cnm neden arkadaşın adına yorum bekliosun ki? neden bu tarz şeyler hep arkadaşların başına gelir??madem bu arkadaşının sorunu bnce bırak o çözsün cnm..
MErhaba arkadaslar konuyu bir arkadasim icin aciyorum . Arkadasim evli ve sorunu su : 1 yillik evliler esinin babasi iki yil once vefat etmisti esi annesini artik tek birakmak istemiyor ve bize tasinsin diyormus. 6 kardes arkadasimin esi ve en kucugude o. Arkadasimda istemiyor annesi 50 yasinda ama saglik problemi yok . Sorunlar cikar bir evde iki kadin olmaz fln demis esine ama nafile
Sizce esine nasil yaklasmali bu durumda kesinlikle istemiyor cunku.
Biraz karisik oldu sanirim kusurabakmayin yorum yapan ve okuyan herkese tesekkurler:)
nedn istemiyormuş arkadaşın nevarmış.... ya ben bazan hemcinslerimi anlamıyorum valla arkadaşın kaynanası yerine kendi annesini koysun bakalım o zaman ne diycek arkadaşın.. kendi abisinin eşi onun annesini istemediğinde bakış açısı nasıl olcaktı bi düşünsün bakalım. bence çok yanlış bir davranış kaynanasını istememesi, tabikide gelcek oğlunun evi yaaa kadın bir ömür vermiş evladına tabikide kötü zamanlarında annesini yaknız bırakmıyacak ANNESİ ANNESi ooo..... Nekadar da bencilce bir davranışş uyuz oluyorum böle kadınlara valla benm kaynanam evliliğimi bitirmek için uğraştığı halde yinede gelmesin bize asla demem Allah öle de dedirtmesin...
en hızlı kaynana savunucusu ve geleceğin kaynanası olarak buna çok rahatlıkla bu öyle birşey değil ki diyebilirim. Evet herkes anasına, babasına bakacak ama 50 yaşındaki kadına değil. Orada bi durmak lazım. Sırf zevkine, kaprisine de ev , ev üstüne oturtulmaz.
Gelir 70-80 e o zaman bende sizin gibi aaa olur mu derim. Ama bu tamamen elma - armut.
Kimse kimseyi bakıma muhtaç değilken çekmek zorunda değil. Artık insanlar 40 ından sonra anne oluyor. Bi zahmet kimse de 50 yaşındaki kadına düşkün muamelesi yapmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?