seninle söz yarışına girmem sana sadece gülüyorum biraz büyümen lazım artık yazdığın şeylerde cvp vermicem laf yarışına girmiyorum burda bunlar çocukça dediğim gibi sadece gülüyorum:):):):)sevgiyle kal....
elin karısı ve o kim oluyor tabiri ben kullanmaadım.3 günlüğünde açıklamasını yapmıştımm okursanız görürüsünzzz...Allahh bizi üniversite okumuşş cahil olmayan insanlarla karşılaştırsın inşşş demekki bu sorunlar hepp okumamışlıktan oluomuşşşş...
terbiyesizliğin lüzumu yok.ilk önce kelimelerinize dikkat edin.
sizn düşüncelerinizi paylaşmayan insanlara verdiğiniz tepki hemen hakaret etmek miş demekki
ozaman burdaki gelin hanımlara dilini bile uzatma kötü kaynanaya düşsen bırak evden kovmayı kimbilir neler yaparsın allah yardım etsin eşin olacak kişinin ailesine.
ayrıca
sizin adınızı kullanmışmıyım????
hayır.
sizden alıntı mı yapmışım el kızı dediniz diye????
hayır.
neden her yazdığımı kendi üzerinize alınıyosunuz???
genelleme yaptım ben şahsi bişe demedim.dikkatle okumanızı tavsiye ederim
üniversite okumuş cahil olmayan
okumayı iyi becerebilen şahıs.
ARKADAŞLAR ÖZELLKLE BEKAR ARKDAŞLARIM ÖYLE ŞEYLERYAZMIŞSINIZ Kı SANKı SıNıRLERıNıZ ALINMIŞ GURURUNUZ YOK VE OLAYLARA TEPKıSıZSıNıZ BAKIN BıR GÜN KALDI KAYINVALıDEM DENETLEMEK ıÇıN YANı ıKıNCı ÜÇNCÜ GÜN KALMAYA NE GEREK VAR ZATEN ÇOK SıNıRLENMıŞM DAHA BENı DELı ETMEK ıÇıN YAPIYO Bı GÜN ÖNCESıNDE DEDıM GEL EVıMDE HER ZAMAN KAL BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERıN VAR AMA BÖYLE DENETLEMK ıÇıN DEĞıL YANLIŞ ANLAMYIN BU KADIN OKUMA YAZMABıLE BıLıMıYOR BEN ÜNıVERSTE MEZUNYUM BU AŞAĞILAMAK ıÇıN SÖYLEMıYORUM YANLIŞ ANLAMYIN BAKIN BENıM KAYINVALıDEM BENı MECBUR ETTı NAMUSUMA BıLE LAF ETTı BEN OĞLUYLA ORDA BURDA KIRIŞTIRMIŞIM BÜTÜN AKRABALARI BENıM HAKKIMDA KONUŞUYOMUŞ ÖYLE BıRı OLSAM ZORUMA GıTMEZ BEN BıRAZ DAHA ONLARA GÖRE RAHAT YETıŞTıM ONLAR KIZ ÇOCUKLARINI OKUTMAZLAR YANı PATLADIM ŞıMDı BUNLARI YAZARKEN BıLE SıNıRLENıYORUM NE YAŞADIĞIMI BıLMEDEN ATIP TUTUYORSUNUZ SıZ BENıM YERıMDE OLSANIZ DIŞ KAPININ MANdalı DEĞıL KÜFÜR BıLE YAZARDINIZ.
HAYATTA EN ZOR CEHALETLE CAHıL ıNSANLARLA BıR ARADA YAŞAMAKMIŞ EVELNMEDEN ÖNCE ÇOK TANIMIYODUM EŞıMLE BAŞKA ŞEHıRDE ÇALIŞYODUK....
YANı BÜYÜK KONUŞMAYIN HıÇ Bı ZAMAN....
YıNE DE ıYı YADA KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEMıSıNZ SıZıN DÜŞÜNCENıZ SAYGI DUYARIM...
