Kaynanayla ayni evde yasamak

Ev üstüne olaz derler bi yandan vicdan yaparsın bi yandan , Çoook zor bir durum ama elı ayagı tutuyorsa yanında kalmasındansa yakınında bir ev tutulması daha doğru geliyor bana. Göz kulak olunur, tamamen yalnız kalmaz hemde herkesin kendine göre düzeni olur. Beraber yaşamak çok zor ağır bir karar. Allah yardımcınız olsun

Canım benim, beni hep ağlatmıştır hala da ağlatır. Biliyorsundur ama keçiboynuzu kürü ve selenyum içir eşine. Keçiboynuzu pekmezi al ya organik olanından yada Pınar Hanımın çiftliğinden (o doğal) Hormonlu şeyler yemeyin çilek vs imkanın varsa doğal beslenin, protein ağırlıkla kahvaltı yaptır. Bırak milyonlarca olmasın tese yada tesa de senin yumurta sayın kadar çıksın yeter. Allahtan umut kesilmez. Eğer inançlarına ters gelmezse diğer konuyu bile düşünürsün ama inşallah iş oralara varmaz.

Bana donasyon dediklerinde çok ağlamıştım keşke spermden olsaydı diye. Sperm donasyonunu gözüm kapalı yapardım, yumurta donasyonu denince yapamadım (doğruya doğru) Allahım nasip etti hemde bu iş artık bitti dediğim noktada.

Biliyorsun Tarihte Tüp Bebek erkek kısırlığına çare olsun diye başladı. Yumurta kalitesizse yapacak birşey yok ama sperm öyle değil bir tane bile işini görür. Sakın kürleri bırakma arkadaşım.

Son düzenleme:
ben kendı olaylarıma kafamı takıyorken neler varmış neler cocuklara dagılsın bır kısıye yuklenmesın durum yuklenıyorsada ayrı bır ev aynı semtte olsun. ben ve eşim calısıyoruz eltım ve kayınvalıdem bana bir hafta kalmaya gelecek tabi başımın üstünde yeri var ama kızdıgım nokta ikisininde eşi var çalısan birinin evine yatılı bir hafta kalmakda ne demek ?? tek basına olsa yasayalım bırlıkte oda problem degıl 3 oglu var hepımızde kalır fakat sorun calısıyorum neden gelınıyor benımde kızdıgım nokta bu ne zaman gelıcekler bılmıyorum haber verıcekler

dagılsın bence tum cocuklarında kalsın bır kısıye sorumlulk yuklenmesın. Ayrıca benim derdimde ayrı az once yazdımda eklenmedı yorumum . ben ve eşim çalışıyoruz eltım ve kayınvalıdem bana bır hafta kalmaya gelıyor normal mı sizce bu ben nasıl bir davranıs sergılemelıyım ? işten gelicem yorgun argın erken yatamıcam yatsamda rahat edemicem erteledıgım işlerimi anında yapmam gerekıcek . sorun gelmelerı degıl zaten basımın ustunde yerlerı var sorun ben calısıyorum anlamı yok kı gelıp kalmanın yalan mı şimdi düşüncesizlik değilde ne bu ??

benim kayınvalidem daha 50 yaşında bile değil kayınpederim de 53 yaşında bizimle birlikte yaşamak istiyolar hatta eşim bu konuda baskı yapıyo. gencecik insanlar.evleneli 1 sene bile olmadı. zaten birlikte yaşıyoz gibi ama aynı evde yaşayacakmışız.kayınvalideyi anladım kayınpeder de var. kendi kızları olsa kıyameti koparırlar.

aynı binada otursunlar herhangi bir çocuğuna yakın olsun gidip gelsinler hergün gerekirse birlikte yesinler ama aynı ev olmaz. bunu belirttsin arkadasınız.
hem onlar daha çok yeni evliler.
birde bakalım kayınvalide kabul edicek mi?

Tövbe yarabbim, neler okuyacağız daha. Hemde karı koca.

50 yaş ha, benim çocuk ha gayret ben 50 ye geldiğimde orta 2 falan olacak. Bu ne ya, millet neredeyse ölmeden mezar arayacak. Ne büyük haksızlık etmişim evladıma, baksanıza millet o yaşta yıkılacak yer, baktıracak adam arıyor, benimse gidecek çok yolum var.

işte çocukluktan başlıyor bu psikoloji benım oğlum bana bakar benım oğlum gibisi yok diye diye çocuklara psikolojik istismar yapıyorlar ondan sonra bakmazsan aynı evde yaşamazsan vicdansız oluyorsun kimse özerk hareket etmesin hep dip dibe olunsun her ilişkinin suyu çıksın ki rahat etsin bu bencil insanlar...

Bu son temenniniz hiç insanlcıl olmamış.. Herkes kendi hayatını ve çevresindekileriyle sorumludur.
Kimse kimseye bu yaptırımda bulunamaz ve beddua edemez.

Ev ev üstüne olmuyor, bunu tartışmak bile yersiz..
Çok yaşlı yerinden kıpırdayamayan, kimsesiz bir insana biri zulum yaparda evden atar ancak sizin verdiğiniz tepki verilebilir.

Umarım insanlara beddua etmemeyi, insanların tercihlerine saygı duymayı, önce dinleyip sonra böyle feryat figan yorum yapmayıda siz kendiliğinizden öğrenirsiniz.
...

Özellikle erkekler annelerine olan vefa borcunu hanımlarının üzerinden ödemeye çalışıyorlar..
Bu yanlış ve haksız bir davranıştır.

