Kaynanayla görüşmeme kararı

Sizin adınıza hallolmuş gibi şimdilik çocuk olunca umarım torun diye tutturup yapışmazlar ben bundan korkuyorum şimdi mesafe olsa bile çocuk olsa
Sürekli isterler diye çekiniyorum genel olarak da bir mutsuzluk var evliliğimde seviyoruz birbirimizi ama parasal şeyleri falan da dert ediyorum

Benim kv yanında bir torunu var kızından. Başka bi torun daha var o başka şehirde. Bizimki 3. olacak bilmiyorum tavırları ne olur. Parasal bizde de sorunlar var ama dert etmiyoruz huzur olsun para kazanılır illa. Ne kadar varsa ona göre harcıyoruz

Benimki de sağlar ama ben genel olarak dayanamıyorum onların hayatımızda olmasına annesinin oğlunu yine istediği zaman arayabiliyor oluşuna konuşmalarına katlanamıyorum ayrılsam hepsinden kurtulsam diyorum
İnanın bu bazen banada oluyor ama görüşmediğiniz sürece artık takmamaya başlıyorsunuz. Zamanla oturuyor. Eşim artık çoğu kez konuşsa söylemiyor bile. Çünkü katlanamadığımı biliyor. Eşinizde bunu anladıkça yanınızda bile konuşmaya çekinebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…