bekarım ve cevap verıcem!..ARKADAŞLAR ÖZELLKLE BEKAR ARKDAŞLARIM ÖYLE ŞEYLERYAZMIŞSINIZ Kİ SANKİ SİNİRLERİNİZ ALINMIŞ GURURUNUZ YOK VE OLAYLARA TEPKİSİZSİNİZ BAKIN BİR GÜN KALDI KAYINVALİDEM DENETLEMEK İÇİN YANİ İKİNCİ ÜÇNCÜ GÜN KALMAYA NE GEREK VAR ZATEN ÇOK SİNİRLENMİŞM DAHA BENİ DELİ ETMEK İÇİN YAPIYO Bİ GÜN ÖNCESİNDE DEDİM GEL EVİMDE HER ZAMAN KAL BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR AMA BÖYLE DENETLEMK İÇİN DEĞİL YANLIŞ ANLAMYIN BU KADIN OKUMA YAZMABİLE BİLİMİYOR BEN ÜNİVERSTE MEZUNYUM BU AŞAĞILAMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM YANLIŞ ANLAMYIN BAKIN BENİM KAYINVALİDEM BENİ MECBUR ETTİ NAMUSUMA BİLE LAF ETTİ BEN OĞLUYLA ORDA BURDA KIRIŞTIRMIŞIM BÜTÜN AKRABALARI BENİM HAKKIMDA KONUŞUYOMUŞ ÖYLE BİRİ OLSAM ZORUMA GİTMEZ BEN BİRAZ DAHA ONLARA GÖRE RAHAT YETİŞTİM ONLAR KIZ ÇOCUKLARINI OKUTMAZLAR YANİ PATLADIM ŞİMDİ BUNLARI YAZARKEN BİLE SİNİRLENİYORUM NE YAŞADIĞIMI BİLMEDEN ATIP TUTUYORSUNUZ SİZ BENİM YERİMDE OLSANIZ DIŞ KAPININ MANdalı DEĞİL KÜFÜR BİLE YAZARDINIZ.
HAYATTA EN ZOR CEHALETLE CAHİL İNSANLARLA BİR ARADA YAŞAMAKMIŞ EVELNMEDEN ÖNCE ÇOK TANIMIYODUM EŞİMLE BAŞKA ŞEHİRDE ÇALIŞYODUK....
YANİ BÜYÜK KONUŞMAYIN HİÇ Bİ ZAMAN....
YİNE DE İYİ YADA KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEMİSİNZ SİZİN DÜŞÜNCENİZ SAYGI DUYARIM...
bakın işte sizinle anlaşamadığımız nokta bu. buraya "görümcelerim dış kapının mandalı" demenizle dış kapı mandalı olmuyorlar. onlar şu an da ailenizden biri, gerek evinizin içinde gerekse abinizin yanında...
buraya böyle yazmak, buradaki görümcelerin sinirlenmesinden başka birşeye yaramaz malesef.
ya eşinizin ailesini kendinizce minimalize edeceksiniz ya da buraya 70.000 tane konu açacaksınız, ama yaşayan ve sıkıntıyı çeken sizsiniz, biz buradan ne kadar yardımcı olabiliriz ki??
size naçizane tavsiyem, o sizin anlaşıp anlaşamadığınızı denetlemek için geldiyse ve eşinizle konuşacaklarınız özelse dışarıda bir yemeğe gidin. o evde otursun, eve döndüğünüzde herşey yoluna girmiş olsun ki arkanızdan konuşacak birşey bulamasın...
diğer konularınızı da okudum. görümcelerinizi bu kadar takarsanız hayatı kendinize zindan edersiniz. size de yazık. bırakın arada geldiklerinde abisinin işlerini yapsınlar, peşinde olsunlar. sonuçta abisi o. hiç takmayın, dinlenin sizde birkaç saat. akşam nasıl olsa yine berabersiniz...
dediğim gibi, k.validenizin yaptığı hoş değil, ama ona dışldığınızı hissettirerek, eline koz veriyorsunuz. bence dediklerimi bir kere düşünün yerimseniben
ben zaten burda bi cvp verirken dedimkii önemli olan İNSAN olsunnn herkeste hertürlüsü varrrdırrrrr.... dedimmm bide çok merak ettim acaba abileri red etcek kadar sizden neden nefret ediyorlarrrr keşke bunuda yazsaydınız bunuda bidaha unutmazdımmmm güzelimmm
senin ne demek istediğini anlıyorum,belden aşağı vurmak istiyosun,tarzın çok çirkin ve yanlış...
işte senin gibi olduğu için görümcemlerle anlaşamadım,eşim de sonunda beni koruduğu için onlarla arası açıldı ve benden nefret ettiler.
daha da detaylı öğrenmek istiyosan açtığım geçmiş topiclere bak,belki az da olsa yüzün kızarır:)))[/QUOTE
hangi msjımdan anladınız anlayamadımm belden aşağı vurduğumu??siz galiba herşeyi belden aşağı anlıyorsunz___yüzümün kızarmasına gelince kayınvalidesine bunları yapmayı onaylayan zihniyet kızarmıyosa benm hiç kızarmaz....
Ayy Biy!... benim görümce için söylediklerimi de kendi üzerine alıp cevap verdin, başka arkadaşların yazılarını da kendi üzerine alıp cevap veriyorsun, sen bu arkadaşın görümcesi olmayasın CADIARZU hamilesin hassas dönemindesin seni üzmek istemem, herkes fikrini söyledi geçti, hakikaten çok uzattın, taktın bir "git" lafına onun üzerinden çalıp duruyorsun, kimse kimseyi kolay kolay evinden kovmaz, sürekli üzerine gelen beynini didikleyen biri kendi öz annesi olsa sinirlenip git başımdan der yani... sinirler yatışınca da özrünü diler geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?