Annesiyle birlikte yaşayıp annesinin ihtiyaçlarını gideren hiçbir hanıma eşi, sonsuz destekte bulunup, sevgisini ve ilgisini iki katına çıkarıp, dengeyi bozmadan çekirdek ailesini koruyan bir görev üstlenmemiştir.

Tüm kadınları dahil etmiyorum; art niyetsiz ve şeffaf düşünen kadınlar var buna rağmen çok acı günler yaşamışlar..Az saygı..

bahsettiğim insan 30 yıl önce kayınvalidesi çok geliyo diye rahatsız oluyomuş ama kocasını alıp düğün ertesi abartmıyorum sabahı eve gelebiliyo asıl dengeyi kuracak eşler ama benimkinde hayır yok

elimden geldiğince yazılanları okumaya çalıştım..atladım mı yada söylenmedimi bilmiyorum..bu kayınvalide çocuğuyla yaşamak istiyor mu..çünkü annem 50 yaşında ve benden daha dinçtir kendi hayatı kendi düzeni vardır..eşi acaba kendi kendine annem yalnız kalıyor mu diyor..yada diğer kardeşlerle de bu konuyu konuşmuşlar mı...

herkes kendince mantıklı geleni söylemiş..herkes kendince haklı... kayınvalidieyle aynı evde yaşamak demek bir sürü sıkıntı demek hele ki 1 yıllık evliyseniz... bunu baştan kabul edip evlenenlere saygı duyuyorum onlara denilcek bir söz yok zaten...ama yeni evliyken evliliğe bile alışmamışken kayınvalide bu zamanda çok zor...evlenmeden önce annelerimizle anlaşamazken evlenip eşimizin annesiyle hemen uyum gösterilmesi beklenemez...

arkadaşının yapması gerek tek şey eşiyle oturup konuşacak onu yargılamadan annesini veya kardeşlerini kötülemeden herşeyi anlatacak neler olabileceğini...yapacak başka şeyi yok

anneler kendilerine bağımlı erkek yetiştiriyolar bağlı yetiştirsinler ama bazılarının ki gerçekten sağlıklı değil. o bağımlılık öyle bir noktaya geliyo ki bi başkasının hayatını mahvediyo, bu yüzden yuvalar yıkılıyo çocuklar ortada kalıyo.eşimin ve ailesinin hastalıklı bağımlılığı yüzünden evliliğim de hamileliğim de zehir oldu.hamileyim diye boşanmadım. sırf onlar vıcık vıcık olsun diye ben strese giriyorum karnımdakine yazık değilmi. anneler babalar da biraz akıl etmeliler tamam oğulları ama evlendikleri kız onların herşeyini çekmek zorunda değil hastalıktan yaşlılıktan bahsetmiyorum.

2 ay önce hastanede yatıyordm. benim peder hastaydı git eve dinlen sende hasta olacaksın dedim. olrsam ilerde evine yerleşeceğim

bana bakacaksın dedi. evin maaşın, ailen var git onlar baksın dedim

ben öz anne-babama bile evime alıp bakmam.... çünkü maddi güçleri var, zaten bunca yıl olmamış hayatımda olmasa da olur

inşAllah eşimde başıma bi anne-baba çıkarmaz.herkes kendi evinde yaşasın...

ya kısmen ben de sana katılıyorum ama şöyle bir durum var .arkadaşın eşi 6 kardeş değilde tek evlat tek erkek olsa amenna mecbur bakıcak.ama 6 kardeş varken bu arkadaşın eşinden önce diğerleri düşünmeli.çünkü daha yeni evliler...
bende olsam istemem diyemem yanlız kadın çünkü.yazık allah rızası için yine bakılır.bence aile fertleri bir araya gelip konuşsunlar...

Ama ne hikmetse o koca dairelere sığdırılmak istenenler hep erkek anneleri oluyor

evet benim kendı erkek kardesım var anneme sakın kotu bır kaynana olma dıyorum . zaten ben seni baskasının eline bırakmam dıyorumda bılıyorum ki o gelip kalmaz. zaten ben kayınpederım olsun kayınvalıdem olsun bakarm tek basına kaldıgında sorun degıl ama dıgerleri keyiflerini yaşarken o sorumluluğu tabı yuklenmek istemem . bu kızcağız da haklı doğal olarak .benım annem gibi kaynanam olsun her gün bırlıkte dolasalım o derece severımm insanlarla aramızdakı mesafyı uzatmanın da bir sebebi var elbet arada söz fılan hiç birsey yokken ben bayramda elını opmeye gıtmısken gelın adayı olarak benı akrabasına komsu kızı dıye tanıtıyorsa dur arkadaş derim !

Çok ciddi bir mecburiyet olmadıkça asla anne-babaların çocuklarıyla birlikte yaşamasını tasvip etmiyorum ben.Kendi annem-babam için de geçerli olmak üzere.Kimse çocuğunu kendisine baksın diye yapmasın lütfen.O çocuklar yalvarmıyordu beni doğur , saçını süpürge et sonra da bir ömür başıma kak bunu diye.Kayıtız koşulsuz ebeveyn olmak lazım hayatta.Diğer türlüsü hastalıklı.Bir de biraz evlat-koca-ev üçgeninden çıkmak lazım ki 3 ünden birisi eksilince diğerine sarılmasın.Örneğin kocası ölen kadın çocuklarına sarıp hayatı zindan etmesin v.s v.s

kayınvalidenizi annesi sağ mı? yada kendi kayınvalidesi sağsa gidip onlarla yaşasın. hem yaşlı insana yardımı olur. hemde siz sıkılmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…