Kaynanayla görüşmeme kararı

Dertlerler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
43
13
3
Eşimle hem ailesi yüzünden hem de ev işlerinde pek yapmadığı gibi sebeplerden boşanma kararı vermek istedim ailesiyle evliliğimize karışmasınlar diye telefonda ağzıma geleni söyleyip rahatladım eşime boşanalım dedim ama eşim ağlayıp nolur çok seviyorum ailemle bir daha görüşme tamam ne bize gelsinler ne biz gidelim adları geçmez boşanma diyor eş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı

Görüşmeden de olur eşiniz de boşanma taraftarı değil zaten

Sorun neydi peki?

Siz kararlı olup görüşmemeye devam edebilecekseniz olur. Eşiniz görüştürme teşebbüsünde bulunacaktır biraz zaman geçince.

eş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı
hahahahah ay ilahi ya o kadar basit bi mesele gibi yazmışsınız ki nasıl bi bezginlik gelmişse adam da gözünüzde yok çok iyi anlıyorum. Bence ailesiyle görüşmeden bal gibi de olur ancak kocanızın gamsız huyu değişmezse yine olmaz, belki gözü korkmuştur huyunu da değiştirir bi deneyin bence.

Simdilik bosanma diye boyle der biraz zaman gecsin annesi ayilir bayilir baslarlar baskiya. Ama bu bayram ama bu hastalık bilmem ne diye baslar... Baktin icine sinmiyor bosa gitsin hayat kisa ve zor
Acaba bir kaç ay gözlemlesem mi kaybedecek bişeyim yok nasılsa bakarım sözünde duruyor mu görüşmeden oluyor mu baktım dediğin gibi şeyler olursa boşarım hiç çekincem yok gitme diye yalvaran o

Görüsme en iyisi kafan rahatlar. Belli bi süre sonra sana tekrar baski yaparlarsa bosa gitsin

Olur, cok guzel olur ama anneye bagimliysa eş kisisi cok yurumez.

Olayların eşinizin söylediği gibi gerçekleşmesi mümkün değil.Bir insan ailesiyle hiç görüşmeden yaşamaz ve o insanla evli olduğunuz sürece siz de onun ailesiyle görüşürsünüz.Bu dünya üzerindeki her evlilikte böyledir.Dürüst olmak gerekirse eşinizin söyledikleri bana hiç samimi gelmedi.Sizi ikna ettikten bir süre sonra eskiye döner bence.En önemlisi ne biliyor musunuz,eş ailesi dünyadaki en kötü insanlar olsa bile bir evlilikte onların da adının geçtiği kötü şeyler yaşanıyorsa sorunun kaynağı eştir.Eş denge kuramaz,sınır çizemezse geri kalan her şey boş.

Son düzenleme:
Bayramdan bayrama görüş bence .Yani ne yaşadınız bilmiyorum ama hepten küs olmakta olmuyor. Bir düğün olur, cenaze olur, gitsemmi gitmesemmi tereddütü yaşarsın sürekli. Sınırlı bir iletişimin olsun.

Olur niye olmasın?

Maalesef olmuyor. Ben de esimin annesi ile sorun yasadim.esim bana "sen haklisin, bir daha asla gorusme" dedi. Aradan biraz zaman gecince, "benimle gelsen mi acaba" dedi. Biraz daha zaman gecince "yani sonsuza kadar kin mi tutacaksin" dedi. Ardindan "onlar icin degil, benim hatrim icin gorus" dedi. Sonlara dogru "ben de senin ailen ile gorusmemeyim mi yani" diye asiri baski yapmaya basladi. 2,5 yildir gorusmuyorum, bakalim nereye kadar dayanicam. Ama artik bu konu siddetli baski ve kavgaya gidiyor.

Benim yakın bir arkadaşım 13 yıldır görüşmüyor kaynana çok görüşmek istiyor hatta barıştırmak için aracı olan akrabalar bile oldu ama bizimkinin barışmayada görüşmeyede hiç niyeti yok üstelik gayette keyfi yerinde yani istemezseniz gòrüşmezsiniz

Ben 4 senedir evliyim. 2 yıl önceki bayramda kavga çıkınca görüşmeyi kestim
esim gidip geliyor. İlgilenmiyorum bu durumla. Kendisi de bir ara konusmuyordu daha rahattim ama geçenlerde gorusmemi istediğini ima etti. Çocuk düşünüyoruz. İlla ki bir uyuzluk yapacaklar ipler kopacak. Artık alıştım.
Huzursuzluk sebebi tabiki tüm bunlar. Seçemiyoruz kendi ailemizi bile.

Ben de sonsuza kadar yüzünü görmek istemem. Engelli listesinde hepsi.

Siz kararlı olup görüşmemeye devam edebilecekseniz olur. Eşiniz görüştürme teşebbüsünde bulunacaktır biraz zaman geçince.
Yok öyle bişey yapamaz ben sivri ve dik bir karakterim telefon açıp ağzıma geleni saydım kaynanama herşeyi yapabileceğimi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…