iki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
doğal olarak evlenince böyle oturmamız gerekiyor
içim hiç rahat değil
huzursuzluk olmasından korkuyorum
tecrübeli arkadaşlara soruyorum
bu kadar yakın kabul etmeli miyim yoksa daha uzak bir yerde oturmak için diretmeli miyim
Iyi anlasiyorsaniz bence oturulur. Kendi anneniz olsa oturmazmiydiniz.biraz bu kaynanalari biz gozumuzde kötülüyor gibiyiz(gercekten cok fena kaynanalar var onlari tenzih ediyorm arkadaslar yanlis anlamayin). Ama biz genc olarak onlara daha ilimli davransak bu kadar buyutulmeyecek olanlar var. Sevmeye çalışalım onları sonucta sevdiginiz adamın annesi
ben kv ile karşılıklı dairelerde oturuyorum kv m dünya tatlısı bir kadın OLMASINA RAĞMEN bazen bunalıyorum. şuanda aramız zaten iyi ama daha uzak olsaydık eminim aramız çokkkkkkkk daha iyi olurdu. yani hiçbirşey tek taraflı değil iyi anlaşabilmek için iki tarafında ciddi anlamda hoşgörülü ve anlayışlı olması gerekiyor. biz bende kvmde anlayışlı insanlarız.
dediğim gibi en iyisi bile olsa o kadar yakın olmak çok iyi olmuyor.
doğru diyorsun. ancak nedense kayınvalideler bunu bildiği halde diplerinde istiyorlar. kendi de yoruluyor bunalıyor ama vazgeçemiyor da. gerçi bende kayınvalide olunca çocuğumu sık sık görmek isteyebilirim. ama o zaman çok anlayışlı olmam gerektiğini sürekli kendime hatırlatırım sanırım. çocuğunun artık ayrı bir ailesi olduğunu kabullenmek lazım