iç duygusal modda olmasamda Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş bunu okuyunca birden yaşlar süzüldü, bende anlamadım :) en iyi yerde, en iyi doktorlarla denedik ama değil sperm, başlangıç hücresi bile yok. oda olmayınca çare tükeniyor
benim kayınvalidem daha 50 yaşında bile değil kayınpederim de 53 yaşında bizimle birlikte yaşamak istiyolar hatta eşim bu konuda baskı yapıyo. gencecik insanlar.evleneli 1 sene bile olmadı. zaten birlikte yaşıyoz gibi ama aynı evde yaşayacakmışız.kayınvalideyi anladım kayınpeder de var. kendi kızları olsa kıyameti koparırlar.
benim kayınvalidem daha 50 yaşında bile değil kayınpederim de 53 yaşında bizimle birlikte yaşamak istiyolar hatta eşim bu konuda baskı yapıyo. gencecik insanlar.evleneli 1 sene bile olmadı. zaten birlikte yaşıyoz gibi ama aynı evde yaşayacakmışız.kayınvalideyi anladım kayınpeder de var. kendi kızları olsa kıyameti koparırlar.
elbetteki savunurum böle bir vicdansızlığı aslada sessiz kalamam... siz sanırım hayatınızda hiç zorluk ve yalnızlık çekmemişsiniz belliki.. ELBETTEKİ GELİP KALACAK OĞLUNUN EVİNDE BUNA KADIN TEK BAŞINA KARAR VEREMEZ.... YARIN ÖBÜRGÜN KADININ ANNESİ BÖLE BİR DURUMDA OLSA AYNI DURUM KADININ ANNESİ İÇİNDE GEÇERLİ ... SİZE TEK DİYECEĞİM ALLAH KAYNANANIZI SİZİN ELİNİZE DÜŞÜRMESİN. 70 80 YAŞINA GELİNDİĞİNDE HUZUR EVİDE BAKAR OĞLUNA GELİNE NE HACET.. UMARIM DÜŞÜNCELERİNİZİN NE KADAR BENCİLCE OLDUĞUNU BİRGÜN HAYAT SİZE ÖĞRETİR....
Tövbe yarabbim, neler okuyacağız daha. Hemde karı koca.
50 yaş ha, benim çocuk ha gayret ben 50 ye geldiğimde orta 2 falan olacak. Bu ne ya, millet neredeyse ölmeden mezar arayacak. Ne büyük haksızlık etmişim evladıma, baksanıza millet o yaşta yıkılacak yer, baktıracak adam arıyor, benimse gidecek çok yolum var.
nedn istemiyormuş arkadaşın nevarmış.... ya ben bazan hemcinslerimi anlamıyorum valla arkadaşın kaynanası yerine kendi annesini koysun bakalım o zaman ne diycek arkadaşın.. kendi abisinin eşi onun annesini istemediğinde bakış açısı nasıl olcaktı bi düşünsün bakalım. bence çok yanlış bir davranış kaynanasını istememesi, tabikide gelcek oğlunun evi yaaa kadın bir ömür vermiş evladına tabikide kötü zamanlarında annesini yaknız bırakmıyacak ANNESİ ANNESi ooo..... Nekadar da bencilce bir davranışş uyuz oluyorum böle kadınlara valla benm kaynanam evliliğimi bitirmek için uğraştığı halde yinede gelmesin bize asla demem Allah öle de dedirtmesin...
Bir Anne evlatlarınin hepsini bir yürege sıgdirirda, ama evlatlar bir Anneyi
koca Dairelere sigdiramaz!!
İnsanoglu cok bencil, ama unutmamak lazim
Ne ekersek onu biceriz .
Ama ne hikmetse o koca dairelere sığdırılmak istenenler hep erkek anneleri oluyor
Ama ne hikmetse o koca dairelere sığdırılmak istenenler hep erkek anneleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?