Telefonda konuşma olayı kendisi arayacaksa ben yokken arıyor ama onlar aradığında açıyor elbette. Bi ara başka odaya gidiyordu rahatsız olurum diye ama ben gerek yok dedim istediğin yerde konuş. Özledikçe gidip 1 gece kalıp geliyor. Komşu şehirde yaşıyorlar aynı şehirde değiliz çünkü arabamız da olmadığından günübirlik gidip gelmek yorucu ve günün yarısı yollarda geçmiş oluyor. İstediğin kadar kal istediğin gibi git diyorum sonuçta onun ailesi. Beni yüz göz etmediği sürece sorun yok. Böyle dememe rağmen ayda 1 anca gidiyor o da 1 gecelik. Çocuk olunca bilmiyorum göreceğiz nolcak. Ben de seyrek de olsa çocuğu göstermek için görüşmek zorunda kalacağım ama dediğim gibi onda da iyi düşünüp sınırı koruyacak şekilde davranmak istiyorum. Bunu eşime de söyledim yani supriz olmayacak bu tavrım. Siz gözden çıkardıysaniz bu kadarına da tahammül edemem derseniz tek yol çocuk yokken ayrılmak olur haklısınız. Benim de görmeye tahammülüm olmasa da eşimi cok seviyorum ve bir sorunumuz yok başka hiçbir konuda. Bu yüzden ayrılmayı da düşünmedim