Kaynanayla napicam nasıl davranmalıyım ?

Bir kaç kere böyle şeylerin cevabını verirsen bir daha ağzını açamaz. Başka odaya gidip ağlarsan daha neler işitirsin.

Bir kaç kere böyle şeylerin cevabını verirsen bir daha ağzını açamaz. Başka odaya gidip ağlarsan daha neler işitirsin.
Cevap verince de kendini acindiirip haklı cikaricak

Şaka heralde

Verdim cif falan talemizlemeye çalıştı geldi cikardinmi dedik sonra başladı bunları soylemeye
Aman anne sende yapamamişsin bana iş buluyorsun diyip köşeye geçip surat asacaktiniz yemek bitince s*ktr olup gidecekti bir daha da aramayacaktiniz . Kendinizi korumayı öğrenin ya

Kocaman kadınsınız, kayınvalide yüzünden ağlanır mı? Kendinize gelin. Durumu fırsata çevirin ve mesafe koyun. Eşiniz zaten görüşmeyin bi daha demiş, görüşmeyin sizde. Bayramda seyranda misafir gibi gidip gelin sadece.

Hayır şaka değil, bu kendini ezdirmek ya da yok saymak olarak anlaşılmamalı. Daha 2 aylık evli, bir anda her şeyi silip atması mantıklı değil. Eğer annesi ısrarla tavrında devam ederse elbette ona göre net sınırlar çizer. Ama bence kayınvalidesi henüz bu evliliği sindirememiş, alışma sürecinde suyuna gitmek diyorum buna. Yoksa kırıp dökmek çok kolay dediğiniz gibi.

Öyle birşeyi kendime yediremem hazmedemedim bir hafta boyunca çünkü onlara sadece üç defa gitmiştim beni nasıl o şekilde olan edebilir
Canım benim, daha çok yenisiniz. Kadının belli ki oğluna düşkünlüğü var o yüzden beğenmiyor gelinini. Ama bu seninle alakalı değil, kadının psikolojisiyle ilgili. Savaşmak için çok erken diyorum sadece, ipleri koparmadan orta yolu bulman için söylemiştim. Yoksa asla kendini ezdirme. Ama bazen böyle ufak nüanslar karşı tarafı kendine getirir. Bu seni küçültmez.

Kir gördüyse kibarca tenhada uyarsın,olmadı kendi temizlesin , gelininin açığını kimseye vermesin .Ortaya döküyorsa sonuçlarına katlanır.Ağlama kısmına lafım yok, ilk kez böyle birşey olunca yoğun bir duygu yaşayıp ne tepki vereceğini bilememiş olabilirsiniz.Bundan sonra mesafeyi koyun,laf ederse karşılığını verin.Kimse kimsenin deneme yanılma tahtası değil.Acemi kayınvalide olması, oğlunu sevmesi birinin evladını ezme hakkı vermez.....

Çıktı gitti ben bı hafta kendime gelemedim
Yok artık bir hafta kendine gelememekte kv'nin kireci abartmasiyla yarışır

Klasik kv. Onun görevi o, birşeye kusur bulup laf sokmasi gerekiyordu,
lavabonun kireci o an bulup görebildiğiydi, ordan girdi olaya.

Peki bundan sonra nasıl bi tavır olmalı ona

Peki bundan sonra nasıl bi tavır olmalı ona
Mümkün olduğunca az gideceksiniz,eşinize kesinlikle şikayet etmeyeceksiniz.Mecbur gittiniz diyelim can ciğer değil mesafeli olacaksınız.Tartışmaya girmeyecek,kendinizi açıklama girdabına kapılmayacaksınız,anlamaz.Kısa cevaplar verin evet hayır belki. . Sizin adınıza plan yaptıysa net şekilde olumsuz cevap verin uzatmayın.Zamanla o çizdiğiniz görünmez sınırı geçemeyecek.......

Allah Allah bi de kayınvalideleri evliliklerimize alıştırmak mı kaldı? Lafa söze gelince cahil biz, büyük onlar oluyor ama.. Aileye yeni giren kişi gelin kişisidir ve alıştırılması gerekende odur..

Her şeye de ağlamayın bence.
Lafa bakın önce laf mı diye sonra söyleyene bakın adam mı diye.

Kendisi çok mu temizmiş o hasta haliyle yağtıgı şova bak kaynanalık yapacak ya

Siz kayınvalide kafasındasınız sanırım. Gerçekten 75 doğumlu musun? Öyle ise aramizda 10 yaş var, 10 yasta devrim oluyormuş

Ufak sürtüşmeler olsa neyse de kadın hiç düşünmemiş kırıp dökmüş neyin alttan alması. Konu sahibi sizin dediğiniz gibi davranırsa kaynanası dozu artırarak devam eder hiç şüphe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…