abilerim var eğer gelin haksız ise kızarım ama annem de haksız ise ona da kızarım.Bazen insanlar o kadar acımasız oluyo ki karşıdakinin gözü bişe görmüyo.Evden kovmaya kadar gelebiliyor emin ol,mesela benim namusuma dil uzatıldı o kaynanayı evden kovmak haktır ama ben onu bile kovmadım.Gerçi kovulmaktan beter oldu sonradan eşim çok kızdı çünkü.işteee sessiz insanı resmen eziyorlarrr hiççç ben sessiz olmayan insanın ezildiğini duymadımm haklısın sonunda sen kazanmışsın bende senin yerinde olsam cvp vermezdimm ama bana karşı yapılanlaraa vermezdimm..burdaaa bileeee kendimii o insanların yerine koyup sinirlene bilio insan.....bilmiorum erkek kardeşin varmı ama annen sana kavulduğunu anlatsaaaaa sen anneni korumazmıydınnn aa ben dış kapının mandalıyım benm fikrim yok, anneme istenilen yapılsın mı dersin....CADIARZU
abilerim var eğer gelin haksız ise kızarım ama annem de haksız ise ona da kızarım.Bazen insanlar o kadar acımasız oluyo ki karşıdakinin gözü bişe görmüyo.Evden kovmaya kadar gelebiliyor emin ol,mesela benim namusuma dil uzatıldı o kaynanayı evden kovmak haktır ama ben onu bile kovmadım.Gerçi kovulmaktan beter oldu sonradan eşim çok kızdı çünkü.
ama şu da var annemin eltisi 2 gelini (kardeşlerden)var hepsiyle kardeş gibi.Çok fazla iyi niyetli,bu yüzden yüz göz olucağını sanmam.
Ha iyi bir anne ,yenge,görümce ,eltidir ama kötü bir kaynana da olursa bilemem,büyük konuşmamak lazım.
canımmmm banadaaa bişey densee Allahından bulsun derr eşime sölerimm amaaaaaa ailemee orda bişey deseee aynen o dk alır cvbını herkim olursa olsunnnn...bakk sen eşinin zaten olması gereken tepkiyi vericeğini biliosan zaten cvp vermez o halleder der geçersinn ama seni ezdirebilcek kapasitede bi eşin varsaaaa kendi işini kendin görmek zorunda kalırsınnn....benmde büyük sözlerime töbeee...Allah cahil insandan gelinde olsaa,kayınvalide olsa,eltide olsaa,uzak tutsunnnn.....1cahil dostun olacağına bin akıllı düşmanın olsun daha iyidirr...
Başlarda eşim korumuyodu da namusuma gelince konu artık o dur demek zorunda kaldı.Şimdi kafam rahat.Evet allah cahil insanlardan korusun dediğin gibi.
Yoksa lafın nereye gittiğini bilmeden konuşup sinir hastası ederler adamı.
En güzeli mesafeli olmak ben evliliğimde bunu anladım.Yüz göz olmak çok kötü bir şey.Bu arada sana da mutluluklar dilerim canım ne güzel nişanlıymışsın.Düğün heyecanı falan güzel oluyor opuyorumnanaktan
çok saol canımmm heycanlıyım çokkkk:):):)opuyorumnanaktan
keşkeee eşin en baştannn karışsaydı belki buralara kadar gelmezdiii...işteee herşeyyy eştee bitioooo....o dengeyi kurarsa ne gelin kayınvalideye saygıssızlık yapabilir nede kayınvalide geline saygısızlık yapabilirrrr......
canımm amin inşşşş...canımm ben gelin olarak haddimiii biliceğimi düşünüorumm inş da bunu unutmam evet ben sonradan bi aileye giricem bunu biliorum en azından farkındayımm böle burda yazılan gibi yok bende onun karısıyım gibi saçma bi laf kabul etmiorum...
eğer onlarda benm gbi inşş yerini bilirrr niyetimin kötü olmadığını bilirlerr geçinip giderzzzzzz....bence insan eşinden korkmalıı eşde ondannn bu konuda en azından çekinmeliiiiii biraz çiftler birbirlerindennn...
