- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Kaç defa tartıştım biliyor ilk zamanlar eşimde isteklinin ama şimdi oda sıkıldı anneni kırmadan konuş diyorum ben şöylersem kırılır diye ama ne fayda canim
Biz oraya gidince değil canım biz kv evinden çıkıp bizim eve gidelim dediğimizde surat asiyor hep yanında olalım istiyorlar bıktım bende offsiz gidince yüzü asılıyormuş madem belki o da bu kadar sık gitmenizden razı değil...Bir süre gitmeyin bir de öyle deneyin... o mu çağıriyor gelin diye
Çok haklısınız ahhh nerde 25 dk yola uzak diyorlar eşimde bu aralar rahatsız ikimizde çekinerek biz eve gidelim diyoruz neden baştan mesafe koymadım bilmiyorum kırılmasın diye ama yaranamadik yinede
Konuştum canım ben bunaldım artık benim gibi kimse yok bıktım hatta eşimde farkında ama annesi kırılmasın diye susuyor
Haklısın canım ben çok yufka yurekliyimuzulmesin diye ses etmiyordum hattaaa biz düğünden 3 ay sonra evimize geçtik küçük kaynim kaldigimiz odaya pat diye kapı çalmadan giriyordu bi kere sevisirken içeri girdi Allahtan karanlık ve sessizdik rezillikkk gerçekten söyleyince utandimee o kırılmayacak diye siz hep göcebe gibi mi yaşayacakmışsınız? Hem kalmamak için çok geçerli sebeplerinde varmış evde 3 erkek bekar kayın! Rahat edemiyorum diyeceksin. Çok meraklıysa kendi gitsin kalsın sen kararının arkasında dur zorla götürecek hali yol ya
Çok haklısınız canım çok iyilik yaramıyor kimseye artık mesafe koymaliGitme gitme gitme bunlar iyilikten güzellikten anlamıyorlar yaşı?ı başını almış insanlar utanmadan nasıl yalan söyleyebiliyorlar. Anlamıyorum bu kvleri hepsi bir değil ama bu şeytanlar var ya allah onları bildiği gibi yapsın böylelerinin yatacak yeri yok
Öyle yapicam artık bende bıktım sırtımda elbiselerle her hafta oradayımBence konusmalisin kv ile yada sizi çağırırken kendimi iyi hissetmiyorum felan gibi bahaneler bul ertelen sürekli sonra bir düzene koyarsiniz eşinle beraber
En güzeli her iki ailede uzak olmalı benim ailem tr de benim kimsem de yok burda kim olursa olsun mesafe şart..Böylesine bayramdan bayrama.
En güzeli her iki ailede uzak olmalı benim ailem tr de benim kimsem de yok burda kim olursa olsun mesafe şart..
Haklısın canım ben çok yufka yurekliyimuzulmesin diye ses etmiyordum hattaaa biz düğünden 3 ay sonra evimize geçtik küçük kaynim kaldigimiz odaya pat diye kapı çalmadan giriyordu bi kere sevisirken içeri girdi Allahtan karanlık ve sessizdik rezillikkk gerçekten söyleyince utandim
Haklısın cnmmmmmm teşekkür ederimMesafesini bilmeyene şart. Ama mesafeli sevgi saygı çerçevesinde olursa güzel olur.
Bunu anlamıyorlar bi kere teşekkür etmedi kızlarının yapmadığı hizmeti yapıyorum yaranamadım mesafe en güzeli ne diyeyim ki burnunu sokmaya olmaz zaten kv öyle bi tipYeni evli bir çiftin evlerinde kalmak istemesinden daha normal ne olabilir ki bırakın söylensin dursun siz gerektikçe gidin sürekli hayatınıza burnunu sokmak istiyor başka bi manası YÖK iyi niyet YÖK
Esim de farkinda konusucam konussun annesiyle boyle olmaz Çok teşekkür ederim bundan sonra düzene sokacam inşallah
Ay eşin bunlara şahitken nasıl kırılır diye düşünebiliyor.Eşin konuşamıyorsa sen konuş canım kalın dediklerinde rahat edemiyorum de. Rahatsızım de temizlik yapcam de bahane mi yok. Elinde çok geçerli sebeplerin varken bunları kullanamamışsın. Bundan sonra düzene koyarsın umarım.
Kesinlikle canım kesinlikleee&&&Haftada 1- 2 defa iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?