Konuya dıştan bakıyorsunuz anlayabileceğinizi düşünmüyorum. Zaten aileler kendileri dedi biz yardım edeceğiz siz alın noter parasını biz verelim kacırmayın sonra ödersiniz diye ben bilseydim sonra kaynanamın beni hemen böyle sıkıştıracağını ben hiç ondan almazdım. Biz bankadan para cekecektik arayada korona filan girince herşey ertelendi O yüzden hemen veremedik. Altınlara gelince yine satma taraftarı değilim buda benim fikrim dünyanın binbir türlü hali var en zor an değil ev almak sonuçta hemen onları öne süremem bu benim düşüncem ki kaynanam bunları biliyor kalkıpta asla demez altınlarını sat filan diye ama o beni sıkıştırınca mecbur kaldım çünkü burnumdan gelmişti Eşim durumun farkında oda annesi katkısı olsun ister belki niyetinde ondanda almiştik bu durumlara düşmeyi beklemiyorduk sonuçta oda bir Anne evlatları sıkışsın istemez zor duruma duşsun istemez diye düşündük annem öyle çünkü evlendik diye evlatları değilmiyiz ne olursa olsun onlar bizim annemiz aile kavramı böyle birşey.Kırılabilirsiniz bazı şeylerde ama bakın 23 yaşındasın eşinde ya senle aynı ya da 25 yaşında vs siz artık evlisiniz yani evlenmeyi bilen insanlar geçinmeyi bilecek yoksa evlenmeyecek bu böyledir öyle aılel demek evladına yemez yedirir falan siz o yaşları geçtiniz evlilik yaşına kadar öyleydi. Evlenmişsiniz yani giymez giydirir falan komik yani evlenmeyi biliyorsunuz ama paraya sıkışınca yine aile ee o zaman niye evleniyorsunuz. O altınlar zaten yatırımlıksa ki o altınları çiftlere yardım etmek katkıda bulunmak için takarlar yani ev alıyorsunuz işte yatırımlıksa aileden para istemek yerine kullanıcaktınız. Zaten anne babalar okutup büyütüyor her türlü emek var siz kalkıp evlendikten sonra oğlunun evine gelmedi para vermedi diyemezsiniz zira eşiniz o annenin verdiği emekleri ödeyemez. Keyfi bilir vermez canı istemez vermez zorunda değil bunu anlayın yapacağını yapmış artık siz yapacaksınız eviniz barkınız ayrı yani kusura bakmayın şöyle evlenip aileden geçinen aile yapmak zorunda diyenlere cidden irite oluyorum