Canım herkes birbirinden çekinmeli sonuçta.Ama 40 yıllık kardeş olayı da yanlıştı bana kalırsa.Herkesin yerini bilmesi lazım
Evimin içine haddi olmadan karışan kim olursa görümce değil abim de olsa dış kapının mandalıdır bana kalırsa.Çünkü o dünya iki kişiye ait.Bu sınırı çizebilmek her şeyi halleder bence
canımm zaten 2 kişi halletse görümceye ne burdaaa anneye saygıszlık yapıldığı için görümce girio araya normal olarakkk:):):)9
canımm bakkk yazmışşş 40 yaşında bekarrr yok biri evli ama kocasından iştmedği hakaret yokk tam böle olmasada kelimesi kelimesine... bunlarr olay anlatmak deil olay anlatırken onlarıda kötülemek bana ondan çok çirkin geldii ...kapıları çarpıp git başımdan die bağırınca sen git denmişşş valaa ii sadece sen git demişler bana çarpılcak o kapı kırarım hele annemmeeee
delikafaduldendelikafadulden
bi gün kaldı ben dier gün patladım kapıları çarptım ve kavga başladı konuştu konuştu bende git başımdan git dedim oda burası benim oğlumun evi sen git eşylarını da götür dedi
canımmmm bakkkk yazmışş burdaaaa kimin önce dediğini kimn cvp verdiğinii:roflol:
biri beni babamın evinden kovsa burası babamın evi sen git derim
biri beni oğlumun evinden kovsa burası benm oğlumun evi sen git derim
biri beni eşimin evinden kovsa burası benim evim sen git derimm
YANİİİ illlaaa git dienn cvbını duyarrrrrrrrr:roflol:
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
eee yani savunma mekanizması aklinialirimsmile
bi gün kaldı ben dier gün patladım kapıları çarptım ve kavga başladı konuştu konuştu bende git başımdan git dedim oda burası benim oğlumun evi sen git eşylarını da götür dedi
canımmmm bakkkk yazmışş burdaaaa kimin önce dediğini kimn cvp verdiğinii:roflol:
biri beni babamın evinden kovsa burası babamın evi sen git derim
biri beni oğlumun evinden kovsa burası benm oğlumun evi sen git derim
biri beni eşimin evinden kovsa burası benim evim sen git derimm
YANİİİ illlaaa git dienn cvbını duyarrrrrrrrr:roflol:
ben de gelinim ve gelinler kesinlikle el kizidir.. isine gemeyince hemen bozuluverur gelinler:)) hemen esine dert yanmaya baslarlar:)) simdi bu el kizi degil de ne?ben kayinvalidemi cok severim o da beni sever ama sonuc olarak beni dogurmadi ve buyutmedi.. ben onu ancak esimin annesi oldugu icin yada bi insan olarak seviyorum.
sanirim feryalcan sizin erkek kardesiniz yok....
canımm amin inşşşş...canımm ben gelin olarak haddimiii biliceğimi düşünüorumm inş da bunu unutmam evet ben sonradan bi aileye giricem bunu biliorum en azından farkındayımm böle burda yazılan gibi yok bende onun karısıyım gibi saçma bi laf kabul etmiorum...
eğer onlarda benm gbi inşş yerini bilirrr niyetimin kötü olmadığını bilirlerr geçinip giderzzzzzz....bence insan eşinden korkmalıı eşde ondannn bu konuda en azından çekinmeliiiiii biraz çiftler birbirlerindennn...
var cnm ve bende görümceyim ama hiç bi zaman gelinimize sen sonradan geldin sus bi köşede otur demem ki tartışmalrı olduğu zaman başka bi odaya geçerim gerçi bizde kimse kimsenin ilişkisine karışmadığı içn sorun olmadı ......
ewet ya nekadar çirkin bi hitap şekli. bu kelimeleri kullananlar da saygıdan bahseden arkadaşlar
saygı bunun neresinde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?