taviz vermeyin ben vicdan yapıp taviz verdim tepeme çıktılar baştan tavrımızı koyun
Evet hatta eşim gece çalışıyordu bazen ilk aylar bir annemw bir kvme gittim sonra baktım düzen yok ben evimde kalıyorum artık olmuyor böyle evimi temizlemek bile ağır gelirdi şimdi hiçbiri kalın diyemiyor ki benim kvde iş elletmez bana senin yerinde olsam iş bulurum dili iyice öğrenirim mesafemi korurum çekilmez böyleSiz de en başta düzen koymuşsunuz ben onu yapmadım 1 yılda yıldım bıktım sıkıldım her oraya gittim de acaba ne zaman evime giderim diyorum ve evime geldim de sanki bayramm
Kayınvalideye ağzınla kūs tutsan yaranamasın.kendini yıpratma hemen çek elini ayağını haftada 1 gitseniz yeterli.Şuan bende o asamadayim 1 yıldır böyle bundan sonra taviz vermek istemiyorum allah yardımcınız olsun sizinde .evlilik ne zormuş,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?