Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Kaç defa tartıştım biliyor ilk zamanlar eşimde isteklinin ama şimdi oda sıkıldı anneni kırmadan konuş diyorum ben şöylersem kırılır diye ama ne fayda canim

ee o kırılmayacak diye siz hep göcebe gibi mi yaşayacakmışsınız? Hem kalmamak için çok geçerli sebeplerinde varmış evde 3 erkek bekar kayın! Rahat edemiyorum diyeceksin. Çok meraklıysa kendi gitsin kalsın sen kararının arkasında dur zorla götürecek hali yol ya

Gitme gitme gitme bunlar iyilikten güzellikten anlamıyorlar yaşı?ı başını almış insanlar utanmadan nasıl yalan söyleyebiliyorlar. Anlamıyorum bu kvleri hepsi bir değil ama bu şeytanlar var ya allah onları bildiği gibi yapsın böylelerinin yatacak yeri yok

siz gidince yüzü asılıyormuş madem belki o da bu kadar sık gitmenizden razı değil...Bir süre gitmeyin bir de öyle deneyin... o mu çağıriyor gelin diye
Biz oraya gidince değil canım biz kv evinden çıkıp bizim eve gidelim dediğimizde surat asiyor hep yanında olalım istiyorlar bıktım bende off

Çok haklısınız ahhh nerde 25 dk yola uzak diyorlar eşimde bu aralar rahatsız ikimizde çekinerek biz eve gidelim diyoruz neden baştan mesafe koymadım bilmiyorum kırılmasın diye ama yaranamadik yinede

O kirilmasin diye siz evinizde rahat edemiyorsunuz.
Bence esinizin konusmasi lazim. Boyle nereye kadar yani.
Yavas yavas azaltin gitmeyi.

Haklısın canım ben çok yufka yurekliyimuzulmesin diye ses etmiyordum hattaaa biz düğünden 3 ay sonra evimize geçtik küçük kaynim kaldigimiz odaya pat diye kapı çalmadan giriyordu bi kere sevisirken içeri girdi Allahtan karanlık ve sessizdik rezillikkk gerçekten söyleyince utandim

Çok haklısınız canım çok iyilik yaramıyor kimseye artık mesafe koymali

Ay eşin bunlara şahitken nasıl kırılır diye düşünebiliyor. Eşin konuşamıyorsa sen konuş canım kalın dediklerinde rahat edemiyorum de. Rahatsızım de temizlik yapcam de bahane mi yok. Elinde çok geçerli sebeplerin varken bunları kullanamamışsın. Bundan sonra düzene koyarsın umarım.

Yeni evli bir çiftin evlerinde kalmak istemesinden daha normal ne olabilir ki bırakın söylensin dursun siz gerektikçe gidin sürekli hayatınıza burnunu sokmak istiyor başka bi manası YÖK iyi niyet YÖK
Bunu anlamıyorlar bi kere teşekkür etmedi kızlarının yapmadığı hizmeti yapıyorum yaranamadım mesafe en güzeli ne diyeyim ki burnunu sokmaya olmaz zaten kv öyle bi tip

Esim de farkinda konusucam konussun annesiyle boyle olmaz Çok teşekkür ederim bundan sonra düzene sokacam inşallah

Yani bi kere daha mesafenin gözünü seveyim diyorum. Yakın olunca da böyle tozutuyorlar çünkü. Ben haftada 1 bazen 2 gidiyorum akşam evimdeyim. Ona kalsa hergün gelin diyor. Ama olmaz seninde evin var düzenin var. Kocanla gerekirse kavga et anlamıyorsa ama buna son ver. Hafta da 2 git şimdilik ama akşam evine dön sonra teke indir.

Ben bu kv milletini anlamiyorum cidden. Neden surekli oglunu gelinini yaninda ister bu cins? Yahu evlendirmissin oglunu kurtulmussun, birak defolup gidip evlerinde kendi bildikleri gibi yasasinlar. Ne meraklisin onlara hizmetcilik etmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…