Mesafeli olun, bir daha asla evinize çağırmayın, eşinizin hareketlerini iyi gözlemleyin ve hemen çocuk yapm
Nasıl yani hareketlerine dikkat eşinden kastınız ne ondan yana sknti yokMesafeli olun, bir daha asla evinize çağırmayın, eşinizin hareketlerini iyi gözlemleyin ve hemen çocuk yapmayın.
Eşiniz anneci biriyse bu evlilik olmaz. Kaynananıza bir tavır alın bakalım eşiniz ne yapacak ? Erkeklere güven olmaz eşinizi iyice tartın.Nasıl yani hareketlerine dikkat eşinden kastınız ne ondan yana sknti yok
Eşim dediki birdaha annemlede ablamlada biraraya gelmiceksin ama işte maalesef bu süre sonra mecbur gedicem . Annesini sever ama gözüme vatan bişey olmadıEşiniz anneci biriyse bu evlilik olmaz. Kaynananıza bir tavır alın bakalım eşiniz ne yapacak ? Erkeklere güven olmaz eşinizi iyice tartın.
Öyle birşeyi kendime yediremem hazmedemedim bir hafta boyunca çünkü onlara sadece üç defa gitmiştim beni nasıl o şekilde olan edebilirNeden ağlıyorsun ki, daha başında bu kadar etkilenirsen işin zor. Onlarla ilişkiyi sürdürmek istiyorsan politik davran biraz, haklısın annecim ben beceremedim siz de dener misiniz ya da ne önerirsiniz gibi şeyler söyle. Kadın bir süre sonra seni ‘beceriksiz ama saf kalpli’ diye bağrına basar :)
Anneniz cevabını vermedi mi?Bur buçuk aylık evliyim iki hafta önce annem ve sehirdisindan gelen ablamı eve davet ettim kaynanamı da cagirdim bacakları ağır gelemez normalde eşim zorla getirmişti . Bende sekiz dokuz misafirim olcak diye şehir dışından gelen ablama erken gel bana yardımcı ol diye çağırmıştım . Neyse herşey normal ilerledi en son kaynanam senin el yıkanan lavabon pis dedi niye temizlemenin orada kireclenmis eski kiracıdan kaynaklı cikmiyodu söyledim inanmadı çıkarmaya çalıştı çıkaramadı sonra geldi annemlerin yanında annemlere becereksizdir yeteneksiz dir hiç bişey bilmiyor o da kadinmi gibi cümleler kurdu hiç bişey diyemeden sadece başka yere geçip ağladım . Çıktı gitti ben bı hafta kendime gelemedim eşim de aileside beni haklı gördü eşim önemli olan biziz falan dedi gereken ise söyledi ona bu konuda yorumunuz ne birdaha yüzyüze gelirsem nasıl davranmalı ?
Anasını arayıp sen ne biçim konuşuyorsun dedi mi yoksa sana kuru kuru hak mı verdi? Niye gidip ağlıyorsun sen de versene cevabını? Ne berbat bir kadınmış o ya...Nasıl yani hareketlerine dikkat eşinden kastınız ne ondan yana sknti yok
Yoo mecbur değilsin kendi değerini düşürmek istiyorsan git tabiiEşim dediki birdaha annemlede ablamlada biraraya gelmiceksin ama işte maalesef bu süre sonra mecbur gedicem . Annesini sever ama gözüme vatan bişey olmadı
Kaynana haddini bilsin yeter, kimse kimseyi bağrına basmasın. Bu nasıl öneri?Neden ağlıyorsun ki, daha başında bu kadar etkilenirsen işin zor. Onlarla ilişkiyi sürdürmek istiyorsan politik davran biraz, haklısın annecim ben beceremedim siz de dener misiniz ya da ne önerirsiniz gibi şeyler söyle. Kadın bir süre sonra seni ‘beceriksiz ama saf kalpli’ diye bağrına basar :)
Mecbur gidicem bı gün ben öyle anlarda kuruyup kaliyorum cevabını verdi eşim nasıl davranicam yüzyüze gelince hala aklıma gelince hazmedemiyorumAnasını arayıp sen ne biçim konuşuyorsun dedi mi yoksa sana kuru kuru hak mı verdi? Niye gidip ağlıyorsun sen de versene cevabını? Ne berbat bir kadınmış o ya...
Evine alma bir daha, sen de gitme.
Eline porcoz ve tuz ruhu verip buyur anne sen temizle neden demediniz
Uzaktan merhaba edip konusmayacaksin başkası sana hakaret edince ne yapıyorsan onu yapacaksin basit değil mi? Lafını etmezsen içine oturur kafanda kurar durursun. O lafını etti s...trip gitti hiç içine dert olmamistir bile.Mecbur gidicem bı gün ben öyle anlarda kuruyup kaliyorum cevabını verdi eşim nasıl davranicam yüzyüze gelince hala aklıma gelince hazmedemiyorum
Verdim cif falan talemizlemeye çalıştı geldi cikardinmi dedik sonra başladı bunları soylemeyeEline porcoz ve tuz ruhu verip buyur anne sen temizle neden demediniz
E kendisi de çıkartamamış işte. Kafadan kontak biri galibaVerdim cif falan temizlemeye çalıştı geldi salona cikardinmi dedik yok dedi ondan sonra başladı bunları aoylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?