- 13 Ağustos 2025
- 43
- 13
- 3
- Konu Sahibi Dertlerler
-
Annesine bağımlı olduğunu sanıyordum ama bugün boşayacağım seni hadi ananın dizinin dibine git sende deyip evden çıkacakken yalvar yakar nolur gitme istediğin olsun deyince çok da bağımlı değil gibi geldiOlur, cok guzel olur ama anneye bagimliysa eş kisisi cok yurumez.
Kendisi görüşsün beni ilgilendirmez onun demesine göre onlar senin adını ağzına almayacak sende onların ben seninle ayrılmak istemiyorum onları hiç görme biz kendi halimizdeyiz bundan sonra ben gider görürüm diyor senlik hiç bişey yok istediğin gibi olsun bundan sonra diyor bu şekilde olan var mı merak ettim doğrusuOlayların eşinizin söylediği gibi gerçekleşmesi mümkün değil.Bir insan ailesiyle hiç görüşmeden yaşamaz ve o insanla evli olduğunuz sürece siz de onun ailesiyle görüşürsünüz.Bu dünya üzerindeki her evlilikte böyledir.Dürüst olmak gerekirse eşinizin söyledikleri bana hiç samimi gelmedi.Sizi ikna ettikten bir süre sonra eskiye döner bence.En önemlisi ne biliyor musunuz,eş ailesi dünyadaki en kötü insanlar olsa bile bir evlilikte onların da adının geçtiği kötü şeyler yaşanıyorsa sorunun kaynağı eştir.Eş denge kuramaz,sınır çizemezse geri kalan her şey boş.
Valla geçti o iş ben sinirim attı açtım telefon saydım ağzıma geleni saydım sövdüm anasınaBayramdan bayrama görüş bence .Yani ne yaşadınız bilmiyorum ama hepten küs olmakta olmuyor. Bir düğün olur, cenaze olur, gitsemmi gitmesemmi tereddütü yaşarsın sürekli. Sınırlı bir iletişimin olsun.
Onu bana eşimde söyledi bende seninkilerle görüşmeyeyim dedi neden onlarla bir derdin yok diye olmaz dedim ama o da kendi vicdanını rahatlatmak için benimkilerle görüşmicekmişMaalesef olmuyor. Ben de esimin annesi ile sorun yasadim.esim bana "sen haklisin, bir daha asla gorusme" dedi. Aradan biraz zaman gecince, "benimle gelsen mi acaba" dedi. Biraz daha zaman gecince "yani sonsuza kadar kin mi tutacaksin" dedi. Ardindan "onlar icin degil, benim hatrim icin gorus" dedi. Sonlara dogru "ben de senin ailen ile gorusmemeyim mi yani" diye asiri baski yapmaya basladi. 2,5 yildir gorusmuyorum, bakalim nereye kadar dayanicam. Ama artik bu konu siddetli baski ve kavgaya gidiyor.
Oh süper demek ki küs kalarak da gayet güzel hayat evlilik devam edebiliyormuş illa Boşanmama gerek yokBenim yakın bir arkadaşım 13 yıldır görüşmüyor kaynana çok görüşmek istiyor hatta barıştırmak için aracı olan akrabalar bile oldu ama bizimkinin barışmayada görüşmeyede hiç niyeti yok üstelik gayette keyfi yerinde yani istemezseniz gòrüşmezsiniz
Ya biz şuan çocuk düşünmüyoruz zaten ama bu şekilde ailesiyle görüşmemeyi kabul edip boşanmaktan vazgeçersem bir iki seneye çocuk olsa kocam illa annemler gelse falan dicek bence çocuk işi bozucak sıkıntı çıkıcak o zamanBen 4 senedir evliyim. 2 yıl önceki bayramda kavga çıkınca görüşmeyi kestim
esim gidip geliyor. İlgilenmiyorum bu durumla. Kendisi de bir ara konusmuyordu daha rahattim ama geçenlerde gorusmemi istediğini ima etti. Çocuk düşünüyoruz. İlla ki bir uyuzluk yapacaklar ipler kopacak. Artık alıştım.
Huzursuzluk sebebi tabiki tüm bunlar. Seçemiyoruz kendi ailemizi bile.
Olursa bile binde bir olur.Yarın öbür gün doğum,düğün,cenaze vs.olduğunda ne olacak?Bana çok sağlıklı bir durum gibi gelmedi.Ayrıca eşiniz ailesine önceki konularınızda anlattığınız kadar düşkünse bir süre sonra muhakkak sizden de görüşmenizi isteyecek.Kendisi görüşsün beni ilgilendirmez onun demesine göre onlar senin adını ağzına almayacak sende onların ben seninle ayrılmak istemiyorum onları hiç görme biz kendi halimizdeyiz bundan sonra ben gider görürüm diyor senlik hiç bişey yok istediğin gibi olsun bundan sonra diyor bu şekilde olan var mı merak ettim doğrusu
Bence o kadar emin olmayin, bosanma kozunu oynamadan akli basina gelmis olsaydi bende cok bagli degilmis derdim.Annesine bağımlı olduğunu sanıyordum ama bugün boşayacağım seni hadi ananın dizinin dibine git sende deyip evden çıkacakken yalvar yakar nolur gitme istediğin olsun deyince çok da bağımlı değil gibi geldi
İsteyebilceği bir pozisyon kalmadı bunu asla isteyemez annesini arayıp saydım sövdüm tonla laf söyledim ne onlar beni görmek ister ne ben eşim herşeyi bilerek gitme kal istediğin olsun diyor görüş diyebileceği bir şey kalmadı ancak ilerde dayanamazsa en fazla ayrılalım der ama dese şimdi derdi o kadar şey yaptım sonuçtaOlursa bile binde bir olur.Yarın öbür gün doğum,düğün,cenaze vs.olduğunda ne olacak?Bana çok sağlıklı bir durum gibi gelmedi.Ayrıca eşiniz ailesine önceki konularınızda anlattığınız kadar düşkünse bir süre sonra muhakkak sizden de görüşmenizi isteyecek.
Tabiki devam eder aksine dahada mutlu olursunuz. Siz kararlı olun ve ne istediğinizi bilin yeter.Oh süper demek ki küs kalarak da gayet güzel hayat evlilik devam edebiliyormuş illa Boşanmama gerek yok
Haa yok bizimki annesine bağlı şuan nolur boşanma istediğin olsun görüşme diyor ama ileride çocuk olsa annesi görsün ister bence bilmiyorum bizim annesiyle görüşmemiz mümkün değil ama onu da biliyorBen görüşmüyorum ama bu kolay bi adım değil herkes yapamaz 17 gün önce doğurdum 25 dk ev mesafesi bebeği görmedi çünkü istemiyorum kocam da bana katılıyor yine de arada muhattap oluyoruz öncesinde de sen görüşme ben görüşürüm diyordu şimdi o da istemiyor ve bana hak veriyor ama benim kayınvalidem deccalsu ve eşimi büyütmedi anne çocuk bağı yok
Bu sefer ben kesin boşanıcam senden altın falan umrumda değil al senin olsun dedim annesini de aradım saydım sövdüm tüm gemileri yaktım ama ağlayıp yalvar yakar olunca şaştım kaldım herşey senin dediğin gibi olsun yeter ki bitmesin diyorEski konularınıza baktım 1 haftada aynı döngü. Önce boşanma isteği sonra eş kişisi altınları istiyor, siz vermem diyorsunuz,sonra da kv ile görüşmesem ne olur diyorsunuz.
Altın konusunda anlaşırsanız boşayın nasılsa maddiyat dışı konuşulan bir şey yok bir süredir..
Hangi köprüyü geçicez anlayamadım ben herşeyi yaktım saydım sövdüm herkese köprü kalmadı kiSanki şikayetçi olduğunuz başka konular da vardı diye hatırlıyorum ama? Bir de kocanızın karakterini göz önüne alarak, köprüyü geçene kadar diyor olabilir gibi geldi.
Bilmiyorum şuan ne yapsam onu da bilmiyorum ben gemileri yaktım karşımda devam edelim diye yalvaran eş var görüşme devam diyor öyle de sürer mi ne kadar sürer emin değilimBence o kadar emin olmayin, bosanma kozunu oynamadan akli basina gelmis olsaydi bende cok bagli degilmis derdim.
O zaman yeme bunlarıHaa yok bizimki annesine bağlı şuan nolur boşanma istediğin olsun görüşme diyor ama ileride çocuk olsa annesi görsün ister bence bilmiyorum bizim annesiyle görüşmemiz mümkün değil ama onu da biliyor
Düzelmiyor da yardım etmiyor demişsiniz, siz bir şey yapmayınca evde ne tepki verdi? Yapıyor mu artık siz bağırmadan bir şey?..Bu sefer ben kesin boşanıcam senden altın falan umrumda değil al senin olsun dedim annesini de aradım saydım sövdüm tüm gemileri yaktım ama ağlayıp yalvar yakar olunca şaştım kaldım herşey senin dediğin gibi olsun yeter ki bitmesin diyor
Bağımlı sanıyorsanız yanilmiyorsunuzdur.Annesine bağımlı olduğunu sanıyordum ama bugün boşayacağım seni hadi ananın dizinin dibine git sende deyip evden çıkacakken yalvar yakar nolur gitme istediğin olsun deyince çok da bağımlı değil gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?