kaynanayla yan yana apartmanlarda oturulur mu?

kv iyi düşünceli bir insansa olur
ama geneli düşüncesiz oluyor
benım annem olsa kv otururlur mesela
:)
kardesımle karısı her aksam ordalar , annem gelmeyın evınızde durun dıye soylenıyor:)
gidin gezin , dinlenın dıyor
baska kv olsa bır aksam gelmeseler sorun eder
benım annem de gelmelerını sorun edıyor:)

bence oturmamalısın
ama şöylede bişey var biraz kişiliğinle alakalı bi durum
eğer sınırlarını belli edersen, çekingen sessiz biri değilsen eksisinden çok artısı olabilir kaynananın
ama her dediğine tamam deyip kendini ezdirirsen onlara gelen her misafirde sen de olursun
sana biri gelse niye kv deni çağırmadın olur
sınırlarını koruyabilir misin
ne çok iyi ne kötü olmadan orda yaşayabilir misin
hayır diyebilir misin

ben aynı şehirde ikisinde uzak mesafedeyim çünkü kendi annemle fazla görüşünce abartıyor bunaltıyor beni ,

o yuzden yuzgöz olmaya gerek yok ,

bir ara abarttı eşlerle akşam oturmasına gidiyoruz , ona bile kendini niye çağırmıyormuşum onu laf etti artık gerisini sen düşün.

Benim arkadasim altli ustlu cok memnun.hem mesafeliler hemde kadincagiz herseyine kosmaya calisir arkadasimin. isten gelir yemek yollar arkadasima.kapisinin önunu supuruŕ evine girmez vs.

iyi etmişsin :) ama forumda görüyorum nedense hep erkek kendi ailesine yakın oturmak istiyor.
Kadın kendi ailesine yakın oturunca iyi kocasının ailesine yakın oturunca kötü. Eh bu da bir bakış açısı sanırım.
Bu arada eltim kayınvalidemle 12 yıl aynı evde oturdular. Kayınvalidem ölünce eltim perişan oldu. Kişiden kişiye değişir.

Ah ah ne güzel akıl danisiyorsun..kardeşim değil yan yana aynı eve gitmeyi kabul edecek nerdeyse. Ne dediysek anlamıyor ne örnekler söylüyorum bu sayfayı okuttum neler neler ..olmaz arkadaşım olmaz evlendikten sonra kendi ailene bile uzak olacaksın ki yeni çiftin kendine göre düzenleri olsun. .zırt pirt gelip durmasinlar herkes yerinde mutlu olsun

Oturmamanız daha sağlıklı olur.
Hem evliliğiniz hem kayınpeder - kayınvalide ilişkileriniz için.
Onca problemlerini paylaşan insanlardan edindiğimiz tecrübe, oturulmaz yönünde.

sanırım ilk yazdığım mesajı görmediniz neden erkekler hep böyle istiyor o manada dedim ve ilk mesajımda her iki aileyede eşit mesafe oturulmalı dedim.

"gerekiyor " neden gerekiyor ?

Asla oturma bence..Durumunuz varsa ne kadar uzak o kadar iyi..Tecrübe..

kayınvalide, sizin ve eşinizin aranızdaki uyuma bağlı tamamen, uyum varsa tadından yenmez ama karakterler çok uzaksa ve anlaşamayacağınız karakterdeyse kv uzak durmak daha mantıklı

Neden doğal olarak orda oturmaniz gerekiyor? Başka semtten kendi evinizi tutarsınız.

Bence ön yargılı olmayın. Aranızda ben bu gelini istemem muhabbetleri geçmediyse büyük kavgalar etmediyseniz çok sorun oluşturmaz gibi.
Sanıyorum para vermeden oturacaksınız. Kira parası niyetine kenara para ayırsanız geleceğiniz için bir yatırım olur. Hem ilerde çocuklarınız olduğunda kayınvalideniz onlara bakar. Çalışıyorsanız çok rahat edersiniz. Anlaşamazsanız biriktirdiğiniz parayla kendi evinizi alırsınız. Kimse de laf edemez. Ama kirada oturduğunuzda boş ev var ama kiraya para veriyorlar diye herkes laf edecek. Yine huzurunuz kaçacak eşinizle.
Benim bu düzende olan tanıdıklarım rahat yaşıyorlar. Çalışıyorlar, geziyorlar. Çocuklarına baktırıyorlar. Ama ben evli olmadığım için bu konuda bir tecrübem yok. Sadece dışarıdan bir göz olarak yazıyorum. Bu tür olaylar aradaki iletişime bağlı olarak değişiyor. Kendi durumunuzu göz önüne alarak karar verin.

Kesinlikle Hayir oturulmaz ama hersey esinde biter. Eger oturmamiz gerekiyor diye diretirse mecbursan oturursun. Yok esini ikna etme yontemi varsa hic oturmadan baska uzak biyerde oturun derim tecrubeyle.

Genellikle erkekler ilk once oturulsun diye zorlarlar sabret derler sen o ara piskopata donusursun sonra is cigrigindan cikinca bazi esler anlarlar ve uzaklasirlar ama bazilarida aileden kopamazlar. Insallah senin esinde ikinci ornekten degildir.

aynı apartman içinde olunca bana göre aynı evde oturmayla aynı geliyor
ama herşey karşı tarafın karakterine de bağlı

Bende alt ,ust oturuyorum kv.le eşim keske bastan kiraya cıksaydık diyo simdi cunku hep huzursuzluk tartışmalar oldu aramız soğudu diyebilirim ne kadar uzak o kadar iyi bencede

kv iyi biriyse kira vermeden oturursunuz ev parası biriktirirsiniz. kv iyi değilse hayatını zindana çevirir. iyi düşün.

bence de oturma. ne gerek var ki. kendini ruh hastası edeceksin. bugüne kadar yakın oturup iyi bir örnek görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…