- 13 Ağustos 2025
- 43
- 13
- 3
- Konu Sahibi Dertlerler
-
Görüşmeden de olur eşiniz de boşanma taraftarı değil zatenEşimle hem ailesi yüzünden hem de ev işlerinde pek yapmadığı gibi sebeplerden boşanma kararı vermek istedim ailesiyle evliliğimize karışmasınlar diye telefonda ağzıma geleni söyleyip rahatladım eşime boşanalım dedim ama eşim ağlayıp nolur çok seviyorum ailemle bir daha görüşme tamam ne bize gelsinler ne biz gidelim adları geçmez boşanma diyor eş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı
Sorun neydi peki?Eşimle hem ailesi yüzünden hem de ev işlerinde pek yapmadığı gibi sebeplerden boşanma kararı vermek istedim ailesiyle evliliğimize karışmasınlar diye telefonda ağzıma geleni söyleyip rahatladım eşime boşanalım dedim ama eşim ağlayıp nolur çok seviyorum ailemle bir daha görüşme tamam ne bize gelsinler ne biz gidelim adları geçmez boşanma diyor eş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı
hahahahah ay ilahi ya o kadar basit bi mesele gibi yazmışsınız kieş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı
Acaba bir kaç ay gözlemlesem mi kaybedecek bişeyim yok nasılsa bakarım sözünde duruyor mu görüşmeden oluyor mu baktım dediğin gibi şeyler olursa boşarım hiç çekincem yok gitme diye yalvaran oSimdilik bosanma diye boyle der biraz zaman gecsin annesi ayilir bayilir baslarlar baskiya. Ama bu bayram ama bu hastalık bilmem ne diye baslar... Baktin icine sinmiyor bosa gitsin hayat kisa ve zor
Olur, cok guzel olur ama anneye bagimliysa eş kisisi cok yurumez.Eşimle hem ailesi yüzünden hem de ev işlerinde pek yapmadığı gibi sebeplerden boşanma kararı vermek istedim ailesiyle evliliğimize karışmasınlar diye telefonda ağzıma geleni söyleyip rahatladım eşime boşanalım dedim ama eşim ağlayıp nolur çok seviyorum ailemle bir daha görüşme tamam ne bize gelsinler ne biz gidelim adları geçmez boşanma diyor eş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı
Olur niye olmasın?Eşimle hem ailesi yüzünden hem de ev işlerinde pek yapmadığı gibi sebeplerden boşanma kararı vermek istedim ailesiyle evliliğimize karışmasınlar diye telefonda ağzıma geleni söyleyip rahatladım eşime boşanalım dedim ama eşim ağlayıp nolur çok seviyorum ailemle bir daha görüşme tamam ne bize gelsinler ne biz gidelim adları geçmez boşanma diyor eş ailesiyle görüşmeden olur mu yoksa boşansam mı
Ben de sonsuza kadar yüzünü görmek istemem. Engelli listesinde hepsi.Benim yakın bir arkadaşım 13 yıldır görüşmüyor kaynana çok görüşmek istiyor hatta barıştırmak için aracı olan akrabalar bile oldu ama bizimkinin barışmayada görüşmeyede hiç niyeti yok üstelik gayette keyfi yerinde yani istemezseniz gòrüşmezsiniz
Yok öyle bişey yapamaz ben sivri ve dik bir karakterim telefon açıp ağzıma geleni saydım kaynanama herşeyi yapabileceğimi biliyorSiz kararlı olup görüşmemeye devam edebilecekseniz olur. Eşiniz görüştürme teşebbüsünde bulunacaktır biraz zaman geçince.
Ozaman görüşmeyin sizi mutsuz ediyorlarsa eşinizin hatırıda olsa görüşmeyinBen de sonsuza kadar yüzünü görmek istemem. Engelli listesinde hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?