Oturulmaz.İmkan varsa uzak bir yere taşının.Nedense hep erkeğin ailesine yakın oturuluyor hiç kızın ailesine yakın oturma yok.Her iki aileyede eşit uzaklıkta olun.Onların size vereceği evi kiraya verip diğer evin kirasını karşılayabilirsin.iki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
doğal olarak evlenince böyle oturmamız gerekiyor
içim hiç rahat değil
huzursuzluk olmasından korkuyorum
tecrübeli arkadaşlara soruyorum
bu kadar yakın kabul etmeli miyim yoksa daha uzak bir yerde oturmak için diretmeli miyim
valla ben kendı aileme yakın otıruyorum kvdemere degılOturulmaz.İmkan varsa uzak bir yere taşının.Nedense hep erkeğin ailesine yakın oturuluyor hiç kızın ailesine yakın oturma yok.Her iki aileyede eşit uzaklıkta olun.Onların size vereceği evi kiraya verip diğer evin kirasını karşılayabilirsin.
iyi etmişsin :) ama forumda görüyorum nedense hep erkek kendi ailesine yakın oturmak istiyor.valla ben kendı aileme yakın otıruyorum kvdemere degıl
ben de ailemle yakın oturuyorum çok şükür yürüme mesafesivalla ben kendı aileme yakın otıruyorum kvdemere degıl
haklısın galibaoturulmaz canım önceleri ya bir zararları yok dersin sonra sonra görürsün elin kahrını ben ne yaptıysam kabul ettiremedim paşa paşa oturdum şimdi o kadar pişmanımki hergün lanet ediyorum kendime neden kabul ettim diye iyi kaynanan yoktur canım bunu kafana sok ailenden başkası yalan.yediğinize gezdiğinize gelen misafirinize kadar karışırlar takip ederler.senden huzursuz olursun sonra kocana saldırırsın sonra evlilikte hayal kırıklığı